И днес не остава време за тренировките, разправии с болна животинка и мускулни трески и на ушите. Не знам защо така се получава, но напоследък мускулната треска започва 40 часа след тренировка.
- омлет с овче сирене и спанак, малко квасен лимецов хляб, кисело мляко
- шаран със зехтин и лимон, зелева салата с моркови и много магданоз
- червен боб, нахут, червен лук, лимон, печена чушка и спанак
Краката ми все още са тотален гипс, не знам защо толкова бавно възстановявам но това е положението. Вместо двуразово и тяга, една тренировка само за горна част. 4х4 набиране, лег, гребане, кофички. Повече разтягане и мачкане. Храната добре като цяло, правих тесто за пица NY style, мисля че добре се получи. Без алкохол.
Мнението беше редактирано от Splash на 23.01.18 08:27.
Без тренировка днес, движението се изчерпва на разнасяне на една сушилня по етажите и 10 километра ходене. Храната окей, без алкохол.
- омлет с чедър; гъби в масло с маслини и халапеньо, домат, червен лук и печена чушка със зехтин
- печен сладък/нормален картоф на фурна, зелена салата, топло-пушена сьомга, кашу
Трeнировка А1
* зерчер и раменна - десетки през 20кг
- зерчер клек 4,4,4,4х85кг
- раменна преса 4,4,4,4х60кг
* планк, колелце за корем 1х24, висене, стойки на ръце
Тренировка А2
- високо изтегляне 4,4,4,4,4,4 x 50кг
три серии по десет повторения от
- бедрено разгъване, трисет за ротаторите и ретракцията с ластик
* разтягане на цялото тяло, мачкане, апликатор
Коментар
Лоста все едно празен, много леко и с минимални почивки.
Храна
- омлет в масло, салата мариновано цвекло и чери домати
- домашен шоколад, сурово индийско кашу и бадеми
- салата зеле и моркови, къри червена леща с нахут и кокосово мляко
Почивах от добавки няколко седмици и сега възобновявам приема на нещата от които виждам полза. Магнезий, Витамин Д, Цинк и Креатин, от първите три като комбинация съм много по доволен от всички трибулуси, тест. бустери, козели и прочие добавки и билки. Първо като пряко въздействие върху либидото и второ като субективни усещания в тренировка. Мисля в началото на лятото да пробвам витамин Б12, но по скоро с цел да покрия дефицит, а не толкова с оглед тренировките.
Мнението беше редактирано от Splash на 25.01.18 11:16.
Без тренировка днес, повече шофиране и разни дребни неприятности. Уикенда ще възстановявам и вече от другата седмица по сериозно в залата. Не ми допада този начин на трениране, но ще му дам още месец и спрямо ситуацията ще се върна на интервалите. Имам си вече 24-ка, да си размятам в къщи. Не е много тежка, но си тегне при повече повторения.
Храната
- омлет в масло с кашкавал, малка зелена салата
- домашен шоколад, кашу
- червена леща, лахмаджун с масло, две връзки магданоз с лимон, чобан салата без сирене, черен чай
- глиганско, домати, веджи крекери, сирене и кашкавал
Мнението беше редактирано от Splash на 27.01.18 07:02.
29.01.18
14:19
Терина от конфитирани охлюви с печен във вакуум домат конкас, олио от прясна мащерка и чесън.
Ски,а?
Майтап, нали носиш?
Нещо не ми качва снимки, ще опитам пак.
И шестоног октопод, че не ми стигнаха хосо-тата. 😁
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.01.18 14:33.
казано от Bart Simpson на 29.01.18, 14:19:
Терина от конфитирани охлюви с печен във вакуум домат конкас, олио от прясна мащерка и чесън.
Ски,а?
Майтап, нали носиш?
Нещо не ми качва снимки, ще опитам пак.
И шестоног октопод, че не ми стигнаха хосо-тата.
