14.06.19
14:08
И днес успях да открадна 15 минути преди да е напекла жегата. Враца е Ад, когато е горещо. Няма спасение, само на Паволче. 😁🍸🍹
Много се чудих дали изобщо да тренирам, така ми трепереше душата, обаче реших да не си давам огромен зор и отидох да направя едни бързи едИнички. 😊
Отново бях почти сама в залата. Обаче нямат климатик, или не работи и още с влизането започва да тече вода от мен.
Клекът малко куцо се получава, защото под балатума, точно където отстъпвам за да започна да клякам, има малка дупка и наместването с 10 секундна пауза е леко казано кофти, но внимавам уж.
37,5кг за едИнички ми е супер.
Набиранията стават все по-добре, а на легът 27,5 кг също ми заспаха.
14.6.19
1. Клек: : 1 х 37. 5кг, 14 пъти през 10 секунди.
2. Набиране успопеден хват: 1 x СТ, 14 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 1 х 27, 5кг, 14 пъти през 10 секунди.
4. Ренегатско гребане: 3 х 10 с 2 х 15кг
Утре сигурно ще се плува цял ден. Ще почина от тренировки до понеделник.
Освен леко алкохолни залитания, храната е железна.
Мръвки и салати. Кафе и някой банан за закуска.
Добавки: Telogenesis 1 капсула сутрин, MSM+vit. C, Креатин, НАК.
С мойта, хубавата мама ❤
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.06.19 14:39.
18.06.19
00:29
Чудни събота и неделя, с много плуване и разходки.
Точно под къщата ни на Паволче, се намира комплекс Хъшове с хотелска част и басейн.
Най-горещият ден го изкарахме там, по семейно със зълвата и едно приятелско семейство, а вчера си останахме на Паволче и вечерта си направихме много дълга разходка из самото село и околността.
Днес слезнахме в града. Обичам си и Враца. Центърът е разбит за ремонт и не е много приятно за разходки, но пък с родителите ми се качихме в балкана и привечер направихме доста дълъг преход, на чист въздух.
Много е красиво и самият балкан и скалите и градчето отдолу. Направи ми впечатление, колко много млади хора имаше този път. И в града и по вело алеята. Имаше майки с колички, хора с кучетата си, тичащи, на велосипед, семейства, просто разхождащи се като нас.
Иначе сутринта отскочих и до залата за един кратък трен.
Единствено дисковете от по 20 килограма са с голям диаметър, та нямаше как да правя двойки или тройки тяга и отново се наложи да мина на единички, но те са ми и любими, така или иначе.
Нещо бях разсеяна и понеже си броя секундите мо метода Мисисипи хаха и не се справям много успешно да броя и подходите, та за всеки случай направих два в повече, тъй че може и 16 подхода да съм направила специално на тягата. Ама колко пот се лее от тези тренировки не е истина... 🙃
Надявам се и утре да успея да направя един последен трен на българска земя. От понеделник отново в Лондон 🙄 баси как минава времето...
17.6.19
1. Тяга: 1 х 62.5 кг, 14 пъти през 10 секунди. (+2.5кг)
2. Военна преса: 1 х 25кг, 14 пъти през 10 секунди
3. Гребане : 1 х 35кг, 14 пъти през 10 секунди.
4. Набиране: 1 х СТ, 14 пъти през 10 секунди.
Сигурно само от алкохол съм качила поне едно кило за 10тина дни. Тамън да извадя плочките и отново са под прикритие. 😁 но иначе съм доволна, че успях и да потренирвам през почивката си. Определено интервалите много ми харесват и продължавам с тях.
Преоткрих шкембе чорбата. Ядох питка и сирене. Беше ми мнооооого вкусно, обаче на следващата сутрин ич ми не беше добре. Като се прибера си влизам в режим и без повече експерименти, независимо колко ми е вкусно и КеФ.
Добавки: НАК, MSM +vit.C, TeloGenesis, Креатин.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 18.06.19 00:39.
