Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.01.18
14:55

Включвай се в чалънджа, вече има и женска секция 🙂

Т. Тодорова

02.01.18
16:50

А, ще пропусна - тоя чалиндж е за хора във все пак някаква спортна форма. 🙂)))

Bart Simpson

02.01.18
16:53

Т.Т. Я се мятай, ти си непримирима личност по това, което съм чел от теб, такива състезатели трябват.

Т. Тодорова

02.01.18
17:04

казано от Bart Simpson на 02.01.18, 16:53:

Т.Т. Я се мятай, ти си непримирима личност по това, което съм чел от теб, такива състезатели трябват.

Барт 🙂,

не се примирявам в случаите, когато виждам кауза и смисъл.
В състезание за плочки нямам абсолютно, ама абсолютно никакъв шанс. 😄 Поне на този етап не ме вълнува грам дали ми е релефен коремът. Вас иначе ви следя и ви се кефя, и чета с интерес дискусиите.

Ще участвам в лично предизвикателство - да смъкна излишните килограми без да се връщам към хроничното си плоскогъзие. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.01.18 17:06.

Точке, аз ти предлагам да чакаме предизвикателство за крака тогава.
😄

Т. Тодорова

02.01.18
21:17

казано от Вероника Налбатска на 02.01.18, 20:21:

Точке, аз ти предлагам да чакаме предизвикателство за крака тогава.

Е на такова може и да захапя 😁
———-
Възползвам се да си кажа, че вечерята ми отпадна и приключих деня с ред шоколад. Не знам защо, но е единствената храна, от мисълта за която не ми призлява.

Т. Тодорова

03.01.18
14:41

03.01.2018 (10)

Снощи си легнах в 21:00. 😂 Планирах да е даже в 20:0, но трябваше да говорим нещо служебно с К. и окъснях. 😂 Четох си Иво до към 23:00 и в 7 без 15 сутринта вече пусках кафета и припках из хола.

Тренировка Б:

През 10 секунди:
5х2 @55 кг и 5х2 @50кг тяга
10х1 @30кг обръщане

С 90 сек между двусетите:
Лег @25кг: 6, 8, 9, 7
Горен скрипец с подхват @40кг: 9, 9, 7, 8

2х10 външни ротации @4кг

Загрях почти никак и после разтягах като луда. Изключително ми беше трудна тренировката и ми стана много смешно после в колата, щото пуснаха по радиото някаква песен, в която се пее “ляляля... why is everything so heavyyy, ляляля, so much more than I can carry…” 😂
Стана ми смешно и заради един билборд, ама т’ва не е релевантно и няма да разкажа. 😂 Много се хиля напоследък, направо се счупвам и на Камен му пръскам мозъка от глупости. 😂

Папо и пипо:
- еспресо с кокосово масло
- 30г пешено пиле, едно мариновано чери чушле със сирене (от къде се купуват тия чери чушлета.. подозирам, че мога да си ги направя и сама, без да ми струват между 25 и 35лв за килограм, а никога не съм виждала по магазините)
- бобена салата, 3-4 ултра тънки резенчета сланина, 1/2 парче домашна питка
- салата някаква, вероятно от цвекло и нещо си, не знам още какво
- доза протеин с оризово мляко
——————————————————

За утре планирах домашно кардио и йога, но най-вероятно няма да стане, тъй като още в 7 трябва да съм се паркирала на 10км от нас - няма да стана в 4, за да се чекна.

Ай една “специална”архивна, да не кажете, че кифлея само 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.01.18 14:57.

Т. Тодорова

03.01.18
19:10

Добавям си 1/3 парче домашна баница към храната и... архива рових пак одеве.

Камен вика: Егати, тук дори аз съм млад! 😂😂😂

И ролите ни са разменени - тук той е 100 кила. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.01.18 19:17.

Т. Тодорова

04.01.18
08:12

Умирам за сън и от скука, хах. Снощи четох из разни кучешки групи до късно. Пълно е с безмозъчни въдители на породоподобни, не разбирам защо никой не им държи сметка. Абсолютно ми е непонятно. Един такъв закон ще реши проблема с бездомните на 90%. Аз, примерно, обожавам Лара, но ако открия кой е причината да се роди, бих го заплюла (толкоз ми е властта, иначе ще му взема заплатите за една година и ще му забраня да отглежда и костенурка, докато е жив).

