Я разкажи повече за Грузия и Армения. И на мен са ми в списъка за посещение (особено Грузия), макар да са извън топ 10.
29.04.19
18:47
Бях в Грузия миналата зима и атмосферата много наподобява ранните 90 в бг. Хората изглеждат малко страшни, а също и така си гледат. Обаче никъде нямах усещането, че ме дебне някаква опасност. Даже напротив, всички са мега гостоприемни и отворени. Вдигахме грузински тостове с чача с двама грузинци - баща и син, които познавах от едва два часа чак до сутринта. Действието се развива в едно мазе в Тбилиси. Едвам ме качиха на самолета същите тези образи. Много интересен микс от архитектури, хубава храна, хубава природа. И е супер евтино всичко. Must see.
Боби, ще разкажа каквото видях и какви са моите впечатления. Само с английски в Грузия много трудно, дори по туристическите части. Ако знаеш руски, а ти предполагам знаеш, няма да имаш проблеми никъде. Като цяло се радват хората и питат от къде си - интересно им е. Ако смяташ да вземаш кола под наем и да обикаляш - много силно ти препоръчвам да НЕ го правиш. Трафика е убийствен, шофьорите са абсолютни камикадзета и ако не си свикнал да шофираш там просто няма какво да те подготви. В Румъния пасти да ядат. Такситата са доста евтини - ползвахме GG, като алтернатива yandex - и двете са през апликация за телефона. Цените са 20-30% по-евтини от България, което е добре. Както каза Charlie Brown има едно такова усещане, като едни отминали години.
Конкретно за моето преживяване - не уцелих време - уж било слънчево и хубаво там по принцип, пък 3 дни ни удави. Обаче беше красиво и раззеленено - основно в Тбилиси бях и повечето забележителности разгледах. Стария град, ботаническата градина, там където са минералните бани. Има си дори скрито водопадче в града - пак към старата част. Разни крепостни стени и разбира се панорамно на върха при статуята на Майка Груция с меч и вино. Понеже единия приятел отт групата е архитект разгледахме и разни чудати сгради от комунистическата ера - така наречен стил брутализъм та минахме и по някои квартали - ако не виждаш надписите може да си помислиш, че си нейде из България. Имат си и така наречен Стоунхендж 😄 което са едни огромни колони с бронзови/мисля/ картини да ги наречем които изобразяват покръстването им, първите владетели, разни библейски истории и прочие. На един хълм е и е доста добра гледката нявсякъде. Там се вижда и “морето” на Тбилиси, което е било блатно място дето са решили да напълнят с вода и направят на изкуствено езеро - може би добро решение. Кухнята е доста интересна и смного подправки и масло на всичко. Типичните хачапури и хинкали са задължителни за пробване, както и чурчхела. Ако човек е на диета и не яде тесто - лоши новини, макар че имат интересни супи и суджуци също 😄 Много и различни видове вина - аз пробвах не малко, но имах човек, който препоръчваше кое става и кое не - аз не съм особен критик и разбирач - това което пих ми хареса 😄 За някой с по-изтънчени вкусове и разбирания сигурно също има какво да се намери. Яд ме е че не опитах виното от нар. Последния ден ужким бяхме на прайвът екскурзия на английски от тамошна агенция - всичко е в кавички. доста зле похарчени пари и без маллко да се изтрепем щото шофьора беше психопат, но това е друга тема. Разгледахме разни винарни, пак крепости и един манастирски комплекс - Давид Гарея - интересното е че вкопан в скалите тоест една част от него. Там на където и да погледнеш от върха не виждаш населено място и само полета и възвишеиня - много красиво и вдъхващо спокойствие.
За Армения - бях само в Ереван и то основно по централните места, така че вероятно не е представително за страната. Като цяло там е по-скъпо от навсякъде другаде в страната и мога да сравня цените с тези в София или дори малко нагоре - поне по местата, които аз посетих. Пак за транспорт - GG и yandex. Също няма момент трафика да спи.
Като неща, които видях интересни така наречената каскада, където има 100 обекта от национална значимост 😄 по техни думи. Операта им е огромна и сива, но вечер с осветлението е интересна. Друго нещо - бях там около 24ти, когато се отбелязва и деня на геноцида. Имаше шествия, по всички заведения музиката беше спряна и прочие. На мемориала Цицернакаберд имаше тонове цветя поставени и някак си има една нажежаваща атмосфера, като видиш толкова хора да отиват към това място. Определено интересно преживяване.