19.06.19
09:50
Последна тренировка във Враца, след единственото ми сериозно запиване за почивката. Предната вечер приятели ни подхлъзнаха с домашна ракия, после уиски, а преди това бях пила бяло вино и розе... Излезе ми душата, реки от пот се лееха след мен днес, но пък се получи много качествено, дори първият подход на набиранията беше двойка, можеше и поне вторият да е, но реших да не предизвиквам съдбата. Иначе с успореден хват ми е много лесно, но в Лондон нямам такива удобства. 😊
18.6.19
1. Клек: : 2 х 35кг, 12 пъти през 10 секунди.
2. Набиране успопеден хват: 2 x СТ + 1 x СТ, 11 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 2 х 25кг, 12 пъти през 10 секунди.
4. Ренегатско гребане: 3 х 10 с 2 х 15кг
От онези дни на Паволче намерих огромна чанта пълна с много стари снимки. Разглеждах ги над два часа. Няма как да опиша какво нахлу в главата ми и колко емоции разтърсиха душата ми. Има от детството ми, от времето когато тренирах спортни танци, от времето, когато живеехме в Москва,абе спомени от повече от 40 години. Ще ги селектирам и по-натам ще пусна някои от тях да ви разсмея хаха.
Познайте коя съм на снимката отпреди 33 години 😁😁😁💣🎯🎱
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.06.19 09:55.
Бас хващам, че си девойчето с оръжието 🙂
Мнението беше редактирано от Vess на 19.06.19 10:54.
19.06.19
10:59
Сигурно си била най-доволна, когато сте имали НВО 😄
19.06.19
11:43
Сигурно си била най-доволна, когато сте имали НВО 😄
Хаха абсолютно!
Обаче камуфлажните гащи ме разбиха😁дори не си ги спомнях😀
25.06.19
18:05
В петък се прибрахме в Лондон.
Този път ваканцията ни наистина беше пълна почивка. Хем успяхме да видим и роднините и да им обърнем достатъчно внимание.
С прибирането си на острова докарахме и жегата, а влажността е толкова висока, че едвам дишаме, обаче пък на мен май така ми е по-добре отколкото с продължителния студ.
Успях да тренирам и в събота и в неделя, както и днес. Добре вървят интервалите, освен, че след 8мите подходи токът ми спира и се потя, както никога през живота си, всичко е топ. Усещам се силна и енергична, което всъщност ми е най-важно.
22.6. 19
1. Тяга: 2 х 57.5кг, 11 пъти през 10 секунди.
2. Военна преса: 2 х 22.5кг, 11 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 30кг, 11 пъти през 10 секунди.
4. Суинг: 3 х 16 кг, 14 пъти през 10 секунди.
23.6.19
1. Клек: 2 х 35кг, 12 пъти през 10 секунди
2. Набиране надхват : 1 х СТ, 12 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 2 х 25кг, 11 пъти през 10 секунди.
25.6.10
Тяга: 2 х 57.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 30кг, 11 пъти през 10 секунди.
4. Суинг: 3 х 20 кг, 12 пъти през 10 секунди.
Въйййй утре пак.
Такааа. Познайте кого срещнах последната вечер, преди полета ни за Лондон, в София, в кръчмата, в която винаги ходим, когато оставаме в столицата????
Най-неочакваните и непланувани срещи са най-хубави.
Изпращам аз брат ми с близнаците, че вече им беше късно. Шефката на пицарията ми показва някакви вина, а Хари ме закача и нещо се заиграваме и целуваме, когато чувам някой зад гърба ми да ми казва името. Обръщам се и кого да видя хаха. Не знам колко време ми трябва за да успея да се наговоря с хора като тях. Нямаше да ни стигне нощта да се наприказваме, за толкова неща исках да ги питам и да им кажа.
Надявам се да са поздравили от мен всички останали, които са успели да видят. Беше ми изключително приятно да ги видя и двамата. 😊🍷
Беше ми изключително приятно да ги видя и двамата. 😊🍷
И на мен ми беше особено приятно! Благодаря! 🙂
Следващият път с предварителна уговорка...
