Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

22.06.20
23:08

Движение:
- йога, час
- разходка

Храна и добавки:
- Б12, йод, CBD, пробиотик
- кафе в чага чай с мака, lion’s mane, кокосово масло и мед
- тахан лешници и коноп, хрупкав течен шоколад
- крекери с хумус, ванилов крем
- 2 нектарини
- остатъка от вчерашния ориз, аспержи, кашкавал; сладолед
- няколко крекера, малко кашкавал

Вода:
- към 1.4

Сън:
- бива. Малчо заспа бързо, дори не помня кога съм се будила

23.06.20
21:32

Движение:
- йога, 70 мин
- разходка

Храна и добавки:
- чаша топла солена вода
- йод, CBD, масло от дроб на треска, пробиотик
- тахан лешник, чуфа, на върха на лъжичката мед
- какао в чага чай с мака, кокосово масло и мед
- банан
- квасен ръжено пшеничен хляб с делишу и подправки, шоколад, вафла хармоника
- хрупкав течен шоколад
- половин банан
- лайм с ром и кафява захар
- домат със зехтин, басмати с подправки, лютеница; вафли не-хармоника, хрупкав течен шоколад
- фъстъци

Вода:
- 1.6

Сън:
- приличен

24.06.20
22:29

Движение:
- йога, час
- разходка

Храна и добавки:
- Б12, Б9, йод, прибиотик, синя спирулина
- кафе в чага чай с мака, lion’s mane, кокосово масло и мед
- овес с кокосово масло, конопено семе и мед
- няколко ореха, хрупкав течен шоколад
- квасен хляб с кашкавал, препечен с лютеница
- рокет боза
- салата домати, краставици, сирене, зехтин; омлет с куркума, сирене; мангово сорбе, вафли ?
- няколко крекера

Вода:
- 1.6
- чаша топла вида с морска сол

Сън:
- бива

Мнението беше редактирано от Margi на 24.06.20 23:50.

25.06.20
21:03

Движение:
- нямаше йога, по времето което е за йога, пътувахме, после не ми се занимаваше, само малко раздвижване - хоризонтално набиране на TRX, лицеви опори, подскоци

Храна и добавки:
- МСМ + Ц, CBD, пробиотик
- конопен протеин в кокосова вода с малко мед
- банан
- суров бар
- коприва с басмати и кисело мляко, млечно кисел десерт, няколко мини бисквитки, дом.кекс
- кафе Перу във френска преса с кафява захар, дом.курабийка
- салата от рукола, манголд, домат, зехтин; таратор, 2 фпх с масло и кашкавал, препечени, дом.кекс с дом. сладко от вишнап, шоколад

Вода:
- към 1.3

Сън:
- неспокоен, Малчо на доста пъти проплакваше

Градинките ни са тотал щета. Месец и повече не сме идвали и са напълно завладяни от треволяци. Единствено руколата се е оказала по-голям бурен от тревата и манголда. Все още имам някакви надежди за тиквичките, доматите, за които е доста рано, лютите чушки, физалиса и евентуално - някоя друга тиква. Моркови, цвекло, броколи, сминдух, са напълно заличени. А, и копър имаме - гъст като гора. По дърветата има ябълки, сливи, мушмули, лещници.

25.06.20
22:37

Аспержите и морковите също трудно се потискат...даже искат разреждане.

26.06.20
09:13

казано от nervak на 25.06.20, 22:37:

Аспержите и морковите също трудно се потискат...даже искат разреждане.

За аспержи не съм се сещала да гледам. Мислех, че са капризни на усливия. Тук не са ни кой знае какви условията - почвата е глинеста и не е много, относително късно се вдигат нощните температури, ако не вали - няма кой редовно да полива, а ако вали, плевелите превземат всичко. Има едно единствено място, където е завет от вятъра и не попадат твърде много семена, и там са доматите. Затова гледам да сея такива неща, които не изискват кой знае какви грижи. Засега руколата, копъра, магданоза са супер. Всичко зелено също, стига да се бере навреме и да не станат стъбла. Кейла вървеше добре преди години, но го нападнаха някакви буби и за нас почти не остана.

