25.05.19
15:56
казано от Dymag на 25.05.19, 15:53:
По-важния въпрос е ще се промени ли нещо всъщност за някой, ако се премести дневник от тук в т-нейшъна
)))
25.05.19
16:01
казано от Мартин на 25.05.19, 15:10:
Така е Сашо, възрастта има значение. Както има значение и 1000 още фактора. Ти с 3 деца, що не мрънкаш , а натискаш? Оправдания си имаш бол. Не споря с Карбо за нищо друго, освен за въпросните коефициенти.
можеш да спориш колкото си искаш)), виждаш в залата надрусани деца, дето още от училище почват с химии, факт за съжаление.
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...
25.05.19
16:06
По-важния въпрос е ще се промени ли нещо всъщност за някой, ако се премести дневник от тук в т-нейшъна
Да, варианта за естрогени като Карбо ще намалее драстично 😄
П.П. Относно постижения - нека Сашо (Джеймс) да каже на Ронката какви са постиженията отпреди време натурално, само с правилно и умно трениране и натискане ;-) И вафли! 😄
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 25.05.19 16:07.
25.05.19
16:06
Не, дали си мърда в т-нейшън или тук е все тая. Форума р замрял, спор няма
казано от Carbohydrate на 25.05.19, 16:01:
Така е Сашо, възрастта има значение. Както има значение и 1000 още фактора. Ти с 3 деца, що не мрънкаш , а натискаш? Оправдания си имаш бол. Не споря с Карбо за нищо друго, освен за въпросните коефициенти.
можеш да спориш колкото си искаш)), виждаш в залата надрусани деца, дето още от училище почват с химии, факт за съжаление.
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...
Таван има, но е много по-висок от това, което ти си приел за нормално. А това, че трениращите деца при мен са надрусани как го установи?
25.05.19
16:18
казано от Мартин на 25.05.19, 16:13:
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...Таван има, но е много по-висок от това, което ти си приел за нормално. А това, че трениращите деца при мен са надрусани как го установи?
не ми се спори, разбери)....просто започни да правиш лег и сам се убеди..или клек....Има едни килограми до които се стига с линейна прогресия и после край...става бавно и само с периодизация...всеки на форума го е изпитал на гърба си, така че, до като не пробваш сам, нищо, че си на възраст))), няма как да знаеш 🙂
25.05.19
16:22
казано от Херцог Трън на 25.05.19, 16:06:
Да, варианта за естрогени като Карбо ще намалее драстично 😄
П.П. Относно постижения - нека Сашо (Джеймс) да каже на Ронката какви са постиженията отпреди време натурално, само с правилно и умно трениране и натискане ;-) И вафли! 😄
само си спомни, колко души сте ми писали какво ли не и пак останах! Е, няма как да се налее свежа кръв при такова положение)....Всеки да си тренира както знае...Аз знам, аз мога, аз прогресирам, въпреки мижавите, как го каза...естрогенни)))) тренировки...Успех и на теб 🙂
25.05.19
16:27
Да, и “много лесно” е да ти кажат как да тренираш, както Джеймс Ронката, без който Ронката щеще да кара само на фафли))) други кела, нали разбираш 🙂 Та, от страни изглежда добре, но всички гледат Джеймс))), защо ли!? Хахаха))))....Ако знаеш как се тренира, то можеш, всеки може, то там е расколничето, чи потенциално всеки би могъл, но не му стига нещо, най важното, стаж)))) и мозък! Ай, със здраве)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.05.19 16:27.
25.05.19
16:29
Е това е. Линейната прогресия е единственият начин за трениране. Щото съветските другари отпреди 50 години така са казали.
На теб няма какво да ти се каже, освен че си кон с капаци - знаеш си едно нещо и не знам защо - дали липса на желание или на акъл - не искаш да видиш отвъд това едно нещо. Това даже не ти го казвам, за да те обидя, а си е чиста констатация. Ако успееш да погледнеш по-далеч от носа си, току виж си прогресирал много повече отколкото мислиш за възможно.