26.06.19
01:36
Беше ми изключително приятно да ги видя и двамата. 😊🍷
И на мен ми беше особено приятно! Благодаря! 🙂
Следващият път с предварителна уговорка...
Аз благодаря! ☀
Следващият път ще остана за по-дълго в София и предварителната уговорка е задължителна 😊🍾🍷🍹🍻🍺🍸
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.06.19 01:37.
Няма да се срещнат в залата сутрин...,а в кръчмата по нощите...спортисти...каза най-големия спортист))))
Мнението беше редактирано от nervak на 26.06.19 09:40.
26.06.19
16:10
Нервак, това за залата сутрин с мен си е изгубена кауза. 😁
Имайки предвид, изобщо колко минимална е възможността точно ние тримата да се срещнем някога някъде, май в процентно съотношение си е 99 % аз да бъда срещата от двамата спортисти, в кръчма по нощите, към жалък 1% за залата сутрин. 🙃🍷
Предните двойки интервали клек много ми тежаха, днес напротив-изобщо не ме затрудниха, дори не се изпотих хаха. Набиранията още ги мъча, но Г**о ми тежи. Легът и той олеква, обаче още не съм готова да вдигна тежестта, може би следващата седмица, ще видим как вървят нещата.
26.6.19
1. Клек: 2 х 35кг, 12 пъти през 10 секунди
2. Набиране надхват : 1 х СТ, 12 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 2 х 25кг, 12 пъти през 10 секунди
4. Ренегатско гребане : 10,10 с 2 х 15кг
Интересно е как след две седмици и толкова много усилия с баници, питки, вино, ракия, уиски, мозъци, езици, еклери, торти и тн не съм замазала особено положението, а не е да не опитах. 😁😁😁
Явно интервалите много ми помогнаха, защото дори само за месец откакто ги тренирам, намирам доста положителни промени. Много съм доволна.
Пускам две снимки с днешната форма и една от преди около 36-7 години да се посмеете с мен.. голяма кривка бях
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.06.19 19:18.
Въпросната кръчма е до блока, където живея, и ми е много удобно място за лятна резиденция, готвят много видове риба и така обичам да прекарвам следтренировъчните слобеди в компанията на някоя друга бира и калмарки 😄
Обади се следващия път предварително!
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.06.19 16:24.
26.06.19
16:35
Направо си е истински късмет да живееш там. Мястото е много готино (имам предвид и квартала и кръчмата) а на Хари сестра му живее на 10 минути от заведението, а собствениците са им много близки приятели, дори предната нощ бяха стояли до 4 сутринта в зълва ми. Кухнята им е много разнообразна, всичко е прясно и готвят супер вкусно. Само при тях ходим, когато сме в София.
Искрено ти завиждам за прекрасната лятна резиденция и обещавам следващият път да се обядя предварително. Ще ми е изключително приятно да се видим за по-дълго, в компанията на морска храна и напоително 🙃🍷🍹🦀🐙🍺🍸☀
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.06.19 16:36.
Ако морската храна е прясна и хубава, кажете кое е това заведение, понеже малко ми липсват такива.
26.06.19
19:58
Ако морската храна е прясна и хубава, кажете кое е това заведение, понеже малко ми липсват такива.
Въпросната кръчма е до блока, където живея,
Аха...ясно е,че ще има оправдания)))
ЪЪЪ с жива музика ли е?
26.06.19
22:45
Въпросната кръчма е до блока, където живея,
Аха...ясно е,че ще има оправдания)))
ЪЪЪ с жива музика ли е?
Хахаха, жива музика няма, но лесно може да се уреди 😁
Иначе оправдания за ядене и пиене, не много трудно си намирам и аз....особено за второто 🙃🙃🙃
Блаже, извини ме, че не се сдържах и някак си се получи, че отговорих вместо теб 🍷🍷🍷
Въй ква баница направих🎯Ометоха я за няма 20 минути....
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.06.19 22:49.
Има,има жива...гледах клипове...народни дивотии до посиране...загубихте ме)))не,че е загуба де))).
