Понеделник- гърди, вторник- рамо

Прескочи до:

03.07.21
20:09

Днес- военна- до 3, 3, 3, 3, 3, 2, 2*80- ЕМОМ, обръщане- до 100, 0*110, клек- до 7*3*150- ЕМОМ, обръщане- до 100, 0*110, тяга надхват- до 6*160, лег- до 3, 3, 3, 3, 3, 2, 2*120- EMOM, обръщане от вис- до 9*92.5, набирания- до 4*4*/+15/- ЕМОМ, кофички- до 5*5*/+40/- ЕМОМ, хиперекстензии- 10*/+10/, 10*/+20/, 10*/+30/, теглото 100.7 кг.

Мнението беше редактирано от Любомир на 03.07.21 22:21.

06.07.21
20:47

Днес:
Клек- до 6*2*160- ЕМОМ, военна- до 2, 2, 2, 2, 1, 1*85- ЕМОМ, обръщане- до 1*105, 0*110, 7*95, тяга надхват- до 1*180, лег- до 2, 2, 2, 2, 1, 1, 2, 2*130- ЕМОМ, набирания- 3*8*/+20 кг/- накрая имаше половинки, раменна преса с дъмбели- до 1*40 кг на ръка- и по-тежки ще бутна, но май няма да мога да ги обърна, трябва да пробвам на свежо, че днес ги правих с покачване на тежестта без почивка, кофички- 2*10*/+45 кг/, теглото 101.1 кг. На клекът мислех да направя още малко, но след последната тренировка сухожилията над лявото коляно леко наболяват, а аз си клякам  на голо коляно и като започна да натежава се спрях вместо да напъвам. Кръстът в ляво все още е крампирал и затова тягата с минимален обем и килограми, на които не напъвам, а вдигам скоростно. Обръщането с това коляно и кръст е само на груба сила и много мудно, но дори така си вдигнах 105. Още десетина дни останаха до отпуската и след нея мисля да дам поне месец почивка на долната част за да се пооправи кръста и за да дръпна малко на военна и лег, което няма да стане докато тренирам краката, но дотогава мисля все пак да клекна 190 или малко повече..

06.07.21
21:12

Толкова дълъг пост не помня в тоя дневник от доста време ? Чак ми идеше да си направя още няколко регистрации, за да те лайкна повече пъти ?

06.07.21
21:18

казано от Dydo на 06.07.21, 21:12:

Толкова дълъг пост не помня в тоя дневник от доста време ? Чак ми идеше да си направя още няколко регистрации, за да те лайкна повече пъти ?

Още един-два такива и дневникът ще заприлича на темата за ковида :))

06.07.21
21:35

казано от Любомир на 06.07.21, 21:18:

и дневникът ще заприлича на темата за ковида :))

.....или на моя дневник ?
Абе трЕбе да ври и кипи насЕкъде. Уж енергични хора, силачи, билдъри, кросфитъри тук там, а то много обрано да го еб@.

06.07.21
21:43

Дидо, тоя “Пулс” ти влияе зле на възприятията, силачите са по ръмженето, рева и мучането/справка Димо срещу кучето/, по графоманията са друг тип хора :D :D :D

06.07.21
21:56

Е никой не говори за писане на бизмислици, но много от дневниците са доста “стегнати”.....такива упражнения, пък онакива серии и повторения, с еди колко си кила и точка. То не е критика, всеки си преценява какво да пише в собствение си дневник. Ама много хора, които хем пишат супер кратко в дневниците си, едно мнение не съм видял тяхно никъде другаде или пък драснат нещо много рядко. Но и това не е критика, със сигурност много от хората “нямат време”, не им си пише или просто им е безинтересно.
Сори за спама ?

06.07.21
22:31

От възрастта на повечето потребители е, май Пърсиг беше писал, че с годините не нaтрупваш  знание, а задраскваш и изхвърляш заблуди докато от теб не остане нищо и няма вече какво да кажеш :D :D

06.07.21
22:45

Бате Дидо, очакваме пак някой да напише за колко време прави секс, как го прави, защо го прави и току-виж форумът се раздвижил.
Последният път беше сексът, следващия може марки количества и съставки на алкохол, за по-натам култовото - казармата:
истории за градски отпуски и селски кръчми, стари гаджета и млади майки, тежки зимни учения и леки командирски съпруги.