Не, защо да е майтап, аз много обичам храна. Хубави пресни съставки и подправки, сготвени както трябва и красиво поднесени. Да “елевейтнеш” вкуса на охлюв си е майсторство🙂
29.01.18
15:08
Казах го във връзка с отмъщението към което така елегантно ме подкани.
Сега като каза за вкусът на охлюва ще ти спамна с една кратка история за табиета на семейството, в което съм израстнал.
Дядо ми(най-великия човек, за мен стъпвал на тази земя) когато събереше охлюви ги оставяше за няколко дни да се изчистят....
След това им слагаше прясна коприва да паса/ът, след това пак да се изчистят и чак тогава ги готвеше.
Твърдеше, че така са най-вкусни.
Табиета е велико нещо, да си направиш кеф докато правиш кеф на другите....
На всяка снимка със ски или сняг ще ти качвам нещо, което да те прати в кухнята.
А за храната, че си ценител знам.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.01.18 15:18.
Тренировка Б1
* тясна тяга 10х60, 10х80
- тясна тяга 4,4,4,4х110кг
- набиране на халки 3,3,2,2х30кг
- лег с щанга 5,3,3,2х100кг
* 18 набирания, висене, стойки на ръце, на глава
Тренировка Б2
*загрявката на Вик
- румънска тяга 5,5 х 80кг
- силово гребане 5,5 х 22кг с фат грип
- кофички 5,5 х 35 кг
- бедрено разгъване 10,10 х 80кг
* разтягане на цялото тяло, ролер, апликатор
Коментар
След няколко почивни дни, днес отново в залата. При лега, петицата на 100 много ме изненада, като се има предвид че макса ми е 105. На тягата се опитах по експлозивно да дърпам и да обърна внимание на негативната част, за това и с по малко килограми.
Храна
- четири яйца на омлет в масло с малко кашкавал, овче сирене и халапеньо; варено цвекло и краставици със зехтин и морска сол
- 100-тина грама лимецов квасен хляб, хумус, домат
- печен сладък картоф с чесън, зехтин, сол и черен пипер, малко топло пушена сьомга, бира
* магнезий, цинк, витамин д, креатин, артро 5
Мнението беше редактирано от Splash на 30.01.18 19:37.
Снощи претупах разтягането след тренировка, за това днес - двойно. Отново целия съм в мускулни трески, ще се пробвам повече ролер, апликатор и магнезий довечера, че утре ще се кляка. Най-хубавият вариант за разчупване на ежедневието е купуване на самолетни билети.
Храната
- малко лимецов квасен хляб, запечен с яйца, сирене и кашкавал
- грах и нахут със зехтин и лимонено-горчичен дресинг, броколи на пара
- скотиш ейл
- голяма зелена салата, ризото с гъби, чедър и прясна мащерка
Мнението беше редактирано от Splash на 31.01.18 11:44.
Трeнировка А1
* зерчер и раменна - десетки през 20кг
- зерчер клек 4,4,4,4х85кг
- раменна преса 4,4,4,1х60кг
* висене, стойки на ръце
Тренировка А2
- високо изтегляне 4,4,4,4,4,4 x 50кг
три серии по десет повторения от
- бедрено разгъване, трисет за ротаторите и ретракцията с ластик
* разтягане на цялото тяло, мачкане, апликатор
Коментар
Лекичко много, вдигам килограмите от следващата тренировка. При раменната нещо залитнах при последната серия и за това единичка.
Храна
- омлет в масло, чери, биволска моцарела и маслини
- ризото с гъби и мащерка, чедър, зелена салата с печени чушки и лимон
- помело
- хумус, гуакамоле, салца с червен лук и чили, лимецов квасен хляб
Много ям д@йба.
Мнението беше редактирано от Splash на 01.02.18 12:40.
Рязко променям тренировките и се връщам на интервалите. Текущата програма не е за мен, основно заради факта че не мога да си контролирам апетита. Ще се консултирам със Сашо и действам.