28.06.19
14:40
Нощес се прибрах в 1 от работа. Сутринта станах в 9, пих кафе, тренирах, сготвих, разни други домакинствавия, ще тегля сега един душ, имам да простирам прането после и тръгвам пак на работа.
Ако преди два месеца някой ми беше казал, че ще намирам време да тренирам почти всеки ден, без да се уморявам и без да имам нужда от възстановяване, щях да му тегля един бой (или поне една майна) 😁
Та така мили хора, време се намира, винаги. Ако аз мога да намеря, всеки може.
Днес тягата беше супер, може би следващият път ще вдигна на 60кг за двойките. Военната върви много добре до към 8ия подход, после от веднъж ми спира тока и едвам добутвам 11 тия. Гребането ми става леко и то, може да пробвам да кача малко и на него.
Пробвам да се сещам всеки път като мина покрай лоста у дома да се набирам, като редувам надхват и подхват, като с подхват естествено ми е много лесно.
Надявам се в събота и неделя да намирам някакви дупки за трениране в залата, че сутрин постоянно имат някакви групови занимания, но дори и да не се получи, мога да тренирам почти всички останали дни, така че не е голям проблем.
Днес:
Тяга: 2 х 57.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 30кг, 12 пъти през 10 секунди.
Започвам да виждам зачатъци на квадрицепс по слабаджаците ми хахах най-накрая.
28.06.19
15:06
Щом аз намирам време, която освен всички неща, които си описала имам и две бебета, то значи наистина всеки може да намери.
Много са ми интересни момиченца, които нито ходят на работа, нито имат домакинската част, нито деца и ни кажат: Оф, нямам време. 🙂
28.06.19
15:36
Въпрос на организация, опит и условията, в които живеем.
След първото ми раждане имаше режим на водата и токът, нямаше памперси, и пари нямаше.
Аз ревях по цял ден за всичко, което можеш да се сетиш, но бях на 21. Бебето ми го оперираха на 24 дни и аз пораснах за една нощ.
С второто ми дете всичко беше по-лесно, не се замислях за нищо, нямаше нещо, което да ме притесни, но живеехме и в по-добри условия.
Така че възрастта и опитът имат огромно значение за всичко.
Сега, вярно че някои са родени под щастлива звезда и всичко им е на готово, а само мрънкат и не оценяват какво имат. Може като пораснат да се променят за добро, аз съм мега оптимист.
На такива като мен, всичко им се отдава трудно, ще си блъскам до откат, но пък има с какво да се гордея и то не е малко. 🍷
28.06.19
16:13
Едни от най-любимите ми моменти в живота, някои от които са от преди 39 години 😁😁😁 Уморена, щастлива, съкрушена и обнадеждена:
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.06.19 17:27.
28.06.19
16:24
Aбе от мънечка си си пилА 😎
Мнението беше редактирано от Деян на 28.06.19 16:24.
29.06.19
13:52
Днешната тренировка :
1. Клек: 2 х 35кг, 14 пъти през 10 секунди
2. Набиране: 2 х СТ подхват, 1 х СТ с редуване на надхват и подхват, 12 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 2 х 25кг, 13 пъти през 10 секунди
4. Планк: 3 х 1 минута
Като за след груба вечерна смяна, стана доста добре.
Клекът вече го заковах. Пълен АТГ, с доста добра техника според мен. Днес направо летеше. Набиранията обаче още са ми мъка, но ще станат и те.
Утре ще е без тренировъчен ден. Работя и довечера, и в понеделник вечерта, а тук от сутринта е ужасна жега и се очертават брутално тежки смени.
Приятни почивни дни на всички, аз ще се погрижа лондончани да не останат гладни и жадни 😁🍷
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 01.07.19 15:48.
01.07.19
13:39
Днес:
1. Тяга: 2 х 60 кг, 10 пъти през 10 секунди.
2. Военна преса: 2 х 22.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 30кг, 12 пъти през 10 секунди.
