22.02.19
18:05
Затова преди да коментирам те питах защо искаше да го видя.
Аз и преди казах, като отидох в спартанската студена зала, ако помните едно видео на първите ми клекове, с парата от устат ми.
Колко ме надъхва и как ме зарежда много повече, разбирам ти гледната точка много добре.
Кросфит може и в гората, въпрос на лична мотивация.
И Дони, ако е необходимо маркетингова матрица за да изеади младежите от кръчмите и да ги накара да хванат пудовката, аз съм с две ръце-за.
Никой от тук не е професионалист в никой спорт, ама нито един, всички сме, аз даже не съм, на форумно ниво.
Така че да спорим и нищим подобна тема е........ Неуместно и безплодно.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.02.19 18:39.
22.02.19
19:38
Не мисля, че залата е от значение, a по-скоро са важни хората в залата и собствената ти мотивация. Аз не съм ходил да тренирам при Сашо, защото залата му е студена, а защото искам да науча колкото се може повече от него. Хората там имат една и съща цел и това е да станат по-бързи, силни и издръжливи.
Същите хора които са там в точно този момент - щяха да са и в новата чиста и хубава зала, а не някой друг.
Залите са като форума - хора с еднакви цели на едно място
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 22.02.19 19:48.
22.02.19
19:39
Аз не виждам спор,а приятен разговор.
Отпусни се бе човек ...
22.02.19
19:44
Аз ли да се отпусна или изварата?
23.02.19
01:00
Е тава е, почивка му е майката.
24.02.19
02:52
Без издевателства, зверщини и грозотии, много свестни, весели и корави момчета:
25.02.19
13:13
Първи ден след почивката, малко вдървен, но във форма.
Заден клек до 140
Заден клек 120 х 7
6 кръга:
19 кал гребане( 350+/- метра)
2 х 130 тяга
13 DU
Време: 18:34
100% плътност
Трябваше да е с набирания, но нямах никаква представа в какво състояние се намира тялото.
Малко съм се наводнил а може и малко мазно да се е понатрупало, рожден ден торта, па това, па онова, здраве да има.
Почивката е хубаво нещо и съм горд от себе си, че си устоях на думата, да почивам колкото казах.
И да, забравих да ви кажа, но май ще ставям треньор на детски отбор по ръгби, ще ми изяде преди обеда в съботите ама май ще се захвана.
Хубава инвестиция на време е.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.02.19 13:21.
25.02.19
19:15
Малко размисли и страсти:
Днес видях на Сашо Кръстев клека-200 и си дадох сметка за нещо много важно.
Към това са ме подтиквали в размислите ми и Бомбъра, и Марто и Боби и други.
Преди година и малко кляках трудно с 80 кила и бях щастлив.
Щастлив бях точно колкото когато и клекнах 150.
Вероятно това означава, че ще бъда също толкова щастлив и ако някога клекна 200.
После изгледах и едно интервю за уелнес-а с патрона на форума.
С всичко това искам да кажа и по- скоро да обобщя това, което разбрах от цялата работа, до сега:
Вече няма да гоня дата, кила на лоста, кила на кантара.
Няма да е за плочки, няма да е за лайкове.
Искам да ми е удобно в кожата ми, разбира се удобно според моите стандарти.
Определено ще намаля темпото на трениране и ще увелича темпото на четене.
Кросфит, продължава да е моето нещо, възпитателен е и ако си умен достатъчно можеш да извлечеш ползи.
.........и утре максоове и прибиванйе.....😁 😁 😁
25.02.19
19:18
Кой е патрона на уелнеса
25.02.19
19:29
Патрона на форума, писах.
Основателя му.
25.02.19
19:54
Аз само не разбрах какво общо има моя клек 😄
Бах маааму...нито бях щастлив с 80,нито със150 ,нито и със 170…Виж на 200 ще се радвам,поне за кратко.Сега в петък бях изненадан на клека...