Ни нам как ще избутам деня, но стартирах с бюрек и мисля да не ям повече днес, освен може би в късния следобед (един портокал, който мъкна с мен).

Имам жес-то-ка мускулна треска - бедра, задник, гръб, бицепси, рамене... Ставам по специален начин... след като седна по специален начин. 😂

Ако все пак се прибера навреме, ще си направя кардиото.

Иначе форумът спешно има нужда от “хаха” бутон за реакция на публикациите. 😂
И някакъв, който да бие шамари зад врата... само с едно натискане.

04.01.18
08:18

казано от Т. Тодорова на 04.01.18, 08:12:

Иначе форумът спешно има нужда от “хаха” бутон за реакция на публикациите.

Малииии, четеш ми мислите, и аз си мечтаех за такъв бутон сутринта. Ще спести доста писане. Например “Ехоо, здрасти, имаш поведенчески проблеми”😁

Т. Тодорова

04.01.18
08:34

Хаха, Силве 😂 По едно и също време сме мечтали. Мани.

Дайте ни бутон! 😂

Т. Тодорова

05.01.18
12:41

05.01.2018 (12)

Тренировка А1:

През 10 секунди:
12х1 Зерчер @30кг
12х1 Обръщане @30кг

С 2 минути между трисетите:
Раменна @30кг
3, 3, 2, 3
Силово @20кг
6, 6, 6, 6

3х10 ластик пред гърди с най-тегавия ластик

Кратко и болезнено. Някой ми се смееше, че тренировка, дето продължава 30 минути, не било тренировка. Хах.

С двуминутните почивки е мн добре. Обикновено нямам нерви да се мотам толкоз, но днес реших да спазвам 120 секунди и усещах прилив на енергия между всички трисети.
——————

Папо и пипо:
- еспресо с оризово мляко
- протеин
- 4 сърми
- суров спанак и 50г пиле
- 2 сладки някакви
- салата от спанак, цвекло и зеленчуков микс
- 1/2 портокал и 1 голяма мандарина
- пилешка супа
—————————————————-

Пристигнаха ми вчера книгите. Няколко дни и евентуално нощи трябва да остана у бабини - няма компютър, нет имам само на телефона, не върша нищо служебно и всичко, освен задълженията вкъщи, се свежда до чат с Л., книга и от време на време - форума.

Ако ми беше отслабнал задникът, щях и да се набирам на лоста в двора, ама уви, пазя го да не го огъна и изобщо не го доближавам. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.18 12:46.

Т. Тодорова

05.01.18
22:47

Йо.
Добавям си 2х330 Столично bock и малко домашно вино (свин-свин), щото тук, на майна си, не мога да спя по ред причини.
Кварталът е потресаващ, по улиците няма кьорав човек - само пред магазините има някакви пиянки (които ме накараха да се почувствам като пържола одеве), но и там... няма кьорав човек.
Тихо е (предполагам) като в кучи гъз и точно толкова тъмно. Бях навън да мачкам котката на живота ми (страшно животно - копринено, с шоколадов цвят, меко като заек и само като посегна към него, ляга по гръб и започва да мърка & да се чекне в очакване на коремопочесването... тъпча го с пиле и баница, и много се разбираме)... та какво разправях - бях аз да мачкам бухала на двора, навън тъмно и така нататък, и изведнъж на вратата се лепна някакъв мъж, и гледа.. ама гледа, лепнат. Аз малко ахнах, ама какво да правя.. и с уверен глас викам: Кажете? 😂 И тоя изчезна на секундата зад ъгъла. Честно казано, уплаших се много, защото се знае, че тук живеят възрастни хора, абсолютно безпомощни пред когото и да било, и налЕ... Тоя се върна след две минути и ми стана още по-лошо, щото и аз не бих била много “помощна” в предполагаемата ситуация.
- Ей, аз да не ти изкарах акъла? Вальо съм!
- Не, изобщо - особено след като се изпари на секундата, в която проговорих.
Мразим пиянки.

