25.05.19
15:56
По-важния въпрос е ще се промени ли нещо всъщност за някой, ако се премести дневник от тук в т-нейшъна
)))
25.05.19
16:01
Така е Сашо, възрастта има значение. Както има значение и 1000 още фактора. Ти с 3 деца, що не мрънкаш , а натискаш? Оправдания си имаш бол. Не споря с Карбо за нищо друго, освен за въпросните коефициенти.
можеш да спориш колкото си искаш)), виждаш в залата надрусани деца, дето още от училище почват с химии, факт за съжаление.
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...
25.05.19
16:06
По-важния въпрос е ще се промени ли нещо всъщност за някой, ако се премести дневник от тук в т-нейшъна
Да, варианта за естрогени като Карбо ще намалее драстично 😄
П.П. Относно постижения - нека Сашо (Джеймс) да каже на Ронката какви са постиженията отпреди време натурално, само с правилно и умно трениране и натискане ;-) И вафли! 😄
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 25.05.19 16:07.
25.05.19
16:06
Не, дали си мърда в т-нейшън или тук е все тая. Форума р замрял, спор няма
Така е Сашо, възрастта има значение. Както има значение и 1000 още фактора. Ти с 3 деца, що не мрънкаш , а натискаш? Оправдания си имаш бол. Не споря с Карбо за нищо друго, освен за въпросните коефициенти.
можеш да спориш колкото си искаш)), виждаш в залата надрусани деца, дето още от училище почват с химии, факт за съжаление.
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...
Таван има, но е много по-висок от това, което ти си приел за нормално. А това, че трениращите деца при мен са надрусани как го установи?
25.05.19
16:18
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...Таван има, но е много по-висок от това, което ти си приел за нормално. А това, че трениращите деца при мен са надрусани как го установи?
не ми се спори, разбери)....просто започни да правиш лег и сам се убеди..или клек....Има едни килограми до които се стига с линейна прогресия и после край...става бавно и само с периодизация...всеки на форума го е изпитал на гърба си, така че, до като не пробваш сам, нищо, че си на възраст))), няма как да знаеш 🙂
25.05.19
16:22
Да, варианта за естрогени като Карбо ще намалее драстично 😄
П.П. Относно постижения - нека Сашо (Джеймс) да каже на Ронката какви са постиженията отпреди време натурално, само с правилно и умно трениране и натискане ;-) И вафли! 😄
само си спомни, колко души сте ми писали какво ли не и пак останах! Е, няма как да се налее свежа кръв при такова положение)....Всеки да си тренира както знае...Аз знам, аз мога, аз прогресирам, въпреки мижавите, как го каза...естрогенни)))) тренировки...Успех и на теб 🙂
25.05.19
16:27
Да, и “много лесно” е да ти кажат как да тренираш, както Джеймс Ронката, без който Ронката щеще да кара само на фафли))) други кела, нали разбираш 🙂 Та, от страни изглежда добре, но всички гледат Джеймс))), защо ли!? Хахаха))))....Ако знаеш как се тренира, то можеш, всеки може, то там е расколничето, чи потенциално всеки би могъл, но не му стига нещо, най важното, стаж)))) и мозък! Ай, със здраве)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.05.19 16:27.
25.05.19
16:29
Е това е. Линейната прогресия е единственият начин за трениране. Щото съветските другари отпреди 50 години така са казали.
На теб няма какво да ти се каже, освен че си кон с капаци - знаеш си едно нещо и не знам защо - дали липса на желание или на акъл - не искаш да видиш отвъд това едно нещо. Това даже не ти го казвам, за да те обидя, а си е чиста констатация. Ако успееш да погледнеш по-далеч от носа си, току виж си прогресирал много повече отколкото мислиш за възможно.
П.П. А дано, ама надали :-)
П.П.2 Малко разводнихме на Силвето дневника, добре че е добра душа и няма да ни бие много 🙂)
25.05.19
16:50
Колкото червя обижда рибата...толкава ме обиждаш))) Сега пък ги харесваш руснаците..) ами определи се вече...а то като няква другарка си противоречиш)))
[hi quote author=“Carbohydrate” date=“1558789285”]
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...Таван има, но е много по-висок от това, което ти си приел за нормално. А това, че трениращите деца при мен са надрусани как го установи?
не ми се спори, разбери)....просто започни да правиш лег и сам се убеди..или клек....Има едни килограми до които се стига с линейна прогресия и после край...става бавно и само с периодизация...всеки на форума го е изпитал на гърба си, така че, до като не пробваш сам, нищо, че си на възраст))), няма как да знаеш 🙂
Покровителско-учителския-ироничен тон не ти отива, пък ако искаш и хиляда усмивки сложи 🙂)). На това как установи, че децата които тренират при мен са назобани не каза, сега да питам от къде знаеш аз какво и как съм пробвал, на какво съм способен и каква цена съм готов да платя? Един човек знае приблизително в този форум и е ясно, че това не си ти. Слагай си каквито цели ти е кеф, за да се почустваш як-просветен-гигачовек все ми е тая. Спирам до тук, че смисъла от диалога е нулев.
