Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

06.03.20
17:52

Движение:
- йога, 45 мин
- на стадиона - две обиколки, 2 х 100 м - 16-17 сек с вятър в гърба 😃 ; още една обиколка, напади с подскок, клекове, планк

Храна и добавки:
- пробиотик, МСМ + Ц
- какао с кокосово масло, CBD, мед, морска сол (винаги слагам, но забравям да я пиша)
- няколко лъжички смути от млад кокос, банан, коноп; черен шоколад
- кисело мляко с пш.зародиш, сладко от люти чушки
- бял шоколад
- капучино
- зелена салата, спанак, киселец, хумус, крекери; дом.кекс с шипков мармалад; дом.баница
- банан
- фъстъци
- вероятно още нещо ще прихапна до довечера, ще добавя после

Вода:
- 1.8

Сън:
- 2 събуждания

Още малко снимки от дълбоките архиви (2001-2003, всъщност последните са най-стари): 😆
(Ангра, Илябела, Миконос, Родос, Корсика)

Мнението беше редактирано от Margi на 06.03.20 17:56.

07.03.20
22:43

Движение:
- йога, 45 мин
- разходки

Храна и добавки:
- пробиотик, МСМ + Ц
- какао с кокосово масло, CBD, мед, морска сол
- банан, 2 лъжички смути от млад кокос, чиа, конопено семе, банан
- капучино с някакво ядково мляко
- шоколадово-лешникова торта
- дом.баница, малко кашлавал, зелена салата; шоколад, шоколадови бисквити

Вода:
- 1.5

Сън:
- 2-3 събуждания

RR

08.03.20
09:59

Честит 8 март!

08.03.20
19:45

Благодаря. 😄

Движение:
- 5 часа пътуване обратно към София
- няколко пози, колкото да се съживя малко, 30-тина минути вероятно

Храна и добавки:
- вигантол, пробиотик, масло от дроб на треска, МСМ + Ц
- какао с кокосово масло, CBD, мед, морска сол
- смути от манго, банан и чиа
- банан
- морков
- домашна баница
- половин мандарина
- няколко глътки кафе, шоколадово барче
- малко шоколад
- ликьор маракуя с ананасов сок
- салата от спанак и рукола; моцарела, едам, песто от сушен домат; линцер, малко шоколад, сусамка

Вода: 
- 1.7

Сън:
- с 3-4 събуждания

Честит празник на всички дами, мами, сестри, приятелки, дъщери... 😄 Не се напъвайте да сте мъже, останете си жени, колкото и да е сложно. ❤

09.03.20
22:24

Движение:
- йога, 15 + 50 мин
- разходки нямаше, времето много скапано, мислех следобед с пудовката да тренирам, но не ми остана...желание

Храна и добавки:
- активен въглен
- Б12, CBD, вигантол, пробиотик, масло от дроб на треска, МСМ + Ц
- какао в чага чай с lion’s mane, кокосово масло, мед, морска сол
- смути от млад кокос с коноп и банан; хрупкав течен шоколад
- малцов хляб с масло, козе сирене с бяла плесен, доматено песто, 1 филийка с масло и сладко от люти чушки, шоколад
- рокет боза, малко киви
- крем супа от червена леща, морков, джинджифил и др., малко спанак + рукола, едам, доматено песто; вафли ная 😒

Вода:
- към 1.7

Сън:
- доста будене през нощта, но следобед успях да дремна с Малчо

Тая работа с коронавируса започва яко да дразни. Всяка втора дума навсякъде е коронавирус, ще каже човек, че е по-страшен от чумата. 😡😤

Мнението беше редактирано от Margi на 09.03.20 22:43.

11.03.20
23:19

Вчера: нищо особено - йога, храната можеше и по-добре, вода - ок, сън - малко.

Днес:
Движение:
- гребане, суингове, клекове с пудовката, колелце от колене, напади с подскок
- йога - 20 + 35 мин
- разходки

Храна и добавки:
- CBD, пробиотик, малсо от дроб на треска, МСМ + Ц
- какао в чага чай, с кокосово масло, lion’s mane, мед, морска сол
- овес с чиа, банан
- тахан с лимон, мед, пчелен прашец, какаови зърна
- хумус, дом.баница със сладко с люти чушки, кисело мляко с кокосова захар, пш.зародиш
- половин капучино
- зелена салатас репички, зехтин, дом.я.оцет, 2 яйца на очи с козе сирене с плесен, чубрица, доста масло, шоколад

Вода:
- 1.8, в които една чаша с морска сол

Мнението беше редактирано от Margi на 11.03.20 23:54.

