Ми не, а и май няма нищо общо с Led Zeppelin туй, което свири - смесица между блус, алт-кънтри и джаз. Опитах се да го слушам, но не е моето. То даже не е рок или метъл. Не знам защо надцени този и подцени Iron Maiden, Skorpions, Foreigner и Deep Purple ... ти си знаеш
Човек....излагаш се.
Плант е име от ранга на Мик Джагър,Пол Маккартни...къф Мейдън?!!!...как да ти обясня,като 1/3 от световната музика и влияние си пропуснал и не познаваш.
Мнението беше редактирано от nervak на 04.02.26 09:17.
Е, ми, слушам рок и метъл. Плант не предлага това. Как да го слушам, като не се кефя? Все едно да отида на концерт на Джордж Бенсън. Какво общо има съвременния му стил със Stairway To Heaven, примерно? Нищо ... рок легенда, основател на култова рок група, която не изпълнява рок. Жалко, наистина
Като тренировките ми напоследък. Днес имах отказ на силово - отидох късно, кал, мрак ... А да се оправя и се разваля времето - утре го дават дъждовен пак
Еййййй, продължаваш да се излагаш с Бенсън...Викаш Цепелин не е изплнявала рок?!
Както казах... не виждам за музика ,как да говорим.
Не съм срещал толкова инвалидизиран човек,мой набор с претенции за рок.
Мнението беше редактирано от nervak на 04.02.26 22:25.
Човек, нали осъзнаваш, че цялата драма е заради хейта ти към София? Само дето групите разсъждават за “пазар”, а София е 4+ пъти по-голям “пазар” от който и да е град. Хайде стига с тия глупости
Ти помисли.
А София е чалгария .
Мнението беше редактирано от nervak на 04.02.26 22:34.
казано от Dymag на 02.02.26, 17:07:
Dire Straits 23 март
SKILLET 14 май
Iron Maiden 26 май
Skorpions 27 юни ... ако не измрат до тогава, че са възрастни
Thee Days Grace ще бъдат на Sofia Live Festival на 27 и 28 юни
Breaking Benjamin 29 юни
Foreigner 30 юни
Deep Purple 29 септември
Туй са чалгите за тази година. Цепелин изпълнява рок, Плант не изпълнява, въпреки че той е автора на Stairway To Heaven. Ама, да, знам, излагам се, признавам си
Peace
Бре, успях да спортувам и днес, доволно. И пак имам мускулна от вчера
По музикалната част на дневника, така или иначе едва ли ще отидем на някой от концертите, макар че ме изкушават Thee Days Grace на Sofia Live Festival, просто защото е в Борисовата градина, както и изпълнителите, които ще свирят в Joy Station, отново заради мястото. Иначе програмата на Joy Station е: SWALLOW THE SUN 25 март 2026 дет/дуум метъл - имат няколко добри парчета, LORD OF THE LOST 28 март 2026 готик метъл - не ме кефят, HYPOCRISY и Abbath 14 април 2026 - интересно, KAMELOT 7 юни 2026, които пък ги знам покрай съвместни проекти с Alissa White - вокал на Arch Enemy до ноември 2025-та, а те са идвали в София 2 пъти - да, ако съм в София, просто защото жената ще ги хареса. Миналата година се отказахме от Guns N’ Roses на 21 юли 2025 за концерта им на националния стадион „Васил Левски“, заради това, че е на стадион, пък после ни беше яд, защото концерта е бил над 3 часа, 31 парчета. За сравнение, на концерта на Smash into Pieces миналата година, на който бях в Sity Stage в НДК, бяха само 17, но размазването беше феноменално. Толкова крещене и скачане не ми се беше случвало скоро
Потърсих информация и за фолк концертите тази година, но май тия не плануват толкова дългосрочно концертите си. Все пак ми излезе концерт на Цеца Величкович на 13 март 2026 в Дворец на културата и спорта - Варна ... кой прави концерти там зимата???, Драгана Миркович и Софи Маринова на 20 ноември 2026 в Арена Армеец, София. Между другото жената харесва Софи Маринова, но няма начин! Даже няма да й кажа
Може да не ходя по концерти често, но ходя чат-пат по пиано барове, като съм в командировка и затова ме кефят места като Joy Station и City Stage. Последния беше в Казанлък януари, предпоследния във Велико Търново ... кога бях там не помня, но вече беше студено, та гостуваха някакви Гърци, свирещи нещо между рок и джаз. Не ми хареса, но ме впечатли аудиторията - целите в пиърсинг, татуси, бради и цветове, и като се допреш в някой, веднага ти прави място и започва любезно да ти се извинява, въпреки, че изглежда като някой, заради който ще минеш на отсрещния тротоар. В София не съм ходил на пиано бар повече от 20 години. Ходил съм на кръчми и там всичко е чалга до козирката и балони с райски газ - трагедия
Мнението беше редактирано от Dymag на 05.02.26 20:34.