26.06.20
09:25

Те не искат сериозни грижи,а поетапно садене...щот ако ги сееш наведнъж,после наведнъж практически трябва и да ги изрежеш.
Играчка  е първата ..и втората година...после е лесно.

Мнението беше редактирано от nervak на 26.06.20 09:28.

26.06.20
10:04

Лесно ще е ако сме там от март до октомври (или поне ако си планираме пътуванията според това какво има да се прави в градината), ама като ходим епизодично през месец и поливина, каквото поникне, все е добре. ?

Мнението беше редактирано от Margi на 26.06.20 10:05.

26.06.20
10:09

Ам тогава бамбук...нищо не иска,само на сорт да попаднеш.
Почти цял сезон режеш връхчета....ма няма отърване от него...по зле е от гулията в това отношение.

26.06.20
10:34

Аз като гледам руколата как никне на 20-30 метра от градинката си, догодина може рукола да косим вместо детелини и троскот. ?

26.06.20
22:08

Движение:
- йога, 40 мин, основно Суря Намаскар и обърнати
- мислех да се раздвижа следобед, но съвсем честно - домързя ме, така че останах със студения водопад и многото слънце

Храна и добавки:
- конопен протеин с мед
- тахан от лешници и коноп с мед
- кафе от френска преса с кафява захар
- няколко череши
- нектарина, кайсии
- малибу с лимон, мед и газирана вода
- таратор, киноа на уок тиган със зеленчуци; шоколад
- фъстъци, няколко шоколадови дребни сладки

Вода:
- към 1.2-3

Сън:
- между 3 и 4.30 не спахме

27.06.20
20:35

Движение:
- раздвижване - гребане на TRX, тяга с 24-ката, лицеви опори, около 7 серии, после - бягане до края на селото и обратно (около 600 м общо)
- йога, час - стоящи, обърнати, баланси на ръце
- разходка
- много слънце, много водопад

Храна и добавки:
- пробиотик, CBD
- кафе от френска преса с кафява захар (не съм от хората, които не могат да зачочнат деня си без кафе, обичам когато пия, да е вкусно и качествено. Обикновено пия кафето си с кокосови масла и други добавки, чисто кафе не обичам да пия. Установявам, обаче, че приготвено във френската преса ми е супер вкусно, и колкото и силно да го направя, не ми изпържва нервната система както еспресото. А по документи, във филтърните кафета имало повече кофеин от еапресото...мен обаче не ме кефи приготвянето му под налягане)
- праскова, нектарина
- череши малко, вишни
- квасен хшяб с хумус с печена пиперка, суров бар
- малибу със сок от манго
- салата рукола, манголд, домат, краставица; басмати с пиперка, морков, подправки; вафли

Вода:
- 1.6-7

Сън:
- бива

Мнението беше редактирано от Margi на 27.06.20 20:39.

28.06.20
21:47

Движение:
- йога, 45 мин
- раздвижване - гребане и суингиве с 24-ката
- много слънце, водопад

Храна и добавки:
- МСМ + Ц + ниацин + слънце + студен водопад - комбинация за напреднали, отваря всички чакри ?, пробиотик, CBD
- кафе от френска преса с кафява захар
- овес с чиа, конопен протеин, кокосово мляко и мед
- нектарина
- басмати с коприва и кисело мляко, домашен шоколад
- вишни
- сайдер
- таратор, хумус с печена чушка, две филийки хляб, шоколад

Вода:
- 1.8

Сън:
- горе долу

Сутринта до водопада срещнах водно конче, което току що беше приключило живота си като ларва и беше станало водно конче. Ларвата седеше от едната страна на листото а водното конче от другата.