Трeнировка Б
* загрявката на Вик с 16-ка
- лег с щанга: 4х4/3/2/1 с 50/60/70/80кг през 10 секунди + 14х70кг и 6х80кг през една минута
* трисет за ротаторите и ретракцията с ластик
* разтягане раменния пояс, висене, стойки на ръце, ролер
Коментар
Без драми, сравнително леко, вдигам с 5кг следващия път. Лег-а е единственото лесно движение при интервалите, защото основно си лежиш 🙂
Храна
- омлет с три яйца и малко чедър, гъби в масло с билки, домат
- нахут и червен боб, червен лук, домат, две печени червени чушки с лимон, зехтин и морска сол
- малко печен сладък картоф, дъгова пъстърва на скара
Мнението беше редактирано от Splash на 02.02.18 13:58.
С такава енергия днес отидох до залата, много обичам да тренирам в събота. Лекичка тренировка за адаптация, доста разтягане и малко свободни съчинения.
Тренировка
* загрявката на Вик с 20-ка
- 10х3х45кг високо изтегляне през 10 сек.
* 2х10 сгъване/разгъване за ръце, фермерска разходка, стойки, висене, разтягане, ролер
Храна
- четири бъркани яйца в масло с козе сирене и печена чушка, домат, маслини
- доста бира, две шепи кашу
- прясна паста с масло, гъби, спанак и пармезан, гумени мечета
- домашна баница
Мнението беше редактирано от Splash на 04.02.18 07:25.
Вчера прекалих с храната и с бирата. Много е неприятно, като приятели отворят магазин за крафт бира наблизо. Май ще трябва да я спра от раз, че не ми се получава контрола над количествата.
Тренировка
- 10х3 тясна тяга с 90кг - 4:03
- 2х5 румънска тяга с 80кг
- 2х10 бедрено сгъване
* разтягане, мачкане, стойки, висене
Коментар
Бях забравил колко е гадна тягата в интервал. Започнах айляк, експлозивно и в темпо, последните серии положението беше дядо и ряпа, изкарах я на чист инат.
Храната
- четири яйца на омлет с масло, козе сирене, червен лук и спанак; домат; маслини
- зелена салата, топло-пушена сьомга, кашу, бира
- червен боб, нахут, спанак, чесън, чили и лимонено-горчичен дресинг
Мнението беше редактирано от Splash на 04.02.18 13:08.
04.02.18
11:12
Проследих храната ти бая назад и гледам, че като цяло освен риба /обикновено сьомга/ и веднъж глиганско, друго месо почти не ядеш. Що така и как се чувстваш? Е, белтъчините не ти липсват, имайки предвид млечните и яйцата, които ежедневно ядеш.
Замислям се сериозно, дали от месните да елиминирам всичко, освен рибата и птичето!
казано от Deyan на 04.02.18, 11:12:
Проследих храната ти бая назад и гледам, че като цяло освен риба /обикновено сьомга/ и веднъж глиганско, друго месо почти не ядеш. Що така и как се чувстваш? Е, белтъчините не ти липсват, имайки предвид млечните и яйцата, които ежедневно ядеш.
Замислям се сериозно, дали от месните да елиминирам всичко, освен рибата и птичето!
Не ям месо поради няколко причини. Първата е че имам преки наблюдения върху месото на на нашия пазар (локално) и не мисля че е разумен избор за човек държащ на здравето си. Второ, имах известни проблеми с холестерола и храносмилането, които се решиха почти от само себе си при смяна на диетата (аз консумирах почти килограм месо на ден). Трето, обичам от време на време да си пречупвам навиците, а преди без пържола не сядах на масата.
Не съм спрял месото рязко а постепенно, като наблюдавах нивата на енергия в ежедневието, качеството на съня, възстановяването от тренировки и т.н.т До този момент, само позитиви по всички показатели.
