От последния пост насам - МЦ йога,, МЦ храна.
Днес ми е най-лошия ден откакто съм майка. Вики от сутринта повръща (вече 4 пъти) и ака вода - поне 7 пъти. Цял ден пускам перални, пера килими и за втори път си мия косата. Всички одеала и килими са прани и мокри, всичко мирише на ако и на повърнато. Бих го завела до докторката му, но нямаше промеждутък, в който да отидем, а и не исках да го изтощавам с развежда не навън. Ако утре е пак така, ще отидем. Дадох му 2 гр витамин Ц, чай от лавандула и мента с астрагал, рейши и клеева тинктура. Почти не е ял, каквото изяде, го върна. Мислех че е вирус, но забелязах, че май има някаква наченка на нов зъб. Та, нямам идея какво е. Няма температура. ?
Ядох същото като него - почти нищо. (а, и един шоколад).
Мнението беше редактирано от Margi на 16.12.21 20:55.
- йога, 45 мин
Храната: кафе (с обичайните добавки), домашен шоколад, 2 банана,, филия квасен хляб с масло, варено яйце,, още квасен хляб с кашкавал, малко краставица,, вафли ная, какао с уиски и бейлис
Вероятно ще пия аспирин и магнезий преди лягане, стига да не забравя.
Малкия през нощта вдигна температура, около 38. Нищо не съм давала. През деня - пак,, но беше вече по-ниска. Спа почти цял ден,, когато не спеше,, беше вял. Поиска да си легне малко преди 20 часа.
Пак му дадох 2 гр вит. Ц, шуслерови соли 3 и 8, авирон (изпи само половината от първата доза. Останалите 1.5 дози изпих аз. Вероятно цвета не му допадна), хидратин алфа. Малко астрагал и рейши в сока от ябълки, но и от него не пи много,, не знам дали си струва да ги пиша. Храната му е 2 половинки филийки квасен хляб, малко желе от дренки (заради разстройството), половин вафла хармоника без захар и едно киви, за което той настроя, но пак разстрои коремчето ми. Днес трябваше да пътуваме, но се промениха плановете. Дано утре ната са по-добре.
Мнението беше редактирано от Margi на 17.12.21 20:24.
От вчера сме в Банско. Отложихме пътуването с един ден заради Вики, но така или иначе, разстройството му продължава и няма много апетит, съответно, е доста вял. Първия възможен час за лекарката му е на 5ти януари, но ако до ден - два не се подобри стомаха му, ще и пиша.
Продължавам с витамин Цто, освен това - ентерол, оризова вода. Навсякъде пише - нещото се разтваря в 50/100/200 мл вода и се пие 2/3 пъти на ден. Добре, ама Вики не иска нищо добавено във водата му и повече от 20 мл трудно изпива наведнъж, ако не е чиста вода.
Движението е йога, разходките са кратки, защото малкия бързо се уморява дори когато се вози в шейната. Днес направихме вечерна разходка в гората, около час.
Храната днес:
- кафе с мака, рейши, кокосово масло, кафява захар, гуарана
- мандарина
- половин банан
- овче мляко с басмати с малко мед (от на Вики менюто), пай с орехи и карамел от рускинята на пазра
- домашна баница (със 7 яйца и козе мляко)
- бейлис кафе
- пак бейлис (доста) , с добавка тинктура от чага
- салата от цвекло, морков, конопено семе, зехтин, оцет, кисели краставички, овче и козе сирене, остатъка от басматито добавих му сол и чубрица, още от пая с орехи
Водата е малко над литър, спахне доста накъсано (както и последните х на брой нощи), добавките май са само магнезий.
Движение:
- йога, 45 мин, трябваше да излизам. После - разходка в снежната буря. ?
Храна и добавки:
- кафе с кокосово масло, мака, рейши, гуарана, кафява захар
- тахан с мед, конопено семе, сол
- банан
- мандарина
- овче мляко с мед и ориз (пак от на Вики), пай с орехи и карамел
- домашен шоколад
- банан
- бейлис с тинктура от чага
- салата като вчерашната, кисели краставички, препечени филии квасен хляб с конопено брашно с кашкавал, 2 бисквити, редче шоколад
Вода:
- 5-6 чаши
Малкия все така. Пети ден. Обадих се на докторката, не каза нищо различно от това, което вече правим,,само да не даваме млечни и пресни плодове докато не се оправи. ?
