Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.01.18
21:32

Поклякай Ванка ,поклякай.Боби е много прав.

31.01.18
21:48

казано от sapuna на 31.01.18, 21:32:

Поклякай Ванка ,поклякай.Боби е много прав.

Нямам такива намерения.Не, че не разбирам ползите на клека и т.н. Просто ако клякам по-редовно и сериозно ще кача размер. Дори към момента не ми харесва размерът на краката, искам да са по-малки. Камо ли да качвам размер. Въпрос на лични възприятия и препочитания.

ДЕ

31.01.18
22:44

Аз нещо съм в потрес. Твоите крака си изглеждат ок-масивни по моите разбирания, а моите, които току що ги мерих барабар с другите неща (63.5 см. малко под свивката, където е уж най-дебело), са ебати клечките. Жената постоянно ме бъзика, а и се гледам в огледалото. На какъв ръст и тегло са ти с този обем.
Явно ги мериш по-ниско, иначе ще са доста по-големи.

Мнението беше редактирано от Деян на 31.01.18 22:47.

31.01.18
22:50

казано от Deyan на 31.01.18, 22:44:

Аз нещо съм в потрес. Твоите крака си изглеждат ок-масивни по моите разбирания, а моите, които току що ги мерих барабар с другите неща (63.5 см. малко под свивката, където е уж най-дебело), са ебати клечките. Жената постоянно ме бъзика, а и се гледам в огледалото. На какъв ръст и тегло са ти с този обем.
Явно ги мериш по-ниско, иначе ще са доста по-големи.

180 см, около 104 кг. Снимах се вчера.

ДЕ

31.01.18
23:00

Като мен си 1:1. 179-179.5 на 103-104 кг. тези дни.

01.02.18
09:31

казано от Иван Марков на 31.01.18, 21:48:

Дори към момента не ми харесва размерът на краката, искам да са по-малки. Камо ли да качвам размер. Въпрос на лични възприятия и препочитания.

Има накъде да свалиш в краката, обаче без да ги тренираш поне малко с клек няма да стане. Другия вариант е да се сцепваш от ходене в планината ежедневно.

01.02.18
11:10

казано от James Hinks на 01.02.18, 09:31:

Дори към момента не ми харесва размерът на краката, искам да са по-малки. Камо ли да качвам размер. Въпрос на лични възприятия и препочитания.

Има накъде да свалиш в краката, обаче без да ги тренираш поне малко с клек няма да стане. Другия вариант е да се сцепваш от ходене в планината ежедневно.

А да и после ще се оплаква че прасците му станали по големи от бедрата 🙂

01.02.18
11:20

казано от James Hinks на 01.02.18, 09:31:

Аз почти един път седмично си правя преден клек. Не с някакви големи тежести, но в супер серии или с много кратки почивки. Вариантът с планината ще дойде . Още малко да се постопли и главно да се увеличи малко денят и си почвам редовния маршрут. Лятото правих почти всеки ден по 2 часа. През уикенда повече.

Преди малко - лег, полулег и гребане с щанга. На лега две шестици на 92 и пет двойки на 112. На полулега три шестици на 72. На гребането четири шестици на 72. С две висящи десятки на всички упражнения.Доста повече зор ми е сравнено с нормално сложените тежести.

Храната вчера след около 21 часа фаст:
1. Скумрия на скара, две филии хляб със семена, един банан и две кивита.
2. Кисело мляко с мюсли , половинка прясно мляко.

Днес ми изскочи едно пътуване и ми обърка плановете за деня. Сега трябва се оправям и да хващам пътя.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.02.18 11:21.

01.02.18
11:30

Ванка, не разбра какво имах предвид. Не тренировка клек веднъж седмично, а по малко клек почти всеки ден. Без обем, без тежко, без отказ.

01.02.18
12:14

казано от James Hinks на 01.02.18, 11:30:

Ванка, не разбра какво имах предвид. Не тренировка клек веднъж седмично, а по малко клек почти всеки ден. Без обем, без тежко, без отказ.

