Е аз се изказвам от мойта си камбанария.... Умишлено не промених нищо в тренировките, храненето и лайстайла за да видя дали ще усетя разлика.. и не!
А предположението ми.. си е просто предположение : ) Наясно съм, че е изследвано и работи.
казано от Carbohydrate на 09.06.17, 05:56:
Креатина не е вълшебен прах!)...просто трябва да знаеш как, кога и защо, как то казва Джеймс
Да де, но като обикновен трениращ, който не знае как, кога и защо.. чета как при всеки(който вероятно също не знае) има разлика и се чудя що при мен нямаше... та за това си правя някви изводи.
Мнението беше редактирано от zvvsip на 09.06.17 17:15.
09.06.17
17:18
zvvsip, напълно възможно е.
Има един сравнително малък процент хора (5-10%), които са non-responders. Креатинът при тях не върши работа поради една или друга причина, не е напълно ясно защо.
Или е това, или просто имаш погрешни очаквания и реалността се разминава с тях значително.
Да, четох темата в сайта. Възможно е. Ще продължа да пия и да се наблюдавам и пак ще драскам някой друг бисер след време : ) или като вече съм в супер плато, ще спра за да видя дали ще ми паднат резултатите и да преценя дали е имало ефект а не съм разбрал.
Мнението беше редактирано от zvvsip на 09.06.17 17:32.
28.08.17
13:05
От кой вид крестин се качва най - бързо мускулна маса
казано от Алберто Тодоров на 28.08.17, 13:05:
От кой вид крестин се качва най - бързо мускулна маса
В твоя случай е все едно.
30.08.17
15:25
кой вид е по - добър
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.17 15:56.
Въпрос относно CEE:
На първата страница на темата най-доло е написано -
“Други форми на креатин:
CEE (креатин етил естер) - доказано безполезен и вреден.”
А тук в тема от екипа на сайта - тема
,пише че няма странични ефекти и нещо такова.
Та някой да е имал проблеми с етил естера (освен лошият вкус, ако е на прах) ?
Мнението беше редактирано от Blazy на 04.03.19 19:43.