17.12.20
16:26
? 16.12.2020
?
- кафе с мляко
- чак вечерта Камен ме примами с едни пържени картофи, след тях натъпках и една курабия
??
Без
————
? 17.12.2020
?
- кафе с мляко
- към 15:30 чаша телешки бульон и каквото падна от кокалята
- сега правя ето това брауни, за да има някаква готова закуска за 1-2 дни - с домашно бадемово мляко, с масло и го наблъсках и с протеин; облизах старателно бъркалката, като преди това и старателно я нацапах :)
- лаврак на фурна, тази салата
И май това ще е.
??
Без
18.12.20
14:16
Снощи ударих 50г чист бърбън.
? 18.12.2020
?
- две чисти кафета
- две кюфтета, филия, малко лютеница
- парченце от браунито
- лаврак, зеленчуци
- грейпфрут малко
??
Исках, ма нямах желание. От утре ще си започна пак.
—————————
Може да врътнем една гребна с Тимон и Пумба довечера.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.12.20 21:03.
19.12.20
17:26
Лавракът се превърна в кутия от Пица Лаб като сланина в мускулна маса.
? 19.12.2020
?
- Чисто кафе
- малко след 16:00 - цял лаврак, салата от пакет; малко лаваш и 40г сирене салакис
- помело
- туршия, бульон с лимон и люто, телешки
??
Вариации на суинг с 12-ката за загрявка, после през 10 секунди:
- 10х2 гоблет @16кг
- 10х2 обръщане и раменна преса @16кг (ляво+дясно=2), като не се наложи да пушвам, може и да съм заякнала нещо ??♀️
- 10х3 суинг @16кг
- 10х2 силово @16кг (две ляво + две дясно = двойка)
+ малко разтягане
Имах амбиции, но никаква сила за повече - като цяло е все едно слон ми е седнал на гърдите и едвам се навих да тренирам, а като видях пак пулс 160, само добутах гребането и бай-бай. Иначе освежава, де, малко да си размърда кръвчицата човек. :)
——————————-
Кампания се вихри пак по супермаркетите - за помощ с храна и разни базови продукти. Дано и да отиват по предназначение наистина нещата. ??♀️
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.12.20 17:27.
казано от Т. Тодорова на 19.12.20, 17:26:
Кампания се вихри пак по супермаркетите - за помощ с храна и разни базови продукти. Дано и да отиват по предназначение наистина нещата. ??♀️
Вафли и кроасани...
Пропуснали са ракията и бирата да напишат към стоките от първа необходимост.
19.12.20
19:08
Е, айде сега, Марго, много хора не са свикнали като нас на пасищно месо и био шоколади.
Като слушам за семейства в какво положение става въпрос, кроасан с чаша топло мляко на Коледа е повече от лукс. Естествено, че е готино хората да получат и някакви сладки неща, особено пък за празниците... и ми е малко странно сравнението с алкохолишките такъми. ??♀️
20.12.20
13:12
? 20.12.2020
Неделно заместване на цинга-манга, чиито син заплашил баща ми с брадва по телефона, представете си. Като звънна втори път, “случайно” вдигнах аз и после звъня още три пъти, за да се извинява. ?
Страшна работа са, ей, почти не ми е останала толерантност вече.
Та така, де, 10к крачки още преди обяд, няма да тренирам, че много ми се спи и мисля един следобеден сън да си подаря, а вечерта - гребна с песченца.
?
- кафе
- боб с прасе, който се готви цяла нощ ??
- грейпфрут
- зеленийки, лаваш, бульон с лимон и люто
21.12.20
13:31
Гребната я пропуснахме заради малка авария.
? 21.12.2020
Пак вчерашната работа, ама две идеи повече.
Сутринта едва станах, супер смляна съм, не знам защо така, но все още мога да заспя, където и да се навия на кравай, без значение кое време е. ??♀️
?
- кафе с мляко от кашу, кленов сироп и ванилия
- току що една голяма порция от вчерашния боб
- грейпфрут, 4-5 бразилски ореха
- пуешко бутче, печен сладък тотоф и свежа салата
??♀️
- въпросната работа
- сега почивам половин час и започвам да рина терасата и апартамента, и ако остане време, ще си наслагам лампичките, а ако не остане - утре сутринта
Нямам никаква сила за тренировка и няма да си зоря късмета.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.12.20 13:32.
