Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
ДЕ

18.01.18
08:07

Вие пък......тук не иде реч да се разкрещиш или дървиш на хората заради децата им. Тръгваш културно, пък ако ответната страна не приема, ще се действа според ситуацията!

Абе има доста разглезени и невъзпитани хлапета, вината за което е изцяло на родителите им. Наште ги пускаме да си играят и да лудуват, но те сами си поставят ограничения и знаят какво да си позволят и какво не, та не се налага да им правим ние забележки. Тя приказката за първите 7 години не е случайна ...

18.01.18
09:43

Освен свръхразглезени има и свръхактивни деца, които просто нямат озаптяване. Против принципите ми е да се карам с възрастни хора пред деца или да се стига до по-грозни сценки, но има хора (като колегата по-горе), които си го просят и понякога си го намират.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 18.01.18 09:44.

18.01.18
09:54

Да има свръх активни деца,но каква работа имат в ресторант?
На сестра ми е такова,че и го лигави с разни сладки неща,от което става още по-неудържимо!
И въпреки,че си идва 2-3пъти годишно от Холандия,аз винаги категорично отказвам да ходя в заведение с нея и лапето и...да си бере срама сама!
Всичко е до възпитание и време-моите деца никога не са се държали така!Пък не е да са нещо кротки...хеле па щангиста)))Просто за всяко нещо си има време и място.

18.01.18
09:54

Не знам какво се хванахте с децата. Децата са си деца и няма нищо лошо в това да си викат даже и на публични места. На мен въобще не ми пречи, нали затова тренираме да сме спокойни и ерудирани хора, а не децата да ни пречат. Чак ми звучи жалко това ... но това си е мое мнение

ДЕ

18.01.18
10:03

казано от Brown Bomber на 18.01.18, 09:43:

но има хора (като колегата по-горе), които си го просят и понякога си го намират.

Аз ли т,ва :-) И да не съм аз, пак повтарям, че не става дума за каране и скандали. Плюс това има и нещо друго, на което май не обръщате внимание. Липсата на адекватно поведение от страна на родителите най-малкото е обида спрямо останалите, т.е.: “Абе какво ми дреме за тия пишльовци, децата ми нека си правят каквото им е кеф, а те да си траят.” Демек в случая родителят си го проси, не обратно. Защото той обижда останалите директно и все едно ми казва: “Вижте ме на, голЕм съм и нищо не може да направите”. А и не говорим просто за обикновена детска глъчка и игра-това не е проблем. За по-брутално поведение иде реч-бутане и тичане между масите и в хората на тях, крещене, хвърляне на предмети, завиране под масите на посетителите и т.н.
В крайна сметка ако стане скандал и ситуацията много се изостри, като да няма вече на къде, въпросът ще опре до това, кой е по-най. Или ще биеш или ще те бият......не е толкоз сложно :-)
И в заключение, където казах, че съм правил забележка.......било е 1 или 2 пъти. Посочвам го не за друго, а да не си помисли някой, че съм някакъв скандалджия и само търся разпри с хората за глупости.

Мнението беше редактирано от Деян на 18.01.18 10:07.

Bart Simpson

18.01.18
10:34

От цялата драма, най-точното попадение е на Нервака-какво по дяолите правят деца в ресторанти.
Исках да пратя сестра ми и зет ми на коледа в един замък тук на афтърнуун тии, да усетят духа на тукашния”роял”, племенницата ми (16+) искаше да отиде с тях. Въпреки, че съм работил там ми отказаха.
Не допускат под осемнайсет годишни лица.
Ми мн ясно има си места за всичко.
Ако па си в Симеморска среща на цаца и бира нека фърчат.
Има си места за всичко.
Ще помоля да закрием темата с финални мнения ако има някой, че стана голям локум.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.01.18 10:35.

18.01.18
11:49

казано от Brown Bomber на 17.01.18, 17:27:

казано от Владо на 17.01.18, 16:56:

Едно от фундаменталните удоволствия в живота е да гледаш как децата ти и компания създават хаос и разрушения по разни заведения набедени за ресторанти, нарастващото неудобство на другите хора и явната им липса на кураж да направят нещо по въпроса..

Някой, някъде може да ти счупи врата с такова мислене.

Надали.

