Yennefer's Diary

Прескочи до:

Тук в България ли са тези места, в които хората още се бият по улицата?

05.04.18
10:02

казано от Brown Bomber на 05.04.18, 09:50:

Прекалено си проста за да си губя времето с теб.

По-добре проста, отколкото комплексарка като теб.

05.04.18
10:25

казано от Стойко Колев на 05.04.18, 09:59:

Тук в България ли са тези места, в които хората още се бият по улицата?

Да ...то само в България се случва...едва ли не.

05.04.18
11:28

Добре де, от малко недоразумения и започвате да се обиждате, няма смисъл 🙂 Но пък е и факт че се дрънкате с нея, а пък то си е нейна работа какво тренира и как се изразява. Според мен това за 30-те секунди го приехте много буквално.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 05.04.18 11:30.

05.04.18
11:49

Тук нещата се удариха на селска чест, човекът изобщо няма представа коя съм, затова и налита с 200 в насрещното... това не се случва за първи път. Вижда женски дневник, решава да пусне ( според него) топ коментар и да се покаже като много начетен. Ако коментарът беше написан от Сашо или Желязко, ясно е, че нямаше да се заяда, ама те не биха го написали по тоя начин.  Разбрали сме се има хора, които гледат клипчета по ю туб, теглят програми от интернет и четат из форумите, после идва екстаза и самочувствието на много напреднали в нещата. Има и едни други хора, към които се причислявам аз - отиват при съответния човек, питат ще стане ли и ако може да стане какво да очаквам, премерват на кантара, плащат съответната сума и почват да действат.

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.04.18 11:51.

Bart Simpson

05.04.18
12:10

Бомбъра не е от нито един от двата вида, ама нещо много влиза с бутоните по принцип.

05.04.18
13:34

Чел съм ти излиянията и преди, и ти написах да се пазиш, защото преди да станеш републиканска шампионка по ММА, може да станеш национална рекордьорка по крив нос и поглед. Понеже си с тежко психично разтройство, реши че трябва да се направиш на велика и взе да обясняваш, че ти е през х*я. Е не, няма смисъл, ти верно си много зле 🙂

05.04.18
14:35

Искам да се разплачеш сега 🙂

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.04.18 14:37.

05.04.18
14:53

Препрочети няколко пъти  това

05.04.18
15:01

Много ми е интересно, когато някой е прост и няма смисъл да си губиш времето с него, защо отиваш и му го казваш, и си губиш времето с него? Всъщност и към двамата е тоя въпрос.

Bart Simpson

05.04.18
15:03

Добра логика.

05.04.18
15:12

🙂

05.04.18
15:13

Защото някой са толкова прости, че преди да ти писне съвсем от тях, се налага да им го потретиш.

Това добра логика ли е Барт?

Някой друг сеирджия или нагаждач, няма ли да се появи и да лайкне това или онова мнение? 🙂

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 05.04.18 15:13.

Bart Simpson

05.04.18
15:32

Мен ли наричаш нагаждач........хахахахахай.
Едит:
Мен ме кефи мацката, що и е щура главата и я сърби яко отвътре.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 05.04.18 15:36.

05.04.18
15:38

казано от Bart Simpson на 05.04.18, 15:32:

Мен ли наричаш нагаждач........хахахахахай.
Едит:
Мен ме кефи мацката, що и е щура главата и я сърби яко отвътре.

Нагаждач е по-добре, можеше да е слагач и тогава върви разправяй, че нямаш сестра 😄

Bart Simpson

05.04.18
15:44

Не ти схванах мисълта.

06.04.18
13:18

казано от Brown Bomber на 05.04.18, 15:13:

Защото някой са толкова прости, че преди да ти писне съвсем от тях, се налага да им го потретиш.

Някой друг сеирджия или нагаждач, няма ли да се появи и да лайкне това или онова мнение? 🙂

А ти може ли да пишеш по такъв начин на жена? Каквото и да е къде е кавалерството? Ти като малко по умен (не е сигурно) отстъпи и най-малкото не забравяй че никой не те е питал за нищо.

06.04.18
13:20

казано от kaloyan на 06.04.18, 13:18:

казано от Brown Bomber на 05.04.18, 15:13:

А ти може ли да пишеш по такъв начин на жена? Каквото и да е къде е кавалерството? Ти като малко по умен (не е сигурно) отстъпи и най-малкото не забравяй че никой не те е питал за нищо.

П.С - само да отбележа, че когато пишеш в множествено число се ползва И а не Й.

06.04.18
13:57

Само да вметна, че сеирджия е в ед. число.

Трябва да съм кавалер спрямо жена, която пише, че и е през х*я? Ало, джентълмена, виж къде се намираш..