Движение:
- разходка в гората с Вики на гръб
Вероятно с това ще си остана, защото пътуваме.
Храна и добавки:
- мандарина
- кафе с кафява захар
- препечена филия квасен хляб с конопено семе с масло и мед
- 3 шоколадови бонбони, 4-5 солети хармоника
- по-късно - каквото има - салата, сирене, хляб...
Водата ще е малко.
Обаче, тази нощ се наспах. ?
Вики не се е будил изобщо. Аз само веднъж, за кратко.
Мисля, че вече му мина каквото беше. Днес е свеж и му се играе.... За разлика от на Слави, който явно прихвана неговия вирус. Само мен не ме хвана. ?♀️
Мнението беше редактирано от Margi на 21.12.21 16:15.
Не че имам кой знае какво за отбелязване, но ще се отметна, преди да е свършила годината.
София-Банско-Плевен-Варна. Панорамна обиколка.
Накрая и мен ме хвана вируса на малкия, последна. 2-3 дена следобедна температура, 1-2 дена разстройство. Мина.
Съответно, тези дни йогата беше 20-30 минути възстановителна. Храната също беше малко.
Откакто сме във Варна, доста захар. ?
Последните дни изгледах толкова филми, колкото за последните 8 години не съм гледала. ? Като нямам какво друго да напиша, поне тях да изкоментирам.
Джуманджи - този от ‘96та и двете по-нови части. Доста развлекателно и разтоварващо филмче.
Коледни хроники, двете части. Също забавно и неангажиращо.
Baywatch 2017 абсолютно безсмислен, но не съм и очаквала нещо различно.
Мартицата възкресение. Точно в десятката!
Don’t look up. През цялото време ми напомняше за idiocracy. Честно казано, приседна ми тооз филм.
Мнението беше редактирано от Margi на 30.12.21 08:37.
Не ми се пише, но почнах да изтървам някои неща. Пия малко вода, храня се основно с паста, шоколад и кафе и една бутилка бяло вино ми свършва за 4 дни. Изнервена съм от десетки неща извън контрола ми и не си доспивам.
Та,
Движение:
- йога, час
Храна и добавки:.
- МСМ + Ц, магнезий
- кафе с кокосово масло, рейши и кафява захар
- филийка квасен хляб с някакъв веган био течен шоколад - не особено вкусен
- печени бадеми
- кокосов ром с лайм и кафява захар
- бяло вино, чери домати, прясна паста с рикота, спанак и пекорино, с добавен чесън и зехтин, 3 шоколадови бонбона
Вода:
- литър
Сън:
- легнах си към 0.30, заспах доста по-късно, събудих се в 2.30, 4 и нещо и станах в 8.45. Лягам късно, защото гледам филми като заспи малкия. О ми се иска да ставам доста по-рано.
Мнението беше редактирано от Margi на 14.01.22 22:23.
Вчера
- йога, час
Храна и добавки:
- МСМ + Ц, магнезий
- кафе в чага чай с рейши, кокосово масло, кафява захар
- банан
- мандарина
- шоколад
- 2 лимецови палачинки
- оказахме се на съседско гости: бяло вино, зеленчукова крем супа, салата, нахут с патладжан и спанак, тоблерон
Вода:
- малко над литър
Сън:
- Вики се премести при мен през нощта и се будих
Днес
- йога, час
Храна и добавки:
- МСМ + Ц, магнезий
- кафе, както вчерашното
- мандарина
- киноа с червена леща и зеленчуци, две хапни кашкавал, шоколад
- 2 мандарини
- смути от манго, банан, алое, кокосова вода
- печени бдеми
- бяло вино, зеленчукова крем супа, пармезан, шоколад
Вода:
- литър
Сън:
- без събуждане до 7.30
Йога, час
Храна и добавки:
- МСМ + Ц, магнезий
- кафе в чага чай с рейши, кокосово масло, мед
- половин ябълка, 1 орех
- шоколад, доста
- 2 мандарини
- половин банан
- лимецово брауни
- бяло вино, салата от спанак, рукола, още някакви зелени, зехтин, дом.я.оцет, пекорино, 2 фпх с кашкавал, шоколад
- печени бадеми
Вода:
- 1.3
Сън:
- малкия ме събуди
Мнението беше редактирано от Margi на 17.01.22 21:48.