Bart Simpson

18.01.18
12:06

Бутащи-А
1. Клек4#80 кг
2. Хоризонтален лег4#90 кг
3. Раменна преса стоеж4#55 кг
Всичко 5 кръга.
Клек, държа 80 кг докато изчистя грешките.
Лег, мноооого доволно, преди да се разболея бях на 5#5-85 кг незавършени, нещо от рода на 5,5,3,3,1.
Раменната преса, не вярвам, че скоро ще кача килограмите там.
В общи линии сила бол.
Ето го днешния клек:

Ще си позволя да го коментирам преди някой друг за да видя разбирам ли какво правя.
Китките са добре.
Лактите трябва по-ниско.
Гърбът е добре.
Плитък е, въпреки, че правейки го мога да се закълна,  че има дълбочина.
Коленете-ок.
Лоста също ми е мн високо, но като изправя китките и го бутам нагоре.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.01.18 12:10.

Bart Simpson

18.01.18
12:37

След като сте съгласни с оценката ми на клека съм ужасно щастлив, защото разбирането на грешката, по мое му е 70% от пътя.

18.01.18
12:40

Ай и аз да кажа за клека, бях описал в моя дневник препоръките на Сашо към мен. Много ти е широк хвата горе на лоста, много по- близо до раменете трябва да хванеш да може да стегнеш и уплътниш гърба от самосебеси. И изпъчи гърдите. А ходилата са ти много събрани едно до друго. Трябва с по 10 см всеки настрани. И гъзъ да пропада директно надолу като асансьор в шахта.

18.01.18
12:42

казано от Bart Simpson на 18.01.18, 12:37:

След като сте съгласни с оценката ми на клека съм ужасно щастлив, защото разбирането на грешката, по мое му е 70% от пътя.

А и е по-добър от предишния път.

Bart Simpson

18.01.18
12:44

Ок, Димас, прибавям това към моета оценка.

Bart Simpson

19.01.18
12:02

Дърпащи-А:
1. Тяга 4#100 кг
2. Набирания 1#4+15 кг
3. Гребане от земя 4#40 кг
Всичко 4 кръга.
Всичко криво, не съм готов за гребане с 40 кг, не съм и за по-малко, но 40 ми дойдоха много.

Нямах възможност да снимам от по-подходящ ъгъл, но ми се струва,  че гърбът е мааааалко по-изправен.
100 са ми много леки, но не смея повече докато не стане калъп.
Приятен уикенд.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.01.18 12:09.

19.01.18
12:15

Малко по-добре е, но пак не е това, което трябва:
1. Пак си с флексия.
2. Избързваш с разгъването на краката.
3. Не разгъваш основно от таза.
4. Гледаш в огледалото, вместо да държиш врата неутрален.
5. Не събираш лопатките.
6. И защо тренираш с тия странни обувки???

Като цяло не си идеално зле и да ти кажа, че за максимум три тренировки мога да ти оправя и клека и тягата...

Bart Simpson

19.01.18
12:18

Знам, че можеш и това беше едно от нещата, които ми накланяха везните да дойда за хелс китчъна, ама уви.
Обувките, защото са ми единствените с твърда и равна подметка.
Да сваля ли още килограмите на тягата или сто са ми ок?
Да,  сега виждам какво каза, някак моето движение е разделено на две части, а не едно цяло движение, това ли имаш предвид?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.01.18 12:20.

19.01.18
12:43

Ами да беше дошъл та...щото аз да дойде ще е много по-сложно 😄
Kупи си някакви Нано-та от по-старите серии(4,5,6), не вярвам да те бутнат 40-50 евро.
Нищо не намаляй, 100 кг са ти леки, просто мисли как трябва водещото движение да е избутване на таза напред, тоест да се разгъваш от него и как гърба да е стегнат и извит в екстензия.
Да, това имам предвид - първо изправяш краката, после тая щанга увисва пред теб и я изтегляш на кръст.

Bart Simpson

19.01.18
12:51

Може ли да те помоля да ми напишел за въпросните Нано-та на английски за да си ги поръчам от някъде, защото така не знам какво търся.
Мисля, че схващам какво каза за таза.
Но докато не хвана щангата няма начин да разбера дали съм разбрал.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.01.18 12:52.

19.01.18
13:03

https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2/257-5916566-1248154?url=search-alias=shoes&field-keywords=reebok+crossfit+nano

Аз имам 4.0 и са май най-доброто Нано въобще.

А имам и такива - https://www.amazon.co.uk/Reebok-Crossfit-Trainers-Powerlifting-Sneakers/dp/B00XJYIH0Y/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1516359992&sr=1-1&keywords=reebok+crossfit+lite и са най-удобната обувка за клек и тяга, поне за мен. На разпродажба бяха 40-50 евро преди година и половина.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.01.18 13:07.

