QUEEN COBRA

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.01.18
20:23

казано от Оля Петрова на 28.01.18, 19:22:

,докато от кръста надолу нищо особенно не се вижда ,

Че бедрата ми не са доминираща група, а прасец не правя, това е очевадно, но пък да кажеш , че нищо не се вижда... Малко не съм съгласна 🙂 :P Малко жени по залите имат такава маса в бедрата. 🙂 Както съм писала, години наред се борих да кача маса , сега е време да я оформям.

ДЕ

28.01.18
20:28

.

Мнението беше редактирано от Деян на 30.01.18 14:23.

28.01.18
20:41

казано от Deyan на 28.01.18, 20:28:

Даже аз бих казал обратното на мнението на Оля. Бедрата са по-масивни сравнено с горна част, която просто е по-орелефена. Затова сигурно се формира мнение, че изпреварва значително долната.

Именно, това е си ген. Затова правя всичко възможно да поддържам размерите на горната част поне пропорционални, а да оформям долната доколкото се поддава.
А че съм по-релефна от кръста нагоре е нормално за женската физиология и функциите на естрогена.
В една снимка без акценти, всичко изглежда дори прекалено скромно за амбициоте ми  :( :(

28.01.18
20:46

г

Мнението беше редактирано от XXL на 28.01.18 20:47.

Bart Simpson

29.01.18
00:20

Ам, че Кобре, не знам за задницата, ама ако се напръскаш с оранжево и отидеш при Димо и ти ш го докараш това.
Аз не харесвам много мускулести жени и това, което си показала не съвпада грам с идеяла ми, но според мен си почти така и ти.
Много добре знаеш колко се работи по един кадър, а ти се снимаш с телефона.
Ай, да не пресолвам, ама за аматьор си доста близо.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.01.18 00:51.

29.01.18
10:06

Барт, подкрепих мнението ти, защото донякъде го намирам за мило. Особено с това че съм много мускулеста. 🙂
От една страна то ми показва, че нямаш грам представа как може да изглежда натренирано женско тяло-при това съвсем натурално такова. доста пържоли трябва да изям и доста хляб НЕ ТРЯБВАШЕ да ям, за да се приближа на милиметър до тези жени.
От друга- не виждам нищо смислено в това да показвам някакви супер обработвани кадри, след като целта ми е да бъда силна, здрава и твърда на живо и постоянно.
===============
От момента  който съм влязла в зала и съм хванала розовите гири- защото други не можех да вдигна, имам представа в главата си накъде искам да вървя. Към днешна дата с умиление и жал гледам снимките си от преди 5 год. Бъдещото ми аз ще гледа със умиление и жал сегашните ми снимки. Както казах това е процес.
Добре знам техники и вещества, които могат да го ускорят, но все пак- не живея от днес за утре и искам до дълбока старост да съм в добро здраве и  кондиция. Чудесното при жените е , че напредването на възрастта не дава такова сериозно отражение върху протеиновия синтез както тестостероновия спад при мъжете след 40те години, силовите тренировки борят саркопенията, отлагат менопаузата с до 5 години, а  пък след нея хормоналната система е доста по-толерантна към тестостерона.
Така че - да сме живи- имам си цел поне за следващите 35-40 години. 🙂
========================
Благодаря за откровеността и на теб и на Оля. Това е един чудесен форум, който посещавам от 2009 год. и в който  искам да имам открити и приветливи отношения с редовните потребители.
До известна степен коментари от сорта на “Уважавам усилията ти, но за мен това е грозно/прекалено/не е женствено” ми показват, че вървя в избраната посока. 🙂
Мнението на околните ме вълнува дотолкова, доколкото ми показва слабите страни и начин за тяхното преодоляване. Примерно- нямаш прасец, слабо ти е задното рамо, нямаш мобилност, имаш мазен трицепс, плосък ти е гъза или  изпъчи гърба, хващай надхват, събери лактите  и пр. насоки. 🙂 Има толкова много неща , които да подобрявам в себе си и лошата си генетика, че за мнения кой какво одобрявал нямам време.
Хора, които ще ме одобряват  или не винаги ще има, но аз правя нещата за собственото си его. Това е.