Вчера горе долу същото както предния ден.
Днес
- йога, час + малко допълнително раздвижване със собствено тегло
Храна и добавки:
- МСМ + Ц (ще го спра за малко, ещо ме приболява корема след него последните 2 дни, и преди така е ставало, когато ми дойде в повече), Д3, омега 3, магнезий
- кафе в чага чай с рейши, кокосова захар, кокосово масло
- банан
- половин банан
- 2 фпх с био течен шоколад
- лимецово брауни
- бяло вино, пери домати, пиперка, крем супа от зеленчуци, омлет, шоколад
Вода:
- вчера около 1.2, днес се надявам малко повече
Сън:
- предната вечер пак ме събуди по никое време малкия, тази вечер спа по-добре
Мнението беше редактирано от Margi на 19.01.22 23:25.
- йога час + раздвижванесъс СТ
Храна и добавки:
- Д3, активен въглен (сутринта и вечерта)
- кафе с астрагал, кокосова захар, кокосово масло
- кафе с рейши, кокосова захар, кокосово масло
- течен шоколад
- печени бадеми, шоколад
- бяло вино, чери домати, грахова крем супа,сладък картоф с масло на фурна, поръсен с малко пекорино, бисквитена торта
Вода:
- около 1.4
Сън:
- да кажем, че бива
Има спокойни седмици, има такива, в които всеки ден на Вики света му е крив и реве почти без да спре. Днес около 50 минути рева, дра се, търкаля се по алеите в парка и се тръшка (заради неспазено негово обещание). Хората минават и на повечето реакцията им е: “милото дете”. Само една баба с внуче мина и ми каза: “не се поддавай и не обръщай внимание на хората когато те гледат укорително”. Ако не беше тя, вероятно щях да се разрева от отчаяние.
Тъкмо се разплух пред лаптопа да си пусна филм когато го сложих да спи, и се оказа че майсторите от апартамента под нас, са се разработили и режат нещо в 21.45. ? Бих го приела по-хладнокръвно, ако този ремонт не се точеше вече една година. То не беше къртене, не беше рязане, не беше спиране на вода и на парно през януари...За толкова време хората цели жилищни кооперации построиха, те 80 квадрата не могат да ремонтират.
Та, нека обобщя - днес имах лош ден.
- йога, час
- гребане с 24ката, клекове СТ
Храна и добавки:
- активен въглен, Д3, омега 3
- кафе с астрагал, кокосово масло, кокосова захар
- тахан с мед и сол
- от на Вики обяда - киноа. С червена леща, цвекло, морков, и др., веган течен шоколад
- мандарина
- червено вино, салата спанак/домат, гуакамоле, 1 фпх, 2 малки парченца кашкавал,, бисквитена торта
Вода:
- малко над литър
Сън:
- към 6.30 се събудих, към 8 станах
В последно време, вечер когато вече не бягам навсякъде, бузите, ушите и челото започват да ми горят. Снощи измерих температурата - 37.6. Нямам идея защо, но подозирам, че е заради това, че по половин ден вися на студа на едно място.
- суингове с 24ката/колелце от колене/гребане с 24ката
- йога, час
Храна и добавки:
- активен въглен, омега 3, Д3, йод (имамостатъци откакто бях бременна, от време на време се сещам за него,но все не успявам да го доизпия; срокът му на годност е мааалко поизтекъл)
- тахан с мед и сол
- капучино
- леща(от на Вики), 2 лъжички течен шоколад
- мандарина
- кисело мляко с чиа
- вечерта вероятно червено вино, салата спанак и домат, паста с пекорино, чесън, масло, някакъв десерт (ако има промяна, ще я отбележа)
Вода:
- надявам се поне към 1.3
Сън:
- снощи си легнах преди 23, което е за отбелязване
- клекове с 16ката/ХСПУ-та (бяха по-зле отколкото очаквах)
- йога, почти час
Храна и добавки:
- активен въглен, Д3, йод
- кафе с рейши, кокосово масло, мед
- банан
- кафе с мляко и кафява захар
- 1.5 курабии с тахан от една пекарна
- ементал с масло, лъжичка течен шоколад
- червено вино, крем супа от зеленчуци + амарант, някакви яйца, нещо сладко ?