Очакваме включване. ???

06.07.21
22:50

То хората нямат време във форума да пишат, камо ли секс да правят.. Що мислиш толкова се възмутих за трите часа :D :D

07.07.21
10:13

казано от Любомир на 06.07.21, 22:50:

То хората нямат време във форума да пишат, камо ли секс да правят.. Що мислиш толкова се възмутих за трите часа :D :D

Абе правят :-)
https://www.youtube.com/watch?v=AeEG0xI714I

08.07.21
20:44

Днес:
Клек- до 1*180, 0*190, 4, 2, 2*170, военна- до 1*90, 0*95, 3*1*90, набирания- до 1*/+50/, 0*/+55/, кофички- до 2*/+75/, теглото 102.8. След клекът кръста пак ме цъкна и едва бутах военната, за обръщане и тяга даже не си помислих.. писна ми и спирам долната част този и другия месец, да видим мога ли за това време да докарам лег 160, кофичка със 100 и военна над 100 ??

Мнението беше редактирано от Любомир на 08.07.21 20:49.

12.07.21
20:53

Днес:
Клек- до 4*6*100, лег- до 1*150, 2*2*140, 2*3*130, военна- до 1*90, 0*95, 0*90, 4*80, набирания- до 2*/+45 кг/, 4*/+35 кг/, трапец на машина- 3*15, теглото 101.9 кг. Днес покрай навалицата във фитнеса стана кофти подредба на упражненията, вдигах и с доста кратки почивки, и в резултат военната пострада. Иначе клекът само за тонус, легът добре, набиранията също не бяха зле, и там ще си върна постиженията.

п. Относно политиката- не че съм имал някакви очаквания за Славчу, но той надмина и моето иначе доста извратено въображение- някак успя да капитулира преди още врагът да разбере, че е влязъл във война.. ??

п.п. Положителното все пак е, че зайчетата в шапката на фокустника намаляват, за следващи кандидат-месии май останаха само Кубрат Пулев и Христо Стоичков..

Мнението беше редактирано от Любомир на 12.07.21 21:26.

12.07.21
22:57

казано от Любомир на 12.07.21, 20:53:

п. Относно политиката- не че съм имал някакви очаквания за Славчу, но той надмина и моето иначе доста извратено въображение- някак успя да капитулира преди още врагът да разбере, че е влязъл във война.. ??

п.п. Положителното все пак е, че зайчетата в шапката на фокустника намаляват, за следващи кандидат-месии май останаха само Кубрат Пулев и Христо Стоичков..

Никак даже не е капитулирал. Играе си по предварителния сценарий. Сега гледаме “7/8” от продуцентите на “800 дни” и “Бодигардът”.

12.07.21
23:11

Така де, ама поне да имаше някаква завръзка, че да стане филм, първо да се побие с лошите малко и като види, че не става тогава да мине от тях, то даже Рууз Болтън не прави така :D :D

12.07.21
23:50

Е все пак българите в чужбина гласуваха за Слави. Дано има логика в избора им, различна от “ще ни оправи за 800 дни”, но се съмнявам.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 13.07.21 09:26.

13.07.21
00:07

Без значение е, дали е избран, т.е. първи или втори с малко или по-голяма разлика. ГЕРБ няма да намери подкрепа и на ИТН ще им се връчи мандат като втора сила. Освен Славчо да каже: ааа, щом съм втори няма да съставям правителство ? Той така или иначе ще е с правителство на малцинството и очаква подкрепата от останалите-независимо първи или втори. Така обаче е логично и правилно някои да не го подкрепят, ако нямат представители във властта. Защото например избирателите на БСП, ДБ и т.н. могат да кажат: ние сме гласували за вас, за да участвате във властта, пък макар и в коалиция, не за Славчо.
Не знам какви циркове ни чакат. Все пак ГЕРБ, БСП и ДПС заедно имат пълно мнозинство. Нищо чудно да се обединят в името на разрешаването на “тежките и неотложни проблеми”. Българино, загърбваме партийните различия, ще направим тежки жертви и компромиси, в името на добруването на нацията. Още повече, че така ще се контролираме взаимно.....и нещо от сорта като речи и постулати. Не вярвам да стане, но да видим.

