05.05.2025 г.
Обръщане и пуш преса с Гюле 20-5х4 на страна, с всяка ръка в началото на минутата.
Горила гребане с всяка ръка-5х Гюле 12, Гюле 16 и Гюле 20;
Снач-5х Гюле 12, 3x5x Гюле 16 с всяка ръка без почивки между ръцете.
Днес въобще мислех да не тренирам коквото и да е, че 5 поредни дни джиткам, но си ме дърпа и не се сдържах да врътна нещо.
Последно време установих, че макар болката около лакътя да тръгна декември след ден с по-тежки пудовки, напоследък след тях се чувствам по-добре. През миналата седмица си поставих задача за експеримент, в един ден само да дърпам за гръб на скрипците, в друг само лег, в трети само бицепс и т.н., за да видя от кое идва най-много. С пудовките е повече понякога по време на трена, но след него не. С дърпанията за гръб по време е ок, но следващите дни не. То и с гюлетата лашкаш и дърпаш, но просто за гърба имаш повече бройки в сетовете и повече напъваш. Така си го обяснявам, но все тая. Напоследък все повече си въртя гюлетата вкъщи. И значително се чувствам по-енергичен от както включих комплекси, вериги и като цяло по-кратки почивки. А такъв тип тренове са ми по-приятни с гюлетата. Но както дойде и според желанията ми в момента.
Утре или пълен пас или някой суинг в ЕМОМ.
06.05.2025 г.
Днес тъй нар. ден за активна почивка.
Ходихме на парада и после малко шляене и обяд, общо крачки към 5 км.
Суинг с Гюле 24 - на всяко начало на 30 сек. общо 6х5 и после на всяко начало на минутата общо 9х10, т.е. тотал 120 суинга за малко над 11 мин. Свежо и ободряващо