Нищо интересно след 54

Прескочи до:

16.06.20
20:01

16.06.2020
Тренировка Б
Загряване и вработване.
Мъртва тяга 10х2х95 през 10 сек и след две мин 1х7х105
Военна преса 10х2х35 през 10 сек и след две мин 1х4х45
Силово гребане с дъмбел 10х2х32,5 на ръка през 10 сек и след две мин 1х7х37,5
Кофи 10х2хСТ през 10 сек и след две мин 1х7хСТ+10
Ренегатско гребане 4х5х20 на ръка през 30 сек
Редувано повдигане на крака от лег-2 серии до лек отказ
В СС вътрешна раменна ротация+външна раменна ротация+фейспул с ластик-1 път
Разтягане. Време точно -1час
Днес отново нямах сила и колкото и да се стараех нещата не се случваха, както исках. Важното, е че се раздадох.
КЗ и кръвно в норма.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИЛНИ

18.06.20
19:44

18.06.2020
Здравейте,
Тренировка В
Загрявка и вработване
Зерчер клек-10х2х50 през 10сек и след 2 мин 1х5х60
Обръщане от земя 10х2х50 през 10 сек след 2 мин 1х2х60
Тесен лег 10х2х60 през 10 сек и след 2мин 1х3х70
Набиране на въже 10х1хСТ през 10 сек и след 2 мин 1х5хСТ
Пуловерпреса 4х4х20 през 30 секунди+руско усукване 1х6х15 през 30 сек.
Външна ротация от хоризонтала 2х5х7,5 на ръка+повдигане на пълна чаша 2х5х7,5 на ръка+2 пъти разпъване на ластик пред гърди в СС без почивка.
Разтягане.
Общо време точно 1 час.
Не съм доволен  от тренировката.
КЗ и кръвно в норма.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

18.06.20
19:56

Защо не си доволен?
Зерчер и обръщане веднага е гадно смазване...липса на въздух...пот...

Мнението беше редактирано от nervak на 18.06.20 19:57.

18.06.20
20:00

Така е...
И все още не се получава според мен.

Мнението беше редактирано от Цветан на 18.06.20 20:25.

18.06.20
21:49

казано от Цветан на 18.06.20, 20:00:

Така е...

Кое не ти се получава?

18.06.20
22:21

Най-вече ме дразни липсата на сила в краката след зерчера и обръщането не се получава.Истината , е че трябва време, мноого време и работа за да се случат нещата, а повярвайте ЕГН-то си дава своето отражение.
Лека нощ, и благодаря “нервак”

18.06.20
22:23

казано от Цветан на 18.06.20, 22:21:

Най-вече ме дразни липсата на сила в краката след зерчера и обръщането не се получава.Истината , е че трябва време, мноого време и работа за да се случат нещата, а повярвайте ЕГН-то си дава своето отражение.
Лека нощ, и благодаря “нервак”

ЕЕЕ добро утро -много ясно ,че няма сила...и не е много от ЕГНто...просто Сашо е садист.

19.06.20
06:38

казано от Цветан на 18.06.20, 20:00:

Така е...

Търпи ! Един от плюсовете на ЕГН - то е че трябва да си се научил да да търпиш :-)

Да префразирам ..
“Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш, да искаш да чакаш, това е .... :)))”

19.06.20
07:10

Добро утро,
То е ясно за търпението, но да се оплачеш малко от себе си е човешко, не е мъжко, но е човешко.

19.06.20
20:05

Здравейте в късния следобед
Така и така ми е криво - краката са леш, раменете са леш, ръцете и те и т.н.
Аз работя и в събота , така че днес е обикновен работен ден, но мразя петъците-изобщо не ми върви-хиляди проблеми. Последните няколко тренировки ги започвам невъстановен от предната /физически/ и с натоварена психика.
Въвеждам си в моя дневник оценки от 2 до 6 преди започване на тренировка и след завършване, т.е. до колко съм въстановен, колко е натоварена психиката и как е протекла самата тренировка. Идеята е като станат много тройките да се вземат мерки, защото двойката е контузия-силно бягам от нея. Оценката е субективна-но тя си е само за моя информация и още не ми е ясен ефекта, но ще опитам.
С оглед на горното ще задам и 1 въпрос относно “суплементи/хранителни добавки/ за въстановяване от физическо натоварване”:
Сутрин взимам глюкозамин и витамини. Вечер преди лягане ЗМА.По време на тренировка BCAA и ацетил л-карнитин. След тренировка доза протеин. Всичко е в дози по опаковка.
Въпроса е: за каква добавка да помисля или да премахна някоя от горепосочените?
Интересуват ме само лични наблюдения/не интернет статии/.
Ако има разновидности-коя точно препоръчвате.
Абстрахирайте се от цената.
Производител-само ако е важен.
Ако е комбинация от няколко как се приемат.
Интересува ме само преки наблюдения върху по-бързо и добро въстановяване.
Благодаря ВИ.