12.03.20
22:38

Движение:
- бг клек, подскок от клек, гребане, последното с пудовката
- йога, час
- разходки и доста слънце ☀

Храна и добавки:
- активен въглен
- Б12, пробиотик, масло от дроб на треска, МСМ + Ц
- какао в чага чай с кокосово масло, мед и морска сол
- овес с чиа, пш.зародиш, конопено семе, банан
- едам с масло, няколко крекера, чубрица; ванилов млечно-кисел десерт, шоколад
- половин капучино
- течен шоколад без палмово масло
- зелена салата с дом.я.оцет, зехтин; парче сирене (ок. 20 гр вероятно), още от течния шоколад

Вода:
- 2

Сън:
- доста събуждания, имам чувството, че на всеки час се будя, а за капак, снощи Малчо си легна чак към 23 часа, съответно, аз около час по-късно и съвсем не се наспах. Имах намерение да отида на йога в 7.30, но не можах да изляза от леглото.

13.03.20
22:53

Движение:
- йога, 10 + 45 мин
- ходещи напади, подскоци

Храна и добавки:
- активен въглен
- CBD, пробиотик, синя спирулина, МСМ + Ц
- машко вода от млад кокос
- какао в чага чай с lion’s mane, кокосово масло и мед
- течен шоколад
- кисело мляко с пшеничен зародиш и кокосова захар
- не цял банан
- зелена салата, квасен хляб с масло, кашкавал и чубрица

Вода:
- 1.7

Сън:
- както снощи

Малчо е в крив период и в комбинация с липсата на сън, се чувствам доста изнервена. 😣 Извънредното положение също действа изнервящо - чакахме 20 минути за две кисели млека, и още толкова в лидл за 3 шоколада. Вируса настрана, но ме притеснява това, което се случва заради него.

Учвниците няма да ходят в училище, но иначе, няма проблем да тренират на групи от по 15-20 деца по стадионите?! Масовите събития са отменени, но тълпата в супермаркетите е ок?! 🤔

Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.20 22:54.

14.03.20
22:55

Движение:
- йога, час, основно обърнати, ресторативни. Не съм се наспивала добре скоро и нямам желание за друго.
- кратка разходка

Храна и добавки:
- активен въглен
- Б12, синя спирулина, CBD, пробиотик, масло от дроб на треска, МСМ + Ц
- какао в чага чай с кокосово масло, lion’s mane и мед
- малко шоколад
- тахан с мед, лимон, какаови зърна
- квасен хляб с делишу, шоколад
- зелена салата, зелен грах, сладък картоф с чубрица, шоколад
- 2-3 хапки квасен хляб с делишу

Вода:
- 1.7

Сън:
- 2-3 събуждания, ставане към 7.30, но много трудно се събуждам през последните дни. Следобед дремнах около 20 минути.

15.03.20
23:52

Движение:
- йога, час, отново ресторативна с предимно обърнати пози

Храна и добавки:
- активен въглен
- CBD, пробиотик, МСМ + Ц
- какао в чага чай с кокосово масло, шилажит, мед, морска сол
- овес с пш.зародиш, чиа, кокосова захар
- редче шоколад
- банан
- квасен хляб с делишу и пастет от авокадо и коприва; кисело мляко с кокосова захар; редче шоколад
- 2 редчета шоколад
- зелвна салата с коприва на пара, конопено семе, кашкавал, зехтин, дом.я.оцет; сгъстено варено мляко

Вода:
- 1.7

Сън:
- обичайното, последните дни заспивам към 0 часа и сутринта съм парцал. Днес се събудих с главоболие и чак вечерта ми отмина.