22.12.20
14:02
Вечерята се превърна в 100г уиски. ??♀️
Нещо хич не ни понася и на двамата обаче, уж не пием кво да е, а се усеща като отрова, макар вече по-рядко и по толкова малко.
Пулсът ми обаче е бетон напоследък. Толкова рязко се подобри, че чак е съмнително. ?
? 22.12.2020
?
- кафе с мляко от кашу, кленов сироп и ванилия
- две филии с лютеница и домашно прасе
- пуешкото го готвя сега - изглежда много добре и ще бъде изкльопано с обещаните снощи сладки картофки и салата от листа на цвекло
- грейпфрут (няма спиране)
- вечерта - бульон с лимон и люто
??♀️
- дооправям си къщата, лампи, млампи, голяма съм откачалка с тия светлинки, но реших да разкарам шарените и сега всичките вериги са ми едноцветни, в топло бяло, гирляндите и те са ми светли, и много ме кефи всичко, макар че не ми се вадеше голямата елха и сложих една малка на бюрото само
- вечерта на гребната с кучетата и на К. сестра му с нейните - добре се разбират, трябва да ги пуснем да се сдавят в двора един път и да са си партийки за игра после :)
Излишно е да казвам колко много ми се спи, йенската тенджера с пуешките краци ми се стори не 3, а 9кг. Довечера ще се наям със “сладки сънища”, ще вечерям течно и рано, и да видим какво ще стане.
——————————-
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.12.20 16:43.
23.12.20
16:38
? 23.12.2020
Мега киселоч съм, локдаунът в УК ще ни умъртви финансово за 10 дни може би, ако не и за по-малко. Не, че няма да намерим вариант пак да сме окей, но чак такъв тупаник за нашата конкретна сфера не очаквах.
?
- кафе с 1 с.л. мляко от кашу
- една филия с лютеница и домашна луканка
- “дюнер” от лаваш, цяло авокадо, салакис сирене, черита и пресен босилек ❤️
- котлет с мащерка и зехтин на грила, салатка и (ако не ме измързи) сладък картоф, печен, малко червено вино
Стопих си 5кг патешка мас, да си готвя. Преди онази патица, дето пекох, никога не ми беше хрумвало, че може да е толкова готин този продукт. ??
??♀️
- 10-15к крачки
- 15 минути ХИИТ, ама много ми дойде, продължавам да спя права
——————
Ох, малко в кръга на шегата ?:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.12.20 18:15.
24.12.20
19:40
? 24.12.2020
Адско плюскане, за последно си позволявам такова нещо. Напоследък овулацията ми е по болезнена, кисела и умряла за въглехидрат от самото мц. Часовникът не тиктака, ми изпада в истерия вече явно. ?
?
- кафе с мляко и чаша ко̀ла (?!)
- филия с лютеница и топено сирене
- 3 принцеси с кисели краставички, зехтин, кашкавал и подправки
- 5 бонбона линд
- една две сарми
- сега предстои: боб, питка, кисело зеле с червен пипер и оризово олио, някоя ядка...
Свиня блатска. Но съм истински гладна - ако прибяга някое прасенце пред мен, ще му дялна единия калник веднага. ?
Цял ден се въргалях, с изключение на един час в двора с кучетата. Лежах си под пухкава завивка и си цъках нетфликс. И такива дни трябват, но много ми стана без тренировки, а продължавам да нямам сила. Ще се насиля сутринта да направя нещо леко поне.
Та тъй, отивам да си хапна, да не взема да заслабна случайно. ?
Не е моя снимката, но Пловдив е много приятен. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.12.20 12:51.
25.12.20
12:49
Честита Коледа! Бъдете здрави! ?❤️?❤️?
? 25.12.2020
След въглехидратната изцепка вчера, тази сутрин се събудих като втасала питка. ? Не е като да няма мукусни данни за наличието на синус в не особено коледно настроение, но и прасещината си казва думата. ??♀️
?