Мнението беше редактирано от Мартин на 25.05.19 17:19.
25.05.19
16:59
Колкото червя обижда рибата...толкава ме обиждаш))) Сега пък ги харесваш руснаците..) ами определи се вече...а то като няква другарка си противоречиш)))
Баце, толкова си зле, че дори иронията в първия ми абзац не зацепи. :-( Тъжно е.
А 3СТ тяга и 2,5клек за колко време се получават?За един 19 годишен питам.
А какво е тинейшън?
Иначе Атом...всички имат един такъв скоростно напрегнат момент от живота...)))А после ,както казва баща ми след като се пенсионира:
-Толкова съм зает ,че се чудя ,как съм ходил и на работа))))
Мнението беше редактирано от nervak на 25.05.19 17:02.
25.05.19
17:15
Баце, толкова си зле, че дори иронията в първия ми абзац не зацепи. :-( Тъжно е.
Защото търсих сред треньорите от преди 50г от ссср, който прави линейна прогресия...за сжаление намерих само един и ти го познаваш))) Чукундурин)))ахаха....
Карбо, почти всеки млад здрав човек може да постигне написаното от теб за година и половина - две, без специални схеми, а с проста линейна прогресия и постоянство. .
Сигурно е така, но колкото бързо го постигат толкова и бързо изчезват 🙂
Карбо, почти всеки млад здрав човек може да постигне написаното от теб за година и половина - две, без специални схеми, а с проста линейна прогресия и постоянство. .
Ти колко хора 16-20, които имат въпросните постижения познаваш? Защото аз знам доста, всичките натурални и спирания на тренировки за по няколко седмици до няколко месеца изобщо не убива постигнатите резултати. Спамиш малко без да имаш наблюдения и без и сам да тренираш.
Ако имаш предвид, че не пишат в бб-тийм, никой не ги задъшжава в крайна сметка.
Казах че спирам, а гледам че още ръчкате та - Кала, тия резултати да не са копче, да ги изгуби човек? Как става това изчезване и нямат ли “намиране” пак? Ясно, че събота следобед нямате работа, но айде малко по-сериозно. А най-лошото от всичко, е че Атом в нито един момент не спомена конкретни постижения, а модел на поведение, липсващ от много време във форума. Те резултатите и коефициентите са следствие ... т.е. спамът си остава на 100%.
Мнението беше редактирано от Мартин на 25.05.19 18:51.
Ти колко хора 16-20, които имат въпросните постижения познаваш? Защото аз знам доста, всичките натурални и спирания на тренировки за по няколко седмици до няколко месеца изобщо не убива постигнатите резултати. Спамиш малко без да имаш наблюдения и без и сам да тренираш.
Ако имаш предвид, че не пишат в бб-тийм, никой не ги задъшжава в крайна сметка.
Само да те попитам, ти от тези хора ли си и ако не, защо след като тренираш повече време ги нямаш ? Като ти гледам техниката на движенията, би трябвало да си малко по скромен за годините и повече да гледаш твоите неща отколкото да взимаш отношение по теми за които не си дорасъл 🙂
Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.05.19 19:17.
Казах че спирам, а гледам че още ръчкате та - Кала, тия резултати да не са копче, да ги изгуби човек? Как става това изчезване и нямат ли “намиране” пак? Ясно, че събота следобед нямате работа, но айде малко по-сериозно. А най-лошото от всичко, е че Атом в нито един момент не спомена конкретни постижения, а модел на поведение, липсващ от много време във форума. Те резултатите и коефициентите са следствие ... т.е. спамът си остава на 100%.
Какъв е този модел на поведение, който изглежда че е някаква мистерия ? 🙂
Няма какво да ти обяснявам, Калояне. Аз си знам защо съм и не съм постигнал нещо в залата, въпросът е че ти продължаваш да спамиш ей така, без да разбираш.
Извинявай, Атом, за спама.
Мъжкарски модел Кала - тестостеронен, без значение дали си мъж или жена. И за теб може и да е мистерия, но за други не е. Петко Страшика като, каза че е дамски форум тука, се разсърди масово народа. Сега жена пак го казва и пак не вярва - е кой да дойде повече.
Дали съм мъжкар или не, не съм аз човека, който трябва да го каже. Дали ги имам гореспоменатите резултати - повечето да (лега липсва), че и отгоре, ако това е мерило за мъжественост, ама не е. И съм ги имал точно след година и половина - две тренираране, непоследователно и глупашката.
25.05.19
19:33
Мерките бяха взети, участниците в контеста покриха стандартите за мъжественост по зададените критерии.
Сега всичко е в ръцете на журито.
😂
Мерките бяха взети, участниците в контеста покриха стандартите за мъжественост по зададените критерии.
Сега всичко е в ръцете на журито.
😂
И ти ли “кросфит-клише”, а.к.а. на всяка манджа мерудия искаш нещо да споделиш?
25.05.19
19:51
Ми вече го споделих, аз си мислех, че само аз предизвиква писалческа диярия ама вие само си можете.
Ми вече го споделих, аз си мислех, че само аз предизвиква писалческа диярия ама вие само си можете.
