Точкини вълнения

Прескочи до:

28.03.25
12:07

27.03.2025

Физическа активност

Един час разходка в обедната почивка, общо към 10к крачки за деня и толкоз.

Хранене

- кафе със сметана
- две поширани яйца, препечена филия вита, чери домати; малко кварк с годжи бери, тиквени семки и 10г мед
- две поширани яйца, препечена филия, хумус, шунка Попов
- малко истински сладолед (100г?), по време на разходка
- телешко кюфте, печени зеленчуци
- картофи в еър фрайъра, с сомашен чеснов сос със сирена

Бележки

Утрепах се да плюскам.

На работа само някакви странни неща се правят. Примерно, решения относно сигурност се взимат на базата на предположения, шесто чувство и квантов мистицизъм, и даже на отговорните не им е неудобно да го заявят публично и твърдо. Или от продуктови отдели ми дават тотално постна и грешна информация за регулирани продукти. Други пък искат от мен нещо, но ми казват, че искат съвсем друго и губим два часа в обяснения.

Всичко се прави в последния момент, всичко е спешно и важно, отделно от това календарът ми е пълен с безмислени срещи (щото някой трябва да се бие в гърдите, че му е хрумнало да ги букне) и мозъкът ми стана на питка тия дни.

Сън

7 часа

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 28.03.25 12:17.

28.03.25
20:32

28.03.2025

Физическа активност
Мозъчно само. Айде, и едни 25 минути колело.

Хранене
- кафе със сметана
- пълнозърнеста тортиля с малко кашкавал, с хумус, две поширани яйца и шунка; преди тва пих малко протеин и хуск, че не ми се пасяха марули рано-рано
- 100г суфле с шоколад от Лидл - никъде не го правят хубаво (не съм намерила), мързи ме да си направя сама, та това е приемлив компромис
- филия с хумус
- ябълка
- кутийка котидж с мед
- две печени пилешки крила, люти

Бележки
Същата история.
от 8:30 до 20:30 на компютъра - имах план да довърша няколко неща, после да отвържа и фрийленсъра в мен за 1-2 часа, НО около 20:30 осъзнах, че вече просто гледам в една точка в монитора и сърчицето ми заспива. Затова оставям за събота и неделя, и директно отплавам.

Весел уикенд.

П.П. Поръчах си холин... че нали ще намалям добавките. 😁 Чудя се колко ли време мога да се тъпча с три шепи неща преди да ми спихне някой орган.🤡

Сън
8 часа

30.03.25
21:08

29.03.2025

Физическа активност
13к крачки вкъщи - чистене, подреждане и домакинстване от 8:30 сутринта, та чак до 21:00. Можеше и по-рано да приключа, но реших, че трябва да направя прясна паста с пиле, спанак и сметана.

Хранене
Яйца, зеленчуци, пълнозърнест хляб, вечерта - пастата с пиле + 1/3 черен шоколад

Сън
7 часа

30.03.2025

Физическа активност
1 час велоергометър + 30 минути горна част с гирички между 5 и 7.5кг
15к крачки общо

Хранене
- кафе с мляко, две лъжици от пилето със спанак и сметана
- скариди със зехтин, чесън, червена чушка, целина и магданоз; хумус и 1/2 тортиля; 1/3 черен шоколад
- пълнозърнеста тортиля с пиле със спанак и сметана, домати; малко кисело мляко с боровинки и ред черен шоколад

Отдавна не си бях мерила кръвната захар след хранене - след вечеря погледнах как е положението и беше 5.5. Преди подскачаше доста.

Сън
8 часа

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 30.03.25 21:31.

01.04.25
12:44

31.03.2025

Физическа активност
1) 20 минути с разтяжките:
- 10х3 гоблет @12кг
- 10х3 оувърхед прес @15кг диск
- 10х5 суинг @16гк

Към 8к крачки

Хранене
- кафе с мляко, хапка хляб, хапка пиле със сметана
- 1/2 банан, ред и половина черен шоколад
- 30г пълнозърнеста багета с хумус
- чиния прясна паста със зехтин, чесън, пилешко, черен пипер и кашкавал
- замразена пица от лидл, доукрасена с подръчни материали и изпечена; сладолед и шоколад с фъстъчено масло

Такава пица не бях яла буквално от ученичка - уау, то скандално това, бе! 🤣 Но така или иначе точно дъното исках да закопая с тая преумора и пиемес.

Сън
8 часа
—————————————-

Откарах до 1:30 пред монитора снощи, заспах малко след 2 и днес е леле-мале. И май и довечера ще си повися.

03.04.25
10:31

02.04.2025

Физическа активност
40 минути колело

Хранене
- кафе с мляко
- препечена филия вита, две яйца, шепа чери доматки и три мариновани аспержи от буркан
- кутийка котидж с хуск, протеин, годжи бери и половин банан
- голяма порция пиле с картофи и после половин парче чийзкейк

Бележки
На работа до 00:00

Сън
7.5 часа

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 03.04.25 10:31.

03.04.25
17:16

03/04/2025

30 минути колело и 10 минути с 5кг ричики за горната част - колкото да не се вкаменя като трол по изгрев.

Сутринта котидж с годжита, пчелен прашец, тиквени семки и съвсем малко мед, и послеее.... пълнозърнести филии с кетчуп и шунка. :D За вечеря - каквото донесе любимия, което значи, че ще е някоя прасешка част за скара + зеленчуци. Може малко сладолед Изида с шамфъстък.

Сънят снощи беше много зле - кратък и изнервен. Сънувах какви ли не глупости и ги помня като все едно са се случили наистина.

Тази вечер пак ще се виси до сто часа. Трябваше да съм на изследвания утре, но остават за другия месец - какво да му тествам на пролактина на 4-5 часа сън. 🤷🏻‍♀️

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1