- кафе с мляко
- зеленчуци на фурна с малко от патешката мас (картофки, моркови, бюкрелско зеле), зелена салата, бульон с лимон и люто
- грейпфрут (шок)
- вечерята... баща ми твори капама, ще се постарая да си набавя салата в изобилие, че там фибрите са обект на презрение, хляб да ям малко, но все пак да ям, че питката е уникална - по малко от всичко, без алкохол и сладко
??
40 минути интервали: 1-2 минути скок-подскок:1-2 минути многобройни повторения с малките гирички
27.12.20
21:44
? 26.12.2020
Цялата предна нощ не можах да спя и цъках нетфликс до 5 сутринта. Не бях правила така от една омразна сесия във втори курс. ?
?
- кафе
- 5 мандарини
- Капама, парче питка
- 2 бонбона
- няколко броя печени кестени с чаша червено вино
??
Малко над 3к крачки - от леглото до тоалетната, от леглото до кухнята, до бюрото, убих се от лежане.
? 27.12.2020
?
- кафе
- малко парче домашна баница
- малка порция капама (много се възмутих тая година на нашите - огромни количества храна се купуват и приготвят, пълнят се чинии като за викинги, а тазгодишната трапеза съвсем не е най-пищната, на която сме сядали - не виждам смисъл, наистина... На НГ ще е същата работа, а може да мине и с пакет семки по принцип)
- на Камен сестра му ми донесе грижовно написана рецепта за веган кекс, разработена по неин вкус, заедно с мостра от творението - едно голямо парче замина, голяма вкусотия, но е по-скоро за закуска, отколкото за късен следобед; ще го доразработвам по мой модел, че е бая тежко и с малко протеин :Д
- филе “Елена”, бри, черита, дребна филия
??
Загрявката на Вик с 12-ката, 4 пъти. Много слаба ракия, но и днес ми се лежеше. ?
*** Търся да си купя още една 12-ка, но искам да е същата като моята - ама те наистина са се изчерпали навсякъде?! Очаквам само ловки и нацепени да виждам по улиците вече. ??
Сега лягам и правя аларма за 6:00, че нали е понеделник и от утре ала-бала...?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.12.20 21:47.
28.12.20
19:00
? 28.12.2020
?
- кафе
- Парче домашна баница, под 100г може би
- Кафе с мляко
- Зелена салата, зехтин, доста бри, чаша бульон с лимон и люто
- 10г някакво био барче с мюсли и шоколад
- пате, авокадо, зелении, една-две оризовки
??
- 13к крачки разходка с Лара и приятелки
- През по-малко от 10 секунди, по-скоро през 6-7:
10х2 зерчер @25кг
10х2 обръщане @25кг
10х2 суинг @20кг
10х2 раменна @25кг
10х2 силово @16кг (две ляво+две дясно=1 двойка)
20 минути разтягане
—————————————-
Сега ще правя овесени мъфини. ?
Дебелата е като Бийонсе - уж голям гъз, пък на фотосесия - Тайра Банкс. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.12.20 19:03.
Как успяваш да изядеш 100г баница, нямам идея. Аз или не ям изобщо или отива ... тавата :)
28.12.20
19:22
Мммииии.... не ме кефи. Става ми много тежко, получавам киселини (бялото брашно, предполагам), а майка ми, хипертоничката, няма никакви скрупули, когато иде дума за сол.
Ако ще се чувстваш по-добре, има милиарди неща, от които мога да омета половин (че и повече) тава. ??
Значи, трябва да ти дам нашата рецепта ... ? (включва къде десет яйца и никаква сол)
28.12.20
21:09
Ще те блокирам, ей! ?
Ама преди това дай рецептата, да. ?
Без майтап, ти си Сатаната с тия снимки и рецепти. ??
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.12.20 21:10.
казано от Т. Тодорова на 27.12.20, 21:44:
а тазгодишната трапеза съвсем не е най-пищната, на която сме сядали - не виждам смисъл, наистина... На НГ ще е същата работа, а може да мине и с пакет семки по принцип
Точно това си мисля и аз, Точик.
Тази година това и ще се случи, даже семките не съм купила още, но има време ?