Тия работи за кожата,щастието и тн..,колкото и да се опитвам, не мога да си ги обясня.За мен би било просто отказване и задоволяване с наличното..ама аз съм си комплексар от малък по принцип.
25.02.19
20:28
И нечий друг да беше щеше да има същия ефект, просто него гледах.
Не е, Нервак, задоволяване с наличното, напротив.
Тук аз съм с Нервака- щастлив съм като направя нещо, което не съм можел преди, пък било то и 2 кг отгоре, през останалото време псувам наум и се пъна, защото така трябва, а не защото е много дзен 😁
Мнението беше редактирано от Любомир на 26.02.19 09:00.
26.02.19
12:46
Оувърхед до 55
Обръщане от земя 10 х 1-70 кг
21, 15, 9:
Калории гребане
Суинг до вертикал -24
Гоблет тръстер-24 ( в оригинал лоу бол, но всичко е гипскартон и няма къде при нас).
Време: 7:12
Оувърхеда е зле защото ме приболва лявото рамо.
Обръщането от земя, излетя, оставил го бях за месец и нещо и сега сякаш го бях правил всеки ден.
И сила имаше на него и формата най- добра, която съм имал до сега на обръщане.
Като направих първото беше криво, второто отказ и викам, айде свърши се и тук.
На третото се метнах яко под щангата и залепна.
От там нататък всяко едно по- добро от предишното, много ме зареди този микро- успех.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.02.19 12:49.
28.02.19
12:43
PR day
Преден клек до 135
AMRAP 20
Лег-1 х75
Тяга-1 х 120
Скок кутия х 3
26 кръга
Нищо особено тренировката, но на предния клек сложих 135 с идеята, че няма да успея да ги клекна, ама ги клекнах и то дълбоко.
Катовръщах щангата не я ракнах успешно отляво, някак обаче не падна, а увисна закачена на дясната страна и добре че, защото както я поех с една ръка щеше да стане беля дори и бидейки в клетката.
Здраве да има, две поредни тренировки зареждащи емоционално.
01.03.19
10:19
Продължавам с още една тридневна почивка пък да видим как ще е телОто.
Днес само малко плуване, джакузи и сауна.
Носа и гърлото са на огън, нещо не ми е хич добре, ще трябва да се погрижа малко за себе си.
И тук бая хора се се осополивили. Аз след мръзненето събота, уж ми беше добре. И газ цяла седмица и познай, не минава. Та днес съм пас сутринта от каквото и да е и като гледам и вечерта няма да правя нищо.
01.03.19
17:25
4 км плуване, не съм засичал време
30 мин сауна с четири ледени душа
10 минути джакузи
Като нов, само нещо малко вратът ме боли, рамото също мрънка, а плуването не му помогна.
Мажа го редовно с волтарол, мисля че помага.
Купих си ашваганда и левзин,
В компанията на магнезий, креатин, цинк, витамин Ц, витамини комплекс, рибено масло......абе една шепа хапчетор.
Завлякох се на работа и да живеят филипинските ми другари, посрещнаха ме с най - вкусния пържен ориз в западното полукълбо и някаква изтрещяла телешка супа.
На кадъра по- долу има препирня за ориза, никога не стига.
Друго е някой друг да ти сготви.
😉
Едит:
Този тиган си е на един от пичовете, донесе го специялно за оризи.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.03.19 17:27.
02.03.19
11:34
Вчера ми замина завинаги телефона и се наложи да взема друг.
Няма нищо по-гадно от нов телефон, нямам нито един телефонен номер, всичко наново, даже и Ч-то на тоя е на друго място.
Много мразя всичко с копчета, сега дори не можах да си вляза в профила тук и ми се наложи да си правя друг.
Фуск
Едит:
Не искаше да ми даде картата.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.03.19 14:18.
казано от Bart Simpson на 02.03.19, 11:34:
Вчера ми замина завинаги телефона и се наложи да взема друг.