06.04.18
16:37

казано от Brown Bomber на 06.04.18, 13:57:

Трябва да съм кавалер спрямо жена, която пише, че и е през х*я? Ало, джентълмена, виж къде се намираш..

Това обяснение ми звучи като на пишещите неграмотно - ако ги поправи човек, казват че са бързали 😄 или питат това форум по граматика ли е, че да се съобразяват 😀

06.04.18
17:13

Прочели, непрочели, недопрочели, пълно е с капацитети всякакви, а някой от тях дори нямат дневници, което ги задължава да имат поне по 100 тъпи мнения на ден.
Явно, че трябва да приемаме жените с х*й, дори да ги поощряваме и да възпитаваме дъщерите си така, защото това е модерния джендърски свят.

06.04.18
17:26

казано от Блажка на 05.04.18, 11:49:

.  Разбрали сме се има хора, които гледат клипчета по ю туб

Аз без да ви се намесвам в приятелската дискусийка само да вметна едно въпросче , не мога да разбера защо “чел бил в Интернет” и “гледал клипчета в youtube” се ползва с негативна конотация по отношение на източник на знания( айде за бойните изкуства е ясно че с гледане не става) ама аз например смених клавиатура на лаптоп гледайки клип в тубата, без почти нищо да разбирам от електроника, по-ефективно ли щеше да бъде да си губя времето с ремонтаджии и да шаря “сумата” 😄

06.04.18
17:40

казано от Joe Musashi на 06.04.18, 17:26:

Аз без да ви се намесвам в приятелската дискусийка само да вметна едно въпросче , не мога да разбера защо “чел бил в Интернет” и “гледал клипчета в youtube” се ползва с негативна конотация по отношение на източник на знания( айде за бойните изкуства е ясно че с гледане не става) ама аз например смених клавиатура на лаптоп гледайки клип в тубата, без почти нищо да разбирам от електроника, по-ефективно ли щеше да бъде да си губя времето с ремонтаджии и да шаря “сумата” 😄

Аз пък изхвърлих телефон от уж проста смяна на екран по клипче в тубата, щото ми се досвидя да го дам на сервиз. Платих екрана, комлекта за смяна, после и нов телефон на щерката. 🙂 Инфо има колкото щеш, ама трябва първо да имаш базата, за да можеш да го филтрираш адекватно и после да можеш да го приложиш. 🙂

06.04.18
17:47

казано от Boby_ на 06.04.18, 17:40:

казано от Joe Musashi на 06.04.18, 17:26:

Аз пък изхвърлих телефон от уж проста смяна на екран по клипче в тубата, щото ми се досвидя да го дам на сервиз. Платих екрана, комлекта за смяна, после и нов телефон на щерката. 🙂 Инфо има колкото щеш, ама трябва първо да имаш базата, за да можеш да го филтрираш адекватно и после да можеш да го приложиш. 🙂

Ами ако си бягал от часовете по трудово, така става. 😄😄😄

09.04.18
21:00

Това, че аз не съм от хората, които се учат от клипчета в ю туб, не означава непременно, че тази методика не работи за други. За мен лично не работи. Предпочитам като ми трябва да развия някакво умение да се обадя или питам Сашо, а не да чакам да ми коментира безсмислената тренировка в дневника и да започне някаква безкрайна дискусия.
Сашо, как да си засиля това и това, слабо ми е онова, страдам...
Обикновено след отговора се разстройвам още повече, но лесно няма 🙂)))

Така, това беше оффтопик.
Тренировки в Казанлък

Чевтъртък - разгрявка
Кондиция тип стълбичка с качване и слизане на лицеви - жабки - коремни ( 1-2-3 после става 2 4 6 и т.н. докато не станат 10 лицеви, после се обръща и се слиза от 20 лицеви и 10 жабки, абе забава...)

Граплинг - техники за армбар и защити

Петък
5 рунда по 3 мин бой сянка с гирички
3 рунда по 5 мин чувал
коремни гръбни
3х3х100кг клек за разпускане

Събота - разгрявка

Кондиция 30 секунди работа 10 секунди почивка около 5 мин 3 кръга
подскоци, коремни, статични клекове, изправяне до стоеж от легнало положение, падания, заходи ( изобщо не знам как се казва това признавам си, ЕТО! 🙂) )

Граплинг - страничен армбар техники, защити, триъгълници с чупене на ръчичка ( стана ми любимо) също защити и за това
Бокс - свободно около 10 мин с въртене на партньори

Днес най- накрая тренировка в НСА с Джонката

Разгрявка, бой сянка
Техника кик бокс - с Руси си партнирах, дясното ми круше е тотална трагедия... едно ми се подобрява, друго ми се изкривява, как да е.
Това, което най-много ми харесва в Джони Бойс, е, че се удряме със сила и усещаш какво трябва да целиш да причиниш и ти на отсрещната страна, както и усещаш какво ще стане, ако много се надъхаш на някой удар и ти падне гарда. По другите клубове като правят техника и само маркират...
Между другото спрях да посинявам вече 🙂

Кондиция с 6 упражения с гирички и ластици 4 рунда без почивка

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.04.18 21:02.