Толкова си можем - толкова си пишем. Водим някакъв, макар и непродуктивен диалог. “Писалическата диария” не я предизвикваш, а я твориш всекидневно - в своя дневник, в чуждите и в този включително.
25.05.19
20:13
Много окендзана история, първо спрях да пиша, но май ще спра и да чета.
25.05.19
20:24
Толкова си можем - толкова си пишем. Водим някакъв, макар и непродуктивен диалог. “Писалическата диария” не я предизвикваш, а я твориш всекидневно - в своя дневник, в чуждите и в този включително.
Моя дневник си е мой, не те бутам насила там, а тук може да се трие.
25.05.19
20:25
така е, първо Инженера си тръгна, после Славко....и сега стана бейби тийм)))), ма то от модераторите зависи, щот скоро и форума ще залезе)))...Аз на мястото на Джеймс щях да копирам форума и всички да се преместим при него и да печели човека, а не някаква шайка от хора, които си мислят, че разбират и само лъжат хората)))
25.05.19
20:40
еми да каже какво точно иска, тестостерон какво означава?! а ти какво си разбрал?!...какво значи, че тук няма тестостерон...това е обида за всеки мъж във форума, и ако си такъв ще се засегнеш, а който не се засяга, значи ли това, че не е мъж и признава, че няма такъв ))...не разбирам...тук се изпокарахме от една дума на жена.....Е, баси))))! Може го момичето, бре))
25.05.19
20:42
Ей така, един ББ навремето го удари хапа и дойде да правим спаринг)))), абе, казвам му, че не е добре за него и няма общо с ББ и тестотсерона, ама нейсе))))
Абе ,кой е този модел на поведение дето липсва?
Щот аз 5-6год разлика не виждам?
Какво като един пише,а друг не.
Не знам за какви постижения говорите (не, че е лошо), и още по-малко разбирам защо има засегнати, или нещо подобно, но вече уточних, че посоката, в коята върви ПЛАТФОРМАТА, не ми е присърце. Платформата, не форума.
Уточнявам - не харесвам Надя Петрова, която вече се продава тук.
Предпочитах “бодибилдинг тийм”, а не be better.
Първото е надъхващо, изчистено, на място (спрямо това, което мен ме вълнува).
Be better е като име на групова терапия за хора с поведенчески проблеми. Които имат нужда от бележки по хладилника, за дс се надъхат. Или от репетиции пред огледалото, за да придобият смелост и да купят уверено кисело мляко. Или нещо подобно..
И пак - не казвам кое е лошо или добро по някаква универсална скала.
Ни най малко.
Въпрос на бизнес, таргетирана аудитория и тн.
Казвам какво ме вълнува мен, какво бих искала да чета.. И къде си намирам информацията. И заряда.
Тва е.
Във форума има дух и затова го чета. Не всичко де 😁
Уточнявам - не харесвам Надя Петрова, която вече се продава тук.
Точно...аз чакам ,кога и Маги Пашова ще я пуснат тук.
26.05.19
06:59
А какво е тинейшън?
Тестостерон /ена/ нация.
Цвък
Мнението беше редактирано от Деян на 26.05.19 09:05.
26.05.19
09:02
Какъв е този модел на поведение, който изглежда че е някаква мистерия ? 🙂
Все повече във форума нагарча откровено путкенското отношение/поведение И от страна на мъже. Тва е накратко.
Мнението беше редактирано от Иван на 26.05.19 09:12.
26.05.19
09:09
дублаж.
Мнението беше редактирано от Иван на 26.05.19 09:10.
Много е интересно как хора които не участват във форума, както и най-вероятно тренират колкото да кажат че го правят, се включват в такива теми, но не и в такива където трябва да се напише нещо градивно или да се обменят някакви знания и мнения 🙂
26.05.19
14:58
Много е интересно как хора които не участват във форума, както и най-вероятно тренират колкото да кажат че го правят, се включват в такива теми, но не и в такива където трябва да се напише нещо градивно или да се обменят някакви знания и мнения 🙂
Класически Дънинг - Крюгер пример си Калояне 🙂
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 26.05.19 14:59.
Класически Дънинг - Крюгер пример си Калояне 🙂
Ти си човека който раздава оценки и съди 🙂 ако обърнеш внимание на това което си писал до сега.
27.05.19
13:50
Бб тийм ми е като хоум
пейдж от 10 години, но напоследък не знам какво се случва :/ Не виждам фитнес заряд в портала, по-скоро някаква супер възпитана, подредена, стерилна, естрогенна версия на женски портал.
Не давам оценки добро/лошо. Просто не е моето вече...
Форумът е на път да свърши като Гейм ъф тронс - безславно и неочаквано 😄
Много хора, с които можеше да спориш културно и аргументирано ги няма, много хора, които тренираха сериозно също ги няма. Но за сметка на това има дръвени философи с претенции.
Bb-team не е само форум, а платформа.
В която влизам само заради форума вече (следя няколко човека).
Политика, Силве, политика и курс на развитие. На теб и на мен може и да не ни харесва, но явно това е успешният модел.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.05.19 13:50.