Няма нищо по-гадно от нов телефон, нямам нито един телефонен номер, всичко наново, даже и Ч-то на тоя е на друго място.
Много мразя всичко с копчета, сега дори не можах да си вляза в профила тук и ми се наложи да си правя друг.
Фуск
Едит:
Не искаше да ми даде картата.
Хахаха ,всичко е наред.
Може част от контактите вече да не са ти били нужни и затова да ти се е случило това.
Не искаше да ти даде картата и ти го принуди 🙈 ох,не мога хахах 😆
02.03.19
18:21
Новия ми телвфон седи в шкафа от, знам ли, половин година.
Все ме мързи да прехвърля всичко, та БГ кииборд, та гугъл проофил та още 1000 неща.
И сега понеже не го свърших на време......
04.03.19
09:43
Смятам форума за представителна извадка на българакото общество защото има представители на почти всички слоеве и кръгове на държавата.
От столицата и морето до село и планината.
Изключително много ми е тъжно да следя реакциите ви/ни свързани с националния празник на България.
За мен като романтик-човек не е важно кой е поробил тази страна, нито кой и много по-малко, защо е освободил или побутнал или заел главна роля в това.
За мен е тъжно да видя, че под зарята и фанфарите пак има жлъчка и дърпаница, безплодна и дори обидна.
Щом и на националния празник на България не можем дори и за малко да изпъчим гърди, щом няма как да се здрависаме с непознат и да си кимнем одобрително, то мисля всеки ще се съгласи, че цялата работа по освобождението е била тъй напразна......
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.03.19 09:45.
04.03.19
10:04
Ей тук има нещо много вярно.....както казва “царя”, трябва промяна в чипа:
04.03.19
10:12
Ами, Дидо, аз специално съм живял в много страни по света и то живял, нямам предвид бил там три седмици и да, България е много зле.
казано от Bart Simpson на 04.03.19, 09:43:
цялата работа по освобождението е била тъй напразна......
Чак пък напразна...
04.03.19
10:33
Димо, има ли значение на какъв език не се харесваме?
А задължително ли е да се харесваме? Те хората себе си не харесват, кво остава за другите.
04.03.19
11:46
..., то мисля всеки ще се съгласи, че цялата работа по освобождението е била тъй напразна......
Аз смятам, че изобщо слизането от дърветата беше голяма грешка, ама нейсе ...
то мисля всеки ще се съгласи, че цялата работа по освобождението е била тъй напразна......
Още когато беше писал, че те страх да се прибираш в България за да не ти присвятка някой по магистралата и да не те набие, спрях да те взимам насериозно и изобщо избягвам да взимам каквото и да е отношение по твои коментари.В случая обаче не мога да пропусна поредното ти абсурдно твърдение. Не , катргорично не съм съгласен , че цялата работа по освобождението е била напразна. Изказването ти е обидно към българския народ и стотиците хиляди загинали българи, руснаци и т.н. за да се извоюва тази свобода. Нямам нищо против хората имигрирали в чужбина за да търсят по-добър живот за себе си и семейството си, но имам против спрямо хората като теб, които постоянно плюят по всичко родно. Всеки един пост натякваш колко сме зле в България. Дори говориш за България като чужда държава, в трето лице. Това си е товй личен избор. Да , тук не е перфектно . Държавата има много проблеми, но и много напредък спрямо преди. Да , назад сме спрямо другите ервопейски държави, но това не ни прави по-малко хора. Има част от населението която не е възпитана и т.н., но все едно не сме виждали великите англичани по морето с каква велика обща култура и интелект блестят и холаднци, и т.н. И щом толкова не ти харесва България и българите защо изобщо пишеш в български форум? Няма ли велики форуми по англия, германия или там където се намираш. Никой не те кара да общуваш с така примитвините, невежи и злобни за теб българи , които според теб е тябвало дори да си останат под робство. Паисий Хилендарски има много точен израз за такива като теб.
