Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Homer Simpson

11.03.25
20:30

казано от nervak на 11.03.25, 20:14:

казано от Димо на 11.03.25, 17:59:

Е аз в по-философски и всеобхватен смисъл го казах. Разбира се че някъде се иска моментно максимално усилие или концентрация.

Мда,някъде и всеки ден....и то ако ти се живее по дълго(и пак не е гаранция).

Тренирай, Нерва, тренирай, че и ние да сме на сигурно, че ти ако се издъниш, май ще има за всички.
All hail Nervak-o

11.03.25
20:43

https://bnra.bg/bg/sabitiq-radioaktivni/narushavane-na-tselostta-na-izveden-ot-upotreba-ured-za-tehnologichen-kontrol-predaden-za-upravlenie-kato-radioaktiven-otpadak/

11.03.25
20:54

Четох една история как в Бразилия някакви откраднали някакви неща от лаборатория и имало прах, който светел в тъмното, си направили парти на тъмно във фавелата и поканили приятели и роднини и се мажели да светят в тъмното, а светещия прах се оказал радиоактивен цезий ли не помня какво беше и като резултат двайсетина души умрели от лъчева болест.

11.03.25
21:04

Доста е опростена историята..
Много повече хора,хиляди кубици замърсена пръст и битови отпадъци ...
Можеш да го пренесеш към гоорната новина.

12.03.25
09:12

Понеделник храната 2600 ккал, 8к крачки.

Вторник храната 1950 ккал, движението 2 часа и 30 км с колелото из града, направих и една Гребна база посред бял ден, то много приятно.

Homer Simpson

12.03.25
09:37

Никога не съм се радвал така на пролетта , човек, тая зима ми взе тока.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 12.03.25 09:38.

Homer Simpson

12.03.25
17:19

Димоооооо
Я си Шопни една с Дебелянов

12.03.25
20:49

Кой тоз?

12.03.25
22:43

казано от Димо на 12.03.25, 20:49:

Кой тоз?

НякъФ дет ще ме е срам ако по случайност съм в един кадър...ама на
разни се снимат с него... интеграция дейба.

12.03.25
22:46

Кой тоз?

Е това чак е несериозно и звучи като виц🤣
Ся ясно, че явно не си фен, ама.....

12.03.25
23:08

казано от D_M на 12.03.25, 22:46:

Кой тоз?

Е това чак е несериозно и звучи като виц🤣
Ся ясно, че явно не си фен, ама.....

И ти си интегриран.
Българи.. големи.

12.03.25
23:16

казано от nervak на 12.03.25, 23:08:

И ти си интегриран.
Българи.. големи.

Хич да не си фен, даже да ти се повръща, тук говорим за над 20 г. присъствие къде ли не и в какво ли не-медии, предавания, статии, реклами, клипове, едно от най-известните лица в жанра, излъчвано и коментирано с огромна честота десетилетия. 
Освен просто да не го е познал.

12.03.25
23:20

Не ми говори глупости ...
Слушате и гледате тъпотии...
Класа

Мнението беше редактирано от nervak на 12.03.25 23:22.

12.03.25
23:35

казано от nervak на 12.03.25, 23:20:

Не ми говори глупости ...
Слушате и гледате тъпотии...
Класа

Не гледам от много години този жанр, като новите, а и не чак толкова новите изпълнители наистина не съм ги чувал и не ги знам. Т.е. възможно е. Ама случаят тук е съвсем друг-все едно в Сърбия дори да не ги харесват, да не знаят кой е Шабан Шаулич, Синан Сакич (лека им пръст),  и т.н.......като нарочно давам примери с етнически НЕ сърби и съпоставимо ниво на известност в страната им.
Да не знаеш кой е Азис не го приемам за нормално. Нали отваряш интернет, гледаш ТВ, все за над 20 г. ще си попаднал я на песен, я на шоу, я на статия и хиляди примери.
Ок, Димо не го знае, приемаме факта.

12.03.25
23:40

Не само не го знам,Ами и не искам да го знам .
Айш чалгари навсякъде .

13.03.25
01:42

казано от D_M на 12.03.25, 23:35:

Да не знаеш кой е Азис не го приемам за нормално. Нали отваряш интернет, гледаш ТВ, все за над 20 г. ще си попаднал я на песен, я на шоу, я на статия и хиляди примери.
Ок, Димо не го знае, приемаме факта.

Чувал съм го разбира се азис, даже го знам още когато беше само Васко педераста, но съм го виждал на картинки с тежък грим и женски чорапи на мрежа, този рошавия черния той ли трябва да е?

Homer Simpson

13.03.25
02:52

Той е и всъщност е много свестен пич.