По отношение на белтъчините, даже мисля че прекалявам. Стотиците грамове белтък на ден, според мен са сравнително ненужни за повечето “фитнес” трениращи.
Обичам и имам достъп до всякакъв вид риба, но в момента по други причини в къщи не готвя морски продукти и за това компромисно хапвам топло-пушена сьомга. Като цяло, количествата не са големи.
Мнението беше редактирано от Splash на 05.02.18 12:15.
Тренировка
- 10х3 набиране на халки с 10кг през десет секунди - 3:55
- 2х5 на ръка, гребане с дъмбел /фат грип/ през една минута
* планк, стойки на ръце/глава, висене и набиране с една ръка (другата с хват за предмишницата)
Коментар
Последните серии на набирането имаше откази и непълни повторения. Като цяло много хубава тренировка.
Храната
- четири яйца на омлет с масло и кашкавал; варено цвекло; маслини
- червен боб, нахут, спанак, кашу, чесън, чили и лимонено-горчичен дресинг
- лимецов квасен хляб, къри червена леща с корени и кокосово мляко, 1/2 парче истински руски Медовик
Мнението беше редактирано от Splash на 05.02.18 18:46.
05.02.18
13:09
казано от Splash на 28.12.17, 12:31:
Почти направих два месеца с Артро5 и за първи път съм доволен от продукт от този клас, като пряко усещам подобрения.
Пил съм почти всичко и то много, от хрущяли и желатини до специфични “ставни” комплекси, анимъли, ориндж триади и т.н.т Имам проблем с лявото коляно, операция и съответно всички проистичащи от това последствия. Продукта след третата седмица от прием, драстично намали хрущенето и неприятното изтръпване в ставата, особено след ставане от сън. Може би към средата на втория месец, почти спря да ме боли при натоварване. Същото важи и за другите по проблемни стави, забелязвам рязко редуциране в “стъргането” и “хрущенето” - лакти, китки, рамене и врат. Съставките не са нещо особено, но може би качеството и пропорциите им oказват влияние. Споделям с идеята да съм полезен на някой с подобни проблеми.
За този продукт ли става въпрос и оттам ли си го купуваш?
казано от Brown Bomber на 05.02.18, 13:09:
За този продукт ли става въпрос и оттам ли си го купуваш?
Да
Тренировка
- 10х3 военна преса с 50кг през десет секунди - 4:23
- 2 х трисет за ротаторите и ретракцията с ластик
* стойки, висене
Коментар
Супер се получи тренировката, мислех с 40кг да правя интервала, но тръгнах с 50 и така си изкарах до края. Последните повторения на девети и десети подход - откази.
Храната
- четири яйца на омлет с масло, кашкавал, домат, маслини
- малко лимецов квасен хляб, къри червена леща с корени и кокосово мляко; кашу
- ризото с горски гъби и пармезан; зелена салата
Мнението беше редактирано от Splash на 06.02.18 13:42.
Тренировка
- 10х3 зерчер клек с 60кг през десет секунди - 4:38
- максимална десятка бедрено разгъване
* планк, висене, ролер и апликатор
Коментар
Десет минути бях в залата, но ми се спря тока. Избутах го някак клека, при това съм много доволен от дълбочината. Не ми се мисли другата седмица на единиците с 80 или 90.
Храната
- рамен със зеленчуци, соба от елда, гъби и варено яйце
- ризото с горски гъби и пармезан, зелена салата, кашу
- омлет с кашкавал, варено цвекло, бира
Мнението беше редактирано от Splash на 07.02.18 15:44.
Тренировка
- 10х3 набиране на халки - 4:03
- 2х5 гребане с дъмбел от земя /фат грип/
* разтягане и мачкане на цялото тяло, стойки, висене
Коментар
Айляк да се набираш със СТ, дори и в този протокол. Отделих повечко време на разтягането след тренировка. Утре мисля да сложа по тежко на кофите и с това адаптацията приключва, пускам един почивен ден и я почвам.