П.П. - Лично нямам намерение да влизмам в повече полемики.Каквото имах да казвам го казах. Противно на възприятията ти -в България сме демократична държава и всеки има право на мнение. Това е моето и не задължавам никой с него.
04.03.19
12:34
Аз подкрепям написаното от Боби в неговия дневник, ако трябва да се подкрепям с факти, НО тук Барт остана неразбран, според мен.
Трябва да е цитиран целият абзац, за да стане ясно какво е искал да каже:
Щом и на националния празник на България не можем дори и за малко да изпъчим гърди, щом няма как да се здрависаме с непознат и да си кимнем одобрително, то мисля всеки ще се съгласи, че цялата работа по освобождението е била тъй напразна......
Тълкувам го като нещо от сорта на:
Що изобщо някой се е хабил да ни освобождава от каквото и да е, ако вечно ще вървим с наведени глави, ще се гледаме накриво едни други и ще си намираме кусури.
04.03.19
12:57
Благодаря, Т., често ми се случва да имам нужда от някой, я ти, я Димас да ни поясни.
Иване, Иване, щим е демократична републиката ти, бегай у лево, запиши си децата да учат в добър университет, купи им жилище, дай им шанс за добър живот.
Като не ме вземаш на сериозно, ще ме вземеш кога та обрулят с винкело пред жената и децата.
Щом си щастлив -,там, бъди, аз нямам морално право да ти давам акъл, ама не сравнявай изостанали страни като България с други доата по-напреднали.
И още нещо последно по темата- аз говоря така за България, защото съм и бесен, защото съм и обиден.
Ти защо мислиш, че не искам да си живея на село, да си варя лютеницата и защо по дяволите мислиш, че не ми е необходим половин час всяка сутрин за да се убеждавам, че съм направил правилния избор?????
Пич, не си добре дошъл в дневника ми.
П.п. и никога няма да бъдеш, защото не те хатесвам.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.03.19 12:58.
04.03.19
13:40
Така.......аз съм събрал вчера филипинци, поляци, фини да им обяснявам за трети март и те се кефят, ама май няма а ги занимавам с такива ра оти вече.
Както обичам да казвам-здраве да има.
141 години и един ден след освобождението т.е.-днес:
Обръщане от земя с клек до 85 -PR
Оувърхед до 55
ЕМОМ 10
Клек 1 х 100
Суинг 2 х 32
Бърпи оувърбар Х 3
След това половин час сауна с три ледени душа и после допълнително обливане на краката.
Джакузи и съм мрътъв гладен.
Хубав ви ден.
На видеото-75
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.03.19 14:04.
04.03.19
14:55
Абе, Иване, чакай че ма изнерви яко.
Да вадиш думи от контекста и да ги усукваш кат някаква мастия е много курвенско.
Второ никога не съм плюл безпричинно по България, никога не съм казал нито една лъжа.
Не можел да остане безмълвен, ей такива мишкоци като теб са пример за какво не трябва да се прави.
За две години един път не изрази мнение различно от тълпата, ти си зебра, криеш се в чужди райета, за да не те види лъва.....
казано от Bart Simpson на 04.03.19, 12:57:
Благодаря, Т., често ми се случва да имам нужда от някой, я ти, я Димас да ни поясни.
Иване, Иване, щим е демократична републиката ти, бегай у лево, запиши си децата да учат в добър университет, купи им жилище, дай им шанс за добър живот.
Като не ме вземаш на сериозно, ще ме вземеш кога та обрулят с винкело пред жената и децата.
Щом си щастлив -,там, бъди, аз нямам морално право да ти давам акъл, ама не сравнявай изостанали страни като България с други доата по-напреднали.
И още нещо последно по темата- аз говоря така за България, защото съм и бесен, защото съм и обиден.
Ти защо мислиш, че не искам да си живея на село, да си варя лютеницата и защо по дяволите мислиш, че не ми е необходим половин час всяка сутрин за да се убеждавам, че съм направил правилния избор?????
