05.04.06
10:56
Понеделник:
1 - Полулег дъмбел - 3х12 / Лег с лост 3х8 - редуват се всяка седмица
2 - Лег дъмбел 3х10 / Полулег дъмбел 3х8 - редуват се всяка седмица
3 - Флайс 3х10
4 - Раменна преса пред гърди 3х8
5 - Повдигане на ръцете напред с дъмбел - 3х10
6 - Коремни - 3х15-20
7 - Повдигане на краката от вис - 3х15-20
Сряда:
1 - Набиране - 3х8-10
2 - Придърпване на хор. скрипец - 3х12
3 - Гребане с щанга - 3х10
4 - Хиперекстензии - 2х20
5 - Разтваряне за задно рамо - 2х12/1х8/1х4
6 - Трапец с дъмбел - 3х10
Петък:
1 - Лег тесен хват 3х8
2 - Френско ( с дъмбел или лост както ми се дига ) - 3х8
3 - Кик - бек - 3х10-12
4 - Коремни - 3х15-20
5 - Повдигане на краката от вис - 3х15-20
6 - Прав лост 3х10 / Скотова пейка 3х10 - редуват се всяка седмица
7 - Сгъване с дъмбел от стоеж - 3х10
[quote author=“SuDjI”]Понеделник:
1 - Полулег дъмбел - 3х12 / Лег с лост 3х8 - редуват се всяка седмица
2 - Лег дъмбел 3х10 / Полулег дъмбел 3х8 - редуват се всяка седмица
3 - Флайс 3х10
4 - Раменна преса пред гърди 3х8
5 - Повдигане на ръцете напред с дъмбел - 3х10
6 - Коремни - 3х15-20
7 - Повдигане на краката от вис - 3х15-20
Сряда:
1 - Набиране - 3х8-10
2 - Придърпване на хор. скрипец - 3х12
3 - Гребане с щанга - 3х10
4 - Хиперекстензии - 2х20
5 - Разтваряне за задно рамо - 2х12/1х8/1х4
6 - Трапец с дъмбел - 3х10
Петък:
1 - Лег тесен хват 3х8
2 - Френско ( с дъмбел или лост както ми се дига ) - 3х8
3 - Кик - бек - 3х10-12
4 - Коремни - 3х15-20
5 - Повдигане на краката от вис - 3х15-20
6 - Прав лост 3х10 / Скотова пейка 3х10 - редуват се всяка седмица
7 - Сгъване с дъмбел от стоеж - 3х10
В предишна тема казваш че не знам как се изпълнява пулоувър-а, но в същото време той не съществува в твоята програма :wink:
Не виждам тренировка за крака :!:
Но всичко дръго е на ниво (включи един ден за крака и ще е перфектна :wink: )
Казах, че го правя с гърдите. Но вече го махнах като упражнение от програмата.
Относно краката не искам да им давам приоритет, пак и имам проблем с капачките и пия Cartilasin.
Ем нормална програма.Не ми харесва че правиш в петък корем по средата на тренировката и че краката нещо ги е хванала липсата
Корема го правя по средата, защото след трицепса като прая веднага бицепс и нямам сила да държа самия лост и гледам малко да дам релаксация на ръцете за около 15 мин.
А краката ги споменах по горе.
Ти към какво се стремиш културизъм, силов трибой или към нищо, просто за здраве :?:
05.04.06
13:22
[quote author=“kazz”]Ти към какво се стремиш културизъм, силов трибой или към нищо, просто за здраве :?:
за плочки на корема се стреми като гледам аз
Като гледам броя на повторенията мисля че се стреми към културизъм но след като не може да тренира за крака не виждам какъв е смисъла да се занимава с този спорт. По добре намери друго нещо което не ти включва краката ако травамата ти е толкова сериозна
Краката смятам да си ги правя лятото с бягане. Просто като сложа много килограми и капачката се ебава. Един път така на тяга с 120кг и следващия ден крака около капачката подуто си ***** майката . И от тогава гледам да не прая тяга с големи килограми, а краката съм ги забравил за сега.
05.04.06
19:29
Добра е, харесва ми.
Офтопик - за коляното.Ако имаш пари в излишък, купи си тия наколенките на Ливайн.И аз гледах скиптично на това.След контузия(бях футболист 10 години) на дясното коляно ги сложих, сега ме боли само като е супер, супер студено.Постоянно съм с нея..
05.04.06
20:14
[quote author=“Mopreme”]Добра е, харесва ми.
Офтопик - за коляното.Ако имаш пари в излишък, купи си тия наколенките на Ливайн.И аз гледах скиптично на това.След контузия(бях футболист 10 години) на дясното коляно ги сложих, сега ме боли само като е супер, супер студено.Постоянно съм с нея..
и аз си ги купих и мене ме болеше коляното и грам няма да ти помогнат пълни глупости
05.04.06
21:12
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Mopreme”]Добра е, харесва ми.
и аз си ги купих и мене ме болеше коляното и грам няма да ти помогнат пълни глупости
Пълни глупости е това, което каза ти. Специално тези наколеники наистина помагат. На мен също ми помогнаха.
Без тренировка за крака е кофти ,защото горе развиваш мускулите идва лятото слагаш бански и долу две солети :shock: Горе долу знам от личен опит какво имаш в предвид ,преди време тренирах доста краката и натрупах няква що годе прилична маса в тях ,ама после се контузих и сега не смея да правя тежки тренировки.Затова ги тренирам леко колкото да поддържам :wink: Не ги пренебрегвай ,опитай се поне малко от малко да ги тренираш ,ако и това не можеш значи трябва на лекар да отидеш......Успех ! :wink: