27/10
В 6:00 часа ме събуди малкия мишок. От 9:00 часа имах работа вкъщи за около 3-4 часа. Обяд нямаше днес-за деня съм яла една белвита с кафе,още едно кафе. След това бяхме с Фредо на тепето - бързо ходене само,че много ме дърпа пък и бях с рокля и не беше удобно 🙂
Вечерта след това домашна наденица от диво месо и зелена салата с краставица. Един Хайнекен . Фунийка с крем за десерт-не бях яла от дете.
*Оправих си пералнята! Юхуу
28/10
Да пробвам пак в хронологичен ред:
Станахме къъм 8:00 часа. С Фреди отидохме на близкото тепе-едно кафе по път изпих. Нагоре ходене/бавно бягане и спринтове. Литър вода. До Декатлон за разни покупки,взехме пица от Pizzalab. Не съм гледала колко точно ям. Колкото бях гладна,може би половин голяма пица. Чаша кола. Час по-късно - към 14:30-15:00 часа мислех да идем просто на разходка,но като видях колко хора има там и пак отидохме да качваме тепе-ходене бързо/бавно бягане и спринтове,когато се върне въздуха. Уморих се май...сега ще полежим малко.
Вечеря план: домашни кюфтета с кайма от пилешки гърди и свински гърди на скара. Шопска салата.
Уморен Фреди от друг ден:
Мнението беше редактирано от Веси на 28.10.18 16:06.
28.10.18
17:46
Alpha…
28.10.18
19:35
Филмът.
29/10
Начиии днес няма тренировка.
До обяд само кафе и вода. Крънч и още едно кафе към 15:00 часа. Вкъщи парче пица... значииии този ден тотален аут!
Ще го преживея де,поне не се чувствам “съгрешила “ - любимата ми “диета фраза”.
Даже и чаша кола ще си сипя да е пълна картинката.
Утре много ми се иска да стана да бягам. Ще легна днес рано пък каквото сабя покаже сутринта.
Сполучлив кадър
Мнението беше редактирано от Веси на 29.10.18 20:13.
Тук съм,много нерви обаче тези два дни.
Будя се и не мога да се насиля да стана,за да ида да бягам. Студено и уморено ми е. Дано е само период някакъв.
Много зор и на работа. Днес като последен ден тотално изцеждане на потенциал.
Храната е ОК,не злоупотребявам с нищо,даже и белвита спрях да ям. Наситих се като че ли. Кафета днес две. Без три в едно . Малко ядки към 15 часа,вкъщи айсберг със царевица,домат,краставица,червен лук,млечен сос и пилешко филе .
И нали е празник 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 31.10.18 21:06.
01/11
Вече дори не помня какво правих на 01/11 - не е било важно 🙂
02/11
Сутринта ходих с Фреди да бягаме,макар,че имах лошо предчувствие. И малко по-късно разбрах защо. Минахме половината гребна и в обратната посока отново обикновено го взимаме на няколко спринта и ходене. Спънах се ХахахахХа иииии сега съм като малките деца - с разбити колене,ама мъжката. Паднах по очи по време на единия спринт-Фреди ли ме спъна,аз ли сама се оплетох не знам. Обаче тооолкова боли хахах.
Довърших си бягането де,кръв имаше доста ,но нали деца съм раждала,това ли няма да издържа и така до края.
03/11
Бягане на тепе с Фреди,ама пуснат да не повторим историята от предния ден.
После ще допиша за деня 🙂
Edit: След сутрешното излизане няма други активности.
Храната е в ред. Нещо като фастинг имаше днес съвсем случайно - ядохме чак към 15:30 часа. Бъркани яйца и домат със сирене. Вечеря печен врат и един Хайнекен,еклер за капак.
Ходих да си запазя час за нова татуировка - февруари ще се започва. Пристрастена история.
Мнението беше редактирано от Веси на 03.11.18 23:39.
04/11
Днес два пъти качване на тепето. Сутринта и следобеда.
Друга активност няма.
Ето я и въпросната ми идея :
05/11
Днес няма тренировка.
Храна :
Домат,сирене и зехтин само на обяд,вкъщи боб с пушено свинско,една бисквита .