Мнението беше редактирано от D_M на 13.07.21 00:10.

13.07.21
00:08

Всъщност не знам кои българи го избраха, като се замисля не познавам човек, за който знам, че е гласувал за Слави, БСП и ДПС, при положение, че знам пристрастията на около 20 души, но явно живея в някаква друга България..

13.07.21
00:32

Не е като да не познавам гласували за Слави. Сред тях има откровено прости, но има и интелигентни хора, които му се довериха на сляпо, и сега предполагам дават заето и мигат на парцали.

П.П. Един бивш колега от университета, за малко да стане депутат от листата на БСП, така че има и такива, но гласуващи за ДПС, е чак толкова изкукуригали не познавам.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 13.07.21 00:35.

13.07.21
07:21

казано от Brown Bomber на 12.07.21, 23:50:

Е все пак българите в чужбина ни го избраха. Дано има логика в избора им, различна от “ще ни оправи за 800 дни”, но се съмнявам.

Нали знаеш, че аз обичам чифри ?, а те са:
На предните избори Славчо взе 17% от България и 1% от чужбина. На тези взе 23 от България и 1 от чужбина.
Лесно е българите в чужбина да са виновни за всичко, но проблема неЙ там ?
П.п. Докато не е станала грешка, аз гласувах и агитирах за друга партия ?

Мнението беше редактирано от Nev на 13.07.21 07:48.

13.07.21
08:39

Имах предвид, че мнозинството българи в чужбина са гласували за Слави, другото е ясно, че няма как да стане.

Кое е това всичко, за което са виновни българите в чужбина?

Значи и за това агитираш?

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 13.07.21 08:47.

13.07.21
09:07

казано от Brown Bomber на 13.07.21, 08:39:

Имах предвид, че мнозинството българи в чужбина са гласували за Слави, другото е ясно, че няма как да стане.

По- големия проблем е, че на тези важни избори имахме брутално ниска активност. И това при положение, че гласуването се превърна и във фейсбук мода. В секцииите за гласуване има две опашки. Една за гласуване и една до табелата “Изборна секция” където си правиха селфита ?
Не мога да си представя, каква щеше да е активността ако нямаше фейсбук ?
П.п. Не видях, че си дописал. Не знам, за какво друго съм агитирал, но по принцип, винаги агитирам за нещата в които вярвам. В случая, агитирах за мой приятел и съмишленик от дете, който беше кандидат и спечели ?

Мнението беше редактирано от Nev на 13.07.21 09:13.

13.07.21
09:15

Защо трябва да избираме някого от всичките кандидатирали се ?! Те до един не стават  !! Аз не искам нито едни от тях ма...ка им скапана !! Едни и същи кукловоди.
Слави-балалайката ми е пял на бала още беше с перчем... и да за това става. Наистина е добър . 
НЕГОДНИЦИ !
Повече от 30 години ебаха майката на държавата ! И не пиша за тези по медиите а за КУКЛОВОДИТЕ ! За тях за децата им че и за внуците .
Не ги ли виждате в европарламента що за стока са ? Какви евро ценности кви пет лева за цървули . Има само една евроценност и тя е как се управлява капитала ... само това.  Аз и хората на моята възраст изтърпяха всички издевателства в България на т.н преход за да може мосю Луй незнам кой си подред да си развява шортите по Шанз елизе ??
Каква равнопоставеност на деветата дупка на кавала .

13.07.21
09:20

казано от Brown Bomber на 13.07.21, 08:39:

Кое е това всичко, за което са виновни българите в чужбина?