Обмислям да си върна стария телефон с уондоус операционна система, без ФБ приложение. Писна ми от експерти и по вируси и по извънредни ситуации. Всички, които предните години ми идваха сополиви и с температура на йога и на бара, сега са се барикадирали у тях и раздават ФБ присъди на тези, които са излезли на разходка. Аз всяка година не искам да хващам вируси - не само модерни, но и обичайните сезонни, затова и гледам да си пия добавките, да си ям суперхраните и билките. Когато водя йога, винаги гледам да застана така, че да имам поне метър и половина отстояние от най-близкия човек, и не се завирам около главите на хората. Когато са идвали болни хора на бара, винаги съм ги молила да стоят далеч докато им бъде изпълнена поръчката. Винаги съм била недобре настроена към колеги идващи болни на работа. Заради последното в миналото съм била освобождавана от работното си място дори. Недоволствам когато всеки срещнат пипа детето ми с немити ръце, а хората ми се сърдеха за това поведение.
Е, сега същите тези хора тръбят #останивкъщи и настояват за пълна блокада на живота ни...еми...дръжте се малко...🤐
А да, не обичам и да ме прегръщат и целуват когато ме срещат недотам близки хора.

Мнението беше редактирано от Margi на 15.03.20 23:58.

16.03.20
22:28

Движение:
- бг клек, подскок от клек, колелце от корем
- йога, към 75 минути
- разходка

Храна и добавки:
- активен въглен
- CBD, пробиотик, вигантол
- какао в чага чай с кокосово масло, lion’s mane, мед, морска сол
- смути от млад (ама не в първа младост, т.е.почти зрял) кокос с банан, конопено семе, чиа; хрупкав течен шоколад
- нялолко морковчета на пара, квасен хляб с козе сирене с папая; шоколад
- 2/3 барче халва
- смути от кокосова вода, банан, синя спирулина, чиа
- шоколад
- зелена салата с дом.я.оцет, зехтин, червена леща с моркови, джинджифил, куркума, лук, чесън (на Малчо обяда); сгъстено сварено мляко

Вода:
- 1.7

Сън:
- имам спомен само за първото събуждане, после вероятно още е имало. Малчо се събуди в 6 часа, заради ситуация с мокри гащи. Съответно, повече не заспа.

Открих селен вкъщи, от този, който пих по време на бременността. Чувам, бил свършил по аптеките - ще забогатея. 😂

Мнението беше редактирано от Margi на 16.03.20 22:34.

18.03.20
21:14

Вчера - нищо особено. Йога, разходка, нормална храна, същите добавки,рехав сън.

Днес
Движение:
- напади с подскок, раменни преси с ластик, гребане с пудовката, клекове с бебо, гребане с ластик
- йога, 70 мин. Последните няколко дни съм основно на обърнати, днес разцъках с много варианти на Урдхва Дханурасана, за да живне малко гърба
- разходка във Витоша - доста добре действа да видиш за разнообразие малко хора без маски, които дори се усмихват.

Храна и добавки:
- CBD, синя спирулина, пробиотик, масло от дроб на треска, МСМ + Ц, вигантол
- какао в чага чай с шилажит, lion’s mane,кокосово масло, мед, морска сол; хрупкав течен шоколад
- доядох 2 хапки от на Малчо закуската - млад кокос с банан, синя спирулина, конопено семе
- овес с пш.зародиш, орехи, кокосова захар
- половин капучино с лешниково мляко - в зоя все още приготвят напитки 🎉
- квасена сметана с кокосова захар
- 2 листа зелена салата; печен карфиол с масло и чубрица, 2 домашни мекички с кашкавал и малиджано; шоколад
- активен въглен

Вода:
- 1.8

Сън:
- Малчо се въртя цла нощ, постоянно проплакваше, постоянно искаше да суче, без значение какво точно захапва, съответно, събудих се със синини.

В понеделник се гласяхме да ходим към Банско на следващия ден, за 5-6 дни...добре че не тръгнахме, дори не помня защо решихме да го отложим...

Мнението беше редактирано от Margi на 18.03.20 22:04.

19.03.20
21:42

Движение:
- йога, малко над час
- разходка във Витоша
- висене около 20 минути на опашка пред Балев с 10-кг бебе

Храна и добавки:
- CBD, йод, МСМ + Ц, пробиотик, масло от дроб на треска, активен въглен
- какао в чага чай с шилажит, lion’s mane, асло, мед, морска сол
- смути от банан, конопено семе, млад кокос, какаови зърна
- 2-3 хапки квасен хляб с козе сирене с папая; квасена сметана с кокосова захар
- бадемова курабия
- 2-3 сладки картофчета, от на Малчо, банан
- 2 глътки рейши кафе
- някоко листа зелена салата, 2 домашни мекички, гуакамоле; 1 варено яйце + 1 белтък (жълтъка изяде Малчо); шоколад, бисквити

Вода:
- 1.5

Сън:
- с една идея по-добре от предишните дни

Мнението беше редактирано от Margi на 19.03.20 21:43.

