Точкини вълнения

Прескочи до:

31.10.25
10:19

казано от T. Toчка на 31.10.25, 08:46:

....да се тръшка, че трябва да й дадат повече пари за транспорт, ‘щото от 1ви януари заплатата ще й стане наполовина, пък разходите ще се удвоят. :D

И аз за туй се тръшкам начи :)

П.П. Ей тъй, се почва нова страница.

Мнението беше редактирано от Splash на 31.10.25 10:20.

01.11.25
09:42

31.10.2025

Физическа активност
20 минути велоергометър и 12к крачки

Хранене
- протеинови мъфини, пъдпъдъчи яйца, лютеница, кисели краставички
- 100г какаов крем с фъстъци на Вики Нътс
- броколи, сладък картоф, тиквичка, червен лук - на фурна
- малко ребра (де да знам, под 100г мръвка) с люти кисели краставички и после шкембе чорба с две филии Вита;

Сън
7 часа

01.11.25
21:21

01.11.2025

Движение:
Пренасяне и сглобяване на диван
18к крачки навън

Храна:
- протеинов мъфин
- кафе с мляко
- филия с малко ребра, хумус и кисели краставички
- свинки гърди на скара, картофи в еър фрайъра и майонеза Хелман’с; джинджърбред меденки

Свинщина, ама има и такива моменти.

Сън:
8 часа

05.11.25
17:23

Движението - в неделя беше доста, понеделник и вторник в София пак бая крачки, с голяма и тежка раница.

Храната в офиса е съсипващо смотана, но случайно открих едни гироси в The Mall - EPIC се казват. Толкова са яки, че нямам търпение да ида пак да се наплюскам. :D Може да ги пишем хайлайтът на командировката.

Ужасно е скъпо обаче и не мога да си представя как нашето ръководство смята, че ще е възможно да пътуваме постоянно до там и да пребиваваме по два-три дни или по цяла седмица, без да ни увеличат заплащането с... 40%. Подканват ни и да сме се местили в София, което пък вече звучи като някакво много неуспешно комедийно представление.

Все тая, де, движението е добре, храната е добре - не помня в подробности и няма да описвам сега, та само минавам да наспамя.

Малко промяна има в добавките:
- мио-инозитол + д-хиро инозитол 4100мг
- магнезий бисглицинат 500мг
- Б12 1000мкг
- метилфолат 3мг
- омега-3 1000мг
- холин 500мг
- NAC 600мг
- омни биотик хепа
- омни лоджик плюс

Плюс:
2х1 сиофор
3х1 дуфастон
2х1 естрофем
1х1 аспирин протект

——-

Една от любимите ми гледки в офиса. Снимката е от миналия път, че гледам да не цъкам телефона прекалено и този път почти не го извадих от раницата, но си беше същото дъждовно:

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 05.11.25 20:40.

07.11.25
11:57

06.11.2025

Хранене
- 5 пъдпъдъчи яйца, пълнозърнеста филия с крема сирене и шунка Попов; едно слабо кафе от капсула (cafe au lait нещо си на долче густо, бая бозаво) + малко соево мляко
- две тънки пълнозърнести филии с шунка, яйце, и майонеза Хелман’с
- пак същото и един топъл шоколад след това
- една малка Пица Лаб пица вечерта - уж отидохме в мола да напраим някоя крачка без да ни вали и да видя дали мога да си ползвам една отстъпка в Ориндж, и… се наплюсках 😆

Но съм се спряла от днес сутринта, де, че няма да я бъде тая.

Поръчах си сензори за постоянно измерване на глюкоза от Франция - точно на половината от цената на същите в България. 🙄

Сън
8 часа

07.11.25
18:19

07.11.2025

Физическа активност
10к крачки

Хранене
8:30 Кисело мляко с протеин, бадеми, чия и боровинки

17:00 Домат, краставица, едно кокоше и тринпъдпъдъчи яйца, 1/2 авокадо тънка пълнозърнеста филия, препечена, хумус с карамелизиран лук, малко майонеза; 1/2 черен линд със солен карамел

Бележки
Това ще са ми храненията за деня.

Пльоснах се на дивана уж за малко, но не мога да отлепя вече повече от час. Имах амбиции да чистя, готвя, пера, подреждам, че почивам днес, ноооо… казвам НЕ.

Сън
7 часа

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1