Пак започваш да се заяждаш и ще оспамим дневника. Писал си:
” Българите НИ го избраха”. Това се тръби навсякъде в интернет и една лъжа като я повториш 100 пъти, става истина. Дадох ти цифри защото ти отново не се оповаваш на тях, а повтаряш, това което и другите повтарят.
После започваш да дописваш още въпроси отдолу. Ама аз съм виновен, че пак се подхлъзнах.

Мнението беше редактирано от Nev на 13.07.21 09:22.

13.07.21
09:24

Добре, как смяташ, че шепа българи в чужбина могат да изберат парламент на 6 милиона в България?
Ще си редактирам поста, успокой се.

13.07.21
09:29

Изобщо, защо ще гласуват някви хора,които нямат отношение към страната по никакъв начин???

13.07.21
09:34

казано от nervak на 13.07.21, 09:29:

Изобщо, защо ще гласуват някви хора,които нямат отношение към страната по никакъв начин???

Че как иначе всичките “българи” от Турция ще гласуват ?

13.07.21
09:36

Аз съм съгласен българите в чужбина да имат право да гласуват, но не и хора с двойно гражданство.

13.07.21
09:57

Защо да нямам отношение към страната си? Дъщеря ми живее в България, имам инвестиции там, работя другаде, но не съм скъсал връзки, нито пък съм се заричал да не се връщам повече. Не искам да взимам друго гражданство, но искам да знам, че вратите ще продължат да са отворени за мен и за всички българи на възможно повече места по света. Имам база за сравнение, по-голяма от тази на повечето българи. Някои неща ми харесват, други не и не спестявам нито едните, нито другите. Това е всичко друго, но не и лиса на отношение.

13.07.21
09:59

И аз искам това и не искам онова...ту на лява ту надясно.

13.07.21
10:04

казано от Brown Bomber на 13.07.21, 09:36:

Аз съм съгласен българите в чужбина да имат право да гласуват, но не и хора с двойно гражданство........

......които не живеят постоянно в БГ.
Иначе ще лишим тези, които си живеят в БГ, даже са етнически българи поне по линия на единия родител. Ако примерно си роден в САЩ, щото нали вашите са били там на екскурзия, получил си американско гражданство по месторождение и българско по произход, живееш си в БГ и какво-да не можеш да гласуваш :-)

13.07.21
10:15

Доколкото знам в много страни няма двойно гражданство, например в Германия. Те по-глупави ли са от нас?

13.07.21
10:35

Нито българите в чужбина, нито двойното гражданство са ни проблема, в чужбина са основно два вида българи- тези, на които в България им е тясно и тези, които тук ще работят за пари около минималната заплата. Основните ни проблеми днес са липсата на цели и полезни навици, щото просто свикнахме, че може и така..

13.07.21
11:01

Защото българите в чужбина се оказват най-големият външен инвеститор в БГ за последните 10 години. Официалният паричен поток, чрез банкови преводи от българи в чужбина към БГ е около 3 процента от БВП. А колко още пари идват в брой можем да се досетим. Поне още толкова.

13.07.21
11:24

казано от Любомир на 13.07.21, 10:35:

Нито българите в чужбина, нито двойното гражданство са ни проблема, в чужбина са основно два вида българи- тези, на които в България им е тясно и тези, които тук ще работят за пари около минималната заплата. Основните ни проблеми днес са липсата на цели и полезни навици, щото просто свикнахме, че може и така..

Абсолютно точно казано. Повечето българи с които общувам тук са дошли преди 10 години, през бригади. В България са работили на минимални заплати. Тук също са на минимални заплати, основно по фабрики, но със същите, ако работят и двамата, могат да си позволят, собствени къщи- на кредит и прилчни коли. Лошото е, че повечето, дори след 10 години си живеят по български ? Да излъжем системата, да си купим кола с десен волан тук, да я караме тук, но да е с български номера и да не ебаваме камерите и платените паркинги ? (преди брексит) Да вземаме помощи за безработица по 5 години, в страна с 3% безработица и много други. Мит е, че в чужбина ни сменят чипа и като се върнем сме европейци. Ако някой е тръгнал “Ганя” от България си се връща такъв с малки изключения.
Последно като си бях, пихме с шурето и той се оплакваше от положението в България. Бойко, мойко, корупция, Бла Бла. Не можа да ми отговори, защо не си ползва коланите на колата, а си е купил допълнителни закопчалки и ги е щтракнал да не му пищи. Това е абсолютно нормално в малките градове, където никой не ги гони. Обвиняваме другите, но не виждаме нас ?