Моят малък, прогресивен бунт започна срещу чалгарските събирания с курса за 8ми Декември, после премина в бойкот на всички тържества, на които ще има народна музика и от доста време е срещу ужаса по Нова година.
В този ред на мисли, пиши ми ЛС с някои хубави семки,ако знаеш ?
29.12.20
13:43
Почистих, с изключение на първоначалния пост на Силвия за семките - в Лекси има едни насипни, едрички, много са добри. ??? ?
Иначе коментарът ми беше насочен изцяло към традициите с многото храна, с последните години хич не го разбирам, но като дойде време аз да посрещам гости по празници, сигурно те пък ще се чудят защо ги държим “гладни” и дали не сме бедни. ?
? 29.12.2020
?
- топло какао с кленов сироп, мъфин и половина от: овесени ядеки, сок от ябълки, лиофилизирани берита, млечен шоколад на парченца, кленов сироп, веган протеин, ленено семе
- лаваш, яйца, кашкавал, авокадо, малко овче кисело мляко
- хапка или две прасе, някой грейпфрут
- вечерта ще сме на гости, та... мръвки, салата, чаша вино или 50г ракия (побързах одеве да купя една перла, че този приятел ги пие едни корави домашни, дето...)
- доста вода
??
През 60 секунди, тягата на забавен кадър:
7х3 тяга @65кг
5х5 суинг @20кг
През 90 секунди, на забавен кадър:
5х5 лег @30кг
5х3 хоризонтално набиране
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.12.20 18:57.
30.12.20
01:13
Преди да заспя, за да не забравя какво се случи с мяхчето по време на гостито:
- 100г свински гърди на скара
- малко руска салата с варени яйца, купена от руския магазин - много вкусна, но толкова безумно тежка, че боднах две вилици и зарязах... а беше време, опуквах стотици грамове ?
- две-три хапки овнешка пържола на скара - каквото остана от овнешкото, песовете не го върнаха, даже смея да твърдя, че не съм виждала досега храна да изчезва с такава скорост - мяташ, хъц и в следващата секунда пак имаш едни зъби пред теб, чакащи ??♀️
- малко туршия, печено кашу и шам фъстък
- 3 чаши вино за цялата вечер + 1.5л вода
————
Прибрахме се отдавна, но бях зарязала един боб в гърнето, да му добавях домати и подправки и досега го чаках, за да мога да изключа фурната.
Боб, праз, морков, картоф, чушка, телешки бульон, телешки ребра, люти чушки, 7-8 часа на 120 градуса - едва ли ще е супер гадно. ?
—————
Гърлото ме боли ужасно напоследък. Не като възпалено, а все едно някой ми е забил шут в гръкляна. ??♀️
Преди нищо не ме болеше. ?
—————————
Ако любимият изтрезнее, ще жулим стени утре с малки шкуркички, а ако не - ще тренирам.
30.12.20
15:05
? 30.12.2020
?
- какао с малко кленов сироп
- два от овесените мъфини
- порция от боба, туршия, люта чушка
- грейпфрут по някое време
- “дюнер” от лаваш, свежи или задушени зеленчуци, авокадо, млечен чеснов сос
??
- загрявка с пудовка, кратка
- 20 минути стречинг
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.12.20 15:05.
31.12.20
12:31
Нещо ми стана снощи с ръката и не можех да я движа от китката надолу - адска болка, почти до рев, а сутринта нямаше нищо. Не знам как успявам все да се счекна без да разбера как съм го направила, ама добре, че минава. ?
? 31.12.2020
?
- какао с мед и канела
- лаваш, яйца, сирене, брюкселско зеле, домати, авокадо
- някой плод, вероятно пак грейпфрут
- вечерята ще я вписвам утре
??
Супер несериозна загрявка и после
През 10 секунди:
15х1 зерчер @30кг
15х1 обръщане @30кг
15х2 суинг @20кг
15х1 раменна преса @30кг
15х1 силово @20кг (1 ляво+1 дясно=1)
5-6 минути разтягане
Зерчерът спокойно можеше да е 35кг, обръщането също, мисля.
Суингът ми е също откровено лек с 20-ката, може би ще му вдигна бройките от другия път, да видя дали съм права.