21.03.20
23:01

Петък
Движение:
- йога, 75 мин
- разходка и много слънце из Витоша

Храна и добавки:
- активен въглен
- МСМ + Ц, пробиотик, Б6, CBD, Б12, йод, вигантол, масло от дроб на треска
- какао в чага чай с кокосово масло, lion’s mane, шилажит, мед
- хрупкав течен шоколад
- не ми се напъва да си припомня какво ядох до края на деня, но не е нещо свръх необичайно

Вода:
- 1.8

Сън:
- малко. Малчо се събуди в 3 и от там нататък проплакваше на няколко пъти.

Събота
Движение:
- йога, час
- затвориха Витоша гадовете. Малко на въздух и кратка разходка малко над Бояна

Храна и добавки:
- МСМ + Ц, пробиотик, йод, вигнтол, масло от дроб на треска
- какао както вчера, но без чага чай; йрупкав течен шоколад
- овес с чиа, пш.зародиш, конопено семе, кокосова захар, кокосово масло
- банан; сгъстено варено мляко
- банан
- зелена салата, 2 репички, омлет от 2 яйца, сирене, кашкавал, масло, чубрица; шоколад, 1 вадла

Вода:
- 1.8

Сън:
- пак неспокоен с много събуждания

Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.20 23:01.

Bart Simpson

21.03.20
23:48

Хора, честно, не ви разбирам.
Виждате, че всички полагаме усилия.
Аз кашлям и съм с брада, нямаш идея какво е да носиш маска, вие се разнасяте из Витоша.
Не можете ли да се зАпрете за две седмици???????

22.03.20
08:23

казано от Bart Simpson на 21.03.20, 23:48:

Хора, честно, не ви разбирам.
Виждате, че всички полагаме усилия.
Аз кашлям и съм с брада, нямаш идея какво е да носиш маска, вие се разнасяте из Витоша.
Не можете ли да се зАпрете за две седмици???????

Ти сериозно ли? Че вземи се обръсни тогава, най-елементарната хигиенна мярка, която можеш да вземеш. След две седмици пак ще си имаш брадата.
Искаш да лиша детето си от свеж въздух и слънце (првеждам - здраве), за да можеш да ходиш с брада?
Хайде по-сериозно.

Не желая да се коментира казуса повече тук, освен ако някой няма нещо весело да каже. Достатъчно съм спекла от факта, че след месец ще се окажем всички гладни, без работа, с разбита имунна система, с разбита психика, но с тонове тоалетна хартия...

ПП: Кучета може, деца - не...
ПП2: Ти не пусна ни видеота как тренираш навън тези дни??

Мнението беше редактирано от Margi на 22.03.20 08:41.

Bart Simpson

22.03.20
09:01

И откакто затвориха парковете, тренирам на терасата, а брадата си я поддържам с повече козметика отколкото повечето жени тук-косата си.
Останете си вкъщи, за малко.
Не е толкова сложно, не лишаваш детето си, а увеличаваш шанса да порастне здраво.
Нищо няма да ти се разбие след месец, нито психиката, нито имунната система, и стига се наежва толкова, когато не е някой на твойта.
Точно зараади такива като вас, след някоя седмица ще имаш вечерен час, сирени и военни по улицата, щото ви казват, стойте си у дома, вие, а тук е чисто, ай на Витоша.
Аз нямам ли дете, не иска ли и той на Витоша, ти ми говориш за брада...... WTfF??????
Шок

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.03.20 09:31.

22.03.20
09:54

Значи: ходенето ни до Витоша се състои от: качване в колата, слизане до пътеката, ходене по пътека, на която се разминаваме (без да се пипаме и да си кихаме) с около 4 двойки с дете, качване в колата и прибиране по същия път. В магазина срещаме повече хора.
Това е много подобно на всичките ни разходки преди епидемията - просто имам бебе и навици да го пазя от струпвания на хора и от мръсните им ръце. Същото това бебе е прекарало половината от живота си на открито в планината, грижа се за създаване на имунната му система така, че някой ден да разчита на нея, а не на грижите на болници и правителства в подобни ситуации. Също както съм се грижила и за моята в последните 15-тина години. Разбира се, че никой не е застрахован - ежедневно сме подложени на атаки от всякакви вируси и патогени, особено в градска среда. Работата ми също винаги е била такава, че имам контакт с десетки хора ежедневно, така че, имам добра хигиена на общуване. Радвам се, че все повече хора си я създават, макар и по този болезнен за всички начин, но не мисля, че ако досега хората са се хранили с пици и кренвирши, сега ще станат кой знае колко здрави като изпият всичкия цинк от аптеката и се скрият в бункер.
Какво ще се случи когато след месец-два всички св върнат към нехигиеничните си навици?