Площадите там са огромни, както и сградите - доста е просторно в централната част на града. Посетих конячния завод Ной - има си тур организиран. Другия на фабриката Арарат не си заслужава, защото е просто завод и няма нищо историческо, изби и тн. Ботаническата градина е пущиняк, така че да не си прави някой труда да ходи натам. По-малко обикалях в Армения, като километраж, но и програмата беше друга там. Храната - пак сродно с Грузия. За питиетата - вина и коняк 🙂 Бири НЕ - единствено в една крафт бирария ме водиха и там имаше неща, които си струват стомашно пространство.
Може да се опитам да кача някоя снимка после. Като цяло си имат особености местата и някак си виждаш, че сме дръпнали напред 😄 Боби, не знам дали горните хаотични бележки ти казват нещо интересно, но не знам какво друго да спомена 😄
01.05.19
18:58
Това с шофирането е страшен филм там. Общо взето този с по -големия кръст на огледалото за обратно виждане е с предимство. Като добавим и че половината са с обратни волани нещата загрубяват - човекът се кръсти и тръгна да изпреварва, бях в буса и ми побеля косата...
Тренировка 41:
пътека
хамър машина за гръб - 10х50 10х60 10х70 10х80 10х85 10х90
хоризонтална хамър машина - 10х 25 кг 10х35 2х45 // на страна
хиперекстензии - някакви серии
гребана с щанга - 4-5х10х40
прасец
малко сгъване за бицепс
Пак друга зала тествах - като си тръгвах разбрах, че може и в отворената част със свободните тежести да се пусна, но да не участвам в груповите, освен ако не съм се записал специално за тях. Ще видим не ми е първи избор тази зала.
Нещо съм си възпалил кръста и ме боли - доста неприятно. Не знам от смяната на сумати легла ли е или нещо съм вдигал/носил.
@charlie brown Точно да - тръгват и не им дреме. Така наречения ни екскурзовод една от ситуациите изпреварва кола, а в същия момент друг изпреварва него - сиреч двойно, а отсреща камион. Радвам се, че разминахме тази и още над дузина други ситуации. Може би се свиква - возил съм се при всякакви психопати, но това няма нещо, което да го бие.
В тоя ред на мисли единия таксиметров шофьор ни разказа виц. Ще го преразкажа / и осакатя вероятно, но ще пробвам/:
Вози се чужденец при грузинец и на първия светофар светва червено и вместо да намали шофьора дава мръсна газ и минава. Човека питал, защо тъй и шофьора му казал - Я джигит и минавам! Повтаря се същата ситуация след малко и отговора е същия - я джигит. Следващия светофар обаче светел зелено и нашия шофьор спрял. Човека попитал защо спира, нали е зелено - отговора бил, че отсреща другите джигити трябвало да минат.
Нещо в този ред : )
Тренировка 42:
пътека
лег - 6х65кг 3х5х70кг
полулег с дъмбели - 10х22 10х24
хамър машина - 8х57 8х50
долен лег - 2х12х40кг
разгъване с въже - 3х15х18 кг // една макара
разгъване на дъмбел зад врат
корем
казано от Бойко на 01.05.19, 17:09:
Боби, не знам дали горните хаотични бележки ти казват нещо интересно, но не знам какво друго да спомена 😄
Покрай цялата лудница при мен в последните седмици чак сега успях да прочета бележките ти. Всъщност казват доста и са предостатъчен повод човек да се замисли да “прескочи” малко Черно море и да хвърли едно око и оттатък! 🙂
Благодаря!
Тренировка 43:
пътека
полулег с дъмбели - 10х22 10х24 2х10х26
долен лег - 10х50кг 3х10х55
лег - 3х5х60
хамър машина за рамо - 2х10х45 10х50 6х60
трицепс, хиперекстензии
Тренировка 44:
колело
клек с щанга над глава - 2х5х20 5х30 5х40
преден клек - 5х40 5х50 5х60 3х70
клек - 5х80 5х90 3х100* 2х110*
хакен клек? / прасец - 3х 10х40/20х20
добре - запазил съм баланса и ще си почна пак клека с щанга над глава по мъничко. Мачкат ме на гърба от 70 нагоре - доста къси почивки държах и плувнах във вода. Не е кой знае какво, но бива. Коляното не мога да определя - май не ме боли и го мисля повече от колкото трябва и придавам фокус там. Ще стане 1 година, от както се появи тази тъпотия.
