16.06.19
14:29
Здравейте колеги имам въпрос,препоръчайте ми комбинация на анимал пак със какво ,?за чисто качване на мускулна маса, храня се добре,благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.06.19 15:19.
Дай повече информация за себе си - ръст, тегло, колко време тренираш и т.н.
16.06.19
17:11
Здрасти UN,със фитнес се занимавам г/д :7-години време,но последните две години е малко по сериозно, хранителен режим, тренировъчни програми и така,тежа 90кг,височина 1,75.
16.06.19
17:26
Преди три месеца направих кратко цикълче със остарин от 8 седмици. Тогава бях близо 94 кг и малко ме поизчисти до 90кг-със лека м.маса, след това го спрях за 8 седмици-чисто третиране. А сега от близо три седмици пия анимал пак ,тренирам здраво 4-5 пъти седмично,искам да превърна още някоя излишна мазнина във мускул,но само със пака малко трудно.А със остарина за момента ще го оставя на страни щото нз колко са качествени и колко не. Чакам мнения, благодаря предварително.
16.06.19
17:29
Със една дума малко какточели си поотслабнах, целта ми е малко повече чисто мускулче.
Не се занимавай с тия боклуци, за да имаш дългосрочни резултати - само добавки. От пак-а няма да качиш особено, все пак е предимно витамини, но за мен си остава незаменима добавка. Ако искаш да качваш чисто си вземи и бцаа,добър протеин и моя съвет е екстракт от коприва по 2 грама на ден + екстракт от левзея. Тук бих ти препоръчал vemoherb ecdysterone по грам, грам и половина разпределени през деня. За два месеца ако можеш да си го позволиш, защото не са много евтини в нужните количества и много чисти белтъчини. Мисля, че ще останеш много доволен.
16.06.19
20:24
Съсредоточи се върху храната и тренировките. Добавки не ти трябват.
Това с остарина също е било излишно.
Не можеш да превърнеш мазнините в мускули.
Не, но може да качва мускули и да сваля мазнини ако има правилен хранителен, тренировъчен режим и правилните хранителни добавки. Храни се на всеки два часа по малко, така ще стимулираш и двата процеса. Редувай тренировки с много повторения и силови тренировки, които са на предела на възможностити ти. Така ще стимулираш секрецята на растежен хормон и тестостерон. Екстракта от коприва ще намали естрогена, което от своя страна ще намали трупанего на подкожни мазнини, а тялото ще се пробва да възстанови нивата на естроген плоизвеждайки допълнително тестостерон. Екдистерона мисля, че няма смисъл да го коментирам.. Това една от най-добрите добавки за цялостно здраве. Не виждам никакви минуси от приема им!
16.06.19
21:18
Храня се мн добре и тренирам здраво,но малко трудничко като добавим и+ 5-6 дни работа на седмица ии кофти работа. Така ,че е хубаво да има нещо поне да възстановяваме поне,благодаря все пак. Да попитам само още нещо UN-защо е нужно това със допълнителен прием на бцаа ,не са ли достатъчни тия дето са във пака,,иначе за първи път чувам зо тази добавка ,тя как се приема по горе си споменал 2 грама,но на кг или на ден ,може ли малко повече инфо ,но други места пишат ,че се приемали по 8-10 капсули на ден или зависи от котировката..,?
16.06.19
22:02
Какво ще кажеш за ecdysterone на фирма Amix,там също видях ,че го предлагат,и дали е същия продукт въобще, защото съм във чужбина и нз дали мога да си взема точно това дето ти ми казваш..,??
2 грама коприва на ден, това са 8 капсули ако си взел продукта на now nettle. Екдистерона действа стабилно когато е екстракт от левзея, а на много други са примерно извлек от спанак и са гола вода. На Amix аз лично не бих си взел нищо, според мен са отврат. За марки които действат се сещам само за cvetita herbal leuzea max в спиртен разтвор и на vemoherb ecdysterone капсули. Потърси какви възможности имаш там и прецени, но задължително да е от левзея. Бцаа-то в пака е нищожно, а за качване е препоръчително 30 + грама на ден. Ако пиеш протеин по 3 дози дневно там ще имаш около 15 грама и да речем, че ще вземеш бцаа на xtend още 2 дози по време на тренировка ще са ти идеални.
казано от Krasimir Yavorov на 16.06.19, 22:02:
Какво ще кажеш за ecdysterone на фирма Amix,там също видях ,че го предлагат,и дали е същия продукт въобще, защото съм във чужбина и нз дали мога да си взема точно това дето ти ми казваш..,??
