Бонбоните изглеждат страхотно! 🙂 Сподели откъде си взе формичките и каква е рецептата?
27.01.18
20:53
Малко са нащърбени, но защото прекалих с меда и не можаха да стегнат и да се отделят точно както трябва, НО формичките сами по себе си са много добри, според мен - започнах да разглеждам тук преди време и открих, имат много прилични предложения. Ето тези са моите формички.
А рецептата е възможно най-проста - какаова паста, мед (първият път беше по-успешен, защото паста:мед беше 2:1, а този път 1:1) и малко кокосово масло - разтопявам ги поотделно на водна баня, после ги смесвам и готово. Много ми допадат такива изчистени вкусове. 😍
28.01.18
15:50
28/01/2018 (03)
След като снощи омазах с фъстъчено и мед, и после със сурово кашу, сутринта станах и отидох да тренирам.
Тренировка А:
През 10 секунди:
Зерчер, 3х10 @20кг
Обръщане от вис, 3х10 @20 кг
*** и на двете ми беше леко, но обръщането не можах да го усетя даже
С 90сек между трисетите:
Раменна @25кг: 5, 5, 6, 5
Силово @15кг (скатах се, признавам): 10, 10, 10, 8
После там покрай Камен правих някакви единички тяга, защото се събух по чорапи и исках да видя как е. Та тягата - 2х1 @60кг, 3х1 @70кг, като мога да кажа, че не ми натежаха особено, хем вече на горе-долу изморено. Тягата чук, клекът - пълно пръци. Опитах Зерчер с 40кг - клекнах и станах, ама толкова криво и грозно, че не е истина. Снимах го тоя опит, но се оказа, че съм по-грозна и от клека си в тоя момент, така че няма да покажа. 😂
Каменчо от друга страна.. типче. Днес мели 3х8 зерчер с 40кг (което ок, не е голяма тежест, но той до оня ден не вдигаше нищо), като всяко повторение му беше бетон. На тягата рязко вдигна килата от 50 на 70.. Накрая искаше лег да прави - 50-60 кила за нищо ги няма. Ужасен човек. И супер много му личи, че нещо прави, щото леко е бухнал и е поне с 5см по-висок - гръбнакът се е изправил. И се разкарва един такъв доволен. 😄 Сигурно зоби тайно, д’еа. 😂
*** да тренираш без обувки е из-родс-ко. И даже не е много гнусно, ако има чорап.
———————————————————————————-
Храна:
- в 15:30 150г печена скумрия, 80г маринована херинга (тотална гняс), салата от варен картоф, моркови, царевица, магданоз (от магазина)
- литър вода с лимон и чиа
- червен портокал
- бира, мръв със задушени зеленчуци; милка с цял лешник 😄
——————————————————
Официалните чорапи на Точката 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.18 09:01.
29.01.18
13:19
Камен е голям пич и дано устиска да тренира редовно, че само ползи ще има от тая работа!
29.01.18
16:25
Изключително е кофти това с неяснотата относно поддържаните емотикони -
пишеш сто часа и всичко отива по дяволите накрая. :(
казано от James Hinks на 29.01.18, 13:19:
Камен е голям пич и дано устиска да тренира редовно, че само ползи ще има от тая работа!
Саше, такъв е отвсякъде. Иначе ще го вземе ли такъв изумруд като мен? 😂
Шегувам се, наистина си е супер човекът, а ползите от тренировките вече и сам ги усеща.
За помощта знаеш колко съм ти благодарна! 🍺
——————————————————————-
29/01/2018 (04)
Поредният ден - ставане, бързо кафе, миене на космати дупета и лапи (много ме кефи Борката как има косми между пръстенцата, едни пухкавки такива 😂... добре, че не ми разбира шегите, че отдавна да съм разрушила малкия му аристократичен свят 😂), няколко часа в Прослав, няколко ангажимента, пазаруване, чистене, успях да ям ей сега, в 16:00, слагам да се готви нещо за любимия и пак отивам до бабини. Ще се прибера в 20:30, вечеря и дан льо креват. Трябва и едно къпане да навра някъде. Но в такова красиво, пролетно време се преживява лесно липсата на спокойствие и ми е приятно да си обикалям напред назад. 😍
Активностите ги уточних горе, сега да видим храната за днес:
- кафе с мед
- 5г 🙂 кокосов чипс с чили
- 3 яйца с масло в тигана, 150г котидж, 4-5 сушени доматчета (некиснати в мазно), буба от спанак, банан и коноп
- салата от моркови и червено зеле, и суров слънчоглед; малко прасешки гърди; червен портокал
——————————————————————-
Трябва повечко кардио да правя. И повече да тренирам като цяло. Иска ми се на групови да походя, ей така, за фън, но като си представя ония малки залички, препълнени с дишащи хора ииии... Заприличала съм пак на Гарфийлд, ама кой да ми е виновен.. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.18 16:26.