Вода:
- ама никак не ми се пие в този студ ?
Сън:
- трудно заспах, иначе ок
- суингове с 24ката/колелце
- йога, час
Храна и добавки:
- активен въглен, Д3, омега 3
- тахан с мед и сол
- овче мляко с чиа и кокосов нектар
- банан
- чай от лавандула, мента, рейши, мед
- палачинка с дом.желе от дренки
- червено вино, салата спанак/домати /чесново зехтинов сос, квасен хляб, хумус от нахут и черна леща, медни вафли
Вода:
- 1
Сън:
- пак ме събуди по никое време малкия
- клекове с 16ката, колелце
- йога, час
Храна и добавки:
- активен въглен, 4 дози ММС по 1 капка
- чай от лавандула, мента, рейши, мед
- кафе с кокосово масло, рейши, мед
- тахан със сол и кокосов нектар
- крем супа от спанак и коприва, квасен хляб, хумус от вчерашния, медни вафли, лъжичка течен шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- пак се премести при мен малкия и ме рита
Сутринта излязохме за малко по работа, когато се прибрахме, Вики вдигна температура. Не много - 37. 5 някъде, като взема средноаритметично стойностите на инфрачервения безполезен термометър. Спа доста, отпуснат през останалото време. Бузите му станаха ярко червени. Не знам дали е от студа или от зъби. Писна ми вече с тези зъби. Все тях обвинявам за евентуално неразположение, а тях още ги няма. Ще видим утре.
По мои наблюдения инфрачервените термометри занижават температурата с най-малко градус.
Но това е опит без статистическа стойност, базиран на 2-3 модела. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.01.22 17:21.
казано от Boby_ на 26.01.22, 17:20:
По мои наблюдения инфрачервените термометри занижават температурата с най-малко градус.
Но това е опит без статистическа стойност, базиран на 2-3 модела. :)
Не знам, на мен ми се струва че този завишава показанията, но това е само по усет. Вчера в един момент ми показа 2-3 пъти стойности 39.8-9, когато на пипане беше леко топъл. Има значение и къде я меря явно. В слепочията и към бузите се повишаваше, докато челото показваше с 2 градуса по - малко.
Така или иначе, днес сутринта беше все едно нищо не му е имало вчера. Затова подозирам, че е било някакъв температурен шок. Бяхме навън на около -13-14 градуса, когато се върна беше премръзнал и 20 минути не се отлепи от една духалка и веднага след това вдигна температура и се отпусна.
Добре си мислех да го върна този термометър, защо го задържах, не знам.
- суингове, гребане с 24ката, колелце
- йога, час
Храна и добавки:
- Д3
- кафе с кокосово масло, рейши, кокосова захар
- овесени ядки с орехи, чиа, мед
- банан
- домашно лимецово брауни
- какао с тинктура чага, кокосово масло, мед, уиски
- червено вино, спанак, спаначена крем супа, 2 яйца на очи, половин филия квасен хляб, шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- Вики доста проплакваше тази нощ, и двамата спахме неспокойно
Мнението беше редактирано от Margi на 26.01.22 21:30.
- йога, малко по-малко от час
Храна и добавки:
- ЦДС, 5 дози, аспирин, магнезий (вчера пак пих, но забравих да ги пиша)
- ябълка
- кафе запарено в гъст чай от чага, с рейши, кокосово масло, мед
- тахан със сол и кокосов нектар
- домашен шоколад и домашно лимецово брауни
- червено вино, чети домати, малко крем супа от моркови и червена леща, орикети със задушен спанак, чери домати, масло, чесън, грана падано, медена вафла
Вода:
- 1.3
Сън:
- ужасно късно заспа Вики
Мнението беше редактирано от Margi на 27.01.22 20:00.
