19.03.18
18:09
Така искам да попитам какво мислите за следната програма:
Гръб/гърди
Лег,кросовър,тяга,гребане,мечка
Ръце/рамо
Военни преси,хиликоптер,лежанка тесен хват,френско,бицепсово сгъване,бицепс на скрипец
Крака
Клек,лег преса,разгъване,сгъване и напади
Гръб/гърди
Полулег с дъмбели,полулег флайс с кабели,кофи,набиране,скрипец горен
Ръце/рамо
Арнолд преси,задно рамо разгъване,разгъване в страни,скрипец горен за трицепс,скрипец долен за трицепс,скот като се има предвит че само две от упражненията ги правправя 4 серии става въпрос за един ден макс 2 упрж са 4 серии събота и неделя са почивни дни и дайте пример за други високочестотни програми.
Благодаря!
Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 19.03.18 21:39.
19.03.18
19:50
това не е програма, а някакъв набор от упражнения
19.03.18
20:08
казано от Carbohydrate на 19.03.18, 19:50:
това не е програма, а някакъв набор от упражнения
смисъл? ако знаеш кажи ми някаква програма високочестотна аз тренирах така месец и половина и имах разлика в гърдите и обиколката ми беше с два см повече но усещам че не е наред? Давайте някакви други
Много упражнения според мен.. Понамали бройката малко.
Гръб/Гърди в една тренировка малко не ми се струва добре по-добре ги раздели.
Или ако ти харесва да ги тренираш заедно пробвай така Тяга,Лек след това кофи и набирания+някое гребане примерно казано поне при мен имаше ефект подобен тип тренировка.
Мнението беше редактирано от James 25 на 20.03.18 05:38.
Мускулна група два пъти седмично не е високочестотно трениране, а просто трениране.
21.03.18
17:53
Добре отказах се от високочестотни тренировки явно не съм ги разбрал та моля дайте някаква програма
Гърди рамо
Гръб
Почивен
Крака
Ръце
Или просто да правя 3 упрж за гърди и две за рамо и др дни по 5 упрж за мусколна група или дайде направо някаква програма щот яко се депресирам и се чудя и мисля и чета некви работи и до никъде не стигам и незнам как да тренирам преди тренирах 5 дни имаше ефект но реших да оставя още ден за възтановяване защото четох че не е хубаво да се трен по 5 пъти
Трен от година и половина на 17 съм 65 кг
21.03.18
18:51
Цялото тяло през ден, с около 5-6 упражнения общо за тренировка.
21.03.18
19:11
казано от Queen Cobra на 21.03.18, 18:51:
Цялото тяло през ден, с около 5-6 упражнения общо за тренировка.
не ми харесват този ти тренировки някак не ми доставя удоволствие предпочитам да е нешо такова
Гърди рамо
Гръб
Почивка
Крака
Ръце
Но се чудя какви упражнения да правя и по колко мисля по 3 за гърди две за рамо и останалите дни по 5 упржнения
22.03.18
14:18
Кат толкова те кефи трениране тип уши-нос-гърло, пробвай
крака
бутащи
дърпащи
почивка
и ново завъртане. В бутащи прави лежанка, раменни преси, кофички, трицепс; в дърпащи набирания, гребане, тяга, бицепс; в краката прави клек + корем. По-смислено ще е ...
22.03.18
14:53
От друга страна - подобно ниво на грамотност и стилистика не са особено приемливи.
Бяха дадени добри съвети. Достатъчно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.03.18 14:56.