Bart Simpson

19.01.18
13:14

Довечера ще си поръчам.
Благодаря

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.01.18 13:14.

Bart Simpson

20.01.18
11:54

Бутащи-Б:
Супер серии
1. Раменни преси стоеж 1#8-22.5 кг в ръка
1.1. Преден клек 1#8-60 кг
Тази по 3
2. Хоризонтален лег тесен хват1#8-60 кг
2.1. Бедрени екстензии1#8-80 кг
Тази по 3
3. Раменни преси полулег1#8-25 кг в ръка
3.1. Бедрени сгъвания1#8-70 кг
По 3
4. Кофи 1#12+15
4.1. Въртене на диск пред тяло1#8-15 кг
По три + четвърта кофи
5. Суинг 4#15-17.5 кг
Всичко шест, но нямаше много сила, лега с тесен хват, много лек, предния клек с бътерфлай защото нещо китките болят.
Един час рисърч снощи за риибок нано, каквото намерих или няма номера или не се доставя до Ейре.
Весел уикенд.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.01.18 12:00.

20.01.18
12:50

Аз съм с Нано 5 и са екстра. Взех ги за 30 евро от един аутлет. Иначе гледам, че в ебай има доста избор. Не знам дали си го гледал.
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.H0.Xreebok+nano+.TRS0&_nkw=reebok+nano+&_sacat=0

пп в реддит много хвалят converse all star

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 20.01.18 13:01.

Bart Simpson

20.01.18
13:04

Ами ако конвърс са ок,  аз имам доста конвърси.
Преди малко говорих с един приятел от сееерна Ирландия, като избера нещо ще си ги поръчан на неговия адрес.
Аз седмици гледах, че те са приблизително едни цените.

20.01.18
16:21

казано от Bart Simpson на 20.01.18, 13:04:

Ами ако конвърс са ок,  аз имам доста конвърси.
Преди малко говорих с един приятел от сееерна Ирландия, като избера нещо ще си ги поръчан на неговия адрес.
Аз седмици гледах, че те са приблизително едни цените.

Аз също в началото кляках с Конверс , удобни са като цяло , но не мисля че са подходящи за клек, меки са ми и някак си нестабилни.Сега използвам пак кецове , но са на Марк и Спенсър(по-широка и значително по-твърда подметка) , но пак мисля че е компромис.Няма спор , че това което Хинкс ти е препоръчал е ная-доброто решение.

Иначе ми се види , че клека си го подобрил малко.Не моа разберем само що зимаш щангата от толко високо и на един крак , бая е високо , а виж че при връщане на стенда я връщаш на по-долните куки ,що иначе ше требва да пристъпиш като балерина на пръсти , та да си я врънеш там от къде я зима.И що не клекаш до доле бе човек?Тялото ти изглежда много подходящо за клек и съм сигурен , че с повече практика ще ти стане перфектен , ама не бръзай да товариш кила , пръво се научи да се не наваляш толко напреде и се престраши да клекаш с пълна амплитуда кък си требе.

Мнението беше редактирано от XXL на 20.01.18 16:48.

Bart Simpson

20.01.18
16:59

Заредих си лоста на заварено положение и не видях, че е на горните куки, като пристъпих го видях.
Докато клякам имам чувството, че има дълбочина, иначе да, няма да товаря докато не се получи.
Тези с които тренирам сега-обувки- имат много стабилна подметка, те са сейфти обуща с метално бомбе и са адски удобни, но явно неподходящи.

20.01.18
17:14

казано от Bart Simpson на 20.01.18, 16:59:

Заредих си лоста на заварено положение и не видях, че е на горните куки, като пристъпих го видях.
Докато клякам имам чувството, че има дълбочина, иначе да, няма да товаря докато не се получи.
Тези с които тренирам сега-обувки- имат много стабилна подметка, те са сейфти обуща с метално бомбе и са адски удобни, но явно неподходящи.

Обувките , ако са ти удобни си ги ползвай кък ти е кеф така.Сигурно има некаква психическа бариера при тебе  и инстинктивно се спираш преди да стигнеш крайна долна точка , те така работи мозъка...защитава тялото от рискове.Деда ти Арнолд си го е казал , че тялото може повече , отколкото психиката позволява.Сложи си едни 40 кила и пробвай пълен клек , направи кратка пауза доле та да усетиш къде си и се изправи без да си помагаш с гърба , он да е просто стегнат и стабилен и бутай с краката.Клека е нещо много важно.Я  тренирам отскоро , но клека ми даде много за цялостната сила , която съм покачил , те за те тава има смисъл да се мъчиш с него та ако ще и много други упражнения да пренебрегнеш.

