Днес ЕМОМ - 10 мин
объщане от земя, преден клек, обръщане от вис, раменна преса, clean&jerk - 50 кг
Вчера - клек, обръщане, раменна преса, тяга
клек - до 90 кг
обръщане - до 70 кг
преса - до 60 кг
тяга - до 100 кг
Днес - основно мускулна треска :) и разтягане
Днес
обръщане + раменна преса - до 40 кг
привеждане на скрипец - до 40 кг
подскоци
double crunches
планк
Днес
Клек - до 80 кг
набирания - 35
кофички на халки - 35
double crunches
Днес ЕМОМ - 10 мин
clean&jerk - 1 х 50 кг
привеждане на скрипец - 5 х 40 кг
Днес - крака и рамене
Крака - клек до 80кг, български клек - с 2 х 12,5 кг дъмбели
Рамене - привеждане на скрипец с прави ръце - 30 кг, раменна преса - 30 кг
Днес - ръце
сгъване / разгъване в суперсерии с крив лост - 3 х 15 @ 30 кг
сгъване от коляно с пудовка 16кг 3 x 10 / разгъване на скрипец 30 кг - 3 х 15
Днес ЕМОМ - 10 мин
объщане от земя, преден клек, обръщане от вис, раменна преса, clean&jerk - 50 кг
+++
Днес тежеше доста.Следващия път трябва да видя как е и да преценя дали е от постите или от това, което съм ял предния ден.
Днес
обръщане + раменна преса - до 50 кг
привеждане на скрипец с прави ръце - до 30 кг
подскоци
double crunches
ЕМОМ - 10 мин
ЕМОМ - 10 мин
clean&jerk - 1 х 50 кг
привеждане на скрипец - 5 х 40 кг
+++
Първите 2 минути и последната clean&jerk беше по 2. Но ми се струва тежко да изкарам всичките 10 минути по този начин. Все още ми е рано.
ЕМОМ - 10 мин
Тренировката днес както следва:
clean&jerk - до 60 кг
клек - до 90 кг
тяга - до 100 кг
Вчера - разтягане
Днес
ЕМОМ - 10 мин
5 набирания+5 подскока+5 кофички на халки
ЕМОМ - 10 мин
Днес
ЕМОМ - 10 мин
5 набирания+5 подскока+5 кофички на халки
+++
Цялата тренировка разбира се е повече. Описвам само основната част. Няма тренировка, в която да не загрявам. Загрявката е около 15-20 минути, след това ако ми е нужно имам някакво вработване докато стигна до основната тренировка. При силово трениране загрявката е следната:
Раздвижване на всички ставни връзки - рамене, лакти, китки, тазобедрени стави, колене, глезени, врат и кръст. Това отнема няколко минути.
След това както следва -
привеждане на скрипец - 10 повторения х 30 кг
10 подскока
20 double crunches x 40 кг
1 голяма серия с дъмбели х 7,5 кг - борческо въртене х 10, сгъване за бицепс х 10, разгъване за трипецс зад врат х 10, странично повдигане за рамене х 10, раменна преса х 10
10 подскока
привеждане на скрипец с изпънати ръце - 10 х 30 кг
10 подскока
обръщане от вис + раменна преса - 10 х 20 кг
Ако тренировката ми е бокс, то след раздвижването за ставните връзки има разтягане, базови движения, бой сянка, отработване на всички основни удари с ръце и крака на чувал, скачане на въже и след това почва основната тренировка.
След приключване на основната тренировка обикновено има по някое и друго по-леко упражнение плюс кратко разтягане за кръста. Ако е бокс, след приключване има разтягане за краката и кръста.
От два дена ми се изгуби гласа. И в очакване на някакъв грип или настинка не тренирах. И днес все още нямам глас, но пък нищо друго не се случва, така че се пораздвижих сутринта леко. Утре ще се поразтягам и ако гласът се върне, от четвъртък продължавам да си тренирам нормално.
казано от Svetoslav на 21.12.21, 11:30:
От два дена ми се изгуби гласа. И в очакване на някакъв грип или настинка не тренирах. И днес все още нямам глас, но пък нищо друго не се случва, така че се пораздвижих сутринта леко. Утре ще се поразтягам и ако гласът се върне, от четвъртък продължавам да си тренирам нормално.
Върви тренирай ! Няма да пееш я :-)
Днес
обръщане и раменна/пуш преса - до 50 кг
50 подскока
2 х 20 български клек на СТ
double crunches - 7 x 20 @ 40 kg
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 23.12.21 11:08.
В петък - без тренировка.
Вчера
Обръщане + раменна преса - до 50кг
привеждане на скрипец - до 40 кг
Днес - кръгова тренировка
ЕМОМ - 10 мин
Вчера - без тренировка
Днес
21-15-9
обръщане от вис @ 40 кг
подскоци
лицеви опори(на стойки за опори)
време 6м 55с
От десет години не бях тренирал по такъв протокол. Тежко, тялото не ще на тези години да го тормозя толкова. Ама от време на време ще го тормозя.
За много години на всички! Да сме живи и здрави най-вече!
Вчера
обръщане + раменна преса - до 40 кг
набирания, кофички на халки, подскоци, български клек.
Днес
клек - до 90 кг
тяга - до 100 кг
Днес
Е2МО2М - 20 минути
2 х clean&jerk @ 50 kg
5 x привеждане на скрипец @ 40 кг
Днес
21-15-9
обръщане от вис @ 40 кг
подскоци
лицеви опори(на стойки за опори)