Та да... нещо весело.
Приключих аз многоминутния разговор с Ленчето и се прибрах да си легна. Баба ми, която ”уж” е с деменция и още сто неща, не е заспала и зяпа телевизия.
Аз: слагам си пижамата, че тоя клин ми пресова душата вече.. извинявай за гледката с дупарата (щото се събувам по гащи)
Баба гледа и коментира: Сложи я, баба, тая пижама... Тоя дебел гъз, не ми се мисли к’во му е да го стиска клин... такъв изпънат... ама сигурно си секси, де...

Хаха, рулира 😂😂😂😂
———-
Я сега да видим какво е натворено по разните теми... 👹

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.18 22:50.

06.01.18
16:53

Тед,къде живее баба? Мисля,че познавам един Вальо в моя квартал 🙂

Т. Тодорова

06.01.18
17:26

Прослав. 🙂
Те там са все Вальовци 😂

06.01.18
17:29

Там живея и аз.
Познавам един такъв образ,възрастен,нисък мъж с интересно чувство за хумор. Сто процента е той.
Аз по начина,по който описваш мястото,реших че говориш за някъде другаде.

ДЕ

06.01.18
17:31

И майка ми като малка е живяла в Прослав 😄 Но нито съм ходил, нито съм наясно къде й е била къщата.

Т. Тодорова

06.01.18
18:08

Ей, то роднини ще излезем още малко 😂

А този Вальо, за когото говоря, не бих казала, че е същият, за когото говориш. 🙂

Не знам, мен много ме травмира този квартал - не виждам никакви млади хора, съседите ми са ужасни същества + болезнените спомени от времето, когато живях там две години, далеч от моите си квартал и среда.
Не знам, не издържам там. И не мога да преживея пасарелката на мястото на прелеза 😂

06.01.18
18:33

Аз пък съм с много положителна нагласа за квартала. От 7 години живея тук и да ти кажа честно ми е много хубаво.
Гледам да приемам от добрата страна нещата.Пасарелката - повече възможности да качвам стълби вместо да ходя само по равен терен. Спокоен е,поне според моите представи и опит от други места,на които съм живяла. Всичко ми е що годе близо. С колелото също - наблизо са ми гребната база и вело парка.
Може твоите съседи да не са много лесно поносими и там да се корени проблема 🙂

Спирам със спама 🙂

Т. Тодорова

06.01.18
20:47

Не спамиш, аз обичам да бърборясвам. 🙂
Не мога да го приема това място и т’ва е. Имам мнение за кореняците прославчани (не за всички, разбира се), приличат си, защото едно време са заселили там определена прослойка хора от всички краища на България. Неприятно ми е, не ми харесват вързаните на синджири кучета, стрелбата и хвърлянето на отрови по чуждите дворове, котките в торби, селските междусъседски кавги и отношения и още N на брой неща. А и не мога да си представя да мръдна от центъра - обожавам Градската градина и Стария град, харесва ми всичко да е на 3 крачки от вкъщи и да поддържам лесно и без това не многото си социални контакти. Честно казано, имам чувството, че Гребната е по-близо до нас, отколкото до Прослав. 😂
Колкото до пасарелката, по-готино си беше с прелеза, според мен - сега обикаляме с колите от майната си, а самото съоръжение е почти винаги доста мръсно, често оповръщано и ако нещо се случи с асансьорите, в чиято съвестна поддръжка не вярвам, достъпът за майки и възрастни хора до лекарския кабинет, детската градина, супермаркета и изобщо нещо отвъд линията, се усложнява доста. Остава си мистерия за мен вдигането на тази метална зеления, уж с цел безопасност (не е като да нямаше нужда от някакви мерки, не мога да си кривя душата - доста народ замина на релсите, включително и мой близък), и умишленото оставяне на дупки за пресичане на линията 30м по-надолу, където е гарата. Имало едно време едни пари за усвояване...