Точно 18 минути. 🙃
Днес вдигнах тягата на 60кг. Съвсем нормално си избутах и 10те двойки със спазен интервал. Никакви драми, но почивах малко повече от две минути преди военната, на която най-накрая успях да направя дванадесет подхода, но последният с голям зор.
Гребането другият път го вдигам до 32.5 кг. Не исках да е днес заедно с тягата. Едно по едно, да не взема да избуша хаха.
Дори и само десетина минути да имаме свободни, гледаме да отидем до парка, който е на 5 минути от нас. В момента е много зелено и хубаво. Водните лилии са започнали да цъвтят, а колко вида птици има, не е истина.
04.07.19
15:55
Вчира:
1. Клек: 2 × 37.5кг, 10 пъти през 10 секунди
2. Набиране: 2 х СТ надхват, 1 х СТ с редуване на надхват и подхват, 12 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 2 х 25кг, 14 пъти през 10 секунди
4. Планк: 3 х 90 секунди
Днес:
1. Тяга: 2 х 60 кг, 11 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 32.5кг, 10 пъти през 10 секунди.
Вчера вдигнах клека с 2.5кг. Получиха се супер двойки АТГ до последния подход. Легът вече ми е много лек, ще го качвам и него от следващата тренировка.
Днес тягата много добре. Военната ми натежа, рамената и трицепсите ми бяха уморени от вчера. Въпреки това вдигнах гребането с 2.5кг и то стана добре.
Няма как да съм доволна повече от това. Всичко върви точно както си го представях и в правилната посока, с добри темпове. 😊
И крачоците и рамената бързо дърпат.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.07.19 15:57.
08.07.19
14:56
Вчира:
1. Клек: 2 × 37.5кг, 11 пъти през 10 секунди
2. Набиране: 2 х СТ надхват, 1 х СТ с редуване на надхват и подхват, 12 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 2 х 27.5кг, 11 пъти през 10 секунди
4. Планк: 3 х 90 секунди
Днес:
3. Гребане: 2 х 32.5кг, 11 пъти през 10 секунди.
Вчера, въпреки че ми се беше натрупала умора и неспане в няколко поредни дни, вдигнах килограмите на лежанката. То пък взе че се получи, даже не ми натежаха особено дори и на последните подходи.
Само пести набирания още ме мъчат.
Днес много набързо, щото трябва и да сготвя и други сипи, тУри, нарЕжи работи и после пак вечерна... Отидох доста уморена и с леки болки в кръста в залата, но като започнах да дърпам, всичко се оправи и се освежих, а и кръста ми мина😍
Утре почивам и ще ходим с Харката някъде по горите, после всичко отново.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.07.19 15:03.
11.07.19
17:26
Днес:
2. Набиране:1 х СТ, 12 пъти през 10 секунди. Редуване надхвад и подхват
4. Коремни с 10 кг диск над глава: 3 х 20
Всичко беше добре. Но определено тренировката с тяга я очаквам с нетърпение, а тази с клек... хаха, въпреки че клекът ми в момента, смея да твърдя е много добър. Достигнала съм максимална дълбочина, с добра техника.
Във вторник вечерта ходихме на откриването на керамична изложба на много добра приятелка, която постигна много и в момента е на върха в кариерата си. Супер много ми харесаха идеите и, а откриването беше на ниво, с жива музика, много просеко и стари приятели
12.07.19
15:43
Днес:
3. Гребане: 2 х 32.5кг, 11 пъти през 10 секунди.
Снощи изкарах много тежка смяна, само с нови хлапета на работа. Днес се събудих с главоболие и така и отидох да тренирам.
На последния подход на тягата, все едно някой ми дръпна шалтера. Починах поне 3 минути преди военната. На самата военна главата ми пулсираше при всяко бутане на щангата нагоре, после при гребането всичко беше наред даже като че ли ми олеква, но не знам дали просто не го усещах така, само защото вече се чувствах по-добре.
Като се прибрах у дома, дори след като взех душ главоболието ми продължи и пих един аспирин. Сега чакам да ми мине и се подготвям психически за петъчна вечерна смяна, щото съдейки по времето ще ни плющЪт по всички параграфи 🙃😁😂
16.07.19
16:09
Днес:
2. Набиране:1 х СТ, 12 пъти през 10 секунди. Редуване надхвад и подхват
Нищо особено за отбелязване.