Храната
- кисело мляко, четири яйца на омлет с масло, кашкавал
- варено цвекло, филе от ципура с билки, маслини, малко червен боб с табско и връзка магданоз
- пълнозърнеста паста с песто и пармезан
Преди време бях чел доста за диетата foodmap, от медицинска гледна точка за близък с проблем. Покрай дневника на Саня, вчера реших да погледна отново и останах потресен от количеството дезинформация която има по повод диетата във фейсбук и пинтерест. Някак си сливат експериментална, супер нова и модерна сфера в науката с рандом диета за IBS и се опитват да си стъкмят нова философия. Интересно, след година-две ако отхвърлят тази теория за ефекта на бактериите в чревната система върху теб, какво правим ... ще си я имаме 150 години като хомеопатията Magic Water Science.
На линка е app на австралийския университет, където оригинално е разработена FODMAP diet. Поне там няма you tube “лекари”, които дават low fodmap, gluten free, lactose free рецепти и слагат вътре ЦЕЛИНА.
Мнението беше редактирано от Splash на 08.02.18 14:14.
Ау колко интересно по моята тема 😄 Ще погледна приожението, че може да ми улесни живота много! Аз гледах списъците с храни в разни сайтове за IBS или други проблеми с храносмилателната система, в които се пише по темата. По-голямата част от информацията се препокрива.
П.П. За съжаление е платен апп-а , но предполагам че е нормално.
казано от Sanya на 08.02.18, 13:55:
... По-голямата част от информацията се препокрива. П.П. За съжаление е платен апп-а , но предполагам че е нормално.
Мисля че ако си решила да го правиш е хубаво да работиш с оригиналната диета, да си водиш дневник на симптомите и да консултираш с гастроентеролог.
За съжаление е факт че част от информацията се припокрива, въпросът е че от някъде започват свободните съчинения.
Мнението беше редактирано от Splash на 08.02.18 16:00.
Тренировка
- 11х3 кофи с 20кг през 10 секунди - 3:53
- трисет за ротаторите и ретракцията с ластик
* стойки на ръце/глава, висене
Коментар
Мислех че ще ми тежат кофите, но освен че на последните серии малко се понатегнаха трицепсите, все едно не правя интервал, тоест не ми се повръщаше.
Храната
- четири яйца на омлет с масло и пушен кашкавал, малко зелен грах с домашна горчица
- смилянски боб, печена чушка, червен лук, маслини с много лимон и ийст; малко зелен грах с домашна горчица
- печен сладък картоф, козе сирене, салата бейби спанак със семена, бира
Мнението беше редактирано от Splash на 09.02.18 13:58.
Тренировка
- зерчер клек 3х4/3/2/1 с 50/60/70/80 кг през 10 секунди - 4:48
- зерчер клек 8х70кг, 4х80кг през 2 минути
- разгъване за бедра една максимална десятка
* стойки на ръце/глава, висене, ролер, апликатор
Коментар
Клека много добре се получи, бързо и стегнато с пълен обхват на движението. Бройките трябваше да са през минута, но ми отне повече време да се събера след интервала. Някой ден, като започна да клякам три цифрени тежести ще си взема щангети.
Храната
- четири яйца на омлет с масло и пушен кашкавал
- редена салата с малко биволско сирене, прясна пъстърва на скара, боб чорба с манатарки, соден питка с яйца и масло, бира
- пълнозърнеста паста с гъби, масло и песто
Мнението беше редактирано от Splash на 12.02.18 11:14.
Тренировка
- лег с щанга 4х3/2/1 с 70/80/90 кг през 10 секунди - 4:32
- лег с щанга 8х80кг, 5х90кг през 2 минути
- трисета за рамо и ретракция с ластик
* висене, ролер, апликатор
Коментар
Най-силния ми лег до сега, всичко много ми тежеше, но се получи бърз интервал и хубави бройки. Мисля че в момента съм около 72-3кг. и съм почти сигурен че мога да си бутна х1.5 теглото за единичка.