Мнението ми, моля, не приемай лично - сещам се и за доста симпатични хора там, очевидно вече и за теб 🙂, както и за плюсовете от живота в къща. Щях да се замисля, ако имах позволението на старшите и средствата, за да си оградя двора с висок зид, както е постъпил богатият съсед... Или същото, но с купуване на къща от другата страна, където някак си всичко изглежда по-близо.

Между другото, аз не мога да карам колело. 😂

06.01.2018 (13)

Храната:
- Поръчах си какаова паста. Брилянтно. Нагризах едно парченце към 14:00 (5-6-10г), направих си чай - то не ми се и ядеше особено.
- Две лъжици скир (скептична съм към продукти без мазнини, ама не ги ям по принцип така или иначе.. т’ва е вкусно), 10г бри..
- Правих домашен шоколад, първият ми. 🙂 Стана много, много вкусен, с много приятна консистенция, има много място за импровизация откъм подправяне и е новото ми любимо нещо. Т’ва благодарение на Силвия на греховно красивите бонбони. 🐽 От това произведение към 30г (какаова паста, мед, орехи, малко кокосово масло и малко оризово мляко).
- За вечеря ще си облещя едни яйца 😂 и ще си пекна багета с чесън.

Батериите ми са вече в критичния минимум, където запратих и финансите напоследък, та не ми дреме особено за багетата, въглехидратите й или наподобяващото на маргарин нещо, дето се мъдри вътре (а и тя да ми е най-големият проблем..).

Между другото, шампоаните, които Маргото е споменала, че използва (на “Сапунената работилница”), са много готини. Имам и измиващ гел за лице, който намирам за страхотен.

Не спах цяла нощ (ок, може и да ми се събира един накъсан час, айде), в 3 си правих кафе, защото стана ясно, че не мога да заспя, но и будното състояние беше агония (малко са нещата, които са по-гадни от разтворимото кафе, бай дъ вей - не знам как съм го консумирала преди в каквато и да е форма - чисто, с мляко, 2в1, 3в1, 18в4, ужас), четох Иво, възхищавах се, въртях се, ставах, мих чинии, подреждах хладилника, измих банята - намерих си работа. Цял ден съм убита днес, но стискам зъби да си спя през нощта (след съвсем малко може би), за да мога сутринта със свежи сили да покоря единичките на тягата. 👹

Архив. Даже не помня, че съм носила очила някога. Не, че съм ги и носила, де.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.18 15:49.

06.01.18
20:51

Очилата ти отиват. Научи се да караш колело. 🙂 Голям кеф е, дори след като си навършила 10. 🙂

Т. Тодорова

07.01.18
09:26

Така и изглежда, но преди ме беше страх, сега малко ме е срам да се клатушкам и някой да ми придържа седалката. 😂 Като цяло съм и доста разсеяна, и това е предпоставка за проблемни ситуации.
Ще видим, де - тази година май ще съм отворена към предложения за разни нови за мен неща, та може и тая да стане.
За колело не съм сигурна, но съм убедена, че искам да започна да бягам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.18 09:27.

07.01.18
11:42

По мое мнение като практикуващ и двете, колелото е много по- фън и щадящо (хеле пък за вас дето нямате простати), бягането е и по- трудно и иска много повече издръжливост.

Т. Тодорова

07.01.18
16:29

Ще го измисля колелото. Сещам само за двама други, които не могат да карат...
Странно, че споделяме и други “недъзи”, основно социални. 😂

07.01.2018 (14)

Тренировка Б1 със стандартните добавки:

През 10 секунди:
12х1 тяга @60кг, която правих без подложки и ми натежа много-много
10х3 обръщане @20кг, като между първите 4 тройки не пусках лоста изобщо

Лег @30кг
3, 3, 4, 3
Горен скрипец с подхват @47кг
4, 4, 3, 4

Външни ротации @4кг гири:
3х10

Всичко ми тежеше - тягата като 80кг, обръщането като 30, легът като 50, скрипецът и той...