Сега вече те разбрах. Е, остава варианта с планинското 🙂

02.02.18
18:33

Храната вчера:

1. Две варени яйца,две препечени филийки с масло и сол, литър прясно мляко и 100 грама свинска създърма.
2. Пърнозърнести макарони с пилешки гърди и доматен сос.

Около 2200-2300кк.

Днес натоварен ден, но без нерви , а и се отменаха няколко задачи. Не ми остана време да тренирам.Евентуално утре сутринта едно обръщане с предн клек може да направя,
Взех си винетка. Видях си сметката за тока... Миналата година за същия отчетен период при минус 20 градуса температури и работещи два климатика и един конвектор имахме с 20 кинта по-малко от сега. Нищо,че сега единият климатик почти не работи и месецът е със средни положителни температури. Въри го разбери. Утре трябва и да ходя да пазарувам. Общо взето е това.

03.02.18
17:03

Храната вчера:

1. Кисело мляко с мюсли и мед.
2. Панирани кашкавал и сирене, домати и крсатвици с олио и оцет, ябълков мус.

Около 2000кк. Вчера забелязах, че бурканът с мед почти е свършил, а ще ми однесат друг след около две седмици и ще трябва да купя някакъв от магазините, който няма да знам къв е. Много мед ям напоследък. Може би по близо килограм на месец. Няма лошо той е полезен.
Днес ме домързя да тренирам. Сутринта, като станах си пуснах един филм. После ходихме да пазаруваме. Минахме да се видим и седни приятели. След като се прибрахме седнахме да ядем и изцяло ми се загуби желанието да тренирам. Устоях стоически на бисквитения сладкиш, който бе направила майка ми. Много вкусен, но с продукти като масло, мармалад, мед, течен шоколад и сметана, не ми влиза в сметките. Все пак утре смятам да му отпусна края с пица и домашно суфле. Жената ми каза, че използва  250 гр масло, двеста грама шоколад и седем яйца за 8 порции суфле, като аз изяждам 5-6 за една вечер.  Това колко ли калории са. Хич не мисля и да ги смятам.

04.02.18
12:51

Сутринта -полулег и обръщане с преден клек. Обръщане , клякане, пускане и отново. Въпреки,че на обръщането с предния клек сложих само 52 килограма се оказа, че са достатъчни да ми вземат въздуха.

Храната вчера след около 16 часа фаст:
1. Пилешки гърди с картофи на фурна, два пълнозърнести земела.
2. Свинско с домашен доматен сос и ориз, две филии домашен хляб, голяма кофичка йогурт с  горски плодове.

Около 2200-2300кк.
Тази сутрин теглене - килограм и половина по-малко от миналата неделя. Нещата стават много бавно, но има някакъв напредък поне.
Вчера ззбравих да отбележа, че направих едно планинско. Подхванах си маршрута с моето си бързо темпо.  Това, че не съм се катерил скоро си оказа голямо влияние и тьй като съм инат и не исках да намаля темпото блокирах преди голямото нагорнище под върха. Прасците ми горяха, а дробовете ми сигурно се заблудиха, че съм под вода, тьй като видимо кислород до тях не достигаше. Днес за съжаление цял ден вали и няма да мога да направя втори опит.
Сутринта една от флашките ми изписа, че не може да се форматира, иначе си работи. И със системните файлове пробвах и  от смр , ама така и не успях. Та ще се помъча още малко и май ще я хвърлям, че се изнервих.Утре ме чака  натоварен и тежък ден, а най-вероятно и седмица.

Мнението беше редактирано от I`M на 04.02.18 12:55.

05.02.18
20:46

1. Свинско с ориз, филия домашен хляб, банан.
2. Кисело мляко с мюсли, доста фурми с доста солети.
3. Домашна пица , домашно шоколадово суфле, литър прясно мляко.

Днес като се подхванах от 08:15 до 17:40 без почивка(говоря за работа, някой да не си помисли, че съм хакал). Утре се очертава същото , като няма да имам възможност да тренирам сутринта, та и по - късно. С оглед на по-тежкия ден минах да си взема бутилка розе, така или иначе не съм пил от близо месец. Покрай розето забърсах и бутилка Арарат.
Иначе днес походих и  пеша. Общо взето е това.