Храната
- четири яйца на омлет с масло и домашен биволски кашкавал
- червен боб, печена чушка, червен лук, варено цвекло, зехтин, лимон и горчица
- рамен със зеленчуци, шитаке и оризова соба
- зелена салата, червена къри леща
Храната така написана изглежда много, но количествата не са големи. Без алкохол.
Мнението беше редактирано от Splash на 13.02.18 14:20.
Тренировка
- високо изтегляне 4х3/2/1 с 40/45/50 кг през 10 секунди - 3:58
- високо изтегляне 12х45кг, 9х50кг през 1 минута
Коментар
От сутринта си мислех, че ми е ден за тяга а долната половина от тялото ми е още невъзстановена и в трески от клека. Накрая реших да отида все пак и каквото... Добре че си погледнах преди да започна, че тягата по програма не е за днес. Изтеглянето бързичко и леко, утре - тяга.
Храната
- биволско кисело мляко, четири яйца на омлет с масло и кашкавал
- червена къри леща с корени, нахут и чили
- зелена салата, ризото с гъби, прясна мащерка и пармиджано регано, две бири
Мнението беше редактирано от Splash на 14.02.18 15:40.
Тренировка
- тясна тяга 3х4/3/2/1 с 80/90/100/110 кг през 10 секунди - 7:28
- тясна тяга 6х100кг, 3х110кг през 2-3 минути
- румънска тяга 1х10х70кг
Коментар
Добре започнах с тягата, бързо и експлозивно, но от един момент много вдигнах пулса и тотално ми свърши въздуха. Сила имаше, обаче не успях да дърпам в интервал, мисля да запазя килограмите и да работя върху времето.
Храната
- ризото с гъби, прясна мащерка и пармиджано регано
- шоколад 80% какао
- зелеви сърми, биволско кисело мляко, две бири
Тренировка
- набиране на халки 3х4/3/2/1 със СТ/10/20/30 кг през 10 секунди - 6:00
- набиране на халки 4х20кг, 2х30кг през 2 минути
- силово гребане с дъмбел от земя 2х5х25кг /на ръка с фат грип/
* стойки, висене, ролер, апликатор
Коментар
Бавно и тегаво, направо ме смаза тази тренировка, на единиците гърба тотално отказа. Като цяло не съм доволен, нито от интервала, нито от обхвата на част от набиранията. Ще реша от следващата тренировка дали да не намаля малко тежестите.
Храната
- пушена сьомга, малко ризото с гъби, прясна мащерка
- чипс, бирИ и шоуто на Крис Рок (яд ме е че не успях да го видя на живо в Лондон)
- голяма шопска салата без сирене, пълнозърнеста паста с чедър и песто
Малко трябва да стегна храната, да намаля млечните, повече зеленчуци/варива и по малко алкохол. Да видим. И снимка на предтренировъчния продукт 🙂
Мнението беше редактирано от Splash на 16.02.18 11:55.
Много ми е неприятен форума тия дни, не знам защо модераторите никакви ги няма. Ясно е, че медията е сравнително свободна, но тази омраза , която избива в 2/3 от мненията на потребителите не ми харесва. Достатъчно я има в реалния живот, бб-тийм би трябвало да е насочен към тренировки и здравословен начин на живот. Преустановявам воденето на дневник и въобще влизането във форума за неопределен период.
Полезен ми е дневника и продължавам да го водя.
Тренирам си с интервалите, тежестите и повторенията вървят нагоре. Засякох някои максове, които ще си опиша за отправна точка. Другия месец трябва да отделя време да отида до Пловдив.
Храната ми е за оправяне и прекалявам с алкохола. Мисля да взема пример от Боби и да разкарам бирите през седмицата, уикенда не повече от 5. Да видим.