13.03.25
08:16

казано от Homer Simpson на 13.03.25, 02:52:

Не е изключение да се получи така, просто аз няма откъде да го знам това и съдя за хората по това, което показват за себе си, понеже нямам време - а и желание - да опозная всички на света, особено да ровя и търся в сфери, които са ми отблъскващи и гротескни.

Не че е циганин или гей, никой не си избира какъв да се роди, само като какъв човек и личност да изживее живота си. Както и не ме притеснява кой с кого и как си го слага у тях си. Но ако парадира със сексуалността си за да получи някакви по-специално отношение или облаги заради нея за мен не е ОК. А пък да пееш чалга в България, това е вече съвсем зле.

13.03.25
08:37

казано от Homer Simpson на 12.03.25, 14:55:

Дима, таа е за теб, ако не я видиш тук и при теб ш я кача, ама ти с Дебелянов нямаш, нали???
😄😄😄

Няма и как да имам с адаша, освен ако не се върна във времето, но ето с кого имам:

Homer Simpson

13.03.25
08:47

Ехаааааа, браво!!!

13.03.25
08:50

Тази също ми е скъпа. Имаше и история, ако не съм я разправял преди тук с удоволствие мога да я разкажа :)

Мнението беше редактирано от Димо на 13.03.25 08:52.

13.03.25
09:15

Димо кой е този високия, някакъв баскетболист ли е. А за тази в средата на другата снимка също не се сещам, не водеше ли навремето някакво детско шоу?

13.03.25
09:18

Ти си разпознаваш мангалите....
Яко опростачване.

13.03.25
09:23

казано от D_M на 13.03.25, 09:15:

Димо кой е този високия, някакъв баскетболист ли е. А за тази в средата на другата снимка също не се сещам, не водеше ли навремето някакво детско шоу?

Ужас :(

Якия е неколкократния световен шампион по стронгмен и държи настоящия световен рекорд по тяга 501 кг Хафтор Бьорнсон. Тази в средата на втората снимка е двукратната олимпийска медалистка и петкратна световна шампионка по борба Станка Златева.

13.03.25
09:25

казано от nervak на 13.03.25, 09:18:

Ти си разпознаваш мангалите....
Яко опростачване.

Не, опитвам се да звуча по същия начин като Димо...........да не ми се сърди.
Не означава, че някои ги харесвам, но аз разпознавам почти всички, като започнеш още например от хора като Дамян Дамянов /лека му пръст/, минеш през Митко Щерев и стигнеш до Златките. Общо взето съм наясно с повечето от сферите на живот в държавата-политика, икономика, спорт, култура и “култура”.

ПС.........Димо пък се хванал и чак ми казва кои са :-)

Димо, обърни внимание на първото изречение от това мнение.

Димо, за Хафтор даже мога да ти кажа и как се е запознал с жена си-била е сервитьорка в едно заведение.

Мнението беше редактирано от D_M на 13.03.25 09:27.

13.03.25
09:35

Много говори че ти не можеш да приемеш че аз наистина не знаех че този рошавия черния е азис. И не съм и чувал даже за сърбина, който беше споменал. И питах кой е този, не съм правил нелепи предположения.

Аз знам че много хора викат “аз чалга не слушам” щото нали да изглеждат по-културни и интелигентни, ама вечерта отиват в чалгатеките и цяла вечер друсат гюбеци с “ръцете горе”. Е, приеми че има хора като мен, които изпитваме физическо отвращение от самата идея за чалга. Понеже за съжаление няма как да живеем в стъклен похлупак и да се откъснем от мерзката ни заобикаляща действителност, ние сме чували за чалгарите и сме виждали техните гримирани аватари по билбордове, но нито ги гледаме, нито ги слушаме, нито се интересуваме от тях, и няма как да ги разпознаем без всичкия грим и пайети и логото на пайнер или бушидо, ок?

13.03.25
09:44

казано от Димо на 13.03.25, 09:35:

...Е, приеми че има хора като мен, които изпитваме физическо отвращение от самата идея за чалга. ..

Е то такива хора с отвращение към чалгата десетки и сигурно стотици хиляди. И аз не слушам по принцип. Но аз не съм спорял дали трябва или не трябва да харесваш чалга, както и не съм се учудвал, че не харесваш. Напълно нормално, защото хората са различни и вкусовете им също. Коментара бе относно това, дали си наясно кой е човека и това няма общо с жанра му, сексуалността му, етноса му и т.н.
Иначе приех, че може и наистина да не знаеш кой е - в по-предните мнения го написах.