06.02.18
19:25

Храната вчера след около 20 часа фаст:
1.Пилешки гърди с домашен сладко-кисел сос, гъби, малко фурми с малко солети,две полупразни чаши с розе( около 300 мл)
2. Йогурт с череша.

Около 1700-1800кк.

Много работа цял ден. Няма как, трябва да се работи и да се плащат сметките.
Утре, ако не изникне нещо отново , ще направя сутринта една тяга.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.02.18 19:27.

07.02.18
17:10

Сутринта - седем тройки широка тяга с кратки почивки . Отново с 92 кг. При първите серии много зор. Много ми тежаха на краката. Не знам от къде , но ме удари и някаква мускула треска на задните бедра. Последните 3-4 серии нещата си дойдоха на място и не тежаха толкова.

Храната вчера след около 22 часа фаст:
1. Ориз с гъби и пилешки гърди, домати с оцет и олио, две големи филии домашен хляб, малко фурми със солети.

Около 1700-1800кк.
Днес слезнах до офиса за малко да си оправя някои неща. После се прибрах с идеята да поспя малко, но направих сборно към два часа разговори по работа. Утре изникна ранен ангажимент. Може и да тренирам, ако се събудя по -рано. Общо взето е това.

Първите две са снимките, които бях пуснал преди месец. Вторите две са от днес. Филмът е още много в началото, но определено има разлика. В момента иглеждам без много мускулна маса, но само още едно 5-6 кила надолу и ще изглеждам доста по-масивен и издут, колкото и фрапантно да звучи.

Мнението беше редактирано от I`M на 07.02.18 17:11.

08.02.18
11:42

Храната след около 18 часа фаст:

1. Ориз с гъби и пилешки гърди, голяма филия домашен хляб с кашкавал, розе.
2. Мюсли с кисело мляко и мед.
3. Пилешка супа, чай с мед.
4. Банан, чай с мед.

Около 2500-2600кк. От вечерта съм с болки в гърлото, мускулна треска по цялото тяло и хрема, което май са началните симптоми на грипа. Удрано чай с мед, витами “ц” на ампули, инфлоцид и парацетамол. Надявам се да ми се размине. Днес не тренирах. Сигурно и утре. На супи, чайове, много мед и плодове ще го карам . Пък да видим.

08.02.18
11:44

Ако е грип, тамифлу е много по-разумен избор вместо инфлуцид и парацетомол.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.02.18 11:48.

08.02.18
12:01

казано от James Hinks на 08.02.18, 11:44:

Ако е грип, тамифлу е много по-разумен избор вместо инфлуцид и парацетомол.

Повечето противогрипни прахчета дето ги рекламират са общо взето парацетамол и от там ми идва логиката за парацетамола. Инфлуцида го давам превантивно за засилаване на имунитета на детето, а и аз започвам да го пия като усетя,че започне да ми тече носа. Принципно комбинацията витамицен ц, парацетамол и инфлуцид при мен дава резултат при туширане на началните симптоми.  Мед и супи, също много ми помагат.
Ако няма подобрение днес-утре ще го пробвам Тамифлуто.Просто днес вече не ми се излиза , още по-малко до аптеката.

08.02.18
12:11

Тамифлу е противовирусен препарат, нищо общо няма с другите “прахчета” и хапчета. Ако е грип, тоест освен тия болки в ставите и мускулите имаш и над 38,5 градуса температура, колкото по-рано го започнеш, толкова по-добре.

09.02.18
11:00

Храната вчера:
1. Пилешка супа, банан, чай с медн няколко фурми.
2. Мюсли с кисело мляко и мед, чай с мед.
3. Гювече, три филийки домашен хляб, банан, чай с мед.

Около 2400-25000кк. Направя ли повече от две хранения на ден и калориите веднага отиват над две хиляди.
Днес съм малко по-добре. Все още съм скован, хремав и с леки болки в гърлото, но поне не съм вдигал температура. Трябва да отида, днес или най-късно утре, да поръчам торта за на детето р.д. , че от 5-6 дни съм тръгнал, но така и не стигнах до сладкарницата. Общо взето е това.