Ако някой иска да въведе военно положение, повярвай, ще го направи дори и никой да не излиза.

Bart Simpson

22.03.20
10:02

Не ми дължиш обяснение, аз съм ти никой.
Всеки взема решения за себе си.
Но сега трябва да се съобразяваме, това исках да кажа, може би с грешен тон.

22.03.20
10:11

казано от Bart Simpson на 22.03.20, 10:02:

Не ми дължиш обяснение, аз съм ти никой.
Всеки взема решения за себе си.
Но сега трябва да се съобразяваме, това исках да кажа, може би с грешен тон.

Така е,  не дължа обяснения, но не обичам да ми се говори с назидателен тон, че съм безотговорна.
Напротив - отговорна съм към себе си и към семейството си и съм бясна, че в момента са ми отнели възможността да държа тези неща в моя контрол.

Но принципно си прав - вчера Лозенец беше пълен със старчета - на пейки, ка кафе пред магазина...А парка миналата седмица беше пълен с хора на големи тълпи. Това следва да е common sense и да се отбягва при съвсем нормална сезонна епидемия.
Можеше просто да се ограничат рисковите групи, а не всички да страдат.

22.03.20
10:12

То,имунната система е въздух и слънце...Ти разбра най-сложния  апарат.

22.03.20
11:26

казано от Margi на 22.03.20, 09:54:

Ако някой иска да въведе военно положение, повярвай, ще го направи дори и никой да не излиза.

Не знам дали е весело, но мисля че е показателно:

Italy has adopted measures unprecedented in peacetime to contain Europe’s worst outbreak, effectively testing the limits of democracy in the western world.
Yet, it is considering stepping up its response – including deploying the army – as an estimated 40 per cent of Lombardy residents are still defying government measures.

Иван

22.03.20
11:58

Извинявам се за спама.... Нямам категорично мнение за това, което се случва, но ще направя една аналогия, в духа на нашия форум, с инсулиновата чувствителност: Понеже нямам телевизор и по принцип не гледам и да има, все пак реших да видя в интернет малко видеа, с които заливат хората - мощно НЛП похвати, ама мощно. Нали, баба Гинче и чичо Пешо, ‘дето е свикнал да чака салата и ракия всяка вечер, попиват като спънджбоб....

Защо не въведат рестрикции за рисковите групи, а да оставят нас, колкото можем, да поддържаме тая клета икономика.

Мнението беше редактирано от Иван на 22.03.20 12:01.

Bart Simpson

22.03.20
14:10

Таковс нещо е възможно само чрез персонално профилиране.
Т. Е. Невъзможно.

22.03.20
14:16

Да не говорим,че възрастта на рисковите групи става все по размита.Има вече достатъчно хоспитализирани в сериозно състояние и тук на възраст 20-50г.

22.03.20
15:21

казано от Иван на 22.03.20, 11:58:

Нямам категорично мнение за това, което се случва, но ще направя една аналогия, в духа на нашия форум, с инсулиновата чувствителност: Понеже нямам телевизор и по принцип не гледам и да има, все пак реших да видя в интернет малко видеа, с които заливат хората - мощно НЛП похвати, ама мощно. Нали, баба Гинче и чичо Пешо, ‘дето е свикнал да чака салата и ракия всяка вечер, попиват като спънджбоб....

Защо не въведат рестрикции за рисковите групи, а да оставят нас, колкото можем, да поддържаме тая клета икономика.

Тези, които вземат решенията сега нямат категорично мнение и не знаят точно какво се случва, ние ли да имаме?