- клекове с 16ката пред гърди, бърпита
- йога, час
Храна и добавки:
- ЦДС, аспирин
- кафе в чага чай с кокосово масло, астрагал, кафява захар
- останалите 3 лъжички от овеса на Вики от закуска (с орехи, ябълка, мед, шизандра, годжи бери)
- 2 редчета домашен шоколад
- няколко резенчета кашкавал с масло, домашно лимецоов брауни
- довечера вероятно червено вино, някаква салата, крем супа от моркови и червена леща, киноа с червена леща, праз и подправки (от на Вики обяда) с малко маслонова паста и грана падано, малко квасен хляб, бисквити с домашно желе от дренки
Вода:
- към 1.4
Сън:
- гледах филм до късно (малко преди 0), но пък не се будих (не ме будиха)
Вчера и днес, първото ми ядене (по-точно кафето), е към 12.30, може за някакъв микро фаст да мине - има няма 16 часа.
Мнението беше редактирано от Margi на 28.01.22 18:40.
- раздвижване със СТ
- йога, час
Храна и добавки:
- ЦДС, аспирин, Д3
- папая
- кафе в чага чай с кокосово масло, астрагал, кафява захар
- домашен шоколад
- резен бри
- лимецово брауни с мусковадо
- червено вино, спанак, домашна лимецова пица с няколко вида сирена и зеленчуци, шоколад
Вода:
- 1.2
Сън:
- легнах към 23.30,не се събуждах, станах в 7.45
Мнението беше редактирано от Margi на 29.01.22 19:51.
- суингове с 24ката, колелце, клекове СТ
- йога,, час
Храна и добавки:
- ЦДС, Д3, аспирин
- кокосова вода
- крем от млад кокос с банан, чиа и кокосов нектар
- кафе в чага чай с кокосово масло, кафява захар
- още от кокосовия крем
- “палачинка” от банан и яйце
- червено вино, спанак, пипера,, омлет от 2 яйца, спанак, праз, моцарела, половин филия квасен хляб, шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- към 23 заспах, не съм се събуждала до 7.40
Вчера имаше интересна промоция - плащаш моцарела, получаваш бри. ?
- клекове с 16ката, планински катерач
- йога, 50 мин, лежерна, че Вики, както не искаше да излиза, ме изненада с не предвидена дълга разходка
Храна и добавки:
- ЦДС, аспирин, Д3
до 12 не ядох
- 2 малки парченца папая
- кафе в чага чай с кокосово масло, мед, рейши
- тахан със сол, мед, канела
- редче домашен шоколад
- хапка вафла хармоника без захар, лъжичка кисело мляко
- червено вино, спанак с чери, 3 филии квасен хляб, препечени с бри, чесън, масло, спанак, малко шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- легнах към 10.30, към 6.30 се събудих, но станах в 7.30
Вчера
- суингове, колелце, още 15-тина мин упражнения със СТ
- йога, час
Храна и добавки:
- ЦДС, Д3, аспирин
- след 12 - кафе в чага чай с кокосово масло и мед- тахан с мед
- банан и лъжичка кисело мляко
- към 19 - червено вино, чери, морков, филия квасен хляб с хумус, шоколад, медена вафла, няколко солети
Вода:
- 1.5
Сън:
- ок
Мнението беше редактирано от Margi на 02.02.22 13:54.
- клекове с 16ката, планкове, бг клекове, още планкове
- йога, час
Храна и добавки:
- ЦДС, пробиотик, Д3, аспирин
- след 12.30 - кафе в чага чай с кокосово масло и мед
- тахан с мед и сол
- 3 хапки ябълка
- кисело мляко с чиа и мусковадо
- червено вино, няколко солети, пери домати, соанапена крем супа с праз и картоф, филия и половина квасен хляб с хумус, чесън и зехтин, шоколад
Вода:
- 1.5
Сън:
- към 23.30 легнах, към 7.30 станах
Телефона ми води някаква статистика къде и колко съм ходила:
Мнението беше редактирано от Margi на 02.02.22 21:37.
02.02.22
21:59
Марго, кой е този шареничък ап ?
казано от Т. Тодорова на 02.02.22, 21:59:
Марго, кой е този шареничък ап ?
Huawei health. Върви си с телефона. По принцип не е толкова шарен, само за месечния отчет явно. ?
Мнението беше редактирано от Margi на 02.02.22 23:42.