10.02.18
10:44

Храната вчера:

1.Три пържени яйца, филия домашен хляб.
2. Мюсли с мед и кисело мляко.
3.Свински котлет на фурна с червен сос, три филийки домашен хляб, един банан, един нар, 7 шоколадови бонбона.

Около 2500-2600кк.

11.02.18
16:04

Сутринта - обръщане с преден клек, гребане с щанга и странично разтваряне с дъмбели. Обръщането с лек подклек , което допълнително ми затрудни предния клек. Почивки-кратки. Понапомпаха ми се краката.

Храната вчера след около 18 часа фаст:
1. Мюсли с кисело мляко и мед.
2. Пилешко бутче със зеле.
3. Две парчета торта, три кукита, една меденка и пет соленки.

Около 2700-2800кк. Вчера бяхме на гости и това си оказа влияние на храната. Днес чакам гости, което също ще си окаже влияние на храната. Иначе сутринта с 400 грама по-малко от миналата седмица.
Как се случва през работните дни времето да е слъчнево и приятно, а през уикенда дъжд и студ. Голям мерак имам да ходя по балкана, а нямам възможност. Утре-другиден ще спре да вали, ама поне седмица ще е яко кал нагоре. Много неща ми се струпаха за началото на другата седмица и всеки бърза, та сега трябва да подхвана да поработя, че вечерта няма да имам тази възможност.

12.02.18
20:57

Храната вчера :
1. Йогурт с драконов плод(не ми хареса), банан.
2. Свинска плешка с гъби на фурна(майка ми я бе сготвила уникално вкусно) , пилешка пържола на скара, две филийки ръжен хляб.
3. Домашна пица, четири купички крем карамел, три парчета руло.

На жената пицата и крем карамел бях един път. Не съм ял по-вкусен крем карамел от този дето прави тя. Иначе поръчах тортата. Утре вечерта дано да  не забравя да мина да я взема. Жената решила да направи за вкъщи домашна. С рисунки , фигурки и прочие и съм убеден, че ще я направи. Умее да прави уникално сложн ястия, сладкиши и тестени изделия. Ако трябва да ми опърже три яйца обаче вижда зор.Въри го обясни.
Днес работа, работа и пак работа. Утре ранен ангажимент. Докато стана, измия се и оправя детето за градина, ще стане време да тръгвам.  Общо взето до вечерта денят ми е пълен. Може пък да направя едни гърди вечерта. Зависи колко ще съм уморен. Общо взето е това.

13.02.18
16:56

Храната вчера след около 21 часа фаст:
1. Три пържени яйца, филия домашен хляб, четири купички с крем карамел.

Около 1600-1700кк.

Днес имах доста ангажименти. Хубавото е , че времево ги пркарах по план. Май ще пропусна тренировката днес. Уморен съм и честно казано ме мързи.Ако не ми дойде някаква странна муза да слезна да тренирам по-късно, май днес ще е един от редките случай, в който пропускам тренировката за гърди поради субективни причини. Утре нямам намерение да работя, но покрай празника не знам дали ще имам време за тренировка.
Трябва да взема си сменя името на дневника на “намиране на оправдания да ям и да не тренирам”.

14.02.18
15:35

1.Кисело мляко с мюсли и мед.
2.Каша със сирене, филия домашен хляб, литър прясно мляко.

Малко по 2000кк. Принципно пия по 1-2 литра мляко на ден и нямам проблеми. Пия го и даже и с  риба и не ми се е повдигало. Вчера обаче като го пих с кашата нещо не ми понесе добре.
В крайна сметка вчера вечерта направих един лег и полулег.Екстра ми доидоха. Днес сутринта карах малката на градина, после малкия на преглед. След това забрах по обяд малката от градината и сега гледам малкия, докато жената прави тортата. Та в тоя ред на мисли - тяга най-веротно в петък, че почивката днес означава пълен четвъртък. Общо взето е това.