Мнението беше редактирано от Nev на 13.07.21 11:31.

13.07.21
11:31

Собствени-т.е. да са си ги купили и да не изплащат ипотечни кредити. То и на кредит си “собственик”, ама така казано подвежда малко. Собственик го пиша в кавички, тъй като до колкото съм запознат, там собственик на повечето имоти е монарха и “купуваш” за макс 100 г. май. Което не е малко де :-) Ама в един момент наследниците пак няма да са собственици.
И още нещо-имаш предвид и земята под къщите, нали. Защото не каза жилища, а собснтвени къщи. И сега да не се окаже, че с тая заплата от фабриката са си “купили” само сградата и то на кредит. То ако е така, в БГ е същото. Купуваш си апартамент с не кой знае колко престижна работа и не кой знае каква заплата и си го изплащаш.

Мнението беше редактирано от D_M на 13.07.21 11:33.

13.07.21
11:34

казано от Dydo на 13.07.21, 11:31:

Собствени-т.е. да са си ги купили и да не изплащат ипотечни кредити. То и на кредит си “собственик”, ама така казано подвежда малко. Собственик го пиша в кавички, тъй като до колкото съм запознат, там собственик на повечето имоти е монарха и “купуваш” за макс 100 г. май. Което не е малко де :-) Ама в един момент наследниците пак няма да са собственици.
И още нещо-имаш предвид и земята под къщите, нали. Защото не каза жилища, а собснтвени къщи. И сега да не се окаже, че с тая заплата от фабриката са си “купили” само сградата и то на кредит.

Тъкмо го поправях, че е ипотека. В случая исках да кажа, че без образование, на минимална заплата могат да си позволят много по- добър живот. Сега колко ще плащат къщата, дали е със земята не е много по темата.
Това за 100те години незнсм от къде си го чул. Първата къща в която живях тук, беше на 120 години и беше на бащата на хазяйката.

Мнението беше редактирано от Nev на 13.07.21 11:36.

13.07.21
11:35

казано от Dydo на 13.07.21, 11:31:

И още нещо-имаш предвид и земята под къщите, нали. Защото не каза жилища, а собснтвени къщи. И сега да не се окаже, че с тая заплата от фабриката са си “купили” само сградата и то на кредит. То ако е така, в БГ е същото. Купуваш си апартамент с не кой знае колко престижна работа и не кой знае каква заплата и си го изплащаш.

Дидо, в Англия си купуваш къщата, но не и земята. За нея плащаш наем, който се актуализира приблизително на 100 години.
А дали с кредит или не, имота си е твой. Ипотеката е гаранция за банката ако не можеш да си плащаш кредита. Ти си адвокат човек, не подвеждай хората.

13.07.21
11:38

Не подвеждам нищо, написах го, че си собственик.
Но Нев така го каза, че все едно си извадил кеша и си платил. Та затова казвам, че и в БГ можеш да си го позволиш.

......ааа, поправил се е, т.е. със заплатата от фабриката имаш възможност да изплащаш ипотеката само на къщата, т.е. сградата :-)))))))

Мнението беше редактирано от D_M на 13.07.21 11:41.

13.07.21
11:41

казано от Dydo на 13.07.21, 11:38:

Не подвеждам нищо, написах го, че си собственик.
Но Нев така го каза, че все едно си извадил кеша и си платил. Та затова казвам, че и в БГ можеш да си го позволиш.

Можеш, но много по-голяма част от доходите ти отиват за покриване на кредита, докато в западна Европа и с минимален доход можеш да си позволиш жилище. На това искаше да наблегне Нев.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1