казано от kaloyan на 25.05.26, 17:34:
Но както ще кажат другите, важно е тези килограми от какво идват. Ако ти е проблем как изглеждаш това едва ли е заради ниските килограми а по-скоро е за подкожните мазнини. Логично би било обаче при това което ми казваш и казват другите 80/20 трябва да ги гори подкожните мазнини, тъй като тялото е ефективно и използва мазнините. При теб това случва ли се ?
Да, при мен се случва. Талията ми е със 7 см. надолу от декември насам, без никакво следене на храна и без тежести, само от бягане. По-релефен съм определено, и в корема и навсякъде. И това при положение, че никога не съм бягал на гладно, а винаги поне на един гел и изотоник, в който има въглехидрати. Ако бягах без тях, със сигурност щях да изгоря повече мазно.
Но въпреки че съм съм стопил някакви мазнини, отдолу няма много мускул и гледката не е много добра.
Движението днес:
1. Лежанка 6х15 в СС с:
2. Вертикален скрипец 6х15
3. Разтваряне с дъмбели встрани от стоеж-5х15
Мнението беше редактирано от Дидо на 25.05.26 22:35.
Ясно. Без тренировки със съпротивление не може да се мине. Даже те не трябва да се оставят. ОФП (собствено тегло) или тежести няма начин. Даже тежести е най-добре. Аз също макар и да не обичам, ще вляза пак във фитнеса. Като цяло последните години го посещавам само като съм контузен :) ама бива да се ходи по редовно или да имаш тежести вкъщи и там да правиш. Само че там пак има особености как да съчетаваш :) .. Щото ако имаш за цел бягане, а товариш и краката и с тежести и допълнителни упражнения, пак трябва да се прави по определен начин.