15.02.18
19:54

Храната вчера след около 20 часа:
1. Каша със сирене.
2. Парче домашна торта.(бая парче си беше)
3. Две филии домашен хляб запечен с кашкавал(колкото да се разтопи по ръбовете на хлфилиите  и да придобие лек загар) .

Около 3000кк.
Днес неприятно изнервен ден. На всичкото отгоре вчера малкият вдигна температура от ваксината и почти не спах, щото се притеснявах да не вдигне температура през нощта и няколко пъти ставахме за да го проверяваме как е. За щастие не вдигна повече, след като изпи сиропа. Утре вече се надявам нещо/някой да не ме възпрепятства и да направя една тяга.Ще напазарувам и ще взема да поработя. Общо взето е това.

16.02.18
18:44

Сутринта - седем тройки широка тяга на 92. Нещо вместо да ми олекват 92 килограма ми тежат повече от преди. Днес поне имам извинение-уморени ми бяха краката. Мислих да направя и нещо друго освен тягата, но станах едва в 08:30. После малко гушкане с жената и то стана 09:30. Тренирах за около 10 минути. Душ, сешоар и малко след 10 излезнах.

1 Три пържени яйца, филия домашен хляб с био камамбер(нещо не ме грабна), мюсли с кисело мляко и мед, няколко бисквити с прясно мляко.

Около 1800-1900кк.
Днес работа, ама без нерви. От тази дето денят ти минава по-бързо. Не мога да се оплача. Следобед пазаруване. Отново забравих половината неща дето бяха планувани и накупихме неща дето не ни трябват.

Това парче на YDB хареса. Определено много се опитва да имитира баща си, като не му се получава, но тук за моменти все едно слушах ODB.

Мнението беше редактирано от I`M на 16.02.18 18:48.

17.02.18
14:02

Сутринта - обръщане с преден клек, странично разтваряне с дъмбели. Веднага след тренировка един час планинско. Този път си бях поставил цел да не спирам докато не стигна до определено място. Нито парещата болка в прасците, нито липсата на въздух , нито засилващата се миризма на ацетон, която трайно бе започнала да се загнездва в устата ми, ме накараха да спра. Доволен съм. Успях да поддържам бързо темпо и не спрях да почивам.

1. Овче кисело мляко с мед, филия домашен хляб с малко камембер.
2. Тортелини с домати и сирене, банан, три слепени бисквити с кокос.
3. Йогурт с горски плодове.

Около 2000 кк. Утре ще имаме гости  и жената е запланувало едно меню с френски салати, торти и котлети, та само като гледам продуктите и качих две кила. Днес изключително приятно време. Дори и на по-високото не духаше ( а там почти целогодишно си има вятър). Предполагам, че тази седмица вместо да сваля, ще съм качил малко. Утре ще видя колко.Рано станах. Тренирах. Разходих се в планината. Сега остана да свърша малко работа , после ще гледам малкия, докато жената готви. Вечерта се надявам да се излежавам пред телевизора в съботен стил.

18.02.18
11:27

Сутринта  - полулег и гребане с щанга. Веднага след тренировка близо час планинско. Краката ми бяха доста вдървени, но като цяло по-лесно ми беше изкачването от вчера. Беше доста мъгливо и кално, та за това по-кратко днес.

1. Тортелини със сирене и лют сос, йогурт с вишня.
2. Половин литър прясно мляко с три слепени бисквити с кокос.
3. Три пържени яйца, филия домашен хляб, един йогурт с горски плодове.

Около 2200-2300кк. Сутринта теглене -  с 500 грама по-малко от миналата неделя. Странно очаквах да съм качил или най-много да съм си същите килограми. Покрай пранзиците и гостите доста си похапнах. Може би ще ми се отрази в теглото през идната седмица. За късмет времето продължава да ме възпрепятства в извършването на по-сериозни дневни енергоразходи. Смятам да започвам и лостове, но най-вероятно след месец-два, когато се задържи повече сухо времето.
Днес гости. Хапване, пийване и мухабет. Утре работа, нерви и главоболие. Кръговратът на живота 🙂

19.02.18
19:26

Храната вчера :

1. Три яйца с кашкавал и сирене, френска салата, домашни меденки с орехи, домашна
торта, коняк.
2. Домашна пица със сирена, домашна торта,

Около 5000 кк. Вчера отворих арарата. Хареса ми доста. Може би повече от хенесито. Общо взето е това.