19.06.20
20:13

Честно казано, ако храната и сънят не стигат, няма какво да ти помогне. Е, има, ама това е друга тема. Л-карнитина бих казал, че ти е ненужен, особено ако го използваш за понижаване на мазнините. Ще привикнеш в един момент с тренировките и няма да си все с трески.

19.06.20
20:16

казано от Цветан на 19.06.20, 20:05:

Сутрин взимам глюкозамин и витамини. Вечер преди лягане ЗМА.По време на тренировка BCAA и ацетил л-карнитин. След тренировка доза протеин. Всичко е в дози по опаковка.
Въпроса е: за каква добавка да помисля или да премахна някоя от горепосочените?
Интересуват ме само лични наблюдения/не интернет статии/.

Нали знаеш какво казват - внимавай какво си пожелаваш, защото може да се случи. :)
Ей сега ще се появи един с незавършен трети клас, който веднъж е пил отвара от бабин зъб, казал е три пъти “Отче наш” наобратно и е плюнал през рамо и ще те заубеждава, че без плюенето не можеш да вдигнеш самолета. :D

19.06.20
20:29

А ако искаш лично мнение, подкрепено с опит, прочетени доста проучвания и все някаква основа да осмисля и съчетая двете, мога да ти предложа моето.
Възстановяването зависи от три фактора - почивка, хранене и правилно дозирани тренировки. Нито едно от трите не замества другите две.
Въпросът ти е основно в посока на хранене. Там са важни няколко фактора, като първият е достатъчно количество незаменими аминокиселини. Трите верижноразклонени са най-важни, но и останалите незаменими трябва да са в достатъчно количество. В тази връзка ако не се храниш пълноценно, трябва да си добавиш аминокиселини, като това става най-лесно чрез добавки. Ако взимаш протеин, той трябва да е с подходящ аминокиселинен профил, т. е. от животински произход. По-ефективно е да взимаш направо незаменими аминокиселини - продават. Неовкусените са едно от най-гадните неща, които съм пил. :)
Следващата брънка е магнезият. Взимаш ZMA, но нещо ме съмнява, че магнезият е достатъчно. Аз лично взимам 2,5 грама на ден (имам и медицинско основание и не препоръчвам такава дозировка, но при съвременната диета, богата на калций, поне грам). Препоръчителни са органичните форми, другите не се усвояват добре.
И накрая без пряка връзка с възстановяването, но друго, което е важно, е балансът между Омега 3 и Омега 6 мастни киселини (вторите са прекалено много в диетата на хора, които консумират предимно месо от топлокръвни животни).
Последната добавка, която ще спомена, е креатин. Възстановяването на клетъчното гориво (АТФ - аденозин трифосфат) не може да стане без достатъчно количество от него, а е доста трудно да си го набавиш само от храна. Монохидратът е доказано безопасен при дългосрочен прием, а за да се усвоява добре, трябва да е в микронизирана форма. Най-добре със суровина на CreaPure - почти всички големи производители на добавки ползват именно нея.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.06.20 20:32.

19.06.20
20:43

Благодаря, Боби
Точно такова/това/ мнение исках да прочета. Твоята възраст е близка до моята, опита ти с добавките е голям/следя дневника ти с интерес/-твоето виждане е ценно за мен.

Мнението беше редактирано от Цветан на 19.06.20 22:14.

19.06.20
20:46

Благодаря, Гордан
Храната и сънят са ми на доста добро ниво.
Ежедневието ми е доста натоварено.