Squat
ЕДИТ - Опитах се да кача снимки от телефона от Грузия и Армения, ама уви нещо се бъгва... та за това тестово тая снимка от неделя. Панорамата по еко пътеката Бели Искър 😄 Така де това е точката, където аз съм клекнал, а не самата панорамна гледка - да уточня 😄
Мнението беше редактирано от Бойко на 14.05.19 19:21.
Тренировка 45:
пътека
тяга - 5х96 5х116* 5х136* 2х5х146* 5х156кг // 36кг вериги
хамър машина за гръб - 12х40 12х50 9х60 7х60 + 12х40 //на страна
мечка - 2х6х25кг
сгъване с дъмбели - 3х10х12.5кг // фат грип
Има вериги в залата и реших да тествам - интересно е и ще разнообразя малко. На последните 3 серии от средата на бедрата ставаше по-трудно/очаквано/, ама хвата устиска 😄 5ца на 156 не знам дали бих направил само с дискове. Мечката нещо много тегава - или бях уморен вече или е много тегава наистина едвам едвам 6ци само с една 25ца.
Тренировка 46:
пътека
полу лег с дъмбели - 3х10х26
лег - 5х60 5х65 4х70 3х70
долен лег - 10х50 10х55 10х60
кофички на машина - 15х40 12х45 3х10х50
Така - положението е зле и коня е изпуснат не в реката, ами в океана. От едни седмици уж броя смятам и гледам да вляза в ритъм. Държа фронта 4-5 дни, а после пак серия 3-4 дни ядене, а движението като цяло ми е малко. Та се въртя 1 напред 1 назад. Мотивация нулева и за трениране и за по-стриктно хранене. Я се появи за около 30 минути на ден и то докато съм в офиса. В общи линии снощи ми дойде една идея да се сритам и да си направя и аз едно предизвикателство - по ново му “челиндж”. Тия преброените неща не ги харесвам аз - обричат на провал, но идеята ми е по-скоро да си върна дисциплината и да спра да си измислям оправдания и да забавям за след някой друг ден започването. Така че тая сутрин станах и вместо да чакам “от понеделник” е от днес.
Формулата е проста - 30 дни искам да имам всеки ден тренировка и/или поне някакво движение целенасочено. Ако вали, късно е, мързи ме и ала-бала минимум 15 минути вкъщи ОФП би се класирало за тренировка - пудовка, клекове, лицеви и тн. Не е идеята да се смазвам, а и то би било лесно в сегашната ми (без)форма. Храната - без зверски забрани тип само броколи и пиле - просто ще внимавам повече и генерално ще следя калориите много стриктно. Поне 3 тренировки с тежест и минимум едно бягане.
За да има нумерология и данни за сравнение:
тегло - 79 кг
мазнини - 27%
корем - 98см
талия - 87 см
бицепс - 38 см 😄
БМР - 1800 ккал, а с коефициент 2600 ккал за да не изчезнат прелестите ми
Ще гледам да се храня до около 2200-2300, което е доста малък дефицит. Ако броя обаче и повишената активност си стават ~500+- на ден. Целя към около 2кг мазно да паднат за този период. Така или иначе не искам да създавам нова част на Игрите на глада. Доста консервативна и постижима цел според мен.
Снимките... ами по-добре да не качвам :/ Евентуално, ако почна пак да приличам на себе си ще кача накрая.
Следобед крака ще правя.
Дори и да не качиш тука си направи да си имаш в телвфона. В началото като не сме доволни как изглеждаме не искаме да се снимаме, но посюе са много полвзни тия снимки, защото често визуалната промяна изпреварва кантарната 🙂
Успех Скотски!
Ден 1/30
Калории - 2100
Тренировка 47:
клек с щанга над глава 2х5х20 5х30 5х40
преден клек 5х40 5х50 5х60 5х70
клек - 5х70 5х80 2х5х90* 3х100*
сгъване за бедро / разгъване за бедро - 12х36/12х44 12х36/12х50 12х42/12х56
прасец
Ще едитна по някое време калориите, като станат ясни. Иначе прилична история доволен съм.