*** Онзи ден не разтегнах след тягата - еми, винаги си има цена спестяването на това усилие.
————————————-
Сега отивам да се къпя, да обядвам и ще правя баница и питка, щото не можело само с едното.
Весело посрещане на 2021, дано си е струвала чакането. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.12.20 12:32.
31.12.20
22:28
Ами, готова съм аз - въглехидратно прасе. ?
100г шоколадови бонбони в късен следобед ?, за вечеря малко домашна руска салата, парче и половина питка, две чаши вино и половин бира - гларус инглиш ейл, от която ми стана зле на душата, страшна гадост. :)
Сега съм се пльоснала на дивана и умирам за сън. Ако не бяха нашите, да се радват, че сме им наоколо, щях да съм заспала вече... отдавна. ?
После глътка шампанско и в 12:30 лягаме да зяпаме Хаус и да спим. ?
Като си спомня до преди десетина години как ме теглеше към купони с по сто човека, силни музики, пиене от светло до светло - все едно е било в друг живот. ??♀️ Сега само се чудя къде да се гушна да си спинкам. ??
П.П. Колко пъти съм споменала спя, спим, спинкам... показателно. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.12.20 22:29.
01.01.21
14:47
За много години!
? ❤️ ? ❤️ ?
? 01.11.2021
В 8 бях будна, търкалях се до 09:30. Кучета, мучета, чистене - до 12 и после тренировка.
?
- кафе с малко мляко
- 15:00 цял лаврак на фурна, туршия
- грейпфрут
- пилешка пържола от бут (без кожа), салата от зеле и морков, и авокадо, подправки, лаваш
??
През 10 секунди:
10х3 тяга @50кг
15х1 снач @12кг (ляво+дясно=1)
10х3 суинг @20кг
През 90 секунди между сериите:
Лег @30кг: 7, 7, 6, 6, 5
Хоризонтално набиране: 5, 4, 3, 4, 3
Интервалът за 14:13 минути
Другото за 17:47 минути
10 минути старателен стреч
—————————————————
Фон за тренировка ???♀️:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.01.21 15:02.
01.01.21
18:57
+11к крачки, повечето на двора с троловете.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.01.21 18:57.
02.01.21
13:14
Вино пих снощи.
? 02.11.2021
?
- кафе с малко мляко
- 2 тънки резена домашна луканка, парченце бри
- вода с лимонов сок и чиа, доста
- 3-4 оризовки и към 50г бри
- чай с малко сироп от мурсалски чай
- чай, грейпфрут, малко мед
- птичешка кълка на фурна, сладък картоф, салата от пакет (зеле, чушка, царевица, магданоз и не помня какво друго, авокадо, 3-4 черита, гриловани маслини с подправки
⚙️
- добавка за черен дроб
- пробиотик
- витамин Ц
- А+Д + Д
- магнезий
- креатин
- пчелни
- сладки сънища
??
- загряване със СТ
- пояс
- 40 минути стреч
*** Мислих да поразмятам нещо, но вчера може и да се надцених пак с тройките на тягата - боли ме трътката и цялата задна верига ми е гипс.
❌ 1/90
——————-
Не е истина колко е драматична оранжевата госпожица, като стане дума за храна. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.01.21 20:38.
03.01.21
13:26
? 03.11.2021
Заспах към 22:30 и станах в 7:00.
?
- какао с малко бадемово мляко
- Палачинка от едно яйце, 2.5 с.л. Фини овесени ядки, 1/4 доза протеин, малко ленено семе, малко бадемово мляко, отгоре с пълна ч.л. фъстъчено и ч.л. мед с канела
- една малка пилешка кълка с розмарин и масло, на фурна, 50г сладък картоф, 50-60г патешко; тъй като се оказах без нито един зеленчук - 7-8г хуск
- Парче от на Никито билдърската баница ?, която стана абсолютно божествена, само че ме е срам да споделя колко масло сложих ?; добре, че намерих една голяма и почти антична тава у майка, че нямам нищо с подходящ размер за такива творби