Пила съм на amix, на VemoHerb, на my protein и вече не се сещам на коя фирма. Също и левзея на cvetita herbal. БЦАА съм изпила с килограми и знаеш ли кое действа най-добре? Не, не са горните добавки, защото те имат само плацебо ефект. Когато дадеш маса пари за добавки, в повечето случай храната и тренировките са под контрол. Ето това е успеха, хубава храна и тежки тренировки. Добавки не ти трябват. Достъчно ти е да си пиеш витамините, които си си взел и да се вземеш в ръце. И не пий боклуци като осатрин, ако искаш да си в идеално здраве. Може би затова нямаш енергия и може би трябва да си изчистиш черния дроб преди да мислиш, с какво още да си навредиш.
17.06.19
10:21
А защо точно Animal Pak?
Писали сме емнайсе пъти за него...
Изпипай храненето и тренировките.
Вземи си читави витамини, а ако искаш нещо повече - добави рибено масло и магнезий. Туй то...
казано от Дени на 17.06.19, 01:13:
казано от Krasimir Yavorov на 16.06.19, 22:02:
Пила съм на amix, на VemoHerb, на my protein и вече не се сещам на коя фирма. Също и левзея на cvetita herbal. БЦАА съм изпила с килограми и знаеш ли кое действа най-добре? Не, не са горните добавки, защото те имат само плацебо ефект. Когато дадеш маса пари за добавки, в повечето случай храната и тренировките са под контрол. Ето това е успеха, хубава храна и тежки тренировки. Добавки не ти трябват. Достъчно ти е да си пиеш витамините, които си си взел и да се вземеш в ръце. И не пий боклуци като осатрин, ако искаш да си в идеално здраве. Може би затова нямаш енергия и може би трябва да си изчистиш черния дроб преди да мислиш, с какво още да си навредиш.
Точно тези добавки имат благоприятно въздействие върху черния. Дени ти все пак си жена и действието не може да е еднакво и при двата пола, заради различнити хормонални нива. Иначе съм съгласен с теб, че без добра храна и тежки тренировки няма да стане, но добавките си дават добър + към всичко.
17.06.19
17:47
казано от Вероника Налбатска на 16.06.19, 20:24:
Съсредоточи се върху храната и тренировките. Добавки не ти трябват.
Това с остарина също е било излишно.Не можеш да превърнеш мазнините в мускули.
Определено храната и тренировките са най-важни, но ако са му ОК добавките също могат да помогнат. Не много, но нещо.
Аз бих препоръчал задължително креатин монохидрат. Витамин Д, цинк и магнезий най-вероятно ще ти се отразят добре и няма да навредят.
Мнението беше редактирано от Иван Михов на 17.06.19 17:48.
Ще бъдат страхотно допълнение, но той иска да чисти мазнини, а монохидрата няма да е добър вариант в случая, защото задържа вода, а това предразполага към омазняване, но kre-alkalyn варианта ще бъде доста удачен, макар и по слаб от монохидрата ще даде добър ефект.
казано от Unrivaled на 17.06.19, 18:58:
Ще бъдат страхотно допълнение, но той иска да чисти мазнини, а монохидрата няма да е добър вариант в случая, защото задържа вода, а това предразполага към омазняване, но kre-alkalyn варианта ще бъде доста удачен, макар и по слаб от монохидрата ще даде добър ефект.
Добре де, как успя да напишеш толкова много глупости в едно изречение ?
казано от Splash на 17.06.19, 19:30:
казано от Unrivaled на 17.06.19, 18:58:
Добре де, как успя да напишеш толкова много глупости в едно изречение ?
Кое визираш? Опровергаи ме?
17.06.19
23:29
казано от Unrivaled на 17.06.19, 20:44:
Кое визираш? Опровергаи ме?
Съвсем телеграфно:
Креатин по време на отслабване
Креатин монохидрат или кре-алкалин
Креатин и водна задръжка
18.06.19
13:04
За тоя креатин много митове се носят ... и какво общо има чистенето на мазнини със зъдържането на вода?
18.06.19
23:12
Здравейте колеги, много ви благодаря,че се отзовахте и споделихте мнения. Аз направих малка промяна в плана ще пробвам,Монохидрат+Бцаа+Анимала със добра храна и здрави тренировки,пък резултатите се надявам, че ще са ОК.Колкото до Бцаа то ,как да ги съчетая със пака и креатина.Дали да ги пия,сутринта на гладно, след трен и вечер преди лягане ,така ми се струва добре....,??
19.06.19
10:56
Пишем ние, остава да имаше и кой да чете...
Animal Pak е сравнително скъп и определено не е най-добрият избор (съставки в незначителни количества и/или ниско усвоими форми, много от тях излишни). Ама действай, щом те влече...
19.06.19
11:39
казано от Кольо Пияндето на 19.06.19, 10:56:
Пишем ние, остава да имаше и кой да чете...
Animal Pak е сравнително скъп и определено не е най-добрият избор (съставки в незначителни количества и/или ниско усвоими форми, много от тях излишни). Ама действай, щом те влече...
Като ще дава такива пари поне да си вземе ей това, защото е топ качество:
Мнението беше редактирано от Иван Михов на 19.06.19 11:40.