Bart Simpson

29.01.18
10:11

Понякога се питам....
Защо, Василе, защо ти трябваше....?
Ама те.

29.01.18
10:25

Айде стига локуми. 🙂
Вчера вдигнах тежестта на нападите с 5 кг., макар да ми беше четвърти тренировъчен ден за краката. Отчитам, че се получиха задоволително добре.
Няма да е лошо да редувам с напади със свободна тежест, макар да имат различен акцент.

29.01.18
10:52

А защо казваш че сумо тягата не ти тренирала краката, не е ли точно за крака тази тяга? Аз когато я правя това ми харесва в нея че винаги първи ми отказват бедрата и почти не натоварвам кръста и гърба.

29.01.18
11:15

казано от Димо на 29.01.18, 10:52:

А защо казваш че сумо тягата не ти тренирала краката, не е ли точно за крака тази тяга? Аз когато я правя това ми харесва в нея че винаги първи ми отказват бедрата и почти не натоварвам кръста и гърба.

Ами очевидно не ми влиза както трябва, вдигам я на еректори и гръб и за толкова години един път не я усетих в краката. А съм правила по 2 пъти на седмица 5-6 години подред- никакъв ефект.
Евентуално с някаква малка тежест 50-60 кг и голям брой внимателни повторения може да влезе, но доста други упражнения ми натоварват същите мускули по-добре.
Това е то- всеки с различна механика на движение.
Румънската тяга обаче ми влезна перфектно и доста ми подобри мобилността, с дъмбели  вече пускам до земята.

29.01.18
13:29

казано от Queen Cobra на 29.01.18, 10:06:

От друга- не виждам нищо смислено в това да показвам някакви супер обработвани кадри, след като целта ми е да бъда силна, здрава и твърда на живо и постоянно.

Понякога се чудя.. защо и е на една жена да изглежда така, след като тя самата е избрала друг вид професия, развитие, не достига подиума на бодибилдинга (питала съм), не печели хонорари, няма треньор, комуто да заплаща, не желае да е на показ пред публика, съсредоточава се в една “посока”, която само тя вижда , а именно, че и е нужно още и още, за да достигне моделите си на подражание БЕЗ реално да има полза от цялата тази  излишна маса. Ама никаква полза!  Поне аз не виждам такава.
Нито е на строежа да носи  материали, нито е хамалин, нито е отружена на полето българка....нито има 5 деца да носи прането от най-отдалеченото място в селото, което да е предназначено за тази цел, поради факта, че не може да си позволи по-нормални условия.
Всичко с мярка е красиво, че дори и мазнинките потрперващи върху женския глутеус.
Те са признак за женствеността на една жена. Кому е нужно масата на Пулийска или там някоя всеизвестна билдърка?
Не и на обикновената, естествената, красивата, нежната жена.
Защото тя е именно такава - жена!
Аз едната бях отвратена от една подобна гледка на живо.
В такъв случай си казвам добре ,че не съм мъж.

Но както е казал Алеко: “Разни хора, разни идеали...”
п.п: С най-добри чувства.

29.01.18
13:51

Зори, аз не търся модели на подражание. Развивам доколкото мога собствената си физика и потенциал.
Показах снимки на жени, чиято физика намирам за приятна и красива. Нито твърде мека и “женствена”, нито твърде анаболна и изкуствена.
Ползите на силната скелетна мускулатура, здравите сухожилия, високия % крехка телесна маса, здравословния % мазнини, липсата на дисбаланси, добрата кардиоваскуларна функция - са неоспорими и няма какво да коментирам.
Не виждам нищо женствено в сланината - е, все още си имам дооооста от нея, но се стремя да я държа в здравословен %. Това цици, паласки, гъзове- не мерси, не ми е красиво.

В тази сфера съм джендър неутрална- и мъжете и жените могат и трябва да имат твърди, здрави и силни тела. Уважавам всеки, който го постига, независимо от  методите- бодибилдинг, кросфит, калистеника, йога и пр. и пр. ...

Както е казал Сократ
“No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable.