20.02.18
18:10

Сутринта - 10-11 серии тяга. Първите няколко през 5 секунди, следващите през 10-15 и накрая през около 30 сек. Не съм гонил някакви времена и протоколи, просто бързах, а не исках да пропусна тренировката. От бързане обаче изпуснах формата и ме удари кръстът.

1. Две купи леща, три филийки домашен хляб(едната намазана с мед), банан.
Около 1200-1300кк.
Днес доста работа. Поне обикалях нагоре-надолу пеша и понавъртях малко километраж. Утре  ранни ангажименти и няма да тренирам. В четвъртък живот и здраве едни гърди. Общо взето е това.

21.02.18
19:11

Храната вчера след около 23 часа фаст:
1. Купа леща, три филии домашен хляб , едната от които намазана с мед, банан.
2. Мюсли със соево мляко и мед

Около 1500-1600кк.

Днес работа. Поради отвратителното време навсякъде съм обикалял само с колата. Вечерта  изморен, изнервен  и исках само да се прибера, да си взема душ и да седна да вечерям. За капак пред мен се заби да кара един от социалния пол, който караше като един конкретен орган притежаван от представителите на несоциалния пол.
Сега като вечерях(колко се наядох е друг въпрос) направо ми се приспа. Утре лег/полулег и така.

22.02.18
12:31

Сутринта -лег и полулег. На лега няколко шестици на 92 и няколко тройки на 112. Тежаха ми много, но дали ще са 60 или 160 вече ми е почти без значение. Важното ми е да ми тежат на мен и да виждам зор като ги бутам, независимо колко килограма са.

1. Задушени зеленчуци, две филийки домашен хляб, мед, банан, мюсли със соево мляко и мед.

Около 1300-1400кк.
Днес успях да походя и пеша, въпреки неприятното време. Ръмеше леко, но ставаше за ходене и пеша. Трябваше да мина да си взема тахан и тофу, но забравих покраи другите неща. Вечерта ще карам жената с децата на рожден ден и трябва да мина. Яде ми се тахан с мед. През уикенда ми донесоха два буркана хубав домашен балкански мед, като добавя и трите дето купих, може би ще имам мед за 3-4 месеца. Донесоха ми и домашен боров мед, което ме навежда на спомени от детството. Като бях дете се катерех по боровете над нас и събирах зелени шишарки, от които майка ми правеше мед. Ех спомени. Сега ако се кача сигурно ще обърна бора с корените. Отделно и бая буркани с домашни сладка от горски плодовео -боровинки, малини, ягодки , та не мога да се оплача.
Тази нощ ни люшна малко. Стреснах се в съня си, но после отново заспах. Добре,че беше по-леко.
Утре жената е на преглед и ще гледам малкия сутринта, а след това трябва да направя едно пътуване и най-вероятно обръщането с предния клек ще остане за събота. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 22.02.18 12:33.

23.02.18
15:13

1. Соево мляко с домашни (замразени) череши.
2. Грах с доматен сос, две филии хяб, едната с мед.
3. Три филии хляб намазани с веган пастет, малко хумус(от нахут).

Около 2500кк. Малко повечко беше храната вчера, но бях доста гладен. Веган пастетът приятно ме изненада, та днес взехме още. Взех си и хумус и  близо кило тофу, но не ми остана време да мина през магазина, от който взимам тахана.
Пътуването ми отпадна, но ми изкочи друга работа, та тренировка евентуално утре.Походих малко пеша, колкото да окалям лъснатите обувки.

23.02.18
16:28

Тофуто от къде вземаш?