29.06.20
22:40

Движение:
- хоризонтално набиране на TRX, подскоци, напади, тяга с 24-ката, разтягане - 15-тина мин
- нямаше йога, защото пътувахме към София
- слънце и водопад

Храна и добавки:
- синя спирулина, пробиотик, масло от дроб на треска
- какао с кокосово масло и мед
- тахан от лешници и коноп, малко мед
- вишни
- 2 фпх с масло и кашкавал, домашем шоколад и малко бял шоколад
- нектарина
- таратор, 2 варени яйца, домашна баница; хрупкав течен шоколад

Вода:
- 1.5-6

Сън:
- няколко събуждания

Мнението беше редактирано от Margi на 29.06.20 23:35.

30.06.20
22:05

Движение:
- разходка
- йога, малко над час

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, пробиотик, CBD
- конопен протеин в кокосова вода с мед
- кафе с кокосово масло, мака, мед
- праскова
- 2 филийки квасен хляб с хумус с пиперка; хрупкав течен шоколад
- нектарина
- салата от домат, манголд, рукола (зелените неща - от градината), дом.оцет, зехтин; 2 филийки квасен ръжен хляб с хумус; мангово сорбе, шоколад
- праскова

Вода:
- 1.6

Сън:
- неспокойно спа Малчо

01.07.20
16:59

Движение:
- разходка
- раздвижване: клекове с пудовката (16) пред гърди, подскок от клек, колелце от колене
- йога, 75 мин, помотвах се. Стоящи пози, стойки на ръце, пасивни изтегляния назад, обърнати/ресторативни

Храна и добавки:
- йод, пробиотик, CBD
- какао с мака, кокосово масло и мед
- овесени ядки с чиа, смес от покълнали и ферментирали храни (warrior), накиснати в кокосова вода, банан
- конопен протеин в кокосова вода с мед и смес от същата марка, друг вид (druidess)
- 2 филийки квасен ръжен хляб със семки с хумус, пш.зародиш, нигела; хрупкав течен шоколад
- праскова
- за вечеря вероятно салата като вчерашната, и нещо леко + десерт

Вода:
- 1.5

Сън:
- опитваме да научим Малчо да спи в неговото си легло и малко драматично мина нощта. По някаква причина се събудих към 2, после Вики се събуди към 3, отне около час докато спре да се върти и проплаква (предполагам, следващия зъб го тирмози)

Доста скептична бях към храните на ancestral superfoods, които добавих в на Малчо закуската и моят протеин, но всъщност са доста приятна добавка към каши и смутита. Все още обаче смятам цената им за неадекватна на нашия пазар.

Мнението беше редактирано от Margi на 01.07.20 17:01.

02.07.20
22:08

Движение:
- няма. Пътувахме сутринта, после ме хвана жегата и само поразтегнах за не повече от 10 минути
- повече на сянка седях, че не се издържаше, а студения водопад не е никак студен вече, и дебита е понамалял

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, пробиотик
- конопен протеин в кокосова вода с мед
- малко тахан от лешник и чуфа
- домашна баница, от на Малчо гуакамолето и няколко хапки хляб докато обикаляхме лидл, бял шоколад
- нектарина
- малибу с лайм
- кисело мляко с поливин лъжичка мед
- салата от манголд, пиперка, домат, краставица, дом.я.оцет, зехтин; 2 филийки кваден хляб с масло и кашкавал; 2 вафли

Вода:
- към 1.8

Сън:
- първо ставане в 4, после май се будихме към 6 и станахме в 8.30. Няколко дни подред си лягам след 23.30 и вече се чувствам скапана.

Мнението беше редактирано от Margi на 03.07.20 07:26.

03.07.20
22:20

Движение:
- раздвижване: АМШ/УМШ на TRX + хотизонтални набирания; гребане + тяга с пудовката (24), суингове + лицеви опори
- йога, час
- разходка (из гората на сянка)

Храна и добавки:
- МСМ + Ц + ниацин; синя спирулина (предните дни също пих, но забравих да пиша), пробиотик
- какао с тинктура чага, кокосово масло и мед
- половин банан, овесени ядки с чиа, кокосово масло и мед
- праскова
- филийка квасен хляб с гуакамоле; шоколад
- нектарина
- сайдер
- няколко крекера и резен кашкавал
- салата домат, краставица, пиперка, зехтин; 1.5 варени яйца; фафла хармоника, протеинови бисквити

Вода:
- 1.5

Сън:
- горе-долу

Мнението беше редактирано от Margi на 03.07.20 22:21.