22.03.20
21:27

Движение:
- рзходка из Витоша. За притеснените пояснявам, че беше с напълно спзени изисквания за социална дистанция - срещнахме не повече от 4 човека за около 3 часа. Заобиколихме се на около 2 м разстояние. Не сме се целували, прегръщали, кихали или пръцкали, само си кимнахме за пиздрав. Сетих се за доста приятна пътека, която дори и в нормални условия, не събира много народ.
- подскоци, напади с подскок, ходещи напади
- възстановителна йога практика, час

Храна и добавки:
- CBD, Б12, МСМ + Ц, прибиотик, масло от дроб на треска
- какао с шилажит, кокосово масло, мед; хрупкав течен шоколад
- половин банан
- ръжен хляб с масло и чубрица, 3 репички; квасена сметана с кокосова захар
- зеленчуци на фурна с масло, чесън, джинджифил; варено сгъстено мляко

Вода:
- 1.8

Сън:
- имам чувството, че почти не спах, само се унасях и Малчо заплакваше

Мнението беше редактирано от Margi на 22.03.20 22:08.

казано от nervak на 22.03.20, 14:16:

Да не говорим,че възрастта на рисковите групи става все по размита.Има вече достатъчно хоспитализирани в сериозно състояние и тук на възраст 20-50г.

За мене в такива случаи задължително има сериозно съпътстващо заболяване (диагностицирано или не) - например колко ли от тази група са пушачи и са си разбили белите дробове.

Bart Simpson

23.03.20
00:31

Ти откъде изплува пък?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.03.20 00:52.

23.03.20
09:19

Като чета дневниците, всички ше станете йоги след извънредното положение. 😀

23.03.20
21:23

Движение:
- йога, 75 минути някъде; ресторативна практика

Храна и добавки:
- МСМ + Ц, йод, пробиотик, масло от дроб на треска
- какао в чага чай с кокосово масло, lion’s mane, мед, морска сол
- хрупкав течен шоколад; остатъка от смутито на Малчо - млад кокос с банан и конопено семе
- половин банан
- ръжен хляб с масло, нещо като козе бри, чубрица; варено сгъстено мляко
- шоколад
- зелена салата с дом.я.оцет, зехтин; 2 яйца с пушено сирене, чубрица и масло; бисквити, шоколад

Вода:
- 2

Сън:
- все по-зле става сънят, но поне следобед успях да подремна с Малчо за час и нещо

Мнението беше редактирано от Margi на 23.03.20 21:23.

23.03.20
21:40

казано от Margi на 23.03.20, 09:19:

Като чета дневниците, всички ше станете йоги след извънредното положение. 😀

А дано ...ама надали.

23.03.20
21:43

От йогата дори да се вземат част от упражненията, без да се следва философията, са прекрасно лечение за болно и сковано тяло.

23.03.20
22:53

казано от kaloyan на 23.03.20, 21:43:

От йогата дори да се вземат част от упражненията, без да се следва философията, са прекрасно лечение за болно и сковано тяло.

Абсолютно. Първо тялото трябва да е здраво и подвижно, за да може да се приложи какъвто и да е философски елемент. Обратната последователност е опасна. (В момента забелязвам, че познатите ми “духовни” йоги, са във филма с пълна сила. Забравили са тотално какво са проповядвали на клетите си последователи и в момента треперят по бункерите си в очакване да настъпи смъртта причинена от грипа... ) :)
Да не говорим, че  физическите упражнения от йога въздействат и на емоционалното съсояние, което към момента е трагично на планетарно ниво.

...или, както казва един велик учител: “Yoga teaches us to cure what need not be endured, and endure what cannot be cured.”

Мнението беше редактирано от Margi на 23.03.20 22:53.

24.03.20
08:57

казано от Margi на 23.03.20, 22:53:

в очакване да настъпи смъртта причинена от грипа... ) :)

Викаш,това което се случва е грип?
Философски елемент в неподвижно тяло не може а))))?
Само физическите упр.от йога въздействат емоционално...всички други изобщо не въздействат.

24.03.20
09:41

казано от nervak на 24.03.20, 08:57:

казано от Margi на 23.03.20, 22:53:

в очакване да настъпи смъртта причинена от грипа... ) :)

Викаш,това което се случва е грип?
Философски елемент в неподвижно тяло не може а))))?
Само физическите упр.от йога въздействат емоционално...всички други изобщо не въздействат.