19.06.20
21:02

Боби е синтезирал супер, моите преки наблюдения са абсолютно същите. Единственото което бих добавил е вит.Д. Ако нивата ми са окей, разлика не се усеща, но ако съм в дефицит ... коренна промяна в тонус и възстановяване.

Мнението беше редактирано от Splash на 19.06.20 21:03.

Dydo

19.06.20
21:04

И аз преди си бях взел креатин монохидрат, но тъй като задържа вода, а и съм хипертоник, го махнах-подарих го на един колега. Знам, че има разлика между мускулна задръжка на течности и оная другата, но все пак. Най-много наклониха везните мнения на уж знаещи хора от тук. Влязох в една тема, в която хипертоник пиеше креатин и питаше, че нещо често кръвно вдигал, със съмненията, че от както го взима. Дали е от това, не знам-може да е съвпадение, но препоръката бе: махай го веднага.
Просто споделям, какво съм чел и защо и аз реших така. Не, че приемът му не е ок за хипертоници. Нямам конкретен опит, нито някаква по-достоверна информация. При бъбречни и др. проблеми може да не е ок, но при здрави хора оплаквания нямало. Като цяло е безвреден-поне такова е окончателното мнение.

Мнението беше редактирано от Dydo на 19.06.20 21:08.

19.06.20
21:12

казано от Dydo на 19.06.20, 21:04:

И аз преди си бях взел креатин монохидрат, но тъй като задържа вода, а и съм хипертоник, го махнах-подарих го на един колега. Знам, че има разлика между мускулна задръжка на течности и оная другата, но все пак. Най-много наклониха везните мнения на уж знаещи хора от тук. Влязох в една тема, в която хипертоник пиеше креатин и питаше, че нещо често кръвно вдигал уж от както го взима. Дали е от това, не знам-може да е съвпадение, но препоръката бе: махай го веднага.
Просто споделям, какво съм чел и защо и аз реших така. Не, че приемът му не е ок за хипертоници.

Етикетът “хипертоник” е един от най-тъпите, които можеш да си поставиш. Със сигурност е по-глупав от “сифилистик”. Взимаш елементарни мерки и вече не си хипертоник (отново говоря от личен опит).
А и ако да имаш повишено кървно налягане, креатинът ти е последният проблем.

Dydo

19.06.20
21:21

Ясно, Боби, така е. Ето аз много пъти съм го казвал, че пия лекарства, с които преди да започна да тренирам, кръвното пак бе високо. От доста време, с изключение при рязката промяна на сезоните и неразположението няколко дни, през останалия период съм в норма. Даже напоследък долната граница често е и под 80, а ако скача, скача само горната. Но въпреки това си зададох въпроса, става ли да пия креатин. От това, което четох препоръката като цяло бе: НЕ, не рискувай.
Не твърдя, че е правилна. Коментирах какво са казали тук. Да, преди доста време, през което и нивото на въпросните хора може да не е било както сега.
То нищо не пречи да пробва човек и ако види негативи, да го спре. Просто аз не посмях, защото и ползите едва ли са някакви кой знае какви на фона на риска, да ми е гадно.

Мнението беше редактирано от Dydo на 19.06.20 21:23.

19.06.20
21:30

Последно си хипертоник или хипохондрик?
Да няма рожденик, че почна да пишеш?

Dydo

19.06.20
21:35

казано от Brown Bomber на 19.06.20, 21:30:

Последно си хипертоник или хипохондрик?
Да няма рожденик, че почна да пишеш?

+ Климактерик ? Простете, моля ви ?
А сега сериозно.
Тъй като Цецо често описва състоянието на кръвното и КЗ, явно следи нещата там. Коментарът ми е изцяло в насоката, тези неща да бъдат коментирани, за да са от полза.

19.06.20
21:59

Благодаря, на Дидо и splash. Въпроса бе за личните Ви наблюдения и Вие това ми отговорихте.

19.06.20
22:22

казано от Цветан на 19.06.20, 21:59:

Благодаря, на Дидо и splash. Въпроса бе за личните Ви наблюдения и Вие това ми отговорихте.

Това, което казах, но явно не си разбрал, е, че личните наблюдения са анекдотични и нямат практически никаква стойност, освен за автора им.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.06.20 22:27.

