"Нацепени бАтки и кАки за 3 месеца"

Прескочи до:

13.08.18
15:03

По-голямата част от участниците проявява отговорност към водене на отчети и виждам , че всеки се е придвижил малко или повече напред! Това е хубаво...темата е жива и втората седмица вече тече...дано всеки продължи в желаната от него посока.
    Тодорова , не е толкова важно дали тези 2кг са вода или мазнина , по-важното е че искаш да свалиш и това се случва...имаш още доста време и ако си целенасочена , няма как да не успееш да постигнеш добри резултати.

13.08.18
15:06

В началото ще сваляте...вода, мазното си иска време.  XXL, на твоите две снимки ясно се вижда как е намаляла водната задръжка, но % мазнини си е същия.

13.08.18
15:13

казано от James Hinks на 13.08.18, 15:06:

В началото ще сваляте...вода, мазното си иска време.  XXL, на твоите две снимки ясно се вижда как е намаляла водната задръжка, но % мазнини си е същия.

Няма как да не се съглася , защото звучи логично , но нали разбираш че трябва да започна от някъде.Да , изглежда ще трябва да мине време , но аз не мисля и да се отказвам.

Т. Тодорова

13.08.18
16:39

казано от XXL на 13.08.18, 15:03:

Тодорова , не е толкова важно дали тези 2кг са вода или мазнина , по-важното е че искаш да свалиш и това се случва...имаш още доста време и ако си целенасочена , няма как да не успееш да постигнеш добри резултати.

Не само, че не е важно, ами е и съвсем нормално да вървят в тоя ред нещата. На първо време най-важно ми е да видя как се действа в борбата с метаболитния синдром (нещо, с което никак не съм запозната на тоя етап), но това е за друга тема. 🙂

До следващата седмица. 🙂

19.08.18
17:11

Стартово  тегло: 114.5кг
Моментно тегло: 111кг

Тази седмица само кило надолу. За снимки нямам време ,не че ще има някаква видима разлика от миналата седмица.

Т. Тодорова

19.08.18
17:28

90.5кг към днешна дата.

Не знам как става тая работа (да бухвам неудържимо без преяждания, препивания и прележавания), но си съставям някакво меню до ден-два и минавам на режим... изцяло в разрез с религиите, които витаят тук. 😃

19.08.18
17:40

казано от Т. Тодорова на 19.08.18, 17:28:

90.5кг към днешна дата.

Не знам как става тая работа...

Стегни се малко!

ДЕ

19.08.18
18:20

И аз така-същите кила и мерки. Но последните 3 дни и режим не съм спазвал, та и килата едва ли ще са реалните-иначе на обяд бях 108.5 кг.

Мнението беше редактирано от Деян на 20.08.18 22:00.

19.08.18
21:21

66 кг, тоест 1 кг по-надолу. Бях или още съм в плато не знам, обаче от няколко седмици много ми се боцва между храненията и особено прот.барове, мляко с протеин и кис мляко с мюсли(демек обичайните ми десерти). Стигнах от 1 на ден до 4. Положителното е, че последните седмици правя 4 трен/седмица.

19.08.18
21:53

Откакто пия неовкусен изолат, значително намалих приема на пудра. Ако направят неовкусени протеинови барове ще е същото.

19.08.18
22:05

Цяла седмица си държах чин но едно и също тегло 73.55,тази сутрин се събудих 74.55. Следобед бях 73.25. Има нещо, свързано с овулацията, но тепърва ми предстои да прихващам такива разлики.

Общо взето, през изминалата Следмица не съм направила нищо, което да ми помогне за целите. От утре - рестарт.

19.08.18
22:57

Малък отчет и от мен 🙂
Утре ще се претегля и измеря обиколки,че тази сутрин не сколасах,бързах за градината 😄
Като цяло и през тази втора седмица държах въглените доста ниско за моя досегашен начин на живот,което си е определено постижение .
В огледалото виждам положителна промяна за две седмици в ръце,рамо и горна част като цяло,но като се снимам и идва реалността 😄
Да добавя мерки към 20.08:
Тегло-78,6кг  (-2,4кг)
Врат-40
Гр.кош-109 с вдишване
Бицепс-36/35
Талия-100
ханш-97
Бедро-57/56

Мнението беше редактирано от Дидо на 20.08.18 08:53.