19.06.19
11:45
казано от Krasimir Yavorov на 18.06.19, 23:12:
Здравейте колеги, много ви благодаря,че се отзовахте и споделихте мнения. Аз направих малка промяна в плана ще пробвам,Монохидрат+Бцаа+Анимала със добра храна и здрави тренировки,пък резултатите се надявам, че ще са ОК.Колкото до Бцаа то ,как да ги съчетая със пака и креатина.Дали да ги пия,сутринта на гладно, след трен и вечер преди лягане ,така ми се струва добре....,??
За чистене на мазнини бих добавил и ацетил л-карнитин, аз го пих за кратко и ми се отрази доста добре, мисля пак да си взема. Чел съм и много изследвания за него, влияе положително и на някои хормони. Гледай само да не е някаква шано “американска” марка дето се пакетира в пловдив - най-добре си поръчвай всички добавки от iherb.com. Малко разправия с митниците, обаче качеството е гарантирано и цената пак ще ти излезе по-добре от тук.
казано от Иван Михов на 19.06.19, 11:45:
За чистене на мазнини бих добавил и ацетил л-карнитин, аз го пих за кратко и ми се отрази доста добре, мисля пак да си взема. Чел съм и много изследвания за него, влияе положително и на някои хормони. Гледай само да не е някаква шано “американска” марка дето се пакетира в пловдив - най-добре си поръчвай всички добавки от iherb.com. Малко разправия с митниците, обаче качеството е гарантирано и цената пак ще ти излезе по-добре от тук.
Вземи да четеш по-достоверни източници, защото л-карнитина не работи, поне не за чистене на мазнини. Отново пари на вятъра, както и БЦАА-то. Вълшебното хапче за чистене се казва калориен дефицит, друго не трябва. Единствено креатина има смисъл от всичко изброено в цялата тема.
19.06.19
12:38
кАжи честно 😄
19.06.19
13:45
казано от Дени на 19.06.19, 12:07:
казано от Иван Михов на 19.06.19, 11:45:
Вземи да четеш по-достоверни източници, защото л-карнитина не работи, поне не за чистене на мазнини. Отново пари на вятъра, както и БЦАА-то. Вълшебното хапче за чистене се казва калориен дефицит, друго не трябва. Единствено креатина има смисъл от всичко изброено в цялата тема.
Никой не говори за вълшебни хапчета и не отрича нуждата от калориен дефицит. Тези две проучвания излизат на първо четене без много ровене:
https://www.researchgate.net/publication/303107660_The_effect_of_L-Carnitine_on_weight_loss_in_adults_A_systematic_review_and_meta-analysis_of_randomized_controlled_trials
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27335245
19.06.19
13:53
Здравейте, л-карнитина го отписвам, просто искам да кача малко повече мускул-маса,това е мисля ,че ако е с глутаминче ще по добре,знам ли и аз бцаато дали няма да окажат някво противодействие на креатина да се получи нищо. Иначе и бцаа и глутамина са си доказани добавки, стига да знаем кое кога и как. Мнения, благодаря предварително.
19.06.19
14:41
казано от Krasimir Yavorov на 19.06.19, 13:53:
Иначе и бцаа и глутамина са си доказани добавки...
Особено глутаминът... 😄 😄 😄
Вземи си едни читави витамини (не Animal Pak), натискай здраво в залата и намирай повече време за четене. Това е ‘златното сечение’ за теб...
19.06.19
19:20
А според мен добавки като месо,яйца,мляко,сирене и кашкавал дават по-голям ефект.
Не знам защо разчитате добавките да ви направят мускулести
казано от Иван Михов на 19.06.19, 13:45:
https://www.researchgate.net/publication/303107660_The_effect_of_L-Carnitine_on_weight_loss_in_adults_A_systematic_review_and_meta-analysis_of_randomized_controlled_trials
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27335245
Брех, това са някакви нови изследвания. Досега нямаше изследвания показващи че л-карнитина върши нещо. Боби, дай 2 критични прочита.
Мнението беше редактирано от Димо на 20.06.19 10:15.
казано от Hustle на 19.06.19, 19:20:
А според мен добавки като месо,яйца,мляко,сирене и кашкавал дават по-голям ефект.
Не знам защо разчитате добавките да ви направят мускулести
А тва ся не е ли мега двуличие и безочливост? До вчера ти стърчаха спринцовките от задника, днес учиш хората да не разчитат на добавки. Ооо, стоплих, искаш да кажеш че добавките са алата-балата - химията е истината?
Който има пари да си купува добавки и да ги пробва. Това е една индустрия за милиарди и разчита на кухавей глава да си ги купуват и да им трупат милионите. Това е като хубавите красиви пътечки за бягане и гребни тренажори с не знам какво си. За мързела и тъпотията граници няма 🙂