Държа да се оплача от Фреди-как ме подреди хахах
05.11.18
22:31
Абе, жена, да не те е бутнал от осмия етаж или саборил от мотора в движение?
Не,просто се бях вглъбила в спринта и се спънах в лапата му пред машината,която почиства базата всяка сутрин по очи хаха,то вече е по-добре...първия ден какво бешее кръв ,болка голям майтап.
06/11
Първи ден отпуск- бягане 5 км без добавки.
Храна и течности :
Две-три кафета,литър и половина вода - не повече. 50мл Бейлис вечерта.
За деня съм яла два резена печен врат,шопска салата и една белвита. Знам,че е малко,но нямам никакъв апетит.
Утре ще пробвам пак тепе в ранния следобед,макар,че в такъв час рядко ми се получава добре. И все пак.
Това трябваше да е розова коса , но силата не беше с мен днес хахах стана оранжева.
Мнението беше редактирано от Веси на 06.11.18 21:24.
07/11
Втори ден отпуск-едно тепе с кучето,пръчки гони аз бягах до горе с почивки. После разходихме пеша до работата - около 4 км общо,че ми се видя хубаво времето. Фреди събра много любов от колегите.
Храна и течности:
Три кафета общо,едното с мляко.Водата никаква я няма. До сега около литър макс-трябва да наваксам. Някаква бисквита (саботьорите на дивтата ми донесоха от Гърция),една пълнена чушка за обяд към 15:30 часа. Вечеря не знам дали искам. Ще си покаже малко по-късно.
Ако намеря мотивация ще раздвижа нещо вкъщи,ако не к’от тако’а.
Утре гребна .
Не съм се теглила скоро ,но клина ми е вече широк йей
Мнението беше редактирано от Веси на 07.11.18 16:40.
08/11
За деня около 15 км колело без спиране.
Едното коляно е добре,другото компот. Ще търся помощ,ако не мине скоро.
Храна и течности:
Две сварени яйца преди малко - първата храна до момента . Малко по-късно ще ядем джолан и врат с млечна салата.
Водата е около литър и половина,чаша кола. Три кафета.
Есента ми става любим сезон,цветна е и става за много видове активности,стига да не си с разбити колене де хахах Божинката има право ,само аз си знам кво ми е хахах!
Мнението беше редактирано от Веси на 08.11.18 17:49.
09/11
Движение:
10 км пеша
Храна и течности 1,5л вода,три кафета.
Две принцеси със шунка и кашкавал,домат.
Вечерята не е ясно ще я има ли изобщо. И да ям ще е нещо леко.
Утре ще опитам да направя едно бягане или колело ще карам. Нещо такова. Ама ми е много студено тези дни и ще видим кое ще е и по кое време.
10/11
Рано сутринта в студа на тепе,разминало се е отравянето на косъм на моя кучо. Две кучета са се натровили вече днес.
Следобед 15км колело без спиране.
Храна :
Макарони с масло и сирене.
Към 15:00 часа две кебапчета от Попов. Лъжица кетчуп. Една гръцка бисквита. Вечерята още не е ясна,но ще я измисля.
Водата ми е малко пак - литър само до момента. Вкъщи не се сещам да пия. Добре,че свърши отпуска(ще ме анатемосат,че го казвам),че да си вляза в ритъма.
Искам да си купя въже за скачане,че моето не става за нищо.
Скоро идва времето и на МЦ,което значи,че ще има много болка пак. Като казах болка-докато карам колело почти не се усеща,но ако трябва да застана на колене по някакъв повод (не този) умирам. Не може да се търпи.
Утре не знам - май нямам план. Да дойде пък ще видим.
Мнението беше редактирано от Веси на 10.11.18 17:54.
11/10
Днес нямаше кой да ми гледа децата,а като не е сутринта да знам,че спят дълбоко не мога да ги оставя и така си остана.
Мисля да опитам 10 000 суинга. Да запълня времето докато се преместим от фирмата на новото място и когато ще мисля за зала,ако в сградата няма. Не знам дали ще ми се получи с опита,но ще кажа .
Храна и течности : Два литра вода на зор днес. Две кафета,едно мляко с какао.
За обяд винен кебап а довечера ще е пилешко филе с чесново-млечен сос.