- следва доста вода, чай, лимони
- “Вечерята” ще е към 18:00 - бульон, лимон, люто, хуск
*** Ще се пробвам да изкарам без храна до към 15:00 утре и току-виж поставя началото на практиката с фастовете.
⚙️
- пробиотик
- Ц, магнезий, цинк
- А+Д +Д
- есенциале за дроба (имам го от преди, реших да си го допия)
- магнезий, сладки сънища, креатин
?? #3
През 10 секунди:
10х3 гоблет клек @12кг
10х2 раменна преса @12кг (2 ляво+2 дясно=2)
10х3 суинг @16кг
10х2 силово гребане @16кг (2 ляво+2 дясно=2)
10х3 плие @16кг
*** за точно 20 минути
❌ 2/90
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.01.21 17:43.
04.01.21
15:30
? 04.11.2021
Спах десет часа и половина.
МЦ, ден 1. Боли ме, ама не колкото друг път засега.
?
- чисто кафе
- към 17:30 - чай с мед и лимон, прашец, прополис
- парче тиквеник ?, веднага след него - ензим
- за вечеря, към 19:30 - печено пиле с розмарин и мащерка, и с бяло вино (като подправка, не за пиене), задушено броколи с малко сметана, черита, лаваш, може и някоя маслина
- към 2л вода и 1л чай
⚙️
- пробиотик
- Ц, магнезий, есенциале
- А+Д +Д
- магнезий, креатин
?? #4
30 минути йога
❌ 3/90
Към 15к крачки по задачки
——————————————-
Камен какъв е препълнен кренвирш тук, а сега сме наобратно. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.01.21 17:21.
казано от Т. Тодорова на 04.01.21, 15:30:
Спах десет часа и половина.
Мръсница. ?
04.01.21
17:27
Не е толкоз романтична историята със спането. :)
Имах аларма за 5:40 - кафенце, йога, четене по курса преди да излезем, ама като станах, кучката се беше изпикала на средата на миниатюрния хол.
Изчистих прилежно, но се оказа, че нямам белина, а като стане така, без свирепо почистване не стъпвам отгоре, камо ли да си пльосна постелката.
Та... повайках се и в крайна сметка си легнах, уж до към 8 (докато отвори долу магазина или поне докато стане майка, за да взема от нея), но откъртихме почти до 11 и уж хубаво, ама денят у киреча.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.01.21 17:27.
05.01.21
09:10
? 05.11.2021
Ставане в 6:30, до 8:00 четене по курса и браузене тук-таме.
?
- какао с прясно мляко
- кекс от овес, домашен ябълков сос без захар, ябълки на кубчета, ленено семе, кленов сироп, ванилия, бадемово мляко, кокосово масло, изолат
- от вчерашното пиле и зеленчуците, лаваш
- плодове някакви, ябълка, грейпфрут...(edit: превърнаха се в малко парче от баницата с 2 с.л. домашно кисело мляко)
- варени яйца, маслини, авокадо, хуск
?? #5
През 10 секунди:
- 12х2 тяга @50кг
- 12х2 снач @16кг (1+1=2), а 16-ката тук си е прогрес ?
През 5 секунди:
- 12х3 суинг @16кг
90 секунди между сериите:
- Лег @25кг: 10, 10, 7, 7
- Хоризонтално набиране (адски комично е засега като изпълнение, ама все ще заприлича на нещо някога): 2, 2, 3, 3
Гледах да ми е леко днес, да не ми изпаднат карантиите.
⚙️
- пробиотик
- Ц, магнезий, есенциале
- А+Д +Д
- магнезий, креатин
- сераза, нспвс и мацане с омакс гел, че ахилесът... ауч... то си хронифицира май туй чудо, ама който няма акъл...
❌ 4/90
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.21 16:36.
05.01.21
11:33
Самая вонючая собака ?
06.01.21
09:34
? 06.11.2021
Ставане в 6:00, четене до 7, после “тренировка” и газ.
?
- какао с прясно мляко и мед с джинджифил и прашец
- кафе с мляко, кафе с мляко
- парче от овесено-ябълковия кекс
- кисело зеленце с ориз за обяд
- малко дроб на скара за вечеря, две варени яйца, салата от зеле и моркови, лаваш
?? #6
40 минути стреч
5-6 минути загряване преди това - стави, махове, СТ клеЦи и т.н.