04.07.20
21:38

Движение:
- до Трявна и обратно с колело, ок. 15 км, на връщане - зор голям нагоре
- йога, 30-тина минути
- разходка, пак по баир нагоре

Храна и добавки:
- пробиотик, синя спирулина
- какао в лешниково-оризово мляко с мед
- пъпеш
- кафе Конго във френска преса - това кафе директно оглавява класацията ми - уникален вкус и аромат; малко шоколад
- домашма баница, произведение на шеф Слави, няколко хапки сусамка
- шоколад
- 2 крекера
- нектарина и половина
- бяло вино
- тиквички на грил със зехтин; салата рукола, домат, краставица, зехтин, дом.оцет; коприва с басмати и кисело мляко; дом.баница с дом.сладко от горски ягоди, малко шоколад
- две хапки сусамка, няколко фъстъка

Вода:
- 1.5

Сън:
- 2 будения, иначе спокойно

Тази котка е уникалана - с Малчо станаха първи приятели - той я мачка, дърпа, гали и гушка (доколкото му се отдава), а тя не само че не протестира, ами и постоянно върви след него. ❤

Мнението беше редактирано от Margi на 04.07.20 22:26.

05.07.20
22:24

Движение:
- раздвижване: АМШ/УМШ на TRX, хоризонтално набиране + тяга с пудовката
- йога, час, но се помотвах и юе мързеше
- разходка из неокосено пасище с трева по-висока от мен, ваъщност, щяхме да берем кантарион, но беше попреминал вече, та си останахме с разходката. Набрахме обаче липа - упоих се от аромата на цветовете, заровена за половин час между клоните ?

Храна и добавки:
- синя спирулина, пробиотик
- кафе Конго с кафява захар, една част от него разредих с лешниково мляко, че ми дойде силно
- нектарина
- дом.баница с мед
- още малко кафе
- шоколад
- пъпеш
- моркови на пара, дом.баница, два резена кашкавал, ванилов крем и palm free бисквити
- още малко бисквити

Вода:
- 1.4

Сън:
- както предните вечери

Мнението беше редактирано от Margi на 05.07.20 22:31.

06.07.20
20:35

Движение:
- с колелото до пазара в Трявна и обратно с тежка раница
- 20-тина минути йога
- обратно в София, жега по пътя, задух в града
- 2-3 пасивни изтегляния назад - усещам си зле горната част на гърба и практиките ми в последно време са оснивно натам насочени

Храна и добавки:
- синя спирулина, пробиотик, масло от дроб на треска, CBD
- кафе Конго с кафява захар
- лешниково мляко с какао и мед
- малини
- варено яйце, домашни баница и сладко от горски ягоди
- бяло вино
- салата домати, краставица, зехтин; фритата с дом.яйца, котидж сирене, тиквичка от градината; вафли някакви, лъжица хрупкав течен шоколад

Вода:
- 1.2-3 вероятно

Сън:
- 5 часа непрекъснат сън ми се събраха, после още около 2

07.07.20
21:43

Движение:
- разходка
- йога, час

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, пробиотик, йод
- няколко глътки кафе с мака, кокосово масло, мед
- конопен протеин в орехово мляко с мед
- хрупкав течен шоколад
- малко пъпеш
- 2 филийки Вита с делишу с домат и риган, 2 резена домат; шоколад
- пъпеш
- малини
- домат, краставица, тиквичка от градината в масло, няколко лъжички киноа със зеленчуци; 2 филийки квасен ръжен хляб с масло и кашкавал; млечно кисел десерт, вафли
- нпколко фъстъка

Вода:
-не ми върви тези дни водата - не повече от 1.2, чаша с морска сол

Сън:
- 2 събуждания, първото в 3

Гръдния отдел на гръбнака ми спи.

