казано от Splash на 05.04.26, 10:35:
Предполагам, си наясно че чат джи ти пи, лъже по зле и от щерката?
На мен ми се е случвало да твърди че може нещо, а като му кажа “дай да го направим”, признава че не може, но “дрън-дрън-...”. И определено очаква после да му се скараш и чак се учудва и ми благодари, че съм бил запазил добрия тон :) Много е смешен понякога.
Обаче го използвам да ми казва каква е музиката. Като имам парче го давам за анализ на друг AI, той го слуша и изкарва ей такова нещо:
“Electronic House 15.8%
Electronic Progressive House 9.8%
Electronic Techno 5.2%
Hip Hop Cloud Rap 4.7%
Electronic Electro House 4.6%
Electronic Euro House 4.3%
Electronic Chillwave 3.9%
Electronic Electro 3.8%
Electronic Vaporwave 3.5%
Electronic Dubstep 3.5%
Distribution Genre Distribution:
Electronic 71.4%
Rock 10.8%
Hip Hop 9.0%
Latin 1.5%
Reggae 1.5%
Pop 1.4%
Folk / World / Country 1.2%
Funk / Soul / R&B 1.1%”
Аз туй го взимам, хвърлям го на гптъто да измисли какво е туй, да ми даде заглавие и описание, които ги copy-paste в тубата. Даже и не се опитвам да разбирам какво пише :)
Музиката при мен не е моментна прищявка. Още преди да има интернет, windows и GSM оператори в България правих музика под DOS, с една програмка 0.043 MB, прилагам снимка. Там нямаше никакви генератори и AI-ове и всяко “пип” или “туп” се слагаше ръчно, а ако искаш да е в друг тон му се сменяше скороста на “пип” и”туп”-а. Беше страшна мъка да си намериш звуци. Още по-голяма да се създаде нещо. Още пазя 4 парчета от тогава, които са във формат “XM” ... дали пък да не ги конвертирам в mp3 и да ги кача като ретро спомен от зората на електронната музика? А пък стиховете ги пиша от преди да мога да пиша - диктувах ги на дядо си, а той ги записваше