Много е неприятен този период преди МЦ-задръжката,подуване,болка в яйчниците,нямам апетит. Уж след раждането се променяли нещата,но уви,при мен не.
И снимка ей така за цвят, ‘щото съм лигла,нищо че съм вече почти на 30.
Мнението беше редактирано от Веси на 11.11.18 17:13.
12/11
Първи ден на работа след отпуска.
Храна в 15:00 часа - принцеса с кайма и кашкавал . Вкъщи салата с домат,чушка,сирене,маслини и зехтин към печени пържоли от бут,пилешки.
Една бира обърнах за лека нощ. Водата е около литър и половина . Кафета едно еспресо и две 3в1(грешка-много захар).
Днес никаква активност - сутринта станах късно,а вечерта готвих и не намерих мотивация за каквото и да е било.
13/11
Студ на кутийки.
Три дни не ме бройте за човек - много болка и неразположение.
Храна :
Шепичка крънч,една бисквита,малка пилешка пържола,шопска салата и доядох на дребния мусаката. Една бира с две три цигари.
Водата днес е литър и половина някъде.
Невероятен отчет ...
14/11
Днес също нищо не става от мен в тренировъчен план. Много болка.
Яла съм само още малко от крънча и някакъв морковен бейби кекс ядох - много вкусен. Вкъщинсе изнервих преди да успея да хапна нещо и ми мина глада.
Бира,цигари ,пълна деградация.
Да мине този период и да се връщам към нормалното ежеднивие. Ноооо много стрес хора. Просто не е човешко. Как да ти се яде.
Ето съм след една бира-евтина съм вече-едно пиене и съм реди.
Миналите дни няма даже да ги описвам. Общо казано - никакъв апетит,много вода,няма активност,че много боли. Поне вече преминава неразположението и утре може и да съм човек на тиймбилдинга. Ще ходим на пейнтбол в някакво близко село с колегите. Вечерта съм на един танцов спектакъл и после ако съм жива на работа.
Трябва да се събера и да започвам вече нещо докато дойде време за зала,че така няма да я бъде работата. Интересно ми е колко време ще ми отнеме сутрин тази работа със 10 000 суинга. Един път да я започна и ще се разбере 🙂 Понеделник ще се падне по план пък да видим.
18/11
Отмени се пейнтбол събирането,но поне успях да финализирам с оправянето на къщата.
Сутринта малко раздвижване с пудовки. Нищо специално,няма да описвам.
От доста време следя едно момиче - йога тийчър. Много е вдъхновяваща. Чак се замислям дали да не си остана с бягането и да запиша йога и плуване примерно. Толкова хамрмонично тяло има това момиче без да е супер слаба или пък мускулеста. Май това целя и аз,но как се постига се пита в задачата 😂
Храната в нормални рамки-месо,салати две панирани сирена-бях им забравила вкуса(което е положително),вода около литър и половина и 50г уиски.
Бях също на много добър спектакъл тази вечер. Друго е да намери човек време и за култура от дъжд на вятър - чувстваш се по друг начин след това.
Туй то-нова седмица.
Ако не забравя ще се измеря,че кантара си стои без батерия.
Не съм писала,защото няма и какво за момента. Всеки ден ставам прекалено късно за каквото и да е,а вечер съм дроб dead.
Два дни съм командировка в София - по случай Черния петък - ще работим малко в помощ на колегите.
Слагам само две снимки да се гледам колко е зле положението и да има да сравнявам след месец два като започна фитнес.
Мнението беше редактирано от Веси на 22.11.18 20:12.
Привет всички!
Давам си още около седмица акляк докато се преместим в новия офис.
След това ще организирам нещо фитнесоподобно или йога или плуване. Не знам още какво искам точно.
План: Да следя храненето по-стриктно,да съм редовна в тренкровките,да опитам да живея отново без тестени,сладкиши и захар. Повече вода,повече сън и по-малко стрес.
Let’s restart now 🙂
Чек
Преместихме се
Новият офис надмина очакванията ми 🙂 всичко е супер съвременно и ново. Няма да изпадам в детайли,но е много добър.