10.04.18
09:54

+ 20 кръв 😄

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.04.18 09:54.

Bart Simpson

10.04.18
11:55

С тея краци само си те представям като във филм на Жан Клод Ван Дам, да блъскаш на голо по някаква брезичка и как тя губи неравностойната битка.

10.04.18
12:44

казано от Bart Simpson на 10.04.18, 11:55:

С тея краци само си те представям като във филм на Жан Клод Ван Дам, да блъскаш на голо по някаква брезичка и как тя губи неравностойната битка.

Дърво или животно не бих ударила никога, ама виж човек с огромно удововлствие : ))))
Някои удари ми се получават доста силни, но като цяло съм мека отвсякъде - все още.
Нищо - неволята ще ме научи.

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.04.18 12:45.

11.04.18
10:06

Тренировка вчера

Земя - джудо техники за чупене на лакти и китки
Стойка - комбинации основно крушета, малко лоу кикове
5 мин свободно

Разтягане

11.04.18
11:08

крУшето сигурно е няква модерна ударна техника и тя за чупене на лакти... 😄

11.04.18
11:14

казано от Блажка на 11.04.18, 10:06:

Тренировка вчера

Земя - джудо техники за чупене на лакти и китки
Стойка - комбинации основно крОшета, малко лоу кикове
5 мин свободно

Разтягане

Ужасен си 😄

Мнението беше редактирано от Блажка на 11.04.18 11:14.

11.04.18
21:32

Тренировка

Джудо упражнения

Силова част
Стълбичка
2 4 6 8 10 12 10 8 6 4 2 на ръка упражнения с пудовка
5 упражнения в горната поредица
накрая 4 кръга
въже и коремни по 30 секунди

Всичко без почивка или колкото да раздишаш 10-15 секунди
40 мин техника - балтии влизане в краката, отклони, няколко рунда свободно

Каляване с лоу кикове  : ))))))))))))))))))))

Разтягане

Положението е ... ама тренерът ме похвали, че издържах, така че съм доволна 🙂

Дейба - Цъкни тук😄

Мнението беше редактирано от Блажка на 11.04.18 21:33.

12.04.18
10:07

Ударната техника = 0

12.04.18
10:17

казано от James Hinks на 12.04.18, 10:07:

Ударната техника = 0

Е той маркира и си прави хвърлянията и ключовете и не е на 0… вярвай ми, ще ти пратя нещо на WhatsApp, че имам забрана да качвам клипчета от залата 😄

12.04.18
10:21

Бе дали маркираш или не, ТЕХНИКА означава едно и също нещо.
Нищо не ми пращай, не ми се гледат тъпотии.

p.s.
А тва тука ако е нула, онова което си ми пратила е някъде -4 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.04.18 10:24.

13.04.18
07:15

Не можах да разбера ,на Джонов ли техниката е равна на нула........

13.04.18
10:15

Това е на Сашо мнението, както казах, аз се дистанцирам, нямам капацитета и опита да давам мнение.

Тренировка вчера

Разгрявка

Техники - кимури, гилотини - различни варианти
малко борба
Стойка - крушета, вътрешни, външни лоу кикове
свободно

Разтягане
около 2часа и 30мин тренировка

Посмазана съм, но днес и утре последен напън, освен ако на тренера не му стане скучно в неделя и не ни извика и тогава на тренировка “да се пораздвижим”

19.04.18
10:51

Тренирам, но има изпити в НСА и нямам време да пиша

14.04 - кондиция с пудовки и собствено тегло 4 кръга 7 упражнения
Сауна и парна баня, абе квото има в Парк Хотел Витоша 😄

16.04 - разгрявка
джудо техники
хвърляния
техники в стойка
10 мин свободно

Вторник - почивка

Вчера - разгрявка
Техника в стойка
6 рунда по 3 мин. бой сянка  с гирички
5 кръга 1 мин въже 1 мин коремни

19.04.18
11:12

🙂))

Айде да ходим 😄
Цък

20.04.18
10:17

Тренировка вчера

Джудо измъкване до партер, гилотини, кимури
20 мин борба с едно момче (party)
малко техника от стойка
2 рунда по 5 мин спаринг

Най-накрая да се боря наистина с някого, направо ми се разказа играта.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1