Смените ми бяха такива, че нямаше как да тренирам два дни, а вчера бяхме и двамата с Хари почивка и изобщо не ми се занимаваше с друго, освен да си правим нещо заедно.
Въпреки трите не тренировъчни дена, днес тренировката мина супер добре. Можех поне по още един подход навсякъде да направя, ама и утре ще тренирам, та реших да не се изсилвам.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 16.07.19 16:10.
17.07.19
17:09
Днес:
1. Тяга: 2 х 60 кг, 12 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 32.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
Всичко бързо и точно. +1 подход на тягата и гребането. Военната си продължава да ми тежи след тягата 🙃.
В петък мисля да разнообразя малко с тройки, че двойките започнаха нещо да ми омръзват.
19.07.19
15:57
Днес:
1. Клек: 3 × 35кг, 10 пъти през 10 секунди
2. Набиране: 5 x 1 надхват, 5 х 1 подхват, 2 х 1 надхват през 10 секунди.
3. Лег: 3 х 25кг, 10 пъти през 10 секунди
4. Коремни с 12 кг пудовка над глава: 3 х 20
Тройките много ме узориха. Гледах да спазвам хем точно интервалите, хем техниката и при последните два подхода на клека, бедрата ми направо се удървиха. А колко пот излях.... 😊🍸🍹🌼 Много съм доволна от днес, не очаквах да се справя и за избутам всичко.
В неделя ще пробвам тройки на тяга и военна, да видим там как ще се справя.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.07.19 16:00.
23.07.19
19:52
Вчера:
1. Тяга: 3 х 52.5 кг, 10 пъти през 10 секунди.
2. Военна преса: 3 х 20 кг, 10пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 3 х 25кг, 12 пъти през 10 секунди.
Начи, тройки те са злобни и освен, че ми изпиват мозъка, ми изкарват сичките телесни течности. Добре, че не се надцених и тренирах с нормални килограми.
Иначе интервалите точно спазени. Обмислям как да продължа.
25.07.19
17:51
Днес:
1. Клек: 1 × 40кг, 12 пъти през 10 секунди
2. Набиране: 1 x СТ надхват, 12 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 1 х 30кг, 14 пъти през 10 секунди
4. Къси коремни с 15 кг над главата : 3 х 20
Тук е най-горещият ден за годината, а не мисля че от както живеем в Лондон изобщо някога е минавало над 32-33 градуса, в момента е 37 и ще стигне 38.
Реших че в това време няма как да тренирам друго освен единички. В залата поне е с климатик и въобще не ми се излизаше от там.
Всичко ми беше относително леко, но те и самите единици са ми много лесни. Клекът бетон, дълбок и стабилен. Набиранията, въпреки че от началото на лятото се омазах стабилно, най-накрая започнаха да стават. На легът можех да продължа да си бутам до безкрай, но реших че 14 интервала са ми достатъчни за днес. Ще започна да редувам единици с двойки и тройки, харесва ми хем, че се придържам към стриктен план, хем има разнообразие.
Изобщо от както правя интервалите, всичто ми става все по-лесно. Лошото е, че няма как да имам всеки път максимум един ден почивка между тренировките, а понякога тренирам в поредни дни, друг път имам два, дори три не тренировъчни дена и въпреки това ми се струва, че интервалите работят много добре при мен, или поне така ми се иска да вярвам.
Факт е, че се чувствам много издръжлива и енергична, наспивам се за кратко време и набиранията ми олекнаха, въпреки натежалият Г&з.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.07.19 19:55.
Много ми харесва това, че винаги си усмихната! Носиш настроение!
И във Фрибург е 37 градуса. Преди 2-3 дни беше към 32 и няколко комшийки отбелязаха, че е адска жега. Температурите са нетипични и за тук.
Мнението беше редактирано от Елена на 25.07.19 18:04.