Доста разтягане
——————

Папу & пипу:
- няколко кафета (напоследък много пия - не заради кофеина, а заради аромата, но май трябва да се спра малко... даже не много малко)
- няколко пъти по малко от домашния шоколад, сигурно към 20г
- консерва и половина риба тон (Камен я оцени като толкова отвратителна, че чак му се развали настроението 😂.. на мен ми е ок), салата от спанак & половин авокадо, лимон, малко шарлан, 4 ръжени сухара (едни много леки и тънки, не знам колко са общо, но няма и една нормална филия)
- за останалото ще едитна поста по-късно, че не знам дали изобщо ще ям повече днес
——————————-
Покрай тая риба тон сега се сетих как едно време, като супер умна ученичка, преди (или непосредствено след?) абитуриентския си бал, правих режима на Майкъл Търмънд и рибата тон в собствен сос трябваше да се измива от солта и да се прецежда. Егати отвратителното нещо. Сега бих я нальокала със зехтин, лимон и подправки, и бих му изпратила арт принт на средния ми пръст... в намазнено паспарту. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.18 17:02.

07.01.18
18:20

Хах, Теди , много описателно 🙂
Тези сухарчета са много подвеждащи- вземам си понякога, уж са малки и  тънки , обаче са ок. 350 ккал на 100 гр. , така че 4 са ти баш колкото 2 филии хляб.

Т. Тодорова

07.01.18
18:34

Явно зависи от хляба и до коя негова част си стигнал, защото според моята везна, 4 сухарчета от тези са равни точно на една филия от средата на лявата половина на хляба, който имам 😂

Все ми е тая на какво се равняват, в интерес на истината. 🐽 Залагам на словесните пейзажи и мъчителните интервали. 😁

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.18 08:48.

Т. Тодорова

08.01.18
11:39

08.01.2018 (15)

Без тренировка, движението - към 10км пеш, може и малко отгоре (на скорост, бръм-бръм), с раница.

Храната:
- еспресо, 10г домашен шикулат
- еспресо, протеин с оризово-ванилово мляко
- символичен обяд от средно голям банан и две мандарини (ох 😂)
- на прибиране от работа май ще купя два котлета от толстолоб и ще ги пльосна на плочата, и после ще им добавя спаначена салата наоколо
——————————————-

Мислих сутринта да правя кардио и да разтягам много продължително, но първо, че станах по-късно от необходимото, второ - нямах ток след вчера. Нищо и никакви тежести, нищо и никакви повторения, а цялата вибрирах като си легнах. И като станах.
Чудя се дали да не смеся тази с предишната схемичка - два интервала и два неинтервала в седмицата. На практика, движенията са едни и същи (в интервалите имам само обръщане допълнително). Ще пробвам.
——————————————-

Баща ми: И ся к’во, кажи, де, к’во правиш в тоя фитнес, на пътечка ли бягаш, щанги ли вдигаш, на постелка ли нещо?
Аз:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.18 11:43.

Т. Тодорова

09.01.18
11:39

Тъгъдък-тъгъдък.. (емотиконка-каубой, която форумът не поддържа)

Рибата снощи ми се получи чудна - купих амур вместо толстолоб, че ичглеждаше като замразяван/размразяван. Омотах една тъмна бира, докато готвих.

09.01.2018 (16)

Стандартна процедура - Прослав-Офис-Прослав.. накрая зала.

Храната:
- 1/3 от покъртителен кроасан, който бях изнудена да изям; направо ми се доповръща, все по-зле става тоя тип храна
- кафе с мляко
- много вкусни пълнени тиквички и зелево-морковена салата
- банан и протеин с оризово мляко
- омлет със спанак за вечеря (евентуално, ако съм гладна след тренировка)

Взех вода да пия по повече.

Тренировката ще я впиша вечерта, планирам да е по старата схема - макс бройки с еди какви си килограми на зерчер, раменна и силово. Ако имам сили - някоя допълнителна чекнотия. Няма да е зле да започна да клякам със СТ пак редовно, че ще натъжа Джепето като се превърна обратно в дървено човече.  Днес така, утре интервал, после почивка, после пак така... и така 🙂)))

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.01.18 11:40.

