казано от Boby_ на 02.10.25, 16:41:
Никой не може и не трябва да доказва, че никога НЕ е взимал - доказва се наличие на нещо, не отсъствието му.
Така е......като в наказателното право - функцията по обвинението трябва да докаже престъплението и върху прокурора лежи доказателствената тежест, а не подсъдимият да доказва, че е невинен. Въпросът на практика обаче е, че когато прокурорът нещо твърди, опитвайки се да убеди съда във виновността на подсъдимия, защитниците гледат да го оборят и вадят аргументи, които да съборят твърдяните/изложените от прокурора факти.
Но това е друга тема :-)
Аналогично, хвърля се обвинението за АС, отрича се постигнатото да е натурално и съмненията вече са налице. Трениращият обаче изпада в ситуация или да си трае или да тръгне да се обяснява и да отрича. Та наистина най-добре е, каквото мислиш си го остави за себе си.
Гузен негонен бяга, а тук насила морален полу-маратон ме карате да изкарам, щото съм бутнал 130 лежанка, 150 преден клек и 200 тяга, хаха.
Иначе така и така сме на лаф-мохабет, оставете АС, пептиди и т.н, кажете някой ще си признае ли дали взима виагра, циалис и т.н, или и там всички сме натурални? 😅😅😅😅😅
Мнението беше редактирано от Боян на 02.10.25 18:11.
казано от D_M на 02.10.25, 13:52:
казано от nervak на 02.10.25, 11:45:
Да бе растат,ама може и да не растат...в повечето случаи.
Да, защото се разчита основно на АС, а за другото се играе несериозно. И се очаква ей така от нищото да стане с хаотични тренировки и боклукчива храна.
Я ме виж,дали не се храня добре и не тренирам?
Иначе ДА Бояне...имах 150лег,140 преден , 232 тега и 272 трап бар преди да ми се наложи да посегна.
Мнението беше редактирано от nervak на 02.10.25 21:57.
Тренировка 02.10.2025 - четвъртък
- Зерчер клек, с колан
3х135, 3х3х115, през 1мин30