25.07.19
18:30
Много ми харесва това, че винаги си усмихната! Носиш настроение!
И във Фрибург е 37 градуса. Преди 2-3 дни беше към 32 и няколко комшийки отбелязаха, че е адска жега. Температурите са нетипични и за тук.
Да бе, Ужас, голяма жега. Някак си в България по се търпи, защото е нормално за сезона.
За тук е нетипично, а високата влажност прави нещата още по-нетърпими. Поне не трае дълго. Още утре ще е с 10 ° по-ниско.
Иначе, Ели, благодаря ти!
Дори аз се харесвам затова, че съм толкова позитивна и вечно ухилена.
Харесва ми когато пътувам към работа, или пазарувам, или просто се разхождам, да се усмихвам на начумерените пътници и на другите хора около мен, а те да ми отговорят със същото. Дори на един от тях да му остане усмивката за по-дълго или да му се оправи настроението за деня, гот ми е да си мисля, че е малко и заради мен 🙃🌼☀
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.07.19 19:54.
27.07.19
16:17
Днес:
1. Тяга: 1 х 62.5 кг, 14/15 пъти през 10 секунди.
2. Военна преса: 1 х 25кг, 14 пъти през 10 секунди
3. Гребане : 1 х 35кг, 14 пъти през 10 секунди.
4. Ходещи напади с две пудовки над глава: няколко тигела на залата.
Доволно. Единиците са лесна работа. Нищо особено днес, освен че отново много се потих.
Тази седмица ми се паднаха да съм мениджър на трите, най-тежки, поредни вечери, ма кат съм са писала партизанин, ще трябва да хапна от боя.
Та приятни почивни дни, аз ще поработя 😁🍸
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 27.07.19 16:18.
30.07.19
16:38
Вчера:
1. Клек: 2 × 37.5кг, 12 пъти през 10 секунди
2. Набиране:1 х СТ надхват, 12 пъти през 10 секунди +1 подхват
3. Лег: 2 х 27.5кг, 12 пъти през 10 секунди
Днес:
1. Тяга: 2 х 60 кг, 12 пъти през 10 секунди.
2. Военна преса: 2 х 22.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 2 х 32.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
Много добре и вчера и днес. Лошото е, че до неделя няма как да тренирам и вече хич не ми харесва да имам такива дълги паузи, обаче като няма начин по-добре хич да не го мисля. Важното е, че нещата вървят и се чувствам силна и издръжлива.
04.08.19
15:38
Днес:
1. Клек: 1 × 40кг, 14 пъти през 10 секунди
2. Набиране: 1 x 2 СТ надхват, + 1 x СТ надхват, 13 пъти през 10 секунди.
3. Лег: 1 х 30кг, 14 пъти през 10 секунди
4. Къси коремни с 15 кг над главата : 3 х 30
След четири дни без тренировка, поради невъзможност заради работа, днес правих интервали единички. Бях се наточила на тройки, ама снощи заспах във въздуха, още преди главата ми да е докоснала възглавницата, а сутринта се събудих с натрупана от последните дни умора.
Както и да е, имах достатъчно сила и енергия за да си избутам качествено тренировката. Мара доволна 🙃 нещата си вървят по разписание.
08.08.19
18:31
Днес:
1. Тяга: 1 х 65 кг, 12 пъти през 10 секунди.
2. Военна преса: 1 х 27.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
3. Гребане: 1 х 37.5кг, 12 пъти през 10 секунди.
Отново нямах възможност да тренирам последните 3 дена, но пък днес вместо да ми е тегаво, след още една голяма, не тренировъчна пауза, аз взех, че избухнах.
Още докато загрявах усетих, че имам някакъв прилив на енергия и реших да натоваря щангата на тягата с още малко нагоре, все пак правех интервали единички. После качих и на военната, а след това и на гребането. Получи се мега яка тренировка. Нямах време за суинг, но и без него съм доволна.
Сега лошото е, че отново следват три дена, в които не мисля, че ще успея да включа и тренировка, но нищо не се знае.🙃
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.08.19 18:32.