Bart Simpson

20.01.18
17:23

Шест месеца загубих в спорове, че не ми трябва и отскоро започнах да го уча.
Нямам бърза работа ш го опитвам, ш го бутам и накрая ш са метна на самолета, до Пловдив да го науча 😁

Bart Simpson

20.01.18
18:07

Иначе ей това са обущата.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B009HOO1G4/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1516464395&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lee+cooper+safety+boots

Bart Simpson

20.01.18
20:03

Току що разбрах, че кулинарният ми ментор-Емил Минев ще е част от журито на Хелс китчън, добре че отказах, поне да не се излагам и пред него.
Майтап на страна, щеше да е голямо напрежение да не го изложа защото повечето хора от бранша знаят, че аз съм от неговата школа.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.01.18 01:10.

Bart Simpson

21.01.18
02:33

Гледам много интересен филам на National Geographic за принцеса Даяна и започвам да разбирам защо баща ми така почиташе тази- явно велика жена.
Надали някой от нас простосмъртните може да си представи какво е да оцелееш в реката, в която тя е плувала.
Има мацки, които се оплакват от свекърва........ами онова чучело с капелата......представи си само и ушатия гущер мъжът и.
Абсолютно сурова роял-гаргара с прекрасна млада жена.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.01.18 02:38.

21.01.18
10:44

Принцове и принцеси... търтеи, които живеят на гърба на обществото. Само чуй в химна “God save the queen…” и ти става ясно що за стока са. Онзи другия “принц” Алберт пък е най-известен с това, че е гледал повече циркови представления от всеки друг човек на планетата 🙂 Слава богу вече са предимно туристическа атракция.

Да не говорим що народ е погинал, заради безумни войни, водени от такива царски особи.

Най-великите ни борци за свобода народна (Левски и Ботев) са изповядвали републиканската идеология, защото и те са виждали още тогава несъстоятелността на царщината.

Bart Simpson

21.01.18
12:35

Точно в това е красотата и, явно не.ме разбирате добре.
Тя се.е.противила на цялата тази работа, но както и да е. Само споделих, че според мен е наистина велика жена.
В личен план, явно е че вчера мъртвия период(след празнично) приключи.
Направо ни съсипаха от работа, не знам кардио или силово беше вчерашното работене, но днес се събудих като пиян.
От щангите не ме боли нищо,  но след такъв работен ден се разгъвам като дърводелски метър.
Днес почивка от фитнес.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.01.18 12:56.

Bart Simpson

21.01.18
12:58

казано от Brown Bomber на 21.01.18, 10:44:

Принцове и принцеси... търтеи, които живеят на гърба на обществото. Само чуй в химна “God save the queen…” и ти става ясно що за стока са. Онзи другия “принц” Алберт пък е най-известен с това, че е гледал повече циркови представления от всеки друг човек на планетата  Слава богу вече са предимно туристическа атракция.

God save the queen, съм го слушал само на Sex Pistols. 😁

21.01.18
13:26

Барт ми, как тази невинна душа се е противопоставила на порядките на трона, като се е омъжила за дъртия магнетичен пръч (принц де) по любов нали 🙂

Bart Simpson

21.01.18
13:35

Барт ми, е яко.
Не съм задълбочавял толкова в живота и, основните неща, които научих са от снощния филм.
Най-вероятно си прав.
Ама дай да прескочим маловажните неща от споровете тук:
Слоновете са по-големи от носорозите, обикновенно така се изменят те  хахахах 😁

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.01.18 14:06.

Bart Simpson

21.01.18
14:07

казано от Alexander Krastev на 21.01.18, 12:18:

Да не говорим що народ е погинал, заради безумни войни, водени от такива царски особи.

Най-великите ни борци за свобода народна (Левски и Ботев) са изповядвали републиканската идеология, защото и те са виждали още тогава несъстоятелността на царщината.

Сашо, всички войни са безумни.

Да, но някои войни са водени за обединение на един народ, живеещ в различни държави. Други са започнати само заради алчността на разни царски особи, готови да жертват войниците си като пушечно месо, за да се разшири властта и богатството им 🙂 Има разлика.

Bart Simpson

21.01.18
15:47

Има, да,  определено има разлика.
Аз съм категорично против роялщината.

21.01.18
16:11

Мен ми е интересно , след като толкова се е противопоставяла на кралското семейство. Защо се е омъжила за член от същото това семейство?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1