19.06.20
22:52

Аз за себе си съм селектирала следното : НАК, Омега 3, вит. Д, Магнезии, Креатин, МСМ, желатин и от време на време, когато ми е малко протеина си бъркам телешки протеин. Като дори нещ да пропусна, никога не забравям незаменимите аминокиселини, според моите наблюдения, без тях не възстановявам добре.
Само те ме спасяват по време и след двойна смяна. Успех ???

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.06.20 23:07.

20.06.20
08:07

казано от Dydo на 19.06.20, 21:21:

Ясно, Боби, така е. Ето аз много пъти съм го казвал, че пия лекарства, с които преди да започна да тренирам, кръвното пак бе високо. От доста време, с изключение при рязката промяна на сезоните и неразположението няколко дни, през останалия период съм в норма. Даже напоследък долната граница често е и под 80, а ако скача, скача само горната. Но въпреки това си зададох въпроса, става ли да пия креатин. От това, което четох препоръката като цяло бе: НЕ, не рискувай.
Не твърдя, че е правилна. Коментирах какво са казали тук. Да, преди доста време, през което и нивото на въпросните хора може да не е било както сега.
То нищо не пречи да пробва човек и ако види негативи, да го спре. Просто аз не посмях, защото и ползите едва ли са някакви кой знае какви на фона на риска, да ми е гадно.

Тествай-пробвай , препоръки много !

При кардиолога:

- Да, слушам ви какво ви е?
- За профилактичен преглед съм.
- Оплаквания?
- Да Хипертония , стнокардия и т.н.
- От кога?
- От преди 12 години.
- Какви лекарства вземате ?
- Никакви !
- Как никакви !?
- Не се налага в момента !
- Защо ?
- Нямам оплаквания .
- Как така ?
- Ами хранителен режим , спорт и т .н.
- И не взимате никакви лекарства .. ама абсолютно никакви !? И аспирин ли не взимате?
- Не .
- Вижте много е хубаво че спортувате но трява да си вземате лекарствата. Вие сте наследственно обремемен и спорта няма да ви помогне. Рано или късно ... пак ще я закъсате. - От гена, неможете да избягате !
- Велотест минахте ли ?
- Не но карам колело редовно. Освен това спортувам интензивно. (доктора даже и представа си няма от интензивно)
- Да но велотеста при нас ще покаже ако имате отклонения. На вашата възраст трябва да правите тест поне един път на година. ( за да направите теста трябва да влезете за три дни в болницата. При нас е контролирано а и е рисковано . Знаете ли че има хора както въртят велоергометъра и така падат .. това е риск за нас а и за вас.)
- Но аз карам редовно колело.
- Добре но трябва да направите теста за да видим дали всичко е наред. А и тук на кардиограмата има нещо ... леко отклонение ....
- А задължително ли трябва да влизам в болница.
- Да там ще бъдете под наблюдение . Все пак това не е толкова страшно.
- Добре !
- Сега ви пиша да вземате аспирин преди сън... и велотест да направите .
- Добре. 

Имам и други примери :-) ... затова първо експериментирам-тествам и ако не работи .. не работи. Това че ми го е казал медик за мен нищо не значи :-) . Нищо против медиците !
Те лично преди години ме бяха вързали за една шапка лекарства за дълго време. А на въпроса ми до кога ще пия лекартва ми отговориха . “До края - товя не се лекува”!

Сега ще пия аспирин .. поне ! Как така нищо няма да пия ?! Трябва.. неможе така :-) какво значи спортува !?

20.06.20
09:32

И преди съм давал пример с кардиолог, който ми препоръча да не вдигам по-тежко от 6 кг. Ако си меря кръвното всеки ден или си изследвам холестерола редовно, няма как да не отчета отклонения от нормата, а оттам шепа лекарства всеки ден, за да съм “здрав”, като останалите, чак до дълбоки старини, когато ще пукна от инсулт, инфаркт или по-вероятно рак.

20.06.20
10:05

Почти се припознах в поста на Христо Атанасов :)
Благодарности на Всички .
Опледелено има полза от вашите отговори.