Саня, благодаря - за снимките знам - имам си архив 😄 и е полезно да видиш какво и що се е променило. Особено като мине време - постепенните промени така или иначе не ги виждаме. То и за това положението е до тука.
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.05.19 10:08.
Ден 2/30
Калории - 2250
Тренировка 48:
бягане - 3.31 км - 20:00 мин
Допълних от вчера калориите. Малко под таргета, но не е драма. Винаги първия ден е най-лесен 😄 днеска ме мързеше и се излежавах до късно, но се сритах в капачките. Идеята ми беше 20 минути да бягам без да спра и да стигам до много висок пулс. Е пак стигнах до висок пулс, но не се отказах.
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.05.19 22:09.
Ден 3/30
Калории - 2200
Тренировка 49:
Време 15:00 мин
6,5 рунда:
американски суинг 10х16
гоблет клек 10х16
лицеви опори 10
крънчове 10
Не остана време преди работа за бягане или зала и за това вкъщи. Първоначално мислех 15 повторения - добре че не си повярвах 😄 Идеята ми беше - то 10 повторения нищо не е/не че е за някой в прилична форма/ ще направя 10 рунда, като нищо за 10 минути 😄 Тегава история, но не е невъзможно. Първия ми отне 75 секунди.
Мнението беше редактирано от Бойко на 22.05.19 09:32.
Ден 4/30
Калории 2100
Тренировка 50:
бягане 20:00 мин - 3.53 км
Не го усещах, като за зала днес. Доволен съм от бягането ~200м отгоре спрямо предния път.
Мнението беше редактирано от Бойко на 22.05.19 22:07.
Ден 5/30
Калории - 2000
Тренировка 51:
пътека
тяга - 5х96 5х116 5х136* 5х146* 8х96* //36 кг вериги
хамър машина хоризонтална - 15х15 15х25 15х30 15х35
хамър машина вертикална - 2х12х40
фейс пул - 15х25 15х30 15х35
сгъване с лост - 3х10х29
За 50тина минути преди работа. Нещо ме опъна в долната част на трапец - още от миналата седмица това пак след тягата. Явно ще я спра за някакво време. Ще си измисля някакво гребане с фат гриповете да не занемарявам хвата. Доста немотивиран бях днес 😄 5 ден от така нареченото предизвикателство и 6та поредна тренировка, което за мен си е доста.
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.05.19 09:00.
Ден 6/30
Калории - 2700
Тренировка 52:
пътека
полулег с дъмбели - 10х26кг 2х8х28кг
лег - 5х60 2х4х70 6х60
долен лег - 3х6х60кг
машина за рамо - 10х43 2х8х50
В почивката набързо. Много демотивиран съм днес за каквото и да било - работа, трениране... спи ми се и ми се яде 😄 Уикенда ще видим как ще се представя със самопоставената ми задача, тъй като ме очакват ремонтни дейности - монтаж на изолация от каменна вата и всичките играчки покрай това, така че ще съм доста активен. Може би сутринта ще стана рано ще раздвижа леко/наистина леко/.
Мнението беше редактирано от Бойко на 25.05.19 08:59.
24.05.19
22:59
Скарида-свиня.
Ден 7/30
Калории - 3200
Тренировка 53:
бягане - 2.24 км 15:23
Целта беше леко раздвижване и без блокажи. Пулса беше до 140 удара, не се уморих 😄 Сега закуска и на обекта да се трудя 😄
@ Николай що ся така ме сваляш на земята : /
ЕДИТ - това с калориите нещо ме съмнява и вероятно има грешка, но съм толкова уморен, че не ми се занимава.
Мнението беше редактирано от Бойко на 25.05.19 22:37.
25.05.19
11:11
Истината боли.
Трябва да те боли.
Страдай.
Нещо като хайку.
Ден 8/30
Калории - 1800
Раздвижване*:
50 суинга
*Малко се отклонявам от, това което беше заданието, но втори ден пореден над 9 часа работа по апартамента на брат ми. Мисля вАжи за активен ден. Просто нямам сили за нищо след днес - направих 50 суинга и то на инат просто, за да запиша нещо. Сипах си един малък коняк, гледах филм с Ал Пачино и ще припадам.