Мнението беше редактирано от Margi на 08.07.20 12:48.

08.07.20
18:55

Движение:
- разходка
- йога, час и малко

Храна и добавки:
- йод, пробиотик, масло от дроб на треска, CBD
- конопен протеин в орехово мляко с малко мед
- малко от закуската на Малчо - банан с покълнали храни на прах и чиа
- пъпеш
- шепа орехи
- 2 филийки вита с хумус, малко домат домашен шоколад
- половин нектарина и една кайсия
- краставица, гуакамоле, 2 филийки вита , шоколад
- няколко фъстъка
- малко хумус и хапка хляб

Вода:
- 1.4-5

Сън:
- следващото зъбче е на път и спахме зле

Мнението беше редактирано от Margi на 08.07.20 21:58.

09.07.20
20:07

Движение:
- йога, час + 20 минути пранаяма; на половината си припомних думите на Олга, че пранаяма няма как да се практикува ако човек е изтощен, тя изисква енергия...та, усетих как не ми стига силата
- малко разходка с Малчо до площадката, там - драми някакви.
Една баба “под наем” се разкрещя на две годишно мониченце, че се е изакало в памперса. Съответно, детето ходи около 20 минути с наакани гащи, от които миришеше на поне 5 метра. Взе да го сменя, детето реве, тя му крещи, заплахи, ще го дава на цигани и т.н. това продължава около 10 минути и Вики гледа уплашено, а аз се опитвам да му отвлека вниманието. Идва баба 2. На нея и се родило правнуче. Съответно, забраявя за внучето, което води и започва около 20 мин телефонни разговори. Отива до близкия магазин за бонбони и оставя внуче на площадката. То започва да пищи. Баба под наем се опитва да го накара да спре и го тръска. Междуврвменно момиченцето лапа камък за да го смуче. Баба под наем крещи отново и го плясва силно зад врара, камъчето изхвърча на около метър от устата...
- вече сме в Банско и всичкп е тихо...засега

Храна и добавки:
- Б9+Б12, пробиотик
- какао с мака, кокосово масло и мед
- банан, домашен шоколад
- квасен хляб с авокадо; шоколад - домашен и недомашен
- конопен протеин в орехово мляко с мед, Малчо с удовослтвие ме подяде с около половината
- салата - класика от снимката, бъркани яйца със сирене...пак класика; вафли и малко шоколад

Вода:
- пак не върви...около 1.3

Сън:
- може и по-добе

Мнението беше редактирано от Margi на 09.07.20 20:09.

10.07.20
22:28

Движение:
- йога - 10-15 мин суря намаскар след събуждане (понеже другите още спяха и реших да уползотворя времето); следобед още 40-45 мин
- разходка до х. Демяница, пътя се удължи с около 30 минути, понеже бяхме изпуснали нещо важно от инвентара и трябваше да се върнем

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе от френска преса с кафява захар, две редчета шоколад
- на хижата - кисело мляко с боровинки, половин пържена филийка, две глътки кафе
- няколко парченца авокадо, половим филийка квасен хляб от на Малчо
- праскова, малко смокиня
- шоколад
- шопска салата, омлет, няколко пържени картофа и чаша вино; вафли

Вода:
- 1.4

Сън:
- Малчо спа цяла нощ, аз се будих в 2 часа

Голямо разочарование на яз. Кринец - почти празен е - източваха го в момента - цялото очарование на мястото се губи с полупразен язовир. ?
Като се прибрахме, се оказа, че бойлера ни не работи - някаква жичка нагоряла и се прекъснала - два студени душа. На Вики му топлихме на котлона вода за банята.
Вечерта разцепих джънковете - не издържах накрая - Вики плака следобед около 2 часа без почивки, като през цялото време се вкопчваше в мен, нищо не го успокояваше, съответно, мозъкът ми прегря, и също като бойлера, една от жичките ми се прекъсна вечерта, та виното, пържените картофи и вафлите са ми “извинени”.