Т. Тодорова

10.01.18
13:17

Вчера доста неща трябваше да свърша и не тренирах. Пак пих бира, преди нея -
три бонбона Линдор. Пукнах се от смях пак цял ден, че и половината нощ. Изключително забавен ден. 😂

10.01.2018 (17)

Ставане в 6:30, тренировка почти по тъмно, ежедневните задължения, домакинстване и сега уж работа, ама.. форум 😂

Тренировка:

Зерчер @30кг:
3, 3, 3
Раменна преса @25кг:
5, 6, 5
Силово гребане @20кг
6, 6, 6

Тяга @55кг:
5, 5, 5
Обръщане @25кг:
10, 7, 6

По-скоро за удоволствие, отколкото за друго, но пак всичко ми тежеше болезнено.
Щях и да се пребия заради едно човече, което не проявява уважение към нищо наоколо (цялата му групичка е такава) и всеки път си демонстрира простотията и липсата на елементарна култура. Кряка, вика, говори глупости, надвиква всичко и всички, блъска, хвърля, а днес бута 30 кила раменна (о, уау, мъжки) и ги тряска като животно в стойката след всяка серия, за да може да ти изкара акъла и ако случайно имаш нещо вдигнато над главата, да увеличи шансовете да си пръснеш черепа (току-виж го напръска малко мозък и вземе, че попие).
Чудих се дали да не му направя забележка, ама какъв ли би бил смисълът? В на Сашо залата, където се пускат по над 200кг, не се чува такова тряскане, наистина. Мисля, че ако продължа да ги засичам всеки път в ранните часове, просто ще се прежаля да тренирам по друго време.

Храната:
- кафе, кафе
- домашен шоколад малко
- два бонбона линдор
- 2-3 лъжици фасулена манджа
- яйца на очи, спаначена салата
- мусака
——————————————-

След известен период на наблюдение установих, че трапецът не ми пари от обръщането, а от изкривената поза на компа. Болката започва от долната част на врата и стига до пръстите.

Весел ден :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.01.18 13:31.

Т. Тодорова

11.01.18
14:21

Снощи имаше злоупотреба с мусака.

11.01.2018 (18)

Ставане в 7:30 с триста зора, Прослав и после зала.

Тренировка:

Забравих да загрея и съжалих още на първото движение, ама после се оправиха нещата.

През 10 секунди:
10х2 тяга @50кг
10х1 обръщане @30кг

С 90 секунди между двусетите:
Лег @25кг:
9, 9, 8, 8
Горен скрипец с подхват @40кг:
9, 9, 9, 8

Понеже приключих със скоростта на светлината, се качих в спининга и направих 5-6 минути интервали и там.

На прибиране пък мъкнах близо 20кг чувал с гранули по стълбите и съвсем се сгънах.
——————————

Храна:
- кафе с оризово мляко
- в 14:00: 2 яйца на очи с малко масло, грижливо положени върху половин кофичка скир, върху който пък бяха полегнали два сушени домата и няколко каперси, измъкнати от бурканче с олио, разбира се + 1/3 авокадо и 5 гриловани маслини, мариновани с много люта чушка наоколо. Добре, че тоя скир е обезмаслен, хаха. 😂 Реших да го пробвам, че нали уж нискокалоричен, па протеинов, па красив - ми не мога да ям обезмаслени продукти и т’ва е. Тааа... около тая цялата мас - нутрибуба от спанак и един зелен прахоляк, смес от най различни треви. Грухиди-грух-квик-квик (да се чете напевно 😂)

- До довечера - малко домашен шоколад, кафе с оризово мляко, може би още една зелена буба (този път с половин банан, за да няма вкус на тресавище толкова) и доза протеин, ако приритам за сладко. Даже мога да си комбинирам протеина с домашния шоколад. Купих си Голд Стандард на ОН - уж дабъл шоко, ама толкоз измит... та да, тази комбинация няма да е лоша идея.
——————————————-

Сега си пускам “Приятели” и започвам да се трудя.

едит: +мандарини

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.01.18 16:34.