- йога, 45 мин, възстановителна, без обърнати
Храна и добавки:
- ММС 4х1к., аспирин
- кафе в чага чай с кокосово масло, рейши и мед
- лимон с джинджифил, мед, клеева тинктура
- банан
- чери, филия квасен хляб с масло и варено яйце, морков, шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- събудих се в 5, премръзнала, взех си одеало и се събудих в 7. 30
Вчера сутринта ми прогизнаха ботушите в кишата по улицата, вечерта излязох с гумени ботуши за дъжд, за да не си отворя работа да чистя от петната от снега всички топли ботуши. Съответно, премръзнах, през нощта ме втресе, сутринта бях ок. Излязохме с Вики и пак се намръзнах. Следобед вдигнах към 39. Дойде ми, температурата спадна час след това. За капак, вчера съм се увлякла с клековете и днес съм цялата в мускулна треска.
Това с измръзването често ми се случва тази зима, като излезем на площадка и седя на едно място по час - час и нещо.
В големите студове ходихме в детски център/кафене, но се върна от там със сополи, и макар да му минаха за 2 дена, не ми се занимава с болни деца на закрито.
- МЦ йога, 45 мин
Храна и добавки:
- Д3
- кафе в чага чай с кокосово масло и мед
- тахан с мед и сол
- крем супа от броколи, картоф, лук, чесън, подправки, масло; 2 филии квасен хляб със зехтиново-чеснов сос, авокадо, бри, зелена салата, шоколад
Вода:
- 1.3
Сън:
- Вики рано се премести при мен и цяла нощ ме рита, щипа и бута. Към 8.15 ми би една глава и опитите за сън окончателно приключиха. Интересно, че той не се събуди от удара.
Днес нямах температура. През нощта обаче бях цялата вода, а вечерта ме заболя глава.
Мнението беше редактирано от Margi на 04.02.22 21:03.
- МЦ йога, 50 мин
Храна и добавки:
- ЦДС
- кафе, както вчера
- кисело мляко с мака и чиа
- бяло вино, гуакамоле, зелена салата, филия и половина квасен хляб с масло и яйце, ръжена палачинка с дом.желе от дрвнки, шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- ок
Явно ми се е повъзпалил синузита от измръзването. Не ми е запушен носа и не ме боли нищо, но от време на време ми се вие свят и все едно имам паве на челото си. ?
- МЦ йога, 45 мин
Храна и добавки:
- кафе в чага чай с кокосово масло и кафява захар
- на обед - същото кафе
- кисело мляко с мака и чиа
- 2 редчета черен шоколад
- бяло вино, задушен спанак с чесън, басмати с нахут, грах, праз, подправки; авокадо, доста бонбони фереро роше
Вода:
- 1.2
Сън:
- 23.30 до 8
Синузита явно започва да се изтича, на няколко пъти ми беше запушен носа. Вечерта направих инхалация с пихтово масло, обикновено ми помага.
- йога,, без обърнати, час
Храна и добавки:
- ЦДС, Д3, аспирин
- солена вода
- кафе в чага чай с кокосово масло, рейши и мед
- банан
- брауни с ръжено брашно и мусковадо
- бяло вино, домат, нещо като фритата със спанак, яйце, рикота, чесън, шоколад
Вода:
- 1.6
Сън:
- Вики пак се беше преместил при мен и ми удряше глави през 5 мин
- суингове, колелце, бг клекове, планк, гребане
- йога, час
Храна и добавки:
- пробиотик, Д3, йод, геломиртол (за синузита - спомних си че преди ми помагаше
- кафе в чага чай с астрагал, кокосово масло, мед
- тахан с мед и сол
- чай от борови връхчета с мед и клеева тинктура
- ръжено брауни
- розе, домат, квасен хляб, задушен спанак с чесън и рикота, варено яйце, шоколад
Вода:
- 1.3
Сън:
- Вики ме събуди
Мнението беше редактирано от Margi на 08.02.22 21:34.
Вчера адското главоболие заради синузита. Въпреки него, се пораздвижих с пудовката, и йогата си от четох. Храната беше ок. Добавките - геломиртол и аспирин.
Днес сутринта с малко главоболие, което се разсея през деня, носа ми още е задръстен.