Мнението беше редактирано от Margi на 10.07.20 22:54.

11.07.20
19:18

Движение:
- разходихме се до х. Семково. Ходенето - около час и нещо, останахме поне още толкова на хижата - пред нея имаше чудесна сянка и детски пързалки, така че, падна игра. Нямаме опит с ходене в Рила, но всеки път когато отидем там - не ме грабва. Енергията на Пирин е различна. От друга страна, не сме ходили по високото, там вероятно е различно, ни тази година няма да стане - гледаме по-сенчести маршрути да избираме, за да не е тежко за Вики на 30 градуса из камънака, без грам сянка. Иначе, имаше идея да качваме днес Вихрен, но беше отхвърлена, колкото и да но блазнеше. Не съм сигурна за височина над 2500 м как се отразява на толкова малко дете.
- йога, 40 мин, стойки на ръце повече

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе както вчера
- овес с кокосово масло, орехи, мед
- шоколад
- филийка квасен хляб, хапка домати в кокосово масло със сирене, хапка котидж сирене
- диня
- праскова
- фреш грейпфрут с хавана клуб
- ктаставица, маслини, омлет със сирене и домати; бисквити с шоколад

Вода:
- 1.3

Сън:
- събждане в 4, 6, ставане 7.30

Мнението беше редактирано от Margi на 11.07.20 20:35.

12.07.20
21:25

Движение:
- йога, 35-40 мин
- разходка от х. Бъндерица нагоре до първия сипей (т.е. докъдето имаше сянка) и обратно

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе с кафява захар
- две-три лъжищки от на Малчо овеса, но после той размисли и си го доизяде
- черни боровинки, касис, френско грозде
- червена леща със зеленчуци, две хапки квасен хляб и кисело мляко
- диня
- фреш от грейпфрут с хавана клуб, няколко крекера
- елда с кокосово масло, домати, сирене; малко кашкавал; вафла Черноморец, малко шоколад
- две бисквити

Вода:
- 1.5

Сън:
- няколко събуждания. В последно време дори и когато не се будим много, се събуждам изморена. Предполагам, от жегата.

Мнението беше редактирано от Margi на 12.07.20 21:26.

13.07.20
22:09

Движение:
- йога, 30 мин
- разходка, 2 часа по пътеката към х. Демяница, но с тръгване от града. Никога не бяхме тръгвали от началото на пътеката, не стигнахме до хижата, трябваше да се връщаме, за да пътуваме към София, но гората там е чудесна. Една част от пътя ни беше покрай р. Демяница, много приятен маршрут, ще се повтори.
- няколко ресторативни пози след като се прибрахме в София и свърших някакви домашни неща

Храна и добавки:
- пробиотик, масло от дроб на треска, CBD
- няколко лъжици боровинки
- кафе с кафява захар
- от на Малчо закуската - овес с кокосово масло, покълнали храни, мед и боровинки
- редче шоколад
- кисело мляко с дом.сладко от бели черници
- домати в кокосово масло, квасен хляб с кашкавал, котидж сирене със същото сладко
- малко френско грозде
- черен шоколад, няколко глътки капучино
- домати, краставица, пресни картофи на пара с масло, копър; вафли

Вода:
- 1.4

Сън:
- будихме се няколко пъти, но за кратко

...и един гигантски мравуняк

Мнението беше редактирано от Margi на 13.07.20 23:16.