13.08-19.08

Средно тегло за седмицата 110.13, спрямо 111.27 за предишния период, което е с 1.1кг по-малко
Среден калориен прием 2642ккал/ден
Среден протеинов прием 206гр/ден, 1.87гр/кг
Среден въгл. прием 95.7/ден, 0.87гр/кг
Среден мазнинен прием 140гр/ден, 1.27гр/кг
Среден дефицит 557ккал/ден

Събота и Неделя малко омазах нещата, но ПРОДАЛЖАВАМЕ НАПРЕТ!1213!

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 20.08.18 10:16.

20.08.18
11:26

Малко зелено, повече сиво и червено, предполагам че съм си на същото положение. Като позитив отчитам че след 9 дни на почивка, можеше и по - зле да е 🙂 Обратно в Пловдив в нормалното русло, взимам си и годишна карта за фитнеса днес, мисля че нещата ще се задвижат в правилната посока.

22.08.18
00:08

Не пускам отчети, защото не тренирам редовно, но се храня що годе прилично (малко). Много е вероятно и следващия месец да съм в чужбина, и ако стане така, ще се наложи последния месец да сваля няколко килограма ударно.

22.08.18
03:40

казано от Brown Bomber на 22.08.18, 00:08:

Не пускам отчети, защото не тренирам редовно, но се храня що годе прилично (малко). Много е вероятно и следващия месец да съм в чужбина, и ако стане така, ще се наложи последния месец да сваля няколко килограма ударно.

Глей са...нема никви грижи.Разбираемо е положението ти. Кво толко...нали сека седмица , кога ниа тука пишеме отчетите и ти се включваш с по нещо там...поне нема да забравиме , че некога и Бомбъро се записа у чалънджа!

22.08.18
08:49

Описвам всяко едно хранене и тренировка в дневника си. Накрая ще ме запомниш като изкарам пресата... J

ДЕ

26.08.18
14:52

За сега без трайни промени в кг. и обиколки. По една или друга причина просто не съумявам да се справя с калориите. За 20 ина дни имам общо 6 “на село” при тъщата, т.е. като няма какво да правя е предимно иху, аху, пиене и ядене-включая пържено, десерти и т.н. Не, че много и натискам в залата, но поне кажи речи съм сериозен и имам някаква активност поне 3 пъти седмично. Е, началото на ноември е далеч, ще натиснем повече от към дефицита 😎

Т. Тодорова

26.08.18
14:58

Да се отчета.... дъвчейки.

Обиколки не съм мерила, кантарът показва 2.5кг надолу.
Дружески слова твърдят, че изглеждам “по-прибрана”.

Утре ще си измеря паласките и ще започна да следя сантиметри. Със снимането ми е трудно, затова ще хвана леля Ленче преди да отлети да свърши пак тая работа.

26.08.18
16:46

7.05 от тази сутрин. 72.4 средно за.седмицата.

26.08.18
16:51

Стартово  тегло: 114.5 кг
Моментно тегло: 108.4 кг

Тази седмица по-сериозен режим и успях да махна 2.6 кг !Все пак не орязвам въглехидрата радикално , но може би естеството на работата , с която се занимавам , ми помага да харча голямо количество енергия и при това условие и малък дефицит се отразява положително на конкретната цел...По технически причини не можах да се снимам , но за другата седмица ще се постарая.

Мнението беше редактирано от XXL на 26.08.18 16:54.

26.08.18
21:49

Малко отчет и от мен,макар че тази седмица малко изпуснах нещата :(
Стартово тегло-81кг.
Моментно тегло-около 80,утре на гладно ще се претегля и коригирам.
Седмица без щанги,имах много работа в градината.Движението бе брулене на дръвчета и разнасяне на пълни кофи,но нищо особено като натоварване.
Храната не съм следил стриктно,но съм качил към кило и нещо от миналата седмица,включих повече хляб за да имам енергия в градината и...ето резултата.
От утре ще съм по-свободен и ще стягам режима 🙂

Мнението беше редактирано от Дидо на 26.08.18 21:50.