29.01.18
16:28
Една година му трябва, за да види каква е разликата в качеството на живот със и без целенасочени тренировки. А след това всяка една година трениране е само голям бонус към здравето.
Ма то и за теб важи това, изумруде 😄
За начинаещ и три месеца стигат. Като откриеш внезапно, че сутрин можеш да ставаш от леглото с изправен гръб, стегнат кръст и не ти трябват два часа да се събудиш..и айде... 🙂
(така ми бяха казали в пОлса, когато се разправях с тях за правенето на тяга - зала за любители & уелнес било, ква тяга).
. Сега го видях това. В Пулса верно ли не дават да се прави тяга? (Казах аз, неясно защо с учуден тон..)
29.01.18
17:21
казано от James Hinks на 29.01.18, 16:28:
Една година му трябва, за да види каква е разликата в качеството на живот със и без целенасочени тренировки. А след това всяка една година трениране е само голям бонус към здравето.
Ма то и за теб важи това, изумруде
Ай ся.. изумруда зачеса. 😂 Знам, че е така - съвсем друго е, когато се тренира редовно и целенасочено. Напоследък не се справям много добре с организацията - не съм свикнала на такива обеми задължения. Ама ще свикна, то не пита.
казано от Владо на 29.01.18, 17:01:
За начинаещ и три месеца стигат. Като откриеш внезапно, че сутрин можеш да ставаш от леглото с изправен гръб, стегнат кръст и не ти трябват два часа да се събудиш..и айде...
(така ми бяха казали в пОлса, когато се разправях с тях за правенето на тяга - зала за любители & уелнес било, ква тяга).
. Сега го видях това. В Пулса верно ли не дават да се прави тяга? (Казах аз, неясно защо с учуден тон..)
За първото - да, такива неща чувам, че се усещат, плюс, че като цяло е по-свеж и енергичен, спи по-добре, кръстът не го боли до смърт, прогресира с техника и тежести - все неща, по които да се зариби човек. То си е краста. 🙂
За тягата - не даваха в началото. Тяга и мечка - абсурдно било за “уелнес” зала, там хората искали да са айляк.
Сега всеки си прави каквото си иска, всичко се хвърля и блъска, и всичко е навсякъде. 😂
30.01.18
14:44
30/01/2018 (05)
Храна:
- 7:00 кафе с оризово-кокосово мляко
от 14:00 нататък:
- мини порция прасе с праз
- 20г сирене (Кастело с ром и лешници)
- буба от спанак и една райска ябълка, 2 сварени яйца
- шоколадов протеин с малко оризово-кокосово мляко
- салата от домат, краставица, спанак сирене и киноа... и маслини.. и 2-3 оризовки
Движение:
- общо около час и половина щъкане с раница (около 6-7кг) на гърба (в километри не знам колко е, но търча като хлебарка, когато съм сама)
- тренировка
Тренировка:
6х3 тяга @60кг
6х3 обръщане @30кг (щях да се контузя много жестоко заради едно момче, което ми изскочи отстрани, точно НА лоста и точно като тръгвах да обръщам второто повторение от третата серия... стресна ме яко, изобщо не разбра, че нещо е станало..)