П.П. А дано, ама надали :-)
П.П.2 Малко разводнихме на Силвето дневника, добре че е добра душа и няма да ни бие много 🙂)
25.05.19
16:50
Колкото червя обижда рибата...толкава ме обиждаш))) Сега пък ги харесваш руснаците..) ами определи се вече...а то като няква другарка си противоречиш)))
казано от Carbohydrate на 25.05.19, 16:18:
казано от Мартин на 25.05.19, 16:13:
[hi quote author=“Carbohydrate” date=“1558789285”]
Изпускаш само едно нещо, а то е ключово! Без допинг, възстановяването е константа и зависи само от активността в по-голямата си част. И като такава, има си определен прогрес за единица време. Има таван и по-бързо не става, ако ще и да се насереш))....И тея ала-бала за които говориш, просто не стават така))...Таван има, но е много по-висок от това, което ти си приел за нормално. А това, че трениращите деца при мен са надрусани как го установи?
не ми се спори, разбери)....просто започни да правиш лег и сам се убеди..или клек....Има едни килограми до които се стига с линейна прогресия и после край...става бавно и само с периодизация...всеки на форума го е изпитал на гърба си, така че, до като не пробваш сам, нищо, че си на възраст))), няма как да знаеш 🙂
Покровителско-учителския-ироничен тон не ти отива, пък ако искаш и хиляда усмивки сложи 🙂)). На това как установи, че децата които тренират при мен са назобани не каза, сега да питам от къде знаеш аз какво и как съм пробвал, на какво съм способен и каква цена съм готов да платя? Един човек знае приблизително в този форум и е ясно, че това не си ти. Слагай си каквито цели ти е кеф, за да се почустваш як-просветен-гигачовек все ми е тая. Спирам до тук, че смисъла от диалога е нулев.
Мнението беше редактирано от Мартин на 25.05.19 17:19.
25.05.19
16:59
казано от Carbohydrate на 25.05.19, 16:50:
Колкото червя обижда рибата...толкава ме обиждаш))) Сега пък ги харесваш руснаците..) ами определи се вече...а то като няква другарка си противоречиш)))
Баце, толкова си зле, че дори иронията в първия ми абзац не зацепи. :-( Тъжно е.
А 3СТ тяга и 2,5клек за колко време се получават?За един 19 годишен питам.
А какво е тинейшън?
Иначе Атом...всички имат един такъв скоростно напрегнат момент от живота...)))А после ,както казва баща ми след като се пенсионира:
-Толкова съм зает ,че се чудя ,как съм ходил и на работа))))
Мнението беше редактирано от nervak на 25.05.19 17:02.
25.05.19
17:15
казано от Херцог Трън на 25.05.19, 16:59:
казано от Carbohydrate на 25.05.19, 16:50:
Баце, толкова си зле, че дори иронията в първия ми абзац не зацепи. :-( Тъжно е.
Защото търсих сред треньорите от преди 50г от ссср, който прави линейна прогресия...за сжаление намерих само един и ти го познаваш))) Чукундурин)))ахаха....
казано от Мартин на 25.05.19, 14:21:
Карбо, почти всеки млад здрав човек може да постигне написаното от теб за година и половина - две, без специални схеми, а с проста линейна прогресия и постоянство. .
Сигурно е така, но колкото бързо го постигат толкова и бързо изчезват 🙂
казано от kaloyan на 25.05.19, 17:39:
Карбо, почти всеки млад здрав човек може да постигне написаното от теб за година и половина - две, без специални схеми, а с проста линейна прогресия и постоянство. .
Ти колко хора 16-20, които имат въпросните постижения познаваш? Защото аз знам доста, всичките натурални и спирания на тренировки за по няколко седмици до няколко месеца изобщо не убива постигнатите резултати. Спамиш малко без да имаш наблюдения и без и сам да тренираш.
Ако имаш предвид, че не пишат в бб-тийм, никой не ги задъшжава в крайна сметка.
Казах че спирам, а гледам че още ръчкате та - Кала, тия резултати да не са копче, да ги изгуби човек? Как става това изчезване и нямат ли “намиране” пак? Ясно, че събота следобед нямате работа, но айде малко по-сериозно. А най-лошото от всичко, е че Атом в нито един момент не спомена конкретни постижения, а модел на поведение, липсващ от много време във форума. Те резултатите и коефициентите са следствие ... т.е. спамът си остава на 100%.
Мнението беше редактирано от Мартин на 25.05.19 18:51.