Т. Тодорова

12.01.18
15:50

12.01.2018 (19)

Юху 🙂

Тази сутрин едва се излюпих, пих едно кафе (с кокосово масло и оризово мляко) и хукнах по задачи. Прибрах се вкъщи към 14:00 и се наядох като изтървана с бобена салата, салата от ряпа и морков, прекалено огромна пилешка пържола от бут (те т’ва е птеродактил...)... 2 сушени, тлъсти домата..
Мисля, че няма да ям повече. Ако все пак огладнея, ще си направя смути от банан, спанак и онзи микс от зелени прахоляци, който, ако няма плод наоколо, те кара да усещаш как здравето се разлива върху вкусовите рецептори... Както казва Саня - със сигурност чувстваш колко хелти си с тях. 😂

Е, ако ми стегне новата партида шоколад, може и да го опитам. Този път е от какаова паста, кокосова захар, кокосово масло и сурови лешници. Мляс.
—————————————
Движението - няколко километра бързощък с раница, не знам колко, но може би 5.
—————————————
Получих картинка-подарък по WhatsApp от едно любимо-любимо дете, което ми изпълва душата (и комуникационния капацитет, ма т’ва е друга тема 😂). Това е второто нещо, което рисува и казва, че е за Дуди (аз съм Дуди, ако не стана ясно) - и двете картинки поразително напомнят на мен. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.18 15:53.

12.01.18
16:33

Много я ценим всички ние Дуди тук - да не ти казвам как се възгордя като ѝ казах, че ще си я принтираш. Реши, че не може да си останеш с копие и скоро очаквай оригинал по пощата 😂

А ние чакаме включвания с твоите уникални записи 😜

Мнението беше редактирано от E D на 12.01.18 16:38.

12.01.18
17:35

И аз чакам включвания със записите 😄 Точката е уникат :P

Т. Тодорова

13.01.18
17:19

Eленке, като получа оригинала, ще си го закича на стената в офиса, да ми става хубаво, като надигна поглед от компа. Дуди обича Буди. 🙂))))

За записите... уникални не са, ама пред близки па срам нямам, тъй че... 😄

Санчо, като дам накъсо пак, ще получиш чисто нови. 😄

13.01.2018 (20)

Реших да спя чаааак до 9:00 и се събудих все едно не съм спала изобщо. Пак ми се понатрупа. До 14:00 в Прослав - там сто хиляди задължения, навиках дядо ми и се почувствах като свиня, но после изскочи с някакви тъмночервени политически коментари и ми мина 😄, напазарувах, прибрах се, чистих, готвих и след малко - пак до бабини, имам и доста работа онлайн. Събота.

За тренировка не ми остана време. Мислих да сбутам една вкъщи, защото интервала с клека мога да го направя и с пудовките, но признавам, нямам сили. Така или иначе, не мога да го пиша като ден без активност.
Вдигам и съвсем малко температура, което се случва, когато не ми достига сън, винаги.

Утре мисля да покоря залата обаче.

Храната:
- кафе с кокосово масло и оризово мляко
- две филии с две кюфтета и лютеница (да живей! 😄)
- 200г пилешки кебап с топено сирене
- малко печено пилешко филе с кашкавал и кисели краставички у нашите, 1/2 ябълка
- буба от спанак, коноп и круша
———————————————————————————-

Продължавам да отлагам шофирането, което се отразява на абсолютно всичко. Трябва да измисля как да инвестирам максимално скоро в собствена кола. Камен ме убеждава да карам неговата, но изобщо не си представям как се управлява и паркира тоя дългуч. Мислих някаква съвсем евтина, на която да свикна, ама няма смисъл да си купувам топъл труп, та ще трява да предвидя някой лев за нещо по-нормално.

Т. Тодорова

15.01.18
17:33

Йо.
Последните два дни съм много гладна, много нервна (това време от месеца е, мда) и много натоварена. От тази вечер ще съм още по. Ама ще мине де, няма да го удрям на оплаквания.

Гладна съм - ям. Тахан с мед, телешко варено, пиле с картофи, спаначени буби, домашен шоколад. С нищо не прекалявам, но все пак съм като шевна машина. 😂
Нервна съм - личи си.
Натоварена съм - изморена съм.
Не тренирам - правя разни по-продължителни от нормалните раздвижвания с пудовки, включително интервали с 20-ката, които малко напомнят на тренировки, но не бих им сложила такъв етикет. 🙂 Отделно от това си се движа - не се спирам за повече от 10 минути на стол.