20.06.20
18:30

20.06.2020
Здравейте,
Кондиция преди тренировка-4
Тренировка Г
Тясна тяга 10х2х90 през 10 сек и след две мин 1х10х100
Раменна  преса 10х2х17,5 през 10 сек и след две мин 1х6х20
Гребане на хоризонтален скрипец 10х2х60 през 10 сек и след две мин 1х10х70
Гребане от земя 1х8х60
Борческо въртене 10х2х15 през 10 сек и след две мин 1х6х17,5
Планк с повдигане на ръце и крака през 10 сек 2х1,2мин+повдигане на крака от вис 45 и 30 сек.
В СС вътрешна раменна ротация+външна раменна ротация+фейспул с ластик-2 пъти
Разтягане.
Оценка на тренировката-5
Започнах да тренирам леко изморен ,но всичко вървеше без проблем. Този път мисля, че и техниката ми бе на прилично ниво. На макс серията на борческото забравих да вдигна тежеста и като я започнах - ми ... леко ми е и на 10 спрях и се усетих. Вдигнах тежеста и след 2 мин на ново.
Закупих си креатин и след консултация със Сашо ще започна наговия прием. Ще следя кръвното и КЗ
1 час след тренировка Кз  5,1/ след креатин и един  ред шоколад/, кръвно127/81 пулс 78
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.

21.06.20
06:52

казано от Цветан на 20.06.20, 10:05:

Почти се припознах в поста на Христо Атанасов :)
Благодарности на Всички .
Опледелено има полза от вашите отговори.

Цецо, сега вдигам кръвно и адреналин само с тренировки и хонда :-) !
И за двете никога не е късно !

21.06.20
16:27

21.06.2020
Здравейте,
Утре дъщеря ми лети за Германия и затова набързо-бягане 3 км за под 18 мин. По-малко от 30 мин със загряване и растягане.
Кръвно 1 час след “тренировка” 129/89 пулс 75
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

23.06.20
20:15

23.06.2020
Здравейте,
Тренировка А
Загрявка и вработване
Клек хай бар-10х2х60 през 10сек и след 2 мин 1х7х70
Обръщане прав 10х2х40 през 10 сек и след 2 мин 1х7х50
Лег раменен хват 10х2х60 през 10 сек и след 2мин 1х7х70
Набиране подхват 10х1хСТ през 10 сек и след 2 мин 1х4хСТ
Пуловерпреса 4х8х10 през 30 секунди+коремни преси 1х10х10
Външна ротация от хоризонтала 2х5х7,5 на ръка+повдигане на пълна чаша 2х5х7,5на ръка+2 пъти разпъване на ластик пред гърди в СС без почивка.
Разтягане.
КЗ и кръвно в норма
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИЛНИ.

25.06.20
19:30

25.06.2020
Тренировка Б
Загряване и вработване.
Мъртва тяга 10х2х100 през 10 сек и след две мин 1х4х110
Военна преса 10х2х35 през 10 сек и след две мин 1х4х45
Силово гребане с дъмбел 10х2х35 на ръка през 10 сек и след две мин 1х4х40
Кофи 10х2хСТ+5 през 10 сек и след две мин 1х2хСТ+15
Ренегатско гребане 4х5х20 на ръка през 30 сек
В СС вътрешна раменна ротация+външна раменна ротация+фейспул с ластик-1 път
Разтягане. Време около -1час
На три от упражненията вдигнахме килограмите и бях почти пред отказ на интервалите-след тренировка бях “вир-вода”
КЗ и кръвно в норма.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИЛНИ

27.06.20
17:49

27.06.2020
Здравейте,
Тренировка В
Загрявка и вработване
Зерчер клек-10х2х50 през 10сек и след 2 мин 1х6х60
Обръщане от земя 10х2х50 през 10 сек след 2 мин 1х4х60
Тесен лег 8х2х60 през 10 сек и на деветото се затиснах. Усещах, умора в трицепса след кофите от предната тренировка , но не очаквах да ме предаде. 2 мин “борба” до като хвърля щангата на земята вследствие , на което корема е леко надран. 3 мин почивка и продължавам
Набиране на въже 10х1хСТ през 10 сек и след 2 мин 1х5хСТ
Пуловерпреса 4х4х20 през 30 секунди+2 пъти крака от вис 30 сек.
Външна ротация от хоризонтала 2х5х7,5 на ръка+повдигане на пълна чаша 2х5х7,5 на ръка+2 пъти разпъване на ластик пред гърди в СС без почивка.
Разтягане.
Общо време точно 1 час.
КЗ и кръвно не съм ги мерил днес.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Мнението беше редактирано от Цветан на 27.06.20 17:59.