казано от Боян на 25.05.19, 18:42:
Ти колко хора 16-20, които имат въпросните постижения познаваш? Защото аз знам доста, всичките натурални и спирания на тренировки за по няколко седмици до няколко месеца изобщо не убива постигнатите резултати. Спамиш малко без да имаш наблюдения и без и сам да тренираш.
Ако имаш предвид, че не пишат в бб-тийм, никой не ги задъшжава в крайна сметка.
Само да те попитам, ти от тези хора ли си и ако не, защо след като тренираш повече време ги нямаш ? Като ти гледам техниката на движенията, би трябвало да си малко по скромен за годините и повече да гледаш твоите неща отколкото да взимаш отношение по теми за които не си дорасъл 🙂
Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.05.19 19:17.
казано от Мартин на 25.05.19, 18:50:
Казах че спирам, а гледам че още ръчкате та - Кала, тия резултати да не са копче, да ги изгуби човек? Как става това изчезване и нямат ли “намиране” пак? Ясно, че събота следобед нямате работа, но айде малко по-сериозно. А най-лошото от всичко, е че Атом в нито един момент не спомена конкретни постижения, а модел на поведение, липсващ от много време във форума. Те резултатите и коефициентите са следствие ... т.е. спамът си остава на 100%.
Какъв е този модел на поведение, който изглежда че е някаква мистерия ? 🙂
Няма какво да ти обяснявам, Калояне. Аз си знам защо съм и не съм постигнал нещо в залата, въпросът е че ти продължаваш да спамиш ей така, без да разбираш.
Извинявай, Атом, за спама.
Мъжкарски модел Кала - тестостеронен, без значение дали си мъж или жена. И за теб може и да е мистерия, но за други не е. Петко Страшика като, каза че е дамски форум тука, се разсърди масово народа. Сега жена пак го казва и пак не вярва - е кой да дойде повече.
Дали съм мъжкар или не, не съм аз човека, който трябва да го каже. Дали ги имам гореспоменатите резултати - повечето да (лега липсва), че и отгоре, ако това е мерило за мъжественост, ама не е. И съм ги имал точно след година и половина - две тренираране, непоследователно и глупашката.
25.05.19
19:33
Мерките бяха взети, участниците в контеста покриха стандартите за мъжественост по зададените критерии.
Сега всичко е в ръцете на журито.
😂
казано от Bart Simpson на 25.05.19, 19:33:
Мерките бяха взети, участниците в контеста покриха стандартите за мъжественост по зададените критерии.
Сега всичко е в ръцете на журито.
😂
И ти ли “кросфит-клише”, а.к.а. на всяка манджа мерудия искаш нещо да споделиш?
25.05.19
19:51
Ми вече го споделих, аз си мислех, че само аз предизвиква писалческа диярия ама вие само си можете.
казано от Bart Simpson на 25.05.19, 19:51:
Ми вече го споделих, аз си мислех, че само аз предизвиква писалческа диярия ама вие само си можете.
Толкова си можем - толкова си пишем. Водим някакъв, макар и непродуктивен диалог. “Писалическата диария” не я предизвикваш, а я твориш всекидневно - в своя дневник, в чуждите и в този включително.
25.05.19
20:13
Много окендзана история, първо спрях да пиша, но май ще спра и да чета.
25.05.19
20:24
казано от Мартин на 25.05.19, 20:09:
казано от Bart Simpson на 25.05.19, 19:51:
Толкова си можем - толкова си пишем. Водим някакъв, макар и непродуктивен диалог. “Писалическата диария” не я предизвикваш, а я твориш всекидневно - в своя дневник, в чуждите и в този включително.
Моя дневник си е мой, не те бутам насила там, а тук може да се трие.
25.05.19
20:25
така е, първо Инженера си тръгна, после Славко....и сега стана бейби тийм)))), ма то от модераторите зависи, щот скоро и форума ще залезе)))...Аз на мястото на Джеймс щях да копирам форума и всички да се преместим при него и да печели човека, а не някаква шайка от хора, които си мислят, че разбират и само лъжат хората)))
25.05.19
20:40
казано от Мартин на 25.05.19, 18:50:
еми да каже какво точно иска, тестостерон какво означава?! а ти какво си разбрал?!...какво значи, че тук няма тестостерон...това е обида за всеки мъж във форума, и ако си такъв ще се засегнеш, а който не се засяга, значи ли това, че не е мъж и признава, че няма такъв ))...не разбирам...тук се изпокарахме от една дума на жена.....Е, баси))))! Може го момичето, бре))
25.05.19
20:42
Ей така, един ББ навремето го удари хапа и дойде да правим спаринг)))), абе, казвам му, че не е добре за него и няма общо с ББ и тестотсерона, ама нейсе))))
Абе ,кой е този модел на поведение дето липсва?