Продуктивен ден днес иначе. Имахме да оформим малко документи и за пореден път се убедих, че в тоя живот... нотариус да си.
———————————————————-

Барт,
благодаря за милите думи в дневника на Кобрата. По принцип не знам как да реагирам, когато някой ми прави комплимент и или се изчервявам и се сгъвам на 8 в ъгъла, или се превръщам автоматично в Чандлър Бинг. 😂
Нямам спомен кога сме влизали в пререкания, но се надявам словесните удари да не са били точно удари 🙂 и да не съм те обидила по какъвто и да е начин. 🍺

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.01.18 10:17.

Т. Тодорова

16.01.18
10:16

16/01/2018 (23)

Късно ставане и кратко чудене дали да не демонстрирам на широката аудитория точно колко не-мека и нетолерантна съм към нещата, които не понасям 😂, но ценна енергия не ми се губеше в глупости и... кафе, кученца, кратка

тренировка:

Интервали:
10х2 клек с 16-ката
10х2 обръщане с 12-ката (лява ръка+дясна ръка=1 повторение)

После пуш-преси и гребане с 16-ката

5 пъти 20 сек суинг през 10 секунди с 20-ката
————————
За храната още нищо не знам, само че довечера сме на някакви специални спагети у приятели. Сто процента и на домашно вино. 💕

16.01.18
10:51

С ушати скумрии си мека))))))))

Т. Тодорова

16.01.18
17:40

Илия,
питай ги мека ли съм... напоследък са много послушни. 🙂 Даже дебелата козирува и не подскача. Но като ми се натрупа умора, избиха ми чивиите и въведох ред. 😂
———————————————

Тъй.. храната също е ясна за днес. Супер много е - да го е страх да опише човек. 😂

- кафе
- кестени с бекон (мега яко)
- от телешката супа
- тахан с мед (две супени лъжици)
- две филии с домат и саздърма от Попов
- кутия бисквити Престиж с матча, 92г (ще се отрека от себе си, хъ)
- литър и половина вода с мед, сок от един лимон и парче джинджифил, което пльоскам с вода в булета, бръм-бръм-бръм, после смесвам с останалото - не ми се занимава да стържа, да цедя сокове, да мия машини и бабината му трънкина

Описано не изглежда толкоз брутално, колкото го усещам. Вярно ще излезе твърдението на някои съфорумки, че съм пълен лузър в бинджването. 😂

Не мога да кажа, че след бисквитите се оглеждам за още. Ама сигурно час-два и пак ще трябва да слагам в мяхчето. 😂 🐽 Спагетите ще гледам да ги избегна максимално, не ги ща. То и алкохол не ми се пие. Мечтая за възглавница като цяло.

*** ПМС ме сцепва от умора и желание за безконтролно ядене, но само на конкретни неща- повдига ми се от всичко извън “списъка”. При мисълта за спагети в случая.
Това го отбелязвам, ‘щото е сравнително ново.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.01.18 17:43.

16.01.18
18:11

Имам няколко въпроса😀
Как се приготвят кестените с бекон? Звучи страхотно това!

И тия бисквити с матча ли са си или ти си я добави 😁

Т. Тодорова

17.01.18
01:20

Силве, грух back 🐽 🙂

Кестените ги сварих добре за първи път евър, после се чудих какво да ги правя.. отрязах ги на две, че бяха огромни, видях едно масло и си казах “Хм..”... После ми хрумна, че ще им отива розово 😂 и купих малко бекон, който нарязах на сравнително дребно. Отъркалях ги в тигана с мръвката и маслото, без да чакам да се пържи. Със сол и черен пипер - много лесно и супер вкусно стана. Според мен, де.

А иначе бисквитите си имат матча по заводскому. Може би. 😂 Ето тези са. Направо се оливат с количествата захар, които влагат. Иначе са вкусни.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.01.18 01:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1