29.06.20
19:42

29.06.2020
Здравейте,
Тренировка Г
Тясна тяга 10х2х90 през 10 сек и след две мин 1х8х100
Раменна  преса 10х2х17,5 през 10 сек и след две мин 1х6х20
Гребане на хоризонтален скрипец 10х2х70 през 10 сек и след две мин 1х5х80
Гребане от земя 1х10х60
Борческо въртене 10х2х15 през 10 сек и след две мин 1х6х17,5
Планк с повдигане на ръце и крака през 10 сек 3х1,4мин+повдигане на крака от вис 2х45 и 1х30 сек.
Разтягане.
Тренировка -1 час и 15 мин-след интервалите си се “мотах”.
1 час след тренировка, кръвно125/74 пулс 77
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.

02.07.20
20:12

02.07.2020
Здравейте,
Тренировка А
Загрявка и вработване
Клек хай бар-10х2х60 през 10сек и след 2 мин 1х8х70
Обръщане прав 10х2х40 през 10 сек и след 2 мин 1х7х50
Лег раменен хват 10х2х60 през 10 сек и след 2мин 1х7х70
Набиране подхват 10х1хСТ през 10 сек и след 2 мин 1х5хСТ
Пуловерпреса 4х8х15 през 30 секунди+руско усукване 1х8х15
Външна ротация от хоризонтала 2х5х7,5 на ръка+повдигане на пълна чаша 2х5х7,5на ръка+2 пъти разпъване на ластик пред гърди в СС без почивка.
Разтягане.
КЗ 5,4 на гладно, кръвно в норма
От два дни ме наболява кръста , но след  като загрях хубаво нямаше и помен от болка. Напомни за себе си на пуловерпресата. след тренировка всичко е наред.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИЛНИ.

04.07.20
19:21

04.07.2020
Тренировка Б
Загряване и вработване.
Мъртва тяга 10х2х100 през 10 сек и след две мин 1х4х110
Военна преса 10х2х35 през 10 сек и след две мин 1х6х45
Силово гребане с дъмбел 10х2х35 на ръка през 10 сек и след две мин 1х6х40
Кофи 10х2хСТ+5 през 10 сек и след две мин 1х4хСТ+15
Ренегатско гребане 4х4х22.5 на ръка през 30 сек
Разтягане. Време около -1час
Много е топло във “фитнеса” и бях адски потен. Лятото ще се “берат” ядове.
Кръвно 120/70 пулс 73, КЗ не съм мерил.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИЛНИ

05.07.20
06:57

Една от причините да избера пудовките е че съм мобилен :-) . Сега в жегата стоят постоянно в колата. А на въздух в гората се тренира доста по добре.

Бади здрав !

05.07.20
07:40

казано от Христо Атанасов на 05.07.20, 06:57:

Една от причините да избера пудовките е че съм мобилен :-) . Сега в жегата стоят постоянно в колата. А на въздух в гората се тренира доста по добре.

Бади здрав !

Живота е пред мен, и на тях ще им дойде времето.

06.07.20
19:36

06.07.2020
Здравейте,
Тренировка В
Загрявка и вработване
Зерчер клек-10х2х50 през 10сек и след 2 мин 1х6х60
Обръщане от земя 10х2х50 през 10 сек след 2 мин 1х5х60+1х2х60 високо изтегляне от земя
Тесен лег 10х2х60 през 10 сек и след 2 мин 1х4х70
Набиране на въже 12х1хСТ през 10 сек и след 2 мин 1х5хСТ
Пуловерпреса 4х4х22.5 + 2 пъти редувано повдигане на краката от лег до лек отказ във вариант старт на всяка минута.
Разтягане.
Общо време точно 1 час.
КЗ на гладно 5,7mmol/L.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

07.07.20
20:13

07,07,2020
Здравейте,
Днес проверка на белодробния капацитет:
5 км бягане под 30 мин. със среден пулс 146 удар/мин - след 4-тия км краката отказаха, а въздух имаше.
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1