14.07.20
18:23

Движение:
- йога, час, без стоящи - изморена съм от обикалянето предните дни и повече ресторативни пози включих
- кратка разходка

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, Ц, йод, пробиотик, CBD
- какао с lion’s mane, кокосово масло и мед
- половин банан с бировинки
- пъпеш
- френско грозде
- сусамов тахан с мед и какаови зърна
- басмати с коприва и кисело мляко
- конопен протеин в орехово мляко с мед и warrior (покълнали храни)
- редче черен шоколад
- 2 редчета шоколад
- крем супа от домат, лук, пиперка, подправки; омлет със сирене; вафли

Вода:
- 1.2 + солена вода

Сън:
- будихме се, но не помня точно

15.07.20
22:28

Движение:
- йога, час, но без особен ентусиазъм
- разходки около кварталните детски площадки в търсене на чиста такава, но без никакъв успех, прибрахме се сиви от прах и пясък. Не знам защо никой не ги поддържа, пълна скръб.

Храна и добавки:
- пробиотик, йод, CBD, масло от дроб на треска
- кафе с кокосово масло, мака, мед
- овес с пш.зародиш, покълнали храни, кокосово масло и мед
- редче шоколад
- квасен хляб с масло, кисело мляко с дом.сладко от бели черници
- праскова
- пъпеш
- малко (ок. 50 мл) бяло вино, пълн.спагети със зеленчуци; сладолед, вафли ?
- малко бял шоколад

Вода:
- 1.5 + чаша солена вода

Сън:
- неспокоен, имаше рев и писъци, а зъба го няма ?

17.07.20
22:31

Вчера - нищо особено.
Днес
Движение:
- без йога, сутринта бяхме на консултация при на Малчо докито, а после пътувахме. Раздвижих се колкото да не е без хич
- малко бягане; подскоци, лицеви опори, суингове с 24-ката

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, йод, пробиотик
- кафе с кафява захар; хрупкав течен шоколад
- овес с покълнали храни, пш.зародиш, френско грозде, кокосово масло и мед
- банан, шоколад
- кафе Конго с кафява захар - по принцип не пия кафе следобед и много рядко пия повече от едно кафе, но като го помирисах...
- диня
- шоколад
- омлет с домат, сирене, кашкавал, малко бри, шоколадови сладки някакви, малко ванилов крем

Вода:
- 1.8 + солена вода

Сън:
- не помня точно ?

Понаболява ме главата, както често когато пътуваме.

Мнението беше редактирано от Margi на 17.07.20 22:35.

18.07.20
22:04

Движение:
- разтяжки на TRX, хоризонтално набиране на  TRX, тяга с 24-ката
- йога, час, без ентусиазъм

Храна и добавки:
- йод, пробиотик
- овес с пш.зародиш, покълнали храни, мед, кокосово масло
- шоколад
- варено яйце, филийка квасен хляб с масло и бри, шоколад
- половин праскова
- печена тиквичка, хумус, филийка квасен хляб, резен кашкавал, вафла

Вода:
- малко над литър

Сън:
- събуждане в 5, ставане в 7

20.07.20
22:54

Вчера и днес нищо особено - МЦ йога, слънце и повечко храна. Водата малко, сънят - бива. Днес следобед съвсем паднаха батериите и дремнах за около час.
Чакахме на Малчо зъб отгоре да излезе, а той отдолу взе че проби.

Мнението беше редактирано от Margi на 20.07.20 23:10.

21.07.20

Движение:
- МЦ йога
- разходки

Храна и добавки:
- вит. Ц, йод
- кафе Конго в чага чай с кафява захар
- овес с къпини, пш.зародиш, кокосово масло и мед
- къпини
- квасен хляб с пастет от боб адзуки и зеленчуци; дом.курабия с дом.сладко от вишни
- диня
- пъпеш
- джанки
- салата домати, крсатавици, лук, сирене; омлет със зеленчуци; доста сладки неща

Вода:
- литър

Сън:
- горе долу

Снощи беше новолуние и уличното осветление не работеше - звездното небе беше приказно. ?

Мнението беше редактирано от Margi на 21.07.20 22:24.