=================
Относно състезанията- последните години в БГ на сцената излизат по 15-20-30 момичета в категория- кои по-зле, кои по-добре подготвени.  98% от тях не печелят нищо, освен разходите за собствена сметка. Успешните модели се издържат със страничен бизнес. Така че би било наистина безполезно да мисли за сценична изява.
==========
Форумът нали е за това- да си обменяме мнения. 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.01.18 13:53.

29.01.18
14:06

казано от Queen Cobra на 29.01.18, 13:51:

Зори,
Показах снимки на жени, чиято физика намирам за приятна и красива. Нито твърде мека и “женствена”, нито твърде анаболна и изкуствена.

Тези жени не са просто стегнати, те са достигнали съвсем по-високи нива от нормалната жена - стегната и добре изглеждаща. И това всеки нормален човек би го казал. И твърдо съм на това мнение!
Аз често засичам такива жени, и повярвай не са приятна гледка в съблекалните.

Не виждам нищо женствено в сланината - е, все още си имам дооооста от нея, но се стремя да я държа в здравословен %. Това цици, паласки, гъзове- не мерси, не ми е красиво.

Ти ако имаш сланина аз съм трамвай! Съвсем отговорно го заявявам!
По тази логика аз трябва да съм мазна, гадна и отвратителна свиня, щото имам по-кръгъл задник не толкова изявени коремни мускули. Ако щеш и по- кръгли бедра.
И не бих казала, че имам НЕ здравословен % мазнини или наднормено тегло. Поне вече не.
Щото по тази логика и ти трябва да имаш, понеже тежим приблизително еднакво, а ти се сочиш за мазна.

и мъжете и жените могат и трябва да имат твърди, здрави и силни тела. Уважавам всеки, който го постига, независимо от  методите- бодибилдинг, кросфит, калистеника, йога и пр. и пр. ...

Тук съм за с 2 ръце. Но нека всичко е премерено!
Не може една дама, да извади ръка 2 пъти колкото съпруга си, освен ако той не е Арнолд или Колман или там някой, който е далеч по-различен от нормално статистическия мъж.
И да хората трябва да спортуват, да са здрави, да покоряват някакви цели  аз лично се кефя на такива хора.

Мнението беше редактирано от ZshA на 29.01.18 14:06.

29.01.18
14:14

Не разбирам защо приемаш нещата лично. ?!!
Аз писах  за нетрениращи жени. Нали тук всички спортуваме?
Имаш хубав ген и хубав задник, 🙂 И АТГ клекът ти се получава много добре. Моят по рождение е плосък и широк, тъй че бая трябва да го мъча да заприлича на нещо. 🙂
Така че - със  здраве.

29.01.18
14:34

казано от Queen Cobra на 29.01.18, 13:51:

В тази сфера съм джендър неутрална- и мъжете и жените могат и трябва да имат твърди, здрави и силни тела.

Онази назобаната от третия пол лижеща друга е леко гнусна. Жена без мазничко не ми я хвали и дори да приемат анадолската конвенция, gender neutral (WTF?!) не може да оцени женската красота така, както мъжкото око може.

Bart Simpson

29.01.18
14:39

Що все се намира, някой да каже, това което искам да кажа, но по-добре от мен.....????

29.01.18
14:47

Аз само не разбрах защо така ми вдигате рейтинга на дневника, при положение , че точно аз с наличната си сланина и слабичките си ръчички не мога даже да се класирам за мускулест тип.

29.01
Сън: 23.30 - 6.00
До късно рових и четох из нета, но колкото по-късно заспя, толкова по-рано се събуждам :(
Храна:

- 3в1
- бобово брауни, 100 гр. скир
- мексикански микс  зеленчуци 300 гр., 100 гр. свинско контрафиле, 1 лукче 🙂
- 50 гр. орехи
- салата айсберг, домат, маслини, много зехтин, котлет от акула ок 250 гр. сурово
- 1 протеинов бар ДМ 🙂

Калории около 2014
Протеин 150 гр.
Въгл. 120 гр.
Мазнини 107 гр.