Пич, не си добре дошъл в дневника ми.
П.п. и никога няма да бъдеш, защото не те хатесвам.
Остави на мен да се притеснявам за тези винкели, които явно са ти взели акъла. От друга страна пък като гледам новините за безпричинно наръгани на гари, самовздривени на обществени места, престрелки без причина и т.н., се надявам да не ти се случи нещо подобно. Между другото случаите с побоища на пътя в България с по-сериозни последици са няколко за последните години. Мога да ти пусна доста клипчета на брутални боища по пътищата извън България , които като обем надвишават случилите се в България за десетилетие. И за да не остана неразбран - Не казвам, че България е напред спрямо другите държави или че е перфектното място, но да се обижда всичко тук и то от хора, които нито живеят, нито са стъпвали с години е... Казах ти като всичко е толкова зле общувай си само по форумите на великите напреднали нации и ни остави нас българите да се опитваме да отидем до магазина и да се върнем живи без някой да ни е намлатил с винкел.
П.П. Пич радвам се, че не ме харесваш - това би означавало , че има нещо в мен или поведението ми, което не е в ред. Спокойно може да изтриеш този или другите ми постове - все пак си си трил мнения и дневници няколко пъти, като са ти казвали неща, които не са ти харесвали. Имаш опит в тази насока.Така, че смело напред. Мисля, че форумът вече ти е свикнал. И може би е по-добре за нас, че такива като теб са в чужбина. И понеже не съм злонамерен и злопаметен -остани си със здраве и ако можеш се капсоловай още повече за да не се притесняваш.
П.П. Не знам защо изобщо в този спор се намеси името на Боби. Темата на Боби беше в съвсем друга посока.
04.03.19
15:10
Да и като съм си трил мнения и профили какво означава това и каква е връзката със спора ни сега.
Ти си огорчитвлно ТЪП ЗА ДА НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ АЗ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ПО ШИРОКОЯ СВЯТ МИЛЕЯ И ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ, ИВАНЕ.......
Айде бегай си вече, че се нервирам,ок?
Късмет и на теб, ама аз съм злопаметен и продължавам да не те харесвам.
казано от Bart Simpson на 04.03.19, 14:55:
Абе, Иване, чакай че ма изнерви яко.
Да вадиш думи от контекста и да ги усукваш кат някаква мастия е много курвенско.
Второ никога не съм плюл безпричинно по България, никога не съм казал нито една лъжа.
Не можел да остане безмълвен, ей такива мишкоци като теб са пример за какво не трябва да се прави.
За две години един път не изрази мнение различно от тълпата, ти си зебра, криеш се в чужди райета, за да не те види лъва.....
Извинявам се ако съм ранил нежната ти душа. Кой е мишок и кой как се държи не мисля, че ще стане ясно във форумни приказки. Нямам намерение да да те обиждам на епитети, не ми е в стила. Ако ти си лъва предпочитам да съм зебрата. Айде да престанем, аз не си падам по избиването на комплекси по форуми. Казах си мнението , както искаш го възприемай и тълкувай. Аз бях до тук, нямам намерение и да връщам обиди на някой седнал зад компютъра на километри от мен.
Мнението беше редактирано от I`M на 04.03.19 15:18.
04.03.19
15:17
Най-големите родолюбци сте в чужбина. Нещо като патриотите живеещи в Турция.
04.03.19
15:53
Ти па си един пример-нео фашист, ти се крий някъде и мълчи, че си и ти един пример, опазил Бог.
Ай стига и вие, Барт Айде състезание на първия комплекс за квалификациите?
Мъже - 70, Жени - 45
10 рунда за под 3 Мин
Скучно ми е и нямам мотивация да почна сама 😄 Не давам зор, няма да го снимам преди събота или неделя, а може и по-другата седмица. Ако съм много дебела няма да пусна клип, но няма да излъжа за времето със сигурност, не съм такъв човек 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 04.03.19 16:00.