26.08.18
22:43

Записвам храната, но не искам да се обременявам и да смятам калории. Теглото в момента е 85кг, тоест -2кг от старта. Плана ми е да свалям по 1кг на ~10 дни, до 80кг. Ако не сработи, последния месец ще изключа въглехидратите, но не искам да стигам до крайности, а и за такъв режим са нужни условия.

28.08.18
18:51

Нещо като отчет и от мен. 95 кг съм си закотвил, поне ги поддържам с всички гостита и социално пиене и ядене в последните 2 седмици. Ма’ни т’ва ами имам и много работа и не ми остава време да тренирам редовно. Никак не ми е добър старта, уви. Сещам се за онова момче дето много хубаво пеело, ама не може да ги захваща песните 😄

28.08.18
18:57

казано от Deyan на 26.08.18, 14:52:

За 20 ина дни имам общо 6 “на село” при тъщата,

Що така доброволно се наказваш 🙂

02.09.18
12:22

Стартово  тегло: 81кг.
Моментно тегло: 78,6 кг.
Тази седмица съм свалил към кило и половина,макар че не спазвам никакъв хранителен режим и хлябът пак се завърна на трапезата ми...
Като активност отчитам само двайсетина км. ходене/бягане,нещо бая се отпуснах напоследък.Утре вече съм на работа,надявам се това да ме стимулира,че и многото отпуска понякога има минуси 🙂

02.09.18
12:35

71.5 е средното тегло за седмицата. Кг по-малко от предната. А тъкмо се чудех дали да не намаля малко калорите за другата седмица. Няма. Последната седмица ми беше много променлив апетита и съответно и калориите в различните дни варира ха доста. На седмична база съм отличник все още. Сладолед още се лее и си влизам в сметките.

02.09.18
15:26

Моментно тегло: 107.5 кг

Днес отчетохме новото показание с кило надолу.Много лесно се оказва всичко...единствено ограничавам захари , като 4 дни седмично съм почти на нула и ако във това време ми се наложи сериозно физическо натоварване , а то непременно се налага , ми прилошава и в работата понякога съм на границата да загубя картина.Тогава бегом до машината за едно арбанаси и за 15 минути съм отново войн.Позволявам си го само за да не стресна колегите , не че ми пука какво ще ми стане...ще легна ще подремна и после пак на крак.За информация евентуално , искам да отбележа , че белтък и мазно не ограничавам ...то без мазно храната не ми е апетитна и трябва да се насилвам , а не ми се иска.Има дни , в които съм на ръба да захвърля всичко и да се наям на свиня , но търпя.Между другото през останалите 3 дни от седмицата когато не съм на въглехидратен мираж , си позволявам хлебец , ориз и картофи към менюто , естествено без да се увличам.
    Ето как нагледно изглежда положението със 7 кила на боклука:

Мнението беше редактирано от XXL на 02.09.18 15:28.

02.09.18
17:17

85кг

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 02.09.18 17:18.

ДЕ

02.09.18
20:59

Не съм мръднал на кила кажи речи, т.е. от 109 на 107.5 тази сутрин, но и нямах много възможност нито за тренировки, нито за прецизност в храненето. Даже до днес, още от миналата събота за последно цъках-цяла седмица събрах без занимания.

02.09.18
23:31

Ето отчет и от мен. Килограмите се качват, мерките с калипера и метъра са почти същите, мускул ли качвам, какво става де да знам.

Последните 2 седмици храната беше каквото дойде, имаше и бири и вино всяка вечер, тренировки липсваха 😄

Горе-долу средните стойности са както следва:
20/08/2018-26/08/2018, средно тегло108.73, калории 2,500.00, протеин 182.50, протеин/кг 1.68, въгл 95.00, въгл/кг 0.87, мазнини 147.50, мазнини/кг 1.36
27/08/2018-02/09/2018 средно тегло 107.00, калории 2,450.00, протеин 187.50, протеин/кг 1.75, въгл 90.00, въгл/кг 0.84, мазнини 130.00, мазнини/кг 1.21

Днес теглото беше 106.3, дотук свалени около 6.5 кг, най-вероятно доста мускул е заминал.