4х5 лег @30кг
2х1 горен скрипец с подхват @57кг + 3х5 същото с 47кг
10х3 гоблет клек @12кг пудовка - ей така, да си поклякам
Разтяг
—————————————————————————
Въздъх, много е хубаво навън. 😍
31.01.18
15:15
31/01/2018 (06)
Храна:
- в 7:00 еспресо с оризово-кокосово мляко
От 14:00 нататък:
- ред шоколад, 5 мин по-късно, минавайки покрай разни неща - две големи маслини и “боци” сирене.. едно чери чушле със сирене.. май нямаше друго (т’ва, докато си приготвях обяда 😂)
- 150г котидж, 3 голеееееми яйца на очи (с масло), 5-6 зелени маслини, грилнати и люти
Въпросът е какво да тъпча от тук нататък... планирам киви, червен портокал, кафе с онова мляко, поне още един ред шоколад 😄, а за вечеря ще спретна пилешка супа, която ще ям без хляб, щот’ съм дибу-свин.
И като казах “дибу-свин”, се сетих нещо весело. Хи-хи. Пред седмица-две срещнах една майка с дете в количка, на което казах “буди-буди” и то ме погледна и ми отговори: “буди!” 😂
Днес ги срещнах пак на касата на супермаркета, майката ме разпозна, защото често се засичаме в квартала и в опит да разсее лигавещото се хлапе, както му мрънкаше, със супер бодър (и висок) глас вика: “А! Я виж, мамо - БУДИ е тук!” 😂
Детето определено не си спомни за бодрата ми особа, но пък вече в в Лекси ще ме разпознават от раз. 😂 Изумруда Буди. 😂
Мда, нужна история по средата на отчета, ама тука е така.
Движение:
- пак обикаляне, ама по-малко, към 5к
- тренировка (разни симпатични човеци и човечки ме поздравяват в тая зала вече и не знам що, ама ми е супер неудобно 😂)
ТРЕНИРОВКА А.. А1.. и аз не знам вече коя, щото правя квото ми се прави
3х10 клек със СТ след ставите.. много такова.. хоп-хоп се получи, рядко се случва
През 10 секунди:
12х1 Зерчер @30кг
15х1 (без да искам) Обръщане от вис @30кг
После 4 серии раменна и силово:
Раменна @30кг: 1, 2, 2, 2 + още 2 след като приключих с всичко, щото исках да направя 3.. ама не можах
Силово @20кг: 5, 5, 6, 5
Клекът беше суперрррр, ама истински супер. Реших, че внезапно съм се превърнала в обикновен човек, с обикновени клекателни способности 😂 и нарамих един гол лост - да пробвам какво ще стане. Еми, low bar, high bar… middle bar… middle finger. Нищо не става, трябва да се откажа вече от тая работа и да си живея със Зерчера - така или иначе си го харесвам.
Разпънах и драснах към вкъщи.
—————————————————
Много грозно задраскана снимка, ама да покажа пастърмата как може да прекара часове наред.. в полутечно състояние 😍
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.18 18:37.
31.01.18
23:01
Да си призная... вместо вечеря, щото не ми се яде, омотах две големи ракии. С кола.
Утре ще почивам от тренировки май, като максимум - кратък пудовчен интервал и здрав стречинг.
Много се вкиснах за тоя клек. Не знам защо толкова ме бъгва, че не мога да клякам, обаче ми е трън в дупиту и почвам да правя всеки ден по 50-100 клека със СТ, ако ще да се гътна. Цял ден го мисля, да му се не види.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.18 23:02.
31.01.18
23:06
МаХни клека, да съсипеш ракията с кола е като да ти направя консуме от нилски костур и ти да си го подправиш с кетчуп.
Аз точа л#ги тук за една рИкийка, вие я съсипвате с кола.
Аматьори.
😁
31.01.18
23:13
Т’ва имаше у мамини, иначе пия със сода твърдия алкохол, ако реша да не е чисто. А тая ракия е толкова брутално силна, че ако не я съсипеш ти, тя ще те съсипе. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.18 23:15.
31.01.18
23:18
Явно е че е неравностойна борбата.
01.02.18
08:53
казано от Bart Simpson на 31.01.18, 23:18:
Явно е че е неравностойна борбата.
Над 65 градуса - как да е равностойна? 🙂))
Личи си и, че съм по-свободна, щото само цъкам тоя форум... цък.. цък... Трябва да огранича.