Ден 9/30
Калории - 2900
Тренировка 54:
пътека
клек с щанга над глава - 2х5х20 3х5х40
хакен клек??? - 10х50х 2х10х70 10х80 //без теглото на уреда
лег преса - 2х10х130 2х8х130 8х150
Днес всичко живо беше решило да прави крака. Двете стойки за клек бяха заети без възможност за редуване. Лег пресата беше заета в началото, така че импровизирах. Така или иначе имам треска от събота и неделя. Имам стотици качвания и слизания от магаренцата на обекта. И утре като мине 1/3 ще се запише 😄 до тук добре. Това което не е добре, че това в долната част на трапеца е по-сериозно и не знам от какво е. на хакена на последната серия ме опъна пак. Явно като ме натисне някаква тежест по-голяма нещо се притиска/опъва.
Мнението беше редактирано от Бойко на 28.05.19 07:20.
Май това си е открай време. В понеделник всички за животни и тренират като за последно 🙂 съответно най-тежките движения минават тогава. Вече според сплита сряда хлабо, четвъртък и петък празно 🙂
Ден 10/30
Калории - 1700
Тренировка 55:
бягане 20:00 мин - 3.40 км
Късно вечерта смогнах да стигна до тренировка. За утре до зала няма да мога да стигна та ще видим. Единия вариант е сутринта преди работа да стана 30-40 минути по-рано. По-зле от предния път, но нищо. 1/3 от заданието е минато. Утре може една проверка да направя 😄 тъкмо след 33% 😄
@Кала, може би си прав - ей на и аз съм сплитаджия-пишман трениращ и съм по същата схема. Към края на седмицата дискотечните мускОли - бицепс и гърди 😄
Мнението беше редактирано от Бойко на 29.05.19 00:17.
Лек ъпдейт за изминатите 10 дни.
тегло - 78 кг -1
мазнини - 24% -3
корем - 95см -3
талия - 84.5 см -2.5
бицепс - 38 см - :/
Приети са ~23 000 калории или средно 2300 на ден. С изчисления дефицит (300 на ден) е трябвало да загубя ~400г тегло - кантара показва -1 кг. Така или иначе явно в началото вода съм загубил, така че следващото измерване би трябвало да има по-малко отклонения. Продължавам по същата схема и след 10 дни пак ще меря.
Ден 11/30
Калории - 2400
Тренировка 56:
7 рунда:
американски суинг 10х16
гоблет клек 10х16
лицеви опори 10
крънчове 10
Беше ми доста по-комфортно и не на умиране спрямо предния път и тоя път 7мия рунд си го приключих. Може би да е можело да натисна повече, но пак щях да бера душа после. Утре вече зала.
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.05.19 22:16.
Ден 12/30
Калории - 2050
Тренировка 57
Пътека
Лег - 3х5х70
Долен Лег 3х8х60
Горен Лег с дъмбели - 3х8х24
Разгъване с дъмбел за врат - 3х12х30
Пак беше лудница в залата, така че разместих някакви неща. Отделно вече късно вечерта доста уморен бях и не мотивиран, но изтиках.
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.05.19 23:50.
Ден 13/30
Калории - 1900
Тренировка 58
Пътека
тяга - 5х100 5х130* 5х140* 3х150*
хамър машина жертикална - 12х70 12х80 12х90 10х97
гребане с дъмбел - 8х38 10х30
хамър машина хфризонтална - 15х20 15х30 12х30
сгъване за бицепс - 15х20 12х30 12х25
фейс пул - 4-5 серии
Не е кой знае какво, но бива. Утре съм на сватба та ще видим с храната 😄
Мнението беше редактирано от Бойко на 01.06.19 00:15.
Ден 14/30
Калории - 5700
Тренировка 59
бягане 15:00 мин - 2,60 км
Минимума, но изпълнен.
Едит: добавих калориите - би трябвало да не съм забравил нещо, но не е сигурно. Лесно се достигат, а дори не съм се тъпкал. Вярно - ядох сладко и пих ракия.. Страшно е числото, ама не ми дреме. Единични откровения са в рамките на допустимото /за моите цели и душевен мир /
Мнението беше редактирано от Бойко на 02.06.19 10:49.
Ден 15/30
калории 1000
Тренировка няма. Плана беше, като се прибера привечер да раздвижа поне. Метеорологичните условия обаче промениха нещата и се прибирах часове. Като съм се прибрал съм откъртил на дивана, а после се преместих директно в спалнята. Имам около 11 км пеша изминати, така че не е било лежане. Не е идеално, но такива неща се случват.