===============
Нерядко сама съм се изказвала по темата преди, но дали трябва да “броя” въглените от зеленчуци?
Примерно салата айсберг, зелета разни, броколи, домати пр. - като минат 500-600 + гр. вече стават сериозна цифра, а се опитвам да ги държа до 100-120 гр. за деня. Ако добавя 50-100 гр. ядки и семена -също се качва цифрата , да не говорим за мляко и едва-едва се побирам в избрания диапазон.
Единственият източник за “рязане” ми е 3в1 сутрин - 10 гр. въгл. , но не искам да си го причинявам 🙂
Трябва да призная, че страхотно добре ми се отразява орязването на нишестето само за 7 дена. !!!!

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.01.18 09:16.

29.01.18
14:52

Въглехидратното тегло спадна. Тегло 60 кг. , но си виждам веничката на корема. 🙂

Bart Simpson

29.01.18
14:55

Еееей, нов потник, много е як 😁

29.01.18
14:58

казано от Bart Simpson на 29.01.18, 14:55:

Еееей, нов потник, много е як

Хаха, мерси, онези смотаните, само тренирам с тях, но не стават за снимки. 🙂
п.п. От мързел и неглижиране. Нали там, приказката за хубави кон и скъсания чул... 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.01.18 15:00.

Bart Simpson

29.01.18
14:59

Ми що ги снимаше?

29.01.18
16:59

казано от Queen Cobra на 29.01.18, 14:58:

казано от Bart Simpson на 29.01.18, 14:55:

Еееей, нов потник, много е як

Хаха, мерси, онези смотаните, само тренирам с тях, но не стават за снимки.
п.п. От мързел и неглижиране. Нали там, приказката за хубави кон и скъсания чул...

Е, те и без “потник” ще се харчат снимките. 🙂

29.01.18
20:09

29.01 (8)
Без тренировка.
Движение за деня 4,5 км.

Отново ужасната мускулна треска в глутеуса. Нормално, нападите  скоро ще стигнат клека като тежест. Утре пак ме чака клек, тъй че заслужена почивка днес с новите 2 епизода на Supernatural. 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.01.18 20:10.

30.01.18
13:36

30.01
Сън: 22.30 - 6.30

Храна:
- 3в1
- овес 50 гр., смлян сусам 50 гр., прясно мляко 150 мл.
- мексикански микс  зеленчуци 300 гр., 100 гр. свинско контрафиле, 100 гр. скир 
- орехи 50 гр.
- салата айсберг, домат, маслини, много зехтин, пилешко бутче ок 150 гр. месо
- 60 гр. халуми

Калории около 2140
Протеин 123 гр.
Въгл. 118 гр.
Мазнини 133 гр.

===========
Едно от най-красивите и съразмерни тела - Силвия Аврамова! Кралица на фитнеса - физика 2017

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 31.01.18 11:36.

30.01.18
21:07

30.01 (9) комплексна
повечето в супер серии
1. лег (20,40,50кг) 8-8-6х60кг
2. набиране подхват 10-8-8
3. клек (20,40,50кг) 3х8х60кг 2х10х50кг
4. флайс от полулег 3х15х(2х10кг)
5. чуково гребане на машина с 2 ръце 3х10х(2х30кг)
6. клек с дъмбел в ръце от стъпенки 3х10х32кг
7. гребане на хоризонтален скрипец с надхват 3х10х50кг
8. раменна преса с дъмбели 10-8-8х(2х15кг)
9. румънска тяга с дъмбели 3х12х(2х25кг)
10. фейс-пул с въже 3х12х40кг
11. швейцарско ножче за корем 3х15
12. хиперекстензии с тежест 3х12х30кг дискове в ръце
13. махало за корем на земя 3х20

Движение за деня 4,5 км.

Храненето и почивката-ок, но явно някакъв мързел ме обзема следобедно, така че съвсем тривиална тренировка. Доста съжалявах, че не оставих клека за четвъртък, но се радвам, че го избутах днес. В началото бяхме 4 човека в залата и добре, че утиках базовите, защото към 19ч. се напълни , не можеш да се разминеш и доста трябваше да импровизирам.
Без кардио, мотах се излишно и ми доскуча.
=============
Yes, Bart, 37 and counting 🙂 🙂

Bart Simpson

30.01.18
21:09

Аааа, надаваш  по едно ухо на чуждия спамец, твой си е дневника,  качваш си каквото си искаш.
Едит: 39
Хахахахах

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 30.01.18 21:16.