01.02.18
17:41
01/02/2018 (07)
Храна:
- кафе с оризово-кокосово мляко
- малко печена тиква без нищо (тя пък се оказа много, много сладка и готина)
- пилешка супа с прясна куркума 😍
- 6 сушени кайсии, цели какаови зърна ... 20г халва 🙂 (много са практични тези малките халвички - по-трудно може да се отпуснеш “несъзнателно”, когато са пакетирани на хапки)
- 50г домашна луканка, 2 бири
- вечерята още не знам, но ще е зелена - сигурно спаначено смути с ябълка и шепа кашу, не ми се яде друго засега
——————————————————-
Пак се разболяваме вкъщи, засега аз държа фронта, но усещам как ще се предам в някакъв момент.
——————————————————-
Днес не ми издържаха нервите и замъкнах две гомнета в полицията до нас. Оказа се, че едното си го знаят, в което бях сигурна така или иначе. Страшно противни и нагли момченца, но ми стана и мъчно, защото смятам, че за да си такъв на тази възраст, нещо много съществено трябва да ти липсва в дома. :(
От друга страна - не мога вечно да подминавам хорските мизерии, защото кварталът е заприличал на сметище - изпочупен, опикан, обгорен, пълен с натрошени стъкла, обелки от детски секс, обърнати кошове, навикани възрастни жени (които, признавам, също могат да бъдат много неприятни и дребнави), останки от трева и какво ли още не. Искам да ги хвана тия родители и да ги поблъскам малко... поне тези, за които съм сигурна, че са безотговорни нещастници.
——————————————————-
Забравих КЛЕЦИТЕ да спомена:
50 внимателни и 50 подскачащи, разделени в серии по 10
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.18 17:42.
02.02.18
14:02
Ей, пичове, снощи реших да се информирам добре по темата с “питбула”
от с. Мокрище и край. Мисля, че окончателно загубих вяра в човешкия разум и интелект. Ад. Плиснеш две чаши кучешка кръв на мегдана(че най-евтина, па нали ‘се сме в криза) и на тълпата проблемите са решени, а институциите продължават необезпокоявани да си бъркат в носа, г*за и всички отверстия, платено, разбира се.
Къде се коренят проблемите, кой е начинът да се отстранят завинаги и чия е действително отговорността, никой го не *б* - лайкучка да има във фейса, трафик по сайтовете и, разбира се, “питбул”, който да изгорим на клада. Ако няма питбул, ще отрежем на един кокер ушите и него ще го пишем питбул. И после ще забраним и кокерите, щот’ много знаят да подражават на ония зли убийци...
———————————————————————————
02/02/2018 (08)
Храна:
- кафе с оризово-кокосово мляко в 7:00
- 13:30 три големи яйца на очи с масло, 3 оризовки, много вкусна буба от спанак, връзка магданоз и банан
- план - печена тиква с оризово-кокосово мляко и какаови зърна
- план - 50г кашу, киви (няколко броя)
- план - пилешка гръд на плоча, салата от салатен боб, зеле, морков и чушка
- план - може пак някакво смути някъде, че много готино ми идва
Тренировка:
постарах се всичко да е доста интензивно, а след това си направих селфи и с графинята заключихме, че определено имам по-свеж вид, когато тренирам
- тяга (3х10 @50кг) и обръщане (3х10 @25кг) в СС
- лег (4х5 @30кг) и горен скрипец (4х5 @47кг) в СС
5 кръгченца 20:10:
- клек @8кг пудовка
- суинг @16кг пудовка
———————————————————————————
Ще ми се да избълвам нещо весело, защото одеве се пръснах от смях в автобуса с Ленче на ухото, ама сега пак набрах и мисля да си деактивирам фейсбука, ‘щото не мога да издържам на чак такива нива на малоумие.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.18 14:40.
02.02.18
14:23
казано от Т. Тодорова на 02.02.18, 14:02:
Ей, пичове, снощи реших да се информирам добре по темата с “питбула”
Тъщата нарича тази порода ПуТбел :-))))) В началото си помислих, че има предвид Пудел, но като каза, че били от ония яките, дето участват в битки и били доста опасни ............. така съм се смял :-)
02.02.18
14:25
Те тия, дето ги спрягат ежедневно за питбули, са живи путбели, та права е жената, познава ги. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.18 14:28.
02.02.18
14:30
Аз имах баварски кръвослед и тъщата го наричаше германски кръвоглед.