09.09.18
15:17

Кратък отчет без снимков материал,защото няма кой знае каква промяна.
Начално тегло-81кг.
Моментно тегло-79кг.
Талия-100см.(-2 см. от началото).Това не ме радва особено,би трябвало да е доста по-добре,но пусти мързел...
И тази седмица съм само на ходене/бягане,около 15км.,доста скромно.

09.09.18
15:39

Тегло от сутринта 70.9
Средно за 71.2 - 300гр по-малко от средното за миналата седмица. Разликата в храната е, че тази седмица отново съм яла малко повече от предходната седмица - 50тина ккал. Неприятното, което ми пречи да си вадя изводи е, че тази седмица имам 2-3 бинджа, които бяха за да наваксам предходен ден, в който просто съм яла малко, защото не ми се е ядяло (или физически не съм имала възможност за повече). Отново не смятам да си намаля щм калориите, а просто да разпределя макросите малко по-смислено. И се надявам това да бъде прочетено от всички дами, които намират за нормално да ядат по 1200ккал. Да, по-тежка съм от хората, които визирам, но ям на 2200ккал и все още свалям, макар и малко. Позволявам си да го отбелязвам публично, защото преди година тежах точно колкото сега, ядейки по 1200ккал и се чудех защо не свалям...

ДЕ

09.09.18
16:04

При мен нищо за “деклариране”, т.е. без промяна от към килограми. Просто все съм в ситуации и поводи, при които трудно можех да се въздържа-яки софри, пиячка, песни, шумни компании, иху-аху. Взехме си вече децата от при тъщата, т.е. пътуванията до там през седмица, за да ги виждаме приключиха и навлизам в по-натоварено ежедневие, особено живот и здраве с новата учебна година, през която ще са в 7-ми клас. А човек като е ангажиран, не се отпуска много.

09.09.18
17:11

Моментно тегло: 106.4 кг

Още едно кило на боклука!Надявам се повечето да е сланина , защото си се чувствам силен...знам ли.Досега не съм имал възможност да усетя така пряко значението на храната...в дните , в които си позволявам приличен въглехидрат според моя импровизиран режим , имам чувството че ще излетя.Изумително е колко бързо ти повлиява пълноценна храна.
  Първия месец от предизвикателството вече си отиде и резултата е минус 8.1кг ! Не бих могъл и да желая по-добър резултат. Целта от 100 кг , вече не изглежда толкова далеч.

Тази седмица прогрес кажи-речи нулев 😄 106.3кг от сутринта, но вчера 2 пъти ядох ориз, така че имам водна задръжка.

16.09.18
12:00

Теглото от тази сутрин 70.9
Средно за седмицата 70.6 - около 500гр по-малко от миналата седмица. Около 100-тина ккал дефицит за тази седмица. Или ям на около 2150. За следващата седмица няма да режа повече. Искам да видя колко вода ще падне и дали ще си запазя темпа на сваляне.

Мнението беше редактирано от БПН на 16.09.18 12:00.

Т. Тодорова

16.09.18
14:07

Килограмите отидоха надолу като спрях да им обръщам внимание.
От 91 на 88. Няма задържана вода, отпадналост, дискомфорт, неконтролируем глад и много капризи. 🙂 Визуално изглеждам по-добре и по свежа.

Ям съвсем интуитивно, нищо не смятам, като единствено обръщам внимание на въглехидратите (на око), защото установих, че в големи количества ми пречат.

Вкарвам вече и редовния фитнес в ранни зори - така най-добре ми се получава и тренирам с най-голямо желание, иначе наям ли се веднъж, не ме търси за нещо повече от ходене пеш.

16.09.18
15:21

Моментно тегло: 105.5 кг

Още 900 грама на боклука.Имам чувството , че тялото ми се научи да спада праволинейно))) , затова мисля да наруша този ритъм в настоящата седмица.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1