Сегааа трябва да измисля и къде ще се ходи на фитнес и по-важното е кога. Оказва се,че ми отнема доста време пътуването и това не помага за плана ми да ходя сутрин. Ще пробвам да оптимизирам нещо,за да се вместя,но започвам да се съмнявам,че ще ми се получи за преди работа.
Имам три възможности според мен-Империал,Лаута и Интенс. Аркадия не го броя,че много задушно и в мазе. Ама как ще стане и кога това ходене още ми е тъмна Индия. Желание много,но като завися от няколко неща не знам как ще го измисля. Теглих се онзи ден-оказа се,че от последното начало на моята импровизирана активност съм свалила общо около 6 кг,което си е добре при все,че не съм стъпвала в зала и пици,тъпотии е имало всяка седмица.
Сега основната задача е да си направя план кога ще мога да ходя в зала и да реша дали да е с мултиспорт или да харесам една и да съм само там.
Официално станах на 30 вчера,така,че е крайно време да се взема в ръце!
Пораснала Весела и една от гениалните идеи за разпускане в офиса 🙂
Много фешънско, ала индустриал. В каква сфера сте, Веси?
ЧРД на патерици! Все така свежа и положителна да си и здраве на цялото семейство!
Мнението беше редактирано от Radost на 03.12.18 21:24.
Попълваме молби за кредит на хората,Радост,но най-после решиха да инвестират в най-важното в компанията-служителите. Имаме си и служебен PlayStation нях нях,да ни е приятно на работа 🙂 сега остава и заплатите да вдигнаааат и няма да имат равни хахах
Благодаря за пожеланията ❤
03.12.18
23:41
Весеееееее, ЧРД, човек, не знам как съм го изпуснал.
Жива и здрава и мотор.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.12.18 23:46.
Определено си е важно да ти е приятна работната среда(и колегите естествено), а оттам се вдига и продуктивността на служителите, отношението към клиентите и само позитиви 🙂 Тогава остава заплатите да вдигат поне спрямо инфлацията 🙂
04.12.18
00:10
Честит Рожден Ден на патеричка и от мен Веси!!! Жива и здрава и много обичана бъди 🍷💪🍸🍭❤
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.12.18 00:12.
04.12.18
00:20
казано от Mara Croft на 04.12.18, 00:10:
Честит Рожден Ден на патеричка и от мен Веси!!! Жива и здрава и много обичана бъди 🍷💪🍸🍭❤
И мотор.
Честита бъди и от мен с малко закъснение 🌼🎂🌼
Здраве, мечти и добри приятели ти пожелавам аз ❤❤❤
04.12.18
11:50
казано от Веси на 04.12.18, 06:29:
Да,Барти! Като нищо тази година може и да забия едно малко ендуро 🙂
Ще.ме направиш много щастлив.
Хора,преди работа никакъв шанс няма за тренировка.
Не мога да го измисля как да стане. След работа е фул с хора навсякъде,а аз не искам в такава навалица да ходя. На Империал фитнеса само дето се нарича така-за нищо не става. Много ми е сложно..
Така или иначе следващите 3-4 дни няма и как,но поне след това мога да се пробвам да смятам калориен прием,да не прекалявам по празниците.
Да си покажа розовата коса 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 08.12.18 22:07.
казано от Веси на 08.12.18, 22:06:
Хора,преди работа никакъв шанс няма за тренировка.
Не мога да го измисля как да стане.
А тренировки у дома сутрин преди работа не можеш ли, Веси? От както съм с две деца, това е най-удобния вариант за мен. Пробвай 🙂
09.12.18
11:51
Аз, ако живеех там, където ти живееш, нямаше да давам пари за зала, а щях да си спретна един дворен мини фитнес. Според мен, не са нужни някакви фантастични средства, за да си вземеш най-необходимите неща.
Ако не съм се споминала от старост до тогава, така ще направя, като дойда там. 🙂
Момичета супер трудно ставам последния месец,а вкъщи мотивацията ми клони към нула.
А за двораааа ,малко съм снаха тук и не мога много да пласирам идеите си. Мисли се нещо такова за вбъдеще,но малко се съмнявам да се случи 🙂
Аз ако започна да си ставам пак сутрин като хората към 5:30-6:00 ще ми се получи,обаче напоследък ставам в 7:00 най-рано,а в 7:30 вече сме в колата.