02.02.18
22:47
казано от Т. Тодорова на 02.02.18, 14:02:
...ама сега пак набрах и мисля да си деактивирам фейсбука, ‘щото не мога да издържам на чак такива нива на малоумие.
Аз го направих 😀
Деактивирах и фейсбук и инстаграм, малко преди Коледа. Всъщност направо ги изтрих, за да няма връщане назад.
Сега, докато пътувам имам време да чета истинска литература или дори да дремна ако искам хаха и това са най-малките ползи от взетото решение.
Честно - рядко съм била по-доволна от себе си. 🍷
02.02.18
23:07
И аз ВЕЧЕ съм много доволна.
- Теди, видя ли еди коя си простотия..?
- Не!
Оу, йеа.
Не, че го използвам много напоследък, но колкото пъти вляза и скролна, виждам основно ненужни неща - от тотални глупости, до неща, които ме изкарват извън равновесие и ми помагат да се превръщам в нещо, което определено не искам да бъда. Не знам как преди време съм пропилявала часове на ден там, но на този етап, в който няма съществена причина данго правя, отказвам да отделя и една секунда.
——————
Възползвам се от поста, за да коригирам храната от днес:
Заместих вечерята, която бях планирала, с 50г суджук от на Маджаров златните селекции + филе Елена от същия. Не знам кое им е златното и специалното, но миналата година взимахме такива неща от един познат, домашни, и бяха в пъти, ама в пъти по-добри. И пак ракия, този път само с лед, но съвсем поносима, не онази отрова.
Утре ще отида да поклякам следобед, ако имам сили, че днес съм дроб. Винаги така става, когато ми се насъберат емоции по някакъв повод - Точката остава без точка сила и желание за живот от вълнение.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.18 23:09.
04.02.18
16:48
03/02/2018 (09)
Храна:
Цял ден не ядох нормално, защото имах уговорка за тренировка следобед, но вечерта... 🙂
- кафе
- протеин с оризово-кокосово мляко
- банан
- след тренировка възстанових... с 3 бири 🐽
- 50г бри, шепа кашу
- пилешки гърди, зелева салата, малко сирене домашна майонеза, две филии протеинова Вита; 60г халва... свиня 🐽
Тренировка:
в СС с минута и малко почивки:
- зерчер @35кг (3, 5, 5, 5) и раменна преса @25кг (5, 5, 6, 5)
Пак така:
- сумо тяга @50кг (10, 10, 10, 10) и обръщане @25кг (10, 10, 10 ,10)
После се почекнах малко на абдуктора и аддуктора (4х5 абдуктор @75кг, като преди това правих още повторения, докато си намеря тежестта, после 4х5 аддуктор, мисля, че с 55-60кг), заради другарчето. Еми.. хехе, оказа се, че тежестите на абдуктор машината не ми стигат и със 75кг, което е и максимумът, мога да си правя спокойно серии. 😂 Едва ли е впечатляваща тежест, по-скоро ми е странно що такава машина... за гърли.
После доста разтегнах и се разходих, и за деня общо навъртях пак около 5-6к, което май ми е дневният минимум.
——————————————————————
Бях с Габриела в залата и падна голямо кикотене.
Възмущаваме се от кряскащите чичаци, ама на нас ни е простено, налЕ... Но каквото и да си говорим, по-готини сме и ,ако някой се оплаче от звънкия ни смях 😂, значи нищо не разбира. :P
Имаше едно типченценценце...нце..нце, което си учеше приятелката да кляка.. на смита, естествено. С такова самочувствие, с такъв поглед и тон, Боже... само един “тренер” съм чувала да говори така надуто и той е почти толкова некадърен. 😂 Та мацката, една дребничка и супер слаба, като детенце, стиснала краката плътно един до друг, едното стъпало пред другото, гърчи се като червей под лоста, оня й вика “Браво, да, точно така, ето...” и тя се смее, доволна, че й се получава. Мисля, че на всички наоколо им призля от тая гледка.
——————————————————————-
04/02/2018 (10)
Днес си беше работен ден и до преди малко не бях яла нищо свястно. Не, че е голям пропуск след снощи. 🙂
Храна:
- 100мл оризово-кокосово мляко
- един банан, кафе
- много дребен наръч солети
- 16:30 3 яйца, зелева салата 2 оризовки и много малко от домашната майонеза
- план - 3 кивита, 1 червен портокал
Тренировка:
Не.