22.07.20
21:46

Движение:
- йога, без обърнати
- разходки

Храна и добавки:
- пробиотик, йод (вчера забравих да го пия)
- овес, както вчера; половин банан
- домашен шоколад
- пъпеш
- кисело мляко с пшеничен зародиш и мед
- половин голяма нектарина
- какао в чага чай с кокосово масло и мед
-шоколад
- домашна баница с мед; масленки
- тиквички на скара, домат, няколко глътки крем супа от червена леща със зеленчуци; шоколад

Вода:
- 1.5

Сън:
- бива - кратки събуждания, станахме в 8

23.07.20
22:20

Движение:
- раздвижване: напади + лицеви опори  + хоризонтално набиране на TRX + тяга с пудовката; АМШ /УМШ на TRX-а
- йога, час, без обърнати

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, пробиотик
- овес от на Малчо, както предните дни
- дом.шоколад
- праскова
- какао в чага чай с кокосово масло и мед; шоколад
- половин праскова
- 2 джанки
- малибу с лайм и кафява захар
- салата домат, краставица, шарлан, сирене; коприва с басмати и кисело мляко; дом.баница с дом.сладко от вишни; разни бисквити
- малко кашкавал
- 2-3 крекерчета и бисквити

Вода:
- 1.5

Сън:
- по някаква причина Малчо заплака около полунощ, не искаше нищо конкретно, за 10 минути заспа отново, иначе, спането през останалата част на нощта беше както обикновен

Мнението беше редактирано от Margi на 24.07.20 21:41.

24.07.20
21:38

Движение:
- разходки
- йога, час от който ефективни бяха макс. 30-35 минути - пак изтегляния назад, голяма мъка
- раздвижване: подскоци + гребане с пудовката + лицеви опори
- слънце почти цял ден, както последните 10-тина дни

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе, както предните дни
- тахан с мед
- праскова
- зелен боб с масло, чесън и подправки; квасен хляб; ореховки
- пъпеш
- половин голяма нектарина
- малко бяло вино, шопска салата, омлет със сирене и оечена пиперка; шоколад, бисквити

Вода:
- 1.6-7, от които една чаша с морска сол

Сън:
- неспокойно спах

Мнението беше редактирано от Margi на 24.07.20 22:26.

25.07.20
17:20

Движение:
- йога, слънце, разхдоки

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, пробиотик, йод
- овес, както предните дни, банан
- пъпеш
- шоколад
- кафе, както сутрешното, но към 15.30
- домашна баница
- зелен боб, хумус, малко хляб, нещо сладко; по-късно вероятно малко салата

Вода:
- към 1.8 вероятно

Сън:
- 1-2 събуждания, не помня точно

Мнението беше редактирано от Margi на 25.07.20 17:50.

26.07.20

Движение:
- йога, слънце, разходки

Храна и добавки:
- пробиотик, CBD
- овес с конопено семе, пш.зародиш, покълнали храни на прах, кокосово масло, мед
- хрупкав течен шоколад
- ? пъпеш
- шоколад
- ? пъпеш
- нектарина
- малко бяло вино, тиквички на скара с шарлан и сол; омлет от две яйца с печена пиперка, ? домат, масло и сирене; бисквити РК

Вода:
- 1.5, от които около 300 мл с морска сол

Сън:
- неспокоен

27.07.20
22:13

Движение:
- йога, слънце, разходки
- раздвижване ВЧЕРА, която забравих да впиша, затова днес - напади, лицеви опори, суингове. Днес ме домързя, но пък следобед успях да дремна за час.

Храна и добавки:
- Б9 + Б12, пробиотик, CBD
- кафе Конго с кафява захар; хрупкав течен шоколад
- 2 сини сливи
- 2 праскови
- варена царевица, половин филийка квасен хляб с делишу, шоколад
- праскова
- печени пиперки, квасен хляб препечен с кашкавал; бисквити
- фъстъци

Имам чувството, че забравям да впиша нещо от храната, както в голяма част от дните. Чувствам се надута. Липсва ми миналото лято, когато бебо беше само на кърма и тъпчех без ограничения, и всичко изчезваше за минути.

Вода:
- 1.2, част от нея солена

Сън:
- пак неспокойно

Мнението беше редактирано от Margi на 27.07.20 22:14.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1