ЛТ 72-3кг.
- зерчер клек 102,5 кг
- лег с щанга 110 кг
- военна преса 65 кг
- набиране на халки 50кг
- кофичка 50 кг
- тяга 137,5 кг
- планк 1 минута с 30кг
Тренировка
- тясна тяга 3х4/3/2/1 със 80/90/110/120 кг през 10 секунди - 6:40
- тясна тяга 7х110кг, 3х120кг през 2 минути
- румънска тяга 1х10х80кг
* стойки, висене, ролер, апликатор
Коментар
Нещо обърках тежестите на подходите, скока ми дойде малко в повече и съответно времето - бавно. Иначе сравнително леко .
Храната
- четири яйца на омлет с масло и чедър, пресен чесън и домат
- къри леща с басмати
- два малки ейла
- голяма зелена салата, печен сладък/ нормален картоф, сирене, кашкавал
Мнението беше редактирано от Splash на 07.03.18 15:44.
Тренировка
- набиране с тежест на халки 4х3/2/1 със 10/20/30кг през 10 секунди - 5:50
- набиране с тежест на халки 8х20кг, 3х30кг през 2 минути
- гребане с дъмбел от земя 1х5х40кг; 1х10х20кг(с фат грип)
* разтягане, стойки, висене, ролер, апликатор
Коментар
Трябва да се фокусирам повече, разсеян съм и интервалите ми бягат, бавя се.
Храната
- четири яйца на омлет с масло, кашкавал, лимонен пипер, риган и маслини; домат
- варено червено цвекло, чери домати, пушена сьомга
- домашна баница с турски кори, айрян и сладко от смокини
И нещо интересно: “Macho makes you sick.”
Мнението беше редактирано от Splash на 08.03.18 12:30.
09.03.18
09:46
казано от Splash на 08.03.18, 11:56:
Само като прочетох това:
Why Men Don’t Live as Long as Women
It’s the testosterone, don’t you know.
и го сложих в папка “пълни глупости или защо не трябва да се доверяваме на статиите в интернет”... 😄
09.03.18
09:50
Т.е. не тренирайте с тежести, защото случайно може да вдигнете тестостерона и да живеете по-малко :-)
казано от James Hinks на 09.03.18, 09:46:
Само като прочетох това:
It’s the testosterone, don’t you know.и го сложих в папка “пълни глупости или защо не трябва да се доверяваме на статиите в интернет”... 😄
Аз пък се сетих за ето това.
П. П. А тия долу на снимката са ми любими. 🙂 Чудя се дали вече са спечелили награда на Дарвин или още са само номинирани.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.03.18 09:58.
Само споделих че статията е интересна, нищо повече 🙂 По принцип съм доста мнителен и рядко “вярвам” на каквото и да е било, но от време на време зачитам по нещо противоположно на текущите ми убеждения, пък било то и статия в интернет.
Тренировка
- военна преса 4х3/2/1 със 40/50/55кг през 10 секунди - 4:48
- военна преса 11х50кг, 4х55кг през 2 минути
* разтягане, висене, ролер, апликатор
Коментар
Много бързо, натиснах на времето. Бях решил единиците да ги правя с 60, но последва отказ и свалих на 55. Утре ще се кляка.
Храната
- четири яйца на омлет с масло, кашкавал, босилеково песто; кисело мляко
- домашен шоколад
- зелена салата, печен сладък картоф, филе от пъстърва с билки и кокос
Мнението беше редактирано от Splash на 09.03.18 11:03.
казано от James Hinks на 09.03.18, 09:46:
Само като прочетох това:
It’s the testosterone, don’t you know.и го сложих в папка “пълни глупости или защо не трябва да се доверяваме на статиите в интернет”... 😄
Но като повечето независими блогери, е усетил много добре коя е правилната партийна линия в съвременният дискурс. И как трябва да се следва за да имаш и утре храна в купичката пред колибата.