⚙️
- пробиотик
- Ц, магнезий, есенциале
- А+Д +Д
- магнезий, креатин
- сераза, нспвс и мацане с омакс гел
❌ 5/90
—————————-
Свършвам малко работа сега и отивам да жуля стени в къщата. Имам само обикновена маска и ще ми се бетонира джигерът.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.01.21 09:42.
Иди си вземи от железарията прахозащитна маска и шлайфачка по-голям размер:
http://www.niteragroup.com/kategorii-produkti/instrumenti?model=Shlayfachka-Kubala-0330
Мнението беше редактирано от nervak на 06.01.21 10:15.
06.01.21
10:42
Имам и такива, и кубчета, дето влизат по ъглите. Виж, за местната железария не се сетих. Ще видя имат ли маски.
Шкур, шкур...
06.01.21
11:13
То е картон навсякъде, шкурим фугите и където съм местила контакти и кабели само. Засега само става по-равно, ама ще видим после като включим врага (лампата) ?
07.01.21
07:21
? 07.11.2021
Вчера се изморих много, вечерта заспах сравнително късно и станах в 6:45, вместо в 6, както бях планирала.
?
- какао с бадемово мляко и мед
- овесено-ябълков кекс с фъстъчено масло и мед
- порция зеле с ориз за обяд, пиле малко
- варени яйца, оризовки, домат, сирене салакис, хуск - за вечеря
?? #7
През 10 секунди:
12х1 зерчер @35кг
12х1 раменна @30кг
12х2 суинг @20кг
12х1 силово @20кг (ляво+дясно=1)
⚙️
- Ц, магнезий, есенциале
- А+Д +Д
- магнезий, креатин
- сераза, нспвс и мацане с омакс гел
❌ 6/90
—————————-
Очертава се като вчерашния ден - вечерта гривната ми се разписка за 15/15 часа активност, 15к крачки, а колко пъти съм клекнала и колко други работи - раменете ми пищяха от търкането на стените. Нека. ?
Ако имах датчик за прах някъде вътре, щеше и той да се разпищи - свалих 2-3 ката дрехи като се прибрах и черният ми сутиен беше побелял. Маска не си намерих в Прослав и карах с обикновената, която накрая просто махнах - замалко да си залича единствения фронтален синус. ? Преди да тръгнем натам после, ще минем да купим.
Един прав ъгъл няма в нас и картонът е вълнообразен. Харесала съм бял, правоъгълен, сравнително висок профил за перваз на пода - има да тъпчем дупки с бял силикон...?
——————————
Този парцал, дето виси на лозата + онова, опакованото с черен найлон, го мернах по едно време и го помислих за съседа, хаха. За една бройка да отворя прозореца и да кажа здрасти, но не доброто зрение и вниманието към детайла ме спряха, а това, че съм бурсук. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.21 13:51.
09.01.21
11:45
? 08.01.2021
Оплюсках света предната вечер...
Спах до 9:30 сутринта, сънувах турбо тъпотии, а по едно време си пеех нещо насън и Камен ме сръчка, че правя: УУУУ-АУУУУУ (напевно ?)
?
- две кафета до 13:30
- В 14:00 купешка баница
- 4 безалкохолни бири
⚙️
Без.
??
Изцяло почивен, само щъкане малко.
? 8/90
————————
? 09.01.2021
От какви сайтове сваляте книги на български?
Изприщих се с тая електронна книга, не мога да реша каква да взема, не ми се дават повече от 300-350лв, даже и толкова са ми много, а вчера ги цъках в технополис - всичките са супер бавни и изнервящи, освен може би PocketBook HD3…
?
- кафе с мляко
- Варени яйца, оризовки, масло, кашкавал
- Райска ябълка, протеин
- Мусака от картофи, тиквички, патладжани, морков, лук, чесън, кайма; кисело мляко 10%
- Чай, май, вода с лимон и чиа, мед
?? #8
40 минути интервали: скок-подскок:повечко повторения с малките гири
⚙️
- магнезий, Ц, есенциале, а+д+д
?9/90
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.01.21 12:33.