30.01.18
21:19

Аз пък немам нищо против снимките , нека и 100 да станат , ама би било добре некакво разнообразие да внесе момиченцето...все едни и същи пози гледаме ние зяпачите...нека да видиме това супер тяло и от други ъгли , както и малко повече естетика при позирането,би било интересно и по-обективно.Пък и пикселажа не е зле да се подобри!

30.01.18
21:28

Ахахаха, XXL,класически пози са това, а аз не съм акробатка. 🙂
Пикселажа е гаден, да , щото е на лампа и съм далеч от огледалото.
(пък и имам цяла колекция розови гащи 🙂 🙂 )

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.01.18 21:29.

30.01.18
21:38

казано от Queen Cobra на 30.01.18, 21:28:

Ахахаха, XXL,класически пози са това, а аз не съм акробатка. 
Пикселажа е гаден, да , щото е на лампа и съм далеч от огледалото.
(пък и имам цяла колекция розови гащи  )

Слушай сега , че немам време...требе да легам , а после да ставам за залата.На снимките изглеждаш някак прекалено стегната...отпусни са малко , бедрата ще изглеждат по-малко детаилни ,но пък по-женствени...същото е и горе.А за гащите нема да ти говорим...ти си знааш.

30.01.18
21:46

казано от XXL на 30.01.18, 21:38:

.На снимките изглеждаш някак прекалено стегната...отпусни са малко , бедрата ще изглеждат по-малко детаилни ,но пък по-женствени...същото е и горе

Железни, който го е страх от мечки, да не ходи в гората 🙂

31.01.18
13:42

31.01
Сън: 23.30 - 6.00
Събудих се даже към 5.50 и не заспах повече...

Храна:
- нес кафе с мляко
- бобово брауни, халуми 60 гр.
- мексикански микс  зеленчуци 400 гр., 150 гр. сварен свински език
- нес кафе със сметанка
-  водка 50 мл, суджук и пастърма от диво прасе, сарми с кайма и сос (каймата поне 200 гр.) , 1 препечена филийка, червено вино 150 мл.

Калории около 2500 (250 от алкохол)
Протеин 150 гр.
Въгл. 106 гр.
Мазнини 136 гр.

Макросите ми се получават идеално. Явно се живеело добре и на по-малко въглехидрат.  Цели 10 години се страхувах, че ако намаля въглените, нещо ще ми стане 🙂 И се чувствам много добре. Не съм гладна, даже напротив. Някои храни ми липсват чисто психологически.
Ако заместя 3в1 сутрин с кафе с мляко, ще мога да си отпусна някой и друг плод през деня.
Мексиканският микс е уникално вкусен, но явно всичките бобови ми дойдоха в повече и ще сменя зеленчука.
=========
Some fun

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.02.18 11:16.

01.02.18
09:24

31.01 (10)
Без тренировка.
Движение за деня 4,5 км.

=====================
Новото книжле.
Снимки от рафта на библиотеката. Ще се самоубия 🙂

01.02.18
12:32

“Извънземна адженда” в раздел “Наука”? 😄 Нещо за рептилите в “Документалистика” няма ли?

01.02.18
12:33

Нещо готино по повод библиотеките 🙂

01.02.18
14:06

01.02
Сън: 22.30 - 6.30
Много неспокоен сън. В 3.00 се събудих и не знам колко съм будувала. Задните бедра ме боляха зверски. Все още обмислям дали да не отместя тренировката с 1 ден.

Храна:
- нес кафе с мляко
- бобово брауни, халуми 60 гр.
- помело 200 гр.
- салата цвекло и морков 350 гр със зехтин, 50 гр. смлян сусам, 60 гр. халуми
- нес кафе със сметанка
- зелен боб ок 300 гр. на супа, извара 150 гр., 1 пилешко бутче 150 гр.