Не е. Ако беше, нямаше да я има истерията. Имаше свински грип навремето - силно заразен, мореше млади хора, минала съм го вкъщи - оживях. Истерия и страх нямаше толкова. Идеята ми беше, че са се закопали и само чакат да умрат.
Разбира се, че всяко физическо упражнение въздейства, всеки вид - по различен начин.
Философски елемент в неподвижно тяло е...дървен философ... 😂

Мнението беше редактирано от Margi на 24.03.20 09:43.

24.03.20
22:00

Движение:
- клек с високо изтегляне от дефицит, гребане с пудовката, колелце от колене
- йога, 75 мин, но около 40 от тях бяха ефективни, после Малчо се събуди, телефона звъня и т.н.

Храна и добавки:
- активен въглен
- CBD, йод, пробиотик, вигантол, масло от дроб на треска
- какао в чага чай с lion’s mane, кокосово масло, мед
- овес с пш.зародиш, чиа, конопено семе, орехи, кокосова захар
- хрупкав течен шоколад
- ръжен хляб с масло и домашна лютеница; шоколад
- салата от рукола, спанак, дом.я.оцет, зехтин; квасен ръжен хляб с делишу, бисквити, варено сгъстено мляко

Вода:
- 1.8

Сън:
- с една идея по-добре от предишните дни; следобед отново дремнах с Малчо

Мнението беше редактирано от Margi на 24.03.20 22:22.

25.03.20
22:34

Движение:
- суингове с пудовката, подскок от клек, раменни преси с ластик
- йога, 80 минути, но около 55-60 от тях ефективни
- 2-3 обърнати ресторативни пози за 10-тина минути

Храна и добавки:
- активен въглен
- Б6, Б12, пробиотик, масло от дроб на треска, CBD
- какао в чага чай с lion’s mane,кокосово масло, мед, морска сол
- хрупкав течен шоколад; смути от млад кокос с банан, конопено семе
- малко кейл на пара, квасен ръжен хляб с козе сирене с папая; шоколадови бисквити
- кисело мляко с кокосова захар и пшеничен зародиш; половин ябълка
- краставица, репички, кейл на пара, 2 бъркани яйца със сирене; шоколад
- 2-3 глътки Евксиноградско бяло вино

Вода:
- 1.7

Сън:
- както вчера

26.03.20
21:48

Движение:
- йога, 80 мин

Храна и добавки:
- активен въглен
- CBD, йод, пробиотик
- кафе в чага чай с lion’s mane, кокосово масло и мед; хрупкавнтечен шоколад
- репички, квасен ръжен хляб с делишу, авокадо, краставица; шоколад
- половин капучино с лешниково мляко
- кокосова вода с вишновка
- зелена салата, репички, ръжен хляб с хумус (за втори път беля нахута зърно по зърно заради Малчо, а на него явно не му харесва хумуса 😥 ...така или иначе, белен става по-вкусен); шоколад
- чай от джинджифил, лимон, мед

Вода:
- 1.8

Сън:
- първото събуждане на Малчо беше към 23.30, т.е.около 20 минути след като си легнах, от там нататък - неспокойно спахме

У нас нямаме нужда от дезинфекция - от месеци водата от водопровода вони на хлор, скоро кожата ми ще окапе. 😓 Кьорав вирус не е останал...

Мнението беше редактирано от Margi на 26.03.20 21:56.

27.03.20
22:12

Движение:
- сиингове и клекове с пудовката, колелце от колене
- йога, 70 мин
- разходка до лидл - тръгнахме сутринта, но на половинара път се сетихме, че до 10.30 няма да ни пуснат, така че отидохме пак следобед и комбинирахме с други задачи...не мога да повярвам, че отчитам ходене по магазини като активност 😥

Храна и добавки:
- активен въглен
- МСМ + Ц, Б12, пробиотик, масло от дроб на треска
- кафе Етиопия в чага чай с кокосово масло и мед; половин лъжичка хрупкав течен шоколад
- тахан с мед, лимон, какаови зърна
- квасен ръжен хляб с делишу; шоколад
- рокет боза, някокко крекера
- зелена салата, репички, квасен хляб с масло и чубрица; шоколад
Трябва да спрем да купуваме от квасения хляб, защото ям само това като го има. Малчо като го види също само хляб иска.

Вода:
- 1.6

Сън:
- вече дори не помня колко и кога се будим, обаче днес установихме, че има един зъб, който е пробил отгоре, дано малко да се поспива в следващите дни...

Мнението беше редактирано от Margi на 27.03.20 22:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1