23.02.18
16:47

Принципно от един био магазин в града. Конкретно вчера го взех от лидъл на промоция, като цената му според мен е много добра за био тофу. Опаковката от 400 грама я взех за 5 или 5 и някви стотинки, а от био магазина за 200 грама мисля, че беше около 6 лева(последно взимах от там миналата година по това време). Мисля, че до неделя е промоцията в лидъл. От лидъла взех и веган пастета, който много ми хареса.

24.02.18
16:33

Сутринта - обръщане с преден клек, странично разтваряне с дъмбели. За мен обръщането си остава едно от най-добрите упражнения за развитие на трапеца. Самата тренировка беше добре и без болки. Само мускулно напрежение.

1. Грах с доматен сос, филия домашен хляб с хумус.
2. Мюсли със соево мляко и мед
3.Три филийки домашен хляб с веган пастет и хумус, лъжица мед.

Около 2100-2200кк.
Днес смятах да мина с по- малко калориии, но майка ми направила тиквеник с орехи и...останалото е ясно. Утре ще се тегля и ще си покаже. Още съм над 100 килограма, но по-близко до първата нула отколкото до втората единица. Иначе днес движение няма. Утре сутринта смята да направя един лег и едно гребане или мечка.

25.02.18
11:47

Сутринта -  Полулег и гребане с щанга. И двете с 72 кг. Доволен съм. Понапомпаха се гърдите.

1. Пълнени с булгур гъби на фурна, домашен тивкеник.
2. Три филийки домашен хляб( две с веган пастет, една с мед), 50 грама халва.

Около 1600-1700кк. Вечерта пропуснах тиквеника и калориите за деня бяха добре. Сутринта теглене -  с 800 грама по-лек от миналата седмица. Планувах повече сваляне -около килограм - килограм и половина, но нямах движение през седмицата. Храната като калории ми беше добре и не съм злопупотебявал, обаче лошото време ме възпрепятсва да  извършвам допълнителен ежедневен енергоразход, та дефицита дойде по-малък поради тази причина. Днес смятам да наблегна на тиквеника и да ударя малко повече калории, че метаболизма определено ми се е забавил.
Цяла зима чакам снега за да изкарам шейната и да се пързаляме с малката, че се радва много. Днес вали, вече понатрупа малко и няма изгледи да спира.Тя обаче тази нощ вдигна лека температура и се разкашля, та за съжаление май ще й се размине тази година. Мислих си да я кача до Чепеларе, ама все нещо ми изкачаше, а и без жената не ми се ще да ходим. Днес е ясно - на топло и пред телевизора. Може и едно уиски или един коняк да си сипя. Та така.

Мнението беше редактирано от I`M на 25.02.18 11:48.

26.02.18
20:55

Храната вчера след около 17 часа фаст:
1. Тофу, домашен хляб, веган пастет, доамшен тиквени
2. Тиква с мед и орехи, зелечукова супа( не баш супа, защото е без застройка)
3. Две кифли с лютеница, кисели краставици и тофу, две кифли с мармалад( с изключение на тофуто всичко е домашно).
4. Две филии домашен хляб с веган пастет, една с мед.

Около 4000кк. Днес ми беше ден на нервите. Десет километра извънградско буквално два часа. То верно не беше грам чистено, ама 5 санта сняг и всичко живо кара с двадесет. Аман от летни шофьори.В града карах близо три пъти по бързо от извън града. За капак жена ми и тя ме вбеси. Вчера я питам малкия има ли мляко да мина да му взема, че утре ще е сложна работа. Недей ходи има . В най-лошия случай сряда сутринта да вземе да свърши. Викам утре ще е кофти дай да мина да взема, че ще ми е сложно утре. Не спокойно, седи си вкъщи.
Днес тъкмо взе да ми намирисва на вкъщи и нашата ми звъни и ми вика малкия няма грам мляко. Магазина на майка му .... отрупан в сняг. Нито има къде да се спира, нито после в час пик има как да се включа, още повече в този сняг си . И там половин час. Що ли не си останах ерген.
Иначе по едно време като успях да вдигна тридесет километра, чак си снимах километржа от кеф, даже изглежда все едно карам в полето, ама е път за съжаление. Ех 97 лева за винетка и близо 300 лева данък....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1