Движение:
- клекове с 16ката, колелце, тяга с 24ката, лицеви опори
- йога, час
Храна и добавки:
- геломиртол, пробиотик, аспирин
- кафе в чага чай с кокосово масло и кафява захар
- на обед - още едно кафе като горното
- котидж сирене с мед
- няколко солети хармоника
- розе, орикети с чесън, спанак, храна падано, нещо сладко
Вода:
- 1.3
Сън:
- Вики не събужда към 7.30 всяка сутрин
Мнението беше редактирано от Margi на 10.02.22 23:18.
- суингове, колелце, гребане, лицеви опори
- йога, час
Храна и добавки:
- пробиотик, Д3, аспирин
- кафе, като вчерашното
- още едно кафе
- кисело мляко, редче домашен шоколад
- розе,, квасен хляб препечен с масло, чесън, подправки, кашкавал, спанак,, зелена салата, чети домати, медена вафла, шоколад
Вода:
- 1.3
Сън:
- същото като предните дни
Мнението беше редактирано от Margi на 11.02.22 22:22.
- тяга с 25ката, колелце, бг клек, лицеви опори
- йога, час
Храна и добавки:
- 2 чаши солена вода
- кафе с лешниково мляко и кафява захар от Балев
- резен папая, смути от папая, банан, алое, малко мед
- кафе в чага чай с кокосова захар и кокосово масло, домашна бисквита от лимец, какаово масло и кокосова захар
- още една бисквита
- розе, малко сурови броколи,, зелена салата, пресни фетучини с импровизиран (но много вкусен) сос доматено-сметанов сос с грама падано, лук, чесън, подпрвки, зелена салата, чери домати, шоколад
Вода:
- 1.3 вероятно ще се събере
Сън:
- до 7 и нещо
Последните седмици заглеждам някакви нови сериали. Започнали са да ги правят с по 6-7 епизода.
Гледах And Just like that, продължение на Сексът и градът. Дойде ми в повече. Явно когато се говори за секс през 2021, няма как да не ти се догади от LGBTQQ+, колкото и д не те бърка кой какво с кого прави през свободното си време. И там не бяха пропуснали вакс пропагандата, която също би дотегнала вече, без значение дали човек симпатизира или не на това.
The White lotus, беше в някакви класации за 2021. Странен е, и някак близък, след 10+ години работа в подобни лукс резорти. ?Честно казано, стана ми интересен заради това, че е сниман във Four seasons Хавай.
Fantasy island, хареса ми. Съвсем разтоварващо фентъзи. Продължение на някакъв стар сериал, от 77-ма, който не съм гледала.
Ако някой има предложения за занинателни филми/сериали, ще се радвам на идеи. Имаше една такава тема, но някъде ми се изгуби.
Мнението беше редактирано от Margi на 12.02.22 18:04.
- йога, 40 мин
- клекове с 16ката и планкове
- следобед малко ресторативна йога, 30 мин
Храна и добавки:
- 2 чаши солена вода
- кокосова вода
- кафе в чага чай с кокосова захар и кокосово масло
- крем от млад кокос, банан, алое, чиа, мед
- банан
- кисело мляко с мака, от вчерашните бисквити
- шоколад
- кашу
- солети хармоника
- розе, гуакамоле, квасен хляб, варено яйце, шоколад
Вода:
- нещо пак не ми върви напоследък водата, дано се събере литър
Сън:
- до 7.45
Мнението беше редактирано от Margi на 13.02.22 19:12.
14.02.22
00:56
Понеже и аз минах през въпросните сериали, които си гледала и изобщо не съм очарована реших да рискувам с този от снимката.
Макар че трудно свикнах с испанската реч, бих казала че е доста зарибяващ сериал. Някак неусетно стигнахми 5 сезон ?
казано от Деница Малковска на 14.02.22, 00:56:
Понеже и аз минах през въпросните сериали, които си гледала и изобщо не съм очарована реших да рискувам с този от снимката.
Макар че трудно свикнах с испанската реч, бих казала че е доста зарибяващ сериал. Някак неусетно стигнахми 5 сезон ?
И аз не съм очарована, в случай че не е станало ясно. ?Просто ги изгледах, защото вечер имам нужда да си изключва мозъка. ?
Сега започнах Why women kill. По грешка започнах от втория сезон.
Ще прегледам и този, който си споделила, макар малко да ме предубеди с испанския. ?
Мнението беше редактирано от Margi на 14.02.22 10:49.