07.11.17
22:39
Само нещо да добавя, не видях дали е обсъждано:
Ако ще се гласува с оценки, то следва гласуващият да гласува за всички участници, иначе да не се зачитат дадените от него гласове. Ако пък не е по скала, ясно е, че ще може да гласува само за един участник.
07.11.17
22:45
Механизмът за оценяване, бе предложен, гласуван, приет, утвърден.
07.11.17
22:51
Ясно, ще я караме тогава както е приет. Т,вай 😉
Ясно е че може да се гласува от участниците по сметка а не по съвест ( който смята че му е конкуренция най- малко точки), но аз лично не вярвам че някой ще го направи.
07.11.17
23:33
Само мъжкарЕ сме тук.
казано от nervak на 08.11.17, 22:58:
ААААААААА не ти вярвам аз на тези снимки!!!
Уви, такава е тъжната реалност. Иначе спестих най- гадните :(
23.11.17
18:11
Тъй като приближава крайния срок за участие в оценяването на претендентите за плочки-2017 ви напомням, че ако на 31/11 в 0/00 часът името ви не фигурира с лайк под мнение N251 от тази тема, гласът ви няма да бъде преброен от Вероника.
30.11.17
22:22
Хахахах, 31/11, няма шанс, днес е края, след по-малко от два часа затварят урните.
Знаете как става ако още някой се интересува и иска да гласува.След два часа ще направя скриин шот на мнение 251.
30.11.17
22:32
А кога ще започне постването на финалните снимки?
30.11.17
22:44
Аз съм вписал финално вписване, но заради заболяването, с което се сблъсках и още не знам дали ще бъде зачетено.Смятам, че другите ще се впишат след 21-ви декември.
01.12.17
00:00
12 часът, 30/11.
Вероника, това са хората, които гласове да отчетеш.
Късмет и здраве на всички.
казано от Bart Simpson на 30.11.17, 22:44:
Аз съм вписал финално вписване, но заради заболяването, с което се сблъсках и още не знам дали ще бъде зачетено.Смятам, че другите ще се впишат след 21-ви декември.
Аз нямам против да ти се зачитат резултатите, нека и другите да си кажат 😄
01.12.17
09:44
Ами по-логично е да се зачете. Има аргументи и в двете посоки-при ЗА, аргумента е, че даже е имал по-малко време за състезанието и ако класирането му не е добро, си е за негова сметка. При ПРОТИВ, аргумента може да е, че си имал някаква върхова форма, която трудно се поддържа до финала за още един месец време и до тогава може да се омазниш.
Но аз както казах съм ЗА зачитането. Все пак си се прави за кеф, няма да има губещи или печеливши от към някакви облаги :-)
ПС.....и преди го предложих, ама да си кажа: предлагам следващото състезание да е, кой най-бързо ще скрие плочките :-)))))))))
Мнението беше редактирано от Деян на 01.12.17 09:46.
01.12.17
10:36
Имах три основни причини да се откажа, а именно:
1.увеличих храната на около 2500 калории, със същия състав.
2.силата драматично спадна, формата, не.
3.все още дори и тренирайки и работейки и чувстайки се не зле(здравословно) имам остатъчна симптоматика.
Заради това сметнах, че ако бях продължил щях да изпадна в дълбока дупка, от която после много трудно щях да изляза.
Чисто визуално, дори смятам че плочките се виждат повече.
Но трябваше адаптивно мислене за да помогна на тялото ми да се бори.
Ако приемете всички вписването ще е жест на разбиране, защото ми е тежко да приема служебни загуби.
20.12.17
12:23
Абе, хора утре е 21-ви.
Врътнаха се шест месеца като нищо.
Готови ли сте?
Аз съм готов за новия сезон, таман ще почвам от кофти позиция да имам много мегдан накъде да се подобрявам 😄
20.12.17
12:39
Така,аз до сега получих само от Любе, мнение за моето участие.
След като си направите вписванията и аз ще гласувам.
Тъй като само едно съгласие получих за актуалността на моето вписване, ако никой не се включи с -против и не надделеят (повече от едно-против) ще се смятам за участващ в предизвикателството с последното ми заключително вписване.
BTW в момента изглеждам по-добре, но както казах оставам с последното вписване.
Аз бях сигурен че ще изглеждаш по- добре на финала и затова исках да си направиш нормални финални снимки. Знам колко кофти и безпомощен и отчаян се чувства човек като е в болница и как всичко му се вижда черно в обозримото бъдеще, та бях сигурен че като се поосвестиш ще искаш да си докараш чалънджа до край, дори и да си се върнал малко назад с престоя в болницата и възстановяването след това.
Ай - компромис - сложи си чекпоинт -=ДОТУКБЕЗТЯГАИКЛЕКОВЕ=- и след това вече до финала да се знае че си клякал и си правил тяга ако това ти е притеснението 🙂
20.12.17
12:57
Такова великодушно приемане на ситуацията определено обезоражава принципите ми, за иди ми дойди ми.
Но тогава когато бях на легло и смятах, че няма да се върна в зала и сега все едно друг човек пише.
Явно е от написаното от Димо, че ме разбира, правейки си вписването довечера се надявам и останалите да ме разберат.
Тогава бях уплашен, а сега силен.
I will be back.
Извинявам се много за цялата драма около нещата и благодаря.
А как процедираме със събмитите и гласуването ?
В темата качваме снимки и пращаме на Вероника гласовете си ?
Също така предлагам да се качат примерно по 2 снимки - една в лице и една в гръб. Или поне на всички участници да са в еднакви пози
казано от Ivan на 20.12.17, 14:14:
А как процедираме със събмитите и гласуването ?
В темата качваме снимки и пращаме на Вероника гласовете си ?