Ден 16/30
Калории - 2000
Тренировка 60
пътека
лег преса - 10х105 10х130 10х150 8х150
преден клек - 3х5х60
клек - 2х8х60
хакен клек - 10х50 10х75 10х95
прасец - 12х40 2х20х20
Сутринта беше изпълнена с ремонтни дейности по щетите на колата от вчера. Нищо сериозно де, но корите отдолу една част ги е хванала липсата, а друга са скъсани. Металните щитове на гърнетата и те не са в най-добро състояние, но успях да закрепя всичко на място - доволен съм 🙂 Тренировката беше много тегава - супер влажно и нямах никакъв въздух. Нарочно на клека по-лекичко да не обострям болката в долната част на трапеца - барем да мине. Вечерята ще е по-скромна, че имам да компенсирам съботата.
Мнението беше редактирано от Бойко на 03.06.19 21:20.
Ден 17/30
Калории - 2400
Тренировка 61:
бягане 20:00 мин 3.85 км
Бавно тръгнах в началото първите 5 обиколки. Тайничко се надявах да закова 4км, ама уви не съм готов още 😄 Първия километър 5:40 втория 5:25, третия 5:02, а последния на 4:40 Колкото толкова - постоянство да има.
Мнението беше редактирано от Бойко на 04.06.19 22:57.
Ден 18/30
Калории - 1900
Тренировка 62:
8 рунда:
американски суинг 10х16
гоблет клек 10х16
лицеви опори 10
крънчове 10
Днеска супер уморен отново, а и зял ден гърлото ме дразни, обаче 1 рунд отгоре. Лека полека някакъв капацитет ще се постигне. Това е - яйца, шунка и гауда за вечеря и после малък коняк с чай.
Мнението беше редактирано от Бойко на 06.06.19 21:20.
Ден 19/30
Калории -
Тренировка 63:
пътека
лег -5х70 2х5х73 2х5х60 // последните 2 серии с 3 сек пауза
долен лег - 2х8х60
полулег с дъмбели - 3х9х20кг // фат грипове
машина за кофички - 2х8х50 8х55
Стана си норма да спя след работа и тогава да тренирам, но иначе няма нищо да се получи.
Контрола, но този път след 9 пълни дни, че утре няма да имам възможност.
тегло - 77.4 кг -0,6
мазнини - 22% -2
корем - 94см -1
талия - 84 см -0.5
бицепс - 38 см - :/
Приети са ~21 250 калории или средно 2360 на ден за 9те дни. С изчисления дефицит (240 на ден) е трябвало да загубя ~300г тегло - кантара показва -0,6 кг. Това е двойно, но пак причините може да са всякакви. Направих и паралелна сметка ползвайки показанията от гармина. Като усредних изразходени спрямо поети калории според гармина дефицита е 1855 калории. Разликата спрямо твърдата сметка 2600 по формула е 300 калории. Тоест гривната ми явно е още 300 калории назад от реалността. Има два варианта или енергоразхода ми е над 2600 калории или съм изгубил още вода. Най-вероятно истината е комбинация от двете. Както и да е продължаваме напред. Следващата равносметка ще е на 31вия ден. Имам още 500г спрямо началното задание, така че смятам, че насоката е точна. След това ще си задам и следващата мини цел.
Ден 20/30
Калории - 2700
Тренировка 64:
пътека
тяга - 5х100 3х110 5х136* 2х5х146* //36 кг вериги
хамър машина вертикална - 10х40 2х10х60 12х50//на страна
хамър машина хоризонтална - 15х25 15х35 2х15х40
пулоувър - 3х10х25кг
сгъване с дъмбели - 8х15 10х12.5 10х10
хват
Май предрусах с кафе днес и резултата не беше приятен и все още не е. Направих там някакви работи.
Мнението беше редактирано от Бойко на 08.06.19 00:18.
Ден 21/30
Калории - 2400
Тренировка 65:
бягане - 15:00 мин 2.39 км
Целеви пулс до 150 удара. Доста комфортно и леко бягане. По-скоро дисциплината тук беше фокуса. Сега към планината да поразходя и откъсна.
Мнението беше редактирано от Бойко на 09.06.19 18:38.