Щот аз 5-6год разлика не виждам?
Какво като един пише,а друг не.
Не знам за какви постижения говорите (не, че е лошо), и още по-малко разбирам защо има засегнати, или нещо подобно, но вече уточних, че посоката, в коята върви ПЛАТФОРМАТА, не ми е присърце. Платформата, не форума.
Уточнявам - не харесвам Надя Петрова, която вече се продава тук.
Предпочитах “бодибилдинг тийм”, а не be better.
Първото е надъхващо, изчистено, на място (спрямо това, което мен ме вълнува).
Be better е като име на групова терапия за хора с поведенчески проблеми. Които имат нужда от бележки по хладилника, за дс се надъхат. Или от репетиции пред огледалото, за да придобият смелост и да купят уверено кисело мляко. Или нещо подобно..
И пак - не казвам кое е лошо или добро по някаква универсална скала.
Ни най малко.
Въпрос на бизнес, таргетирана аудитория и тн.
Казвам какво ме вълнува мен, какво бих искала да чета.. И къде си намирам информацията. И заряда.
Тва е.
Във форума има дух и затова го чета. Не всичко де 😁
казано от Atom на 25.05.19, 21:50:
Уточнявам - не харесвам Надя Петрова, която вече се продава тук.
Точно...аз чакам ,кога и Маги Пашова ще я пуснат тук.
26.05.19
06:59
казано от nervak на 25.05.19, 16:59:
А какво е тинейшън?
Тестостерон /ена/ нация.
Цвък
Мнението беше редактирано от Деян на 26.05.19 09:05.
26.05.19
09:02
казано от kaloyan на 25.05.19, 19:14:
Какъв е този модел на поведение, който изглежда че е някаква мистерия ? 🙂
Все повече във форума нагарча откровено путкенското отношение/поведение И от страна на мъже. Тва е накратко.
Мнението беше редактирано от Иван на 26.05.19 09:12.
26.05.19
09:09
дублаж.
Мнението беше редактирано от Иван на 26.05.19 09:10.
Много е интересно как хора които не участват във форума, както и най-вероятно тренират колкото да кажат че го правят, се включват в такива теми, но не и в такива където трябва да се напише нещо градивно или да се обменят някакви знания и мнения 🙂
26.05.19
14:58
казано от kaloyan на 26.05.19, 10:50:
Много е интересно как хора които не участват във форума, както и най-вероятно тренират колкото да кажат че го правят, се включват в такива теми, но не и в такива където трябва да се напише нещо градивно или да се обменят някакви знания и мнения 🙂
Класически Дънинг - Крюгер пример си Калояне 🙂
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 26.05.19 14:59.
казано от Херцог Трън на 26.05.19, 14:58:
казано от kaloyan на 26.05.19, 10:50:
Класически Дънинг - Крюгер пример си Калояне 🙂
Ти си човека който раздава оценки и съди 🙂 ако обърнеш внимание на това което си писал до сега.
27.05.19
13:50
казано от Atom на 24.05.19, 18:04:
Бб тийм ми е като хоум
пейдж от 10 години, но напоследък не знам какво се случва :/ Не виждам фитнес заряд в портала, по-скоро някаква супер възпитана, подредена, стерилна, естрогенна версия на женски портал.
Не давам оценки добро/лошо. Просто не е моето вече...
Форумът е на път да свърши като Гейм ъф тронс - безславно и неочаквано 😄
Много хора, с които можеше да спориш културно и аргументирано ги няма, много хора, които тренираха сериозно също ги няма. Но за сметка на това има дръвени философи с претенции.
казано от Atom на 25.05.19, 12:57:
Bb-team не е само форум, а платформа.
В която влизам само заради форума вече (следя няколко човека).
Политика, Силве, политика и курс на развитие. На теб и на мен може и да не ни харесва, но явно това е успешният модел.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.05.19 13:50.