Също така предлагам да се качат примерно по 2 снимки - една в лице и една в гръб. Или поне на всички участници да са в еднакви пози
Според мен в темата слагаме снимките - кой колкото и каквито иска - които смята че ще представят най- добре прогреса му, като може и само начални и крайни, а може и да има и междинни точки. Еднакви едва ли можем всички.
След като всички сложим снимки, може да се гласува с ЛС до Вероника.
20.12.17
14:34
Мисля че всичко по вписването е говорено и определено.Виж няколко мнения по-горе.
21.12.17
12:36
Ай поствайте ги теа плочки и да захващаме следващото.
21.12.17
16:27
K
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.12.17 16:29.
21.12.17
23:52
Е###ти кефа, да си пиеш биричка и да не се чудих-тая 150 калории ли беше или 165 😁 😁 😁 😁
‘Зема си отвора и аз една, имам 3 дето отлежават от девети септември 😄 (помня, защото бях на работа точно тогава да снимам финала на Обиколката на България и си ги взех от там)
22.12.17
08:14
4 човека са си сложили снимки на прогреса, а е 22.12.
Това ли е финалният брой участници, т.е. да се гласува с точки от 1 до 4 или очакваме още?
Ако очакваме още, нека да сложим последен краен срок за снимките.
Остава ли датата 28.12 като окончателната, в която преброявам гласовете и казвам победител? Ако да, нека сложим и час. Например: гласува се до 17:00 на 28.12.
Сашо Кръстев сложи и той снимки, май това сме си. Carbohidrate само 1 актуална снимка по време на чалънджа сложи като даже началната му не беше актуална и оттогава не е поствал развитие, ISB само начални снимки, а Splash даже и начални не сложи, нито ъпдейти са правили, според мен са отсвирили предизвикателството отдавна. Щеше да ми е интересно да видим и тяхната промяна.
Ай слагаме краен срок и днес до 24:00 сървърно (Софийско) време.
И 17:00 на 28.12.2017 за край на приемане на гласове ми звучи добре.
Мерси още веднъж, Вероника.
Мнението беше редактирано от Димо на 22.12.17 09:56.
22.12.17
10:07
Я само да си припомним как се гласуваше. От 1 до 4, като следва да пусна за всеки участник ли. Може да дам на двама еднаква оценка, нали. Примерно ако сметна, че нивото им е еднакво.
от 1 до 5 с настоящите 5 реални ентрита. Но изчакай до утре, може няко от другите трима да качи снимки и да станат от 1 до 8 ако всички качат. И не, не можеш да даваш еднакви точки. Ако останем сегашните 5 участника, маш една оценка 1, една оценка 2 точки, една оценка 3 точки, една оценка 4 точки и една оценка 5 точки. На всеки даваш по една оценка.
Т.е. Този който искаш да спечели му даваш най-голямата оценка (в случая е 5 за 5те участника) и от там нататък си ги класираш до 1. Това разбрах аз, някой да ме поправи ако греша.
Аз друго да питам, ние като гласуваме не пускаме за себе си или се оставяме с 1 точка ?
Според мен е по-адекватно да оставяме по 1 точка за себе си
22.12.17
10:21
Аааа, хубаво, че прочетох поста на Саня. Аз си мислех, че е гласуване за места, т.е. оценка 1 е най-високата, а то било по сборуване. Демек който най-добре го оценявам следва да му дам най-високата оценка.
казано от Димо на 22.12.17, 09:55:
...Щеше да ми е интересно да видим и тяхната промяна...
Димо, за себе си не виждам смисъл от състезание, чиито правила не се спазват (къде са ти ежедневните отчети, вчерашния весник на снимките etc…)
Поздравления учасници и успех от мен.
Наздраве.
Това си е дружеско състезание, ако трябваше да съм строг организатор трябваше да се състезавам сам със себе си или с никой, щото и аз не знам дали ще имам волята и дисциплината всеки ден в продължение на 6 месеца да си пиша стриктно храната и тренировките.
Иначе разбирам и приемам позицията ти.
казано от Sanya на 22.12.17, 10:13:
Т.е. Този който искаш да спечели му даваш най-голямата оценка (в случая е 5 за 5те участника) и от там нататък си ги класираш до 1. Това разбрах аз, някой да ме поправи ако греша.
Точно така.
казано от Ivan на 22.12.17, 10:15:
Аз друго да питам, ние като гласуваме не пускаме за себе си или се оставяме с 1 точка ?
Според мен е по-адекватно да оставяме по 1 точка за себе си
Май го бях писал това, чакай да видя кво съм казал тогава 😄
Ето тук съм прецизирал подробностите:
казано от Димо на 07.11.17, 21:46:
И за да е по- ясен механизма на гласуването:
Ако 8 участника качат финални снимки, значи всеки гласуващ трябва да раздаде точки от 1 до 8. Примерно смята че участник Пенчо заслужава най- много да спечели, на него му дава 8 точки. Следващия по заслуги според неговото мнение е Ганчо. На Ганчо 7 точки и така до долу. На Онуфри пресата вместо да се изреже се е омазнила най- много според гласуващия, той е на последно място и получава само 1 точка.
По същия начин гласуват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и всички участници в чалънджа, които са качили финални снимки. Само че не могат да гласуват за себе си и не дават 1 точка.
Гласуващи, неспазили някое от условията - примерно някой от участниците си е дал точки и на себе си, или някой от гласуващите е посочил само първо, второ и трето място и не е разпределил точките на останалите участници, такива гласувания просто са невалидни.
Накрая Вероника събира кой участник колко точки е събрал и оповестява резултата. Който има най- много общо точки печели. Второто място е за участника с втори брой точки и така до края. Ще се види и с каква разлика е класирането.