24.04.06
20:25
Има ли упражнение което натоварва горната част на рамото?
24.04.06
20:39
[quote author=“GrimReaper”]Има ли упражнение което натоварва горната част на рамото?
еми виж рамото има три части
предно,средно,заедно
кое разбираш под горно?
24.04.06
22:14
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“GrimReaper”]Има ли упражнение което натоварва горната част на рамото?
еми виж рамото има три части
предно,средно,заедно
кое разбираш под горно?
Еми най-горната част на рамото и на ръката като цяло
25.04.06
09:09
До колкото разбрах средно рамо.Значи раменни преси.
25.04.06
22:21
[quote author=“ASTOR”]Вземи уточни кое те интересува точно Горно рамо НЯМА
това ме интересува
[quote author=“GrimReaper”][quote author=“ASTOR”]Вземи уточни кое те интересува точно Горно рамо НЯМА
това ме интересува
Значи, там, дето сочи стрелката има кост и няма упражнения за нея ;) Там се съединяват трапеца и средното рамо.
25.04.06
22:42
[quote author=”Петко К”][quote author=“GrimReaper”][quote author=“ASTOR”]Вземи уточни кое те интересува точно Горно рамо НЯМА
това ме интересува
Значи, там, дето сочи стрелката има кост и няма упражнения за нея ;) Там се съединяват трапеца и средното рамо.
Да не все пак малко след коста има мъскул, който е най-горния на рамото за него питам
25.04.06
23:14
[quote author=“GrimReaper”][quote author=”Петко К”][quote author=“GrimReaper”][quote author=“ASTOR”]Вземи уточни кое те интересува точно Горно рамо НЯМА
това ме интересува
Да не все пак малко след коста има мъскул, който е най-горния на рамото за него питам
еми тва според мен е делтоида и са прави със странично изтласкване на дъмбели