Цял ден на крак + 50 СТ клека
———————————————————-
Може и да си въобразявам, но когато пия БЦАА 30-40 минути преди тренировка, възстановявам до положение, в което се чувствам все едно изобщо не съм се натоварила. Докато го пиех по време на тренировка и малко след това, по-различно беше.
🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.02.18 18:20.
09.02.18
13:32
04/02/2018 (10) - 09/02/2018 (15)
Храна:
Прилична през всичките дни, само днес опуках един сандвич-джоб, направен от домашно тесто, с пиле, доматки... В някои дни почти не се храня, но две-три бири са отново норматив.
Тренировки:
Май от последния път до момента съм тренирала само вчера и то с бОстер, защото иначе щях да заспя на лоста. Не се спирам от тъмно до твърде тъмно и не мога да следвам схема, затова ще правя, когато мога, някакви “сбирнщайн” тренировки. Вчера, примерно:
СС зерчер и раменна:
- зерчер 4x35kg, 3x40kg, 2x40kg, 3x35kg
- раменна 3х7х25кг, 1х6х25кг и един неуспешен на 40кг (не знам какво си помислих и аз.. 😂)
СС тяга и лег:
- сумо тяга 1х8х50кг, 1х5х60кг; конвенционална тяга 2х3х70кг
- лег 4х5х30кг
Не помня във вторник тренирах ли с пудовки или само планирах... Наистина нямам спомен, никакъв.
Общо положение:
Натоварено. Сутрин до обед в Прослав, вечер в Прослав, което ме изсмуква емоционално и ми смъква енергията до нула, през другото време търчане по работа, в някои от дните и извънградско. Сънят не е най-добрия, който съм спала - само най-разнообразни сценарии, притеснения това направих ли, онова не направих ли, айде сценарии и по тоя повод, и се будя през 15 минути, когато изобщо заспя.
Вчера видях 2 часа и се изстрелях към залата със скорост, която нито един анемо, акселеро и какъвто и да е метър не би могъл да засече. Фиууу-гиш! и бях там. Надявам се утре пак да се случи, защото рамене и кръст са зле. Ушатият джендър (още познат като джендъра Али, малкия Ариф и т.н. 😂) е започнал да се дърпа много и лявото ми рамо недоволства дори от неговите 15 килограма, придвижвани от хилави краченца.
Май ще опитам да поспя един час сега, че ми се е паднало 😴
10.02.18
02:13
Здравей,
ти май си от Пловдив, а ? В коя зала тренираш, ако не е тайна? 😊
Поздрави!
10.02.18
08:43
Здравей и добре дошла във форума и в моето тефтерче. 🙂
Не е тайна, разбира се - тренирам в Пулс.
🙂
Теди,уелкъм ту май лайф.
При мен ежедневието е толкова кашаво в 90% от случаите. Поне в главата ми де 🙂
Догито не го ли пускаш някъде да тича на воля или няма къде?
10.02.18
22:21
казано от Т. Тодорова на 10.02.18, 08:43:
Здравей и добре дошла във форума и в моето тефтерче. 🙂
Не е тайна, разбира се - тренирам в Пулс.
Хохо - там, че ви сгащват с договори е ясно, ама вЕрно ли и записи на заповед подписвате. Един авер от квартала и такава подписал. Баси нахалниците!
10.02.18
22:49
казано от Веси на 10.02.18, 22:06:
Теди,уелкъм ту май лайф.
При мен ежедневието е толкова кашаво в 90% от случаите. Поне в главата ми де 🙂
Догито не го ли пускаш някъде да тича на воля или няма къде?
Съчувствам ти, Веси. Като се качиш на въртележката, слизане няма. Мен не ме натоварва толкова физическото положение, въпреки че съм си егоист по принцип и обичам да си взимам своето време. 🙂 По-скоро емоционално много се изцедих напоследък и от там всичко ми куца.
Кучетата ги пускам по принцип на куч-площадка, но сега нямам време. Търпят хайваните. Лара много обича да играе и я виждам, че й тежи въргалянето по килима само с Острия по цял ден (който е супер асоциална гад с непознати животни), ама ще изкара известно време.