13.03.25
09:50

И аз трудно го разпознавам този без перата отзад. :))))) Ако се изявяваше в някой друг стил, сигурно щях да съм му фен, щото пее като звяр. Ама не се изявява в друг стил. :D

Иначе, Дидо, ако Димо те шокира, че не позна кой е на снимката, трябва да седнеш да изпиташ някой като мен, който не докосва телевизия и актуална българска музика изобщо. :D

13.03.25
09:52

И аз в по-предишните си мнения казах че съм чувал кой е азис разбира се даже съм го гледал в едно от първите му изпълнения как се влачи по земята с голо шкембе навън и мрежести бели чорапи на кльощавите му черни крака в група за смешки, хората го ридикулизираха, посмяхме се, просто аватарите му, които съм виждал нямат нищо общо с този кръглолик мургав брадат чичка до Васко а и нямам контекст да ме насочи. На мен ми заприлича на един пакистански доктор, когото снимах на раздаването на дипломите на Медицинския университет наскоро. Аз съм и много лош физиономист де, но дори сега на втори прочит наистина не виждам никаква прилика с образите на азис, които съм виждал и няма как да го разпозная. Отделно колко ми е далеч в съзнанието. Но да, не го познах. По ред причини.

Homer Simpson

13.03.25
09:52

казано от Димо на 13.03.25, 08:16:

казано от Homer Simpson на 13.03.25, 02:52:

Не е изключение да се получи така, просто аз няма откъде да го знам това и съдя за хората по това, което показват за себе си, понеже нямам време - а и желание - да опозная всички на света, особено да ровя и търся в сфери, които са ми отблъскващи и гротескни.

Не че е циганин или гей, никой не си избира какъв да се роди, само като какъв човек и личност да изживее живота си. Както и не ме притеснява кой с кого и как си го слага у тях си. Но ако парадира със сексуалността си за да получи някакви по-специално отношение или облаги заради нея за мен не е ОК. А пък да пееш чалга в България, това е вече съвсем зле.

Сферата е отблъскваща и за мен, но ти като човек на камерата, разбираш че те това работят.
Понеже много съм ги видял от всички слоеве на обществото по кръчмите, този е сред нормалните, джъст сеин

Homer Simpson

13.03.25
09:56

То аз качих снимката, защото като закачах Димата с Дебелянов, той ми отвърна с него-Азис.

13.03.25
10:01

О, разбира се, принципно като има търсене и не е незаконно, съм ОК че има предлагане. Дефектите на либералната демокрация.

Аз разбирам че той е мегазвезда и донякъде разбирам и защо е такъв. Дори румънци са ми казвали че го знаят.

Наскоро снимам в един склад едни сложни за снимане продукти и съм наредил 100 лампи, скримове, флагове, гобота и т.н. и влизат двама хитреци мангали да питат там да правят бизнес със собственика. И докато нали се разберат там за цени и бройки които им трябват, единия идва да огледа фотографския сет явно впечатлен от цялата техника, цъка с език и вика: Мвоооо, ще кажеш че все едно Азис по телевизията ще снимват.

13.03.25
10:02

казано от Homer Simpson на 13.03.25, 09:56:

То аз качих снимката, защото като закачах Димата с Дебелянов, той ми отвърна с него-Азис.

Ясно ми е, помислих си го още тогава, ама дори тогава си казах че не може да е той. То верно че съм кофти физиономист, ама даже аз не мога да го свържа.

Homer Simpson

13.03.25
10:12

Аз например мега много се кефех някога на Макс Кавалера и един приятел скоро ги подгряваше със Соулфлай и му поискал едно перце за мен и тоя се държал мега свински, а пък въпросния чалгар, мега културен няма охрани, превземки, сяда, амка, плаща пожелава хубава вечер и си тръгва.

13.03.25
10:19

Преди години, на една родителска среща в гимназията дето учеха децата, класната им ни казва:
-Днешното поколение е под всякаква критика. Вие представяте ли си, не знаят кои са Дорс и Джим Морисън. Просто нямам думи.
Аз обаче не обичам да си мълча и естествено се включих на това абсурдно заключение.
-Ами г-жо /еди коя си/, това е напълно нормално. Даже сериозно бих се възхитил, ако някое дете знае. Със сигурно има такива, но все пак да уточним, че Джим Морисън е починал 7 години преди на моите деца да се роди майка им.

13.03.25
10:32

Зависи колко са били големи децата. Ако са на 8 е естествено да не знаят, ако са на 18 и не знаят, вече малко хмм.

13.03.25
10:36

Аз съм учуден, че класната знае кой е Джим Морисън, щото и предишното поколение е под всякаква критика. :D

13.03.25
10:37

Черпя ви с плоското коремче на Ред Дела Круз и отивам да бачкам.

Дидо, теб не, разбрахме че плочки на мацки не те кефят.

Homer Simpson

13.03.25
10:38

Тея няма ли да се научат да се снимат???

13.03.25
10:38

Как беше- “на слаба жена плочките и на дебел мъж циците не се броят!” :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1