Ако кажеш че тази песен на Дара е боклук, ще си хейтър, това е. Винаги ще бъде така. “Хляб и зрелища”.
Песента на Дара, като я чух първия път се притесних, дали не са прекалили със съвременните неща. Нищо общо с хейт. Даже се забавлявах с това, че всички българи я хейтат, а чужденците й се кефят, в смисъл, сбъркани сме си. Притесних се, дали е достатъчно конкурентоспособна. Обаче, като гледах полуфиналите и после финалите се поуспокоих и разбрах, че всъщност конкуренцията е доста слаба и откачена. По принцип песента не спечели. Спечели Дара, щото е луда и е наше момиче
казано от nervak на 17.05.26, 18:34:
Сори....ама аз грам мелодия на фанах...някакъв опит за Джетро тъл звучене с лигав метъл...то и метъл не е ..
Ми не е, а и не знам кой е тоя “Джетро тъл”. Правя неща, които не съм чувал, контрастни, използвам метъла като китарен акцент и някой друг барабанен бридж, искам в едно парче да чуя 5-6, както и инструменти. Поне това ми е целта. В “Бангаранга”, всъщност, има 4 различни парчета. Интересно
Всъщност, идеята ми е да направя друг стил с метъл елементи. Имам Японско, индийско, арабско, египетско, кънтри ... това в случая е трап. А това е фламенко
Метъла е акцент - просто да се види колко се вмества във всичко.
Мнението беше редактирано от Dymag на 17.05.26 21:08.
Не знаеш...Джетро туъл?!....
Робърт Плант. ..не знаеше...
Сори...не знам, за ква музика да си говорим.
Мнението беше редактирано от nervak на 17.05.26 21:59.
За никаква, щото не зная Джетро туъл. Аз и тhe Who не знаех кои са, преди да излезе кавъра на Behind Blue Eyes на Limp Bizkit. Какво да ти кажа, пропуснал съм тия, дето са свирили преди да се родя. Като прослушах каквото прослушах около 12-14 години и напред, бяха актуалните за съвремието и само тия, които ми харесваха. А и по-принцип музиката я слушам, не я говоря и ако ми хване слуха, тогава проверявам кой кой е, за да мога да намеря още негови музики. Не знам какво ти харесва на Джетро туъл, щото се позаинтересувах и ги преслушах. Нямали са шанс нито да ги знам, нито да ги запомня, преди да ми ги споменеш, а и само с това май ще ги запомня