*** като казах, че нямам време, записвам си тук, че трябва да подновя регистрацията в общината, че не мога с глоби да се занимавам.
казано от Deyan на 10.02.18, 22:21:
казано от Т. Тодорова на 10.02.18, 08:43:
тренирам в Пулс.
Хохо - там, че ви сгащват с договори е ясно, ама вЕрно ли и записи на заповед подписвате. Един авер от квартала и такава подписал. Баси нахалниците!
Записи на заповед? Какво е това? Може и да знам, но не съм съвсем адекватна в момента и не зацепвам.
Иначе нямам против договора и не се чувствам сгащена - той се прекратява лесно (вече), а и навсякъде извън България, където съм стъпвала и за където съм чувала, е така - не е страшен тоя лист хартия.
Като цяло съм доволна от залата - и преди съм казвала, че си струва парите, защото е чисто, има си всичко необходимо, комфортно е и не мога да се оплача от услугата до момента. Единственото неудобство за мен е малкият диаметър на дисковете, но и за това си има елементарно решение - подложки.
Имам своите предубеждения, защото определено не мога да се впиша в рамката на основния контингент, но пък не ме е и грижа кой знае колко, тъй като нямам и желание да се опитвам. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.02.18 23:13.
10.02.18
22:56
Дълго е за обяснение. Явно при вас всичко е точно и няма място за притеснение ☺
10.02.18
22:58
Обясни ми, де 🙂)))))
едит: видях го какво е, ясно.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.02.18 23:07.
10.02.18
23:07
казано от Т. Тодорова на 10.02.18, 22:58:
Обясни ми, де 🙂)))))
Ами като не платиш на падеж, много по-бързо става да те почнат с частния съдебен изпълнител.........най-просто и образно казано.
Те тия все едно са някаква банка или финасова институция-така се подсигуряват.
Няколко пъти го упоменах-един колега, дето уж спечелил пробно посещение, така и не са го пуснали да тренира докато не подпише. И накрая си тръгнал.
Мнението беше редактирано от Деян на 10.02.18 23:19.
10.02.18
23:11
Не съм чувала за такава практика там.
Даже като си прекратих договора преди няколко месеца, бяха пълен айляк и изобщо не настояваха да не го правя. Може да не съм им симпатична. 😂 Попитаха ме защо си тръгвам, казах им, стиснахме си ръцете и край.
Чувала съм всякакви клиентски истории, но на нито една не съм била свидетел. Което не означава, че не са верни, естествено.
10.02.18
23:22
Не знам, дали във всички зали им е еднотипна практиката-явно не.
Абе изплашила си ги с нещо 😉
12.02.18
13:54
Страшна съм си аз, да. 🙂
Да се спасяват, мен ме вълнува да ми е удобно.
10/02/2018 (16) - 12/02/2018 (18)
Ядох абсолютно безобразно тези два дни, не тренирах, само ангажиментите оправях.
Днес се замъкнах да тренирам и правих:
Зерчер, раменна и силово - почти без почивки, а после тяга и обръщане по същия начин.
Зерчер @30кг, перфектен, според мен:
6, 5, 5,
Раменна @25кг, много стабилна:
7, 6, 6
Силово @17.5кг:
10, 8, 8
Конвенционална тяга @60кг
3х5
Обръщане от вис @30кг
3х5
Тренировката е мижава, но всяко движение беше повече от стабилно, което ме учуди много, защото влязох в залата с пориви за повръщане, не пих никакви йохимбини, аланини и други -ини. Само 1/2 доза бцаа, която още допивам.
Храната:
- кафе с оризово-кокосово мляко
- домашна някаква кавърма със свински дроб (баща ми е бог на тия манджи)
- малко плодове
- яйца, котидж, оризовки...
Засега е само план, защото още нищо не съм пипнала, освен кафето, но нямам други опции така или иначе.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.18 13:55.
13.02.18
12:50
13/02/2018 (19)
Тренировка - не.
Програма: прослав - домакинство - евентуално ремонт в офис, плоскости, млоскости - прослав.
Храна:
- кафе, 3 мини кроасанчета 7 days (потрес)
- порция пиле по испански от Лекси (ориз, зеленчуци, птичка)
- 1/2 вратна пържола
- салата от домат, краставица, авокадо, сирене; малко пелмени с месен пълнеж (план)
- портокал, киви (?)