Калории около 1924
Протеин 123 гр.
Въгл. 122 гр.
Мазнини 104 гр. 

Противно на общоприетото халумито ми е най-вкусно сурово. Макросите се изпълняват супер засега.
=================

БОБОВО БРАУНИ за 8 порции
1. боб суров белен 400 гр. - сварява се и се отцежда
2. какао натурално 50 гр.
3. протеин 1 доза- само за подслаждане
4. краве масло 60 гр.
5. яйца 3 бр.

Калории 2368 на порция 296
Въглехидрати  284 гр.на порция 35 гр.
Мазнини 76 гр. на порция 10 гр.
Протеини 145 гр. на порция 18 гр.

🙂 🙂 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.02.18 09:36.

02.02.18
09:44

01.02 (11)
Без тренировка.
Движение за деня 2,5 км.
Чистене, миене, пране

Не бих казала, че съм заслужила да почивам по 2 дни, но пък днес ще гледам да компенсирам. Поне свърших полезна домакинска работа, а и трябва да си приведа апартамента в перфектен вид за другата седмица 🙂
=====================
Още малко мускули. 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.02.18 10:00.

02.02.18
10:58

казано от Queen Cobra на 02.02.18, 09:44:

трябва да си приведа апартамента в перфектен вид за другата седмица <

Добрия стопанин старателно почиства дома си преди гости...
Конфуцката.

02.02.18
13:45

02.02
Сън: 21.30 - 6.30
Понаспах се почти. Е, събуждах се 3 пъти, защото все пак изядох към литър супа преди лягане 🙂

Храна:
- нес кафе със сметана
- извара 200 гр, сусам смлян 50 гр., ванилов пудинг ок. 100 гр. (за вкус)
- брюкселско зеле 250 гр. със зехтин, варен свински език 130 гр., 1 протеинов бар нутрим 50 гр.
- kафе със сметанка
- 50 гр. фъстъци
- зелен боб 300 гр. със зехтин,  1 пилешко бутче 150 гр, месо

Мда, хапвах мляко тази седмица и стомахът ми реагира с подуване веднага... Жалко, вкусно ми е.
Калории около 2235
Протеин 146 гр.
Въгл. 113 гр.
Мазнини  133 гр.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.18 20:54.

02.02.18
20:34

02.02 (12) комплексна
в супер серии
1. напади на смит машина  (22,42кг) 3х8х52кг за всеки крак
2. полулег с дъмбели (10,15кг) 3х10х(2х22,5кг)
3. придърпване на скрипец пред гърди (35кг) 3х7х60кг
4. клек на долна макара 3х12х70кх
5. повдигане на крака и таз от лег 3х12
6. кросоувър за гърди 3х12х(2х20кг)
7.гребане с лост с успореден хват 3х12х40кг
8. румънска тяга 3х12х60кг
9. повдигане на крака от стенд 3х12
10. гребане на хоризонтален скрипец 3х10х50кг
11. лицеви опори от стойки 3х12
12. хиперекстензии с тежест 3х12х30кг дискове в ръце
13. V Преси 3х12

Кардио на рекумбент 30 мин.
Движение за дена 5 км.

В началото доста тегаво- но нормално-след 10 часа седене. Този път останах доволна, вдигнах с по 1-2 бройки повторенията и предполагам прилично се натоварих. Усещам как ще ме сковат бедрата утре. 🙂
=============
Нервак, ако перефразирам Пратчет - у нас винаги е готово като за гости- не се знае кога ще стане инцидент и ще дойде да снима телевизията.  🙂
============-

03.02.18
12:13

Малко щанги и сланина 🙂
Полулег с дъмбели. Тежестта вече ми е комфортна, но следващата  е 25 кг , което мисля, че ще ми е много за серия. Преди имаше комплект дъмбели, който беше между 23-24 кг, с които съм правила веднъж осмица, но подмениха оборудването в залата. Но освен да пробвам, няма друг начин.

Придърпване на скрипец пред гърди- малко зор да смъкна тежестта и да си застопоря бедрата- подложката е разнебитена и играе - иначе тежестта ми върви гладко и може да извадя още 1-2 хубави повторения.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1