Не, че си струва писането този отчет, но ми е по-лесно да не свиня така, иначе се отплесвам.
14.02.18
15:07
14/02/2018 (20)
Тренировка - не.
Програма: стандартна
Храна:
- кафе с оризово-кокосово мляко, 150мл натурален сок Грено (ябълка, банан и лимон)
- малка кутийка (250-300мл?) кокосова вода с ананас (представа нямам кому е бил нужен тоя ананас там, но занапред ще знам), 20г черен шоколад Аlnatura с чили и череши 😍)
- малка чаша домашно вино, червено, няколко парченца луканка и няколко кашкавал
- 2-3 яйца, масло, котидж сирене, краставица, домат, 1/3 багета с чесън
- кафе, оризово-кокосово мляко
- задушени зеленчуци (броколи, морков, карфиол и т.н.), сигурно пак багета малко
———————————————————————
Не съм сигурна, но май вече имаме три котки. 😂 Днес с майка заведохме една от гаражните да я кастрират и после я занесохме вкъщи, докато се осифери.. уж, хъхъ. Очарователна животинка е, другите две котета не й се сърдят и мисля, че ще е голяма идилия, но според мен и майка, най-разумно е да й потърсим осиновители. Ще ви я покажа като си намести очите, че сега са й събрани от упойката още - много е готска.
Нашите са й спасили живота с кастрацията, според доктора, защото е имала доста сраствания, кисти, някакви нестандартни отвори, възпаления и т.н. Пак имаше изказвания от сорта на “аз не бих кастрирал/а улични животни, т’ва си е Божа работа” (втф?!), но вече, макар и без задръжки, успявам много ефективно и възпитано да ги изравня със земята такива неграмотници.
———————————————————————
Честити ви празници! 🙂
Вкъщи нещата стоят така:
Аз, на майтап вчера: Утре искам вкъщи всичко да е в сърца и цветя, ей!
К: Е... не е ли по-добре воденички и лук...
😂
Та така. Празнувайте каквото и както ви радва, раздавайте обич не само по романтични подбуди и не само един ден годишно, и консумирайте отговорно. 😃 🍺
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.18 15:40.
15.02.18
17:22
Илия,
малък е. Животината остава в нас форевър, щото майка ми нямала котка за гушкане. Има една за игра и навикване, една за обгрижване... сега за гушкане. Следващата... за готвене. 😂
Не, че се усещат 3 котета в тоя апартамент, особено както нашите ги гледат, ама баси.. 3 бухала. И 4-5-6 сови долу.
15/02/2018 (21)
Ден: стандартен.
Тренировка: не. Утре обаче имам плейдейт с Гейбриъл и си уредих първите часове от деня да са за мен.
Храна:
- кафе
- 3 лъжици пилешка супа по обяд
- вино с ловджийска наденица с дядката - много задушевно беше, даже устисках да не направя всичко в кръв като стигнахме до темата за Белене, комунисти, фашисти, Иван Костов... 😄, но въпреки идилията и хубавото вино, не посмях да го запозная с факта, че от утре ще има чисто ново куче в едно от помещенията в двора 😂
- майка ми ми звънна да пием кафе, докато се прибирах - ей там била с еди коя си приятелка, ела при нас за един бърз лаф.. Отидох и ги заварих с пици и червено вино, та и на мен бяха поръчали... Виното го отказах, пицата споделих с тях, за да не ми се залепи цялата на задника, че скоро и Кардашианови ще позеленеят от завист за тия количества сексапил..ъ, мас, де, мас исках да кажа. Пих една кола.
Няма да ям повече за днес, то малко ми е и лошо едно от няколко дни - ушаците ме болят, гърлото, мотае ми се главата, кофти ми е. Ще опитам да спя с мелатонин и да видим, дано малко по-спокойно тая нощ. То не са баби, дядовци, финанси, кучета, котки.. и като сложим начина, по който изживявам каквото чуя, видя и прочета, и ми иде да си пръсна мозъка. То пък ще вземе нищо да не пръсне и съвсем ш’ се депресирам. 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.18 17:26.
Дай да я видим тази вмъкващасеподлоподкожа гадина)))
Те ти енота...на разкрасителна процедура при мен...