Един въпрос за тренировка за орелефяване

28.04.06
12:16

Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)
От 2,5г тренирам 186, 82кг.
Та ако може да ми кажете някоя тренировка и какво да вземам за да стане това.

28.04.06
12:28

Не ти трябва тренировка, а диета.

28.04.06
12:38

Каква?
аз мисля да взимам л-карнитин, да увелича повторенията на 12-14 и да комбинирам с вело.

28.04.06
14:49

[quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)

....че кой не иска,ама не става само с тренировка.Без диета...йок.А и без диета ще си даваш парите за Л-карнитин на вятъра

28.04.06
14:55

ОК това го разбрах.
Кажете някаква диета!

FZ

28.04.06
19:21

[quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)

Според мен няма какво да сваляш на тази височина и тези килограми дори си слаб ! :lol:

Просто лично мнение , аз на тази височина и на тези килограми бях доста слаб. 8)

28.04.06
20:21

Как го реши без да си го виждал?

FI

28.04.06
21:03

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)

Според мен няма какво да сваляш на тази височина и тези килограми дори си слаб ! :lol:

Просто лично мнение , аз на тази височина и на тези килограми бях доста слаб. 8)

Това е пълна глупост. Тия цифри нищо не означават. Аз например, като започнах да тренирам бях 60 кила и бях мазен и с щкембенце. Сега съм 80 и съм с много по малко мазнини от тогава. Като не се харесваш мазен, колкото и кила да си, винаги може да отслабнеш.

FZ

28.04.06
21:31

Ти мене глупак ли ме наричаш ? :twisted:

FI

28.04.06
21:48

[quote author=“BIG PICHAGA”]Ти мене глупак ли ме наричаш ? :twisted:

Никъде не съм написал обида. ЧЕТИ по-добре. И най-големият умник може понякога да изцепи някоя простотия.

FZ

28.04.06
21:55

[quote author=“filatov”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)

Това е пълна глупост. Тия цифри нищо не означават. Аз например, като започнах да тренирам бях 60 кила и бях мазен и с щкембенце. Сега съм 80 и съм с много по малко мазнини от тогава. Като не се харесваш мазен, колкото и кила да си, винаги може да отслабнеш.

Според теб  пиша глупости значи съм глупак така ли ? :oops:

29.04.06
03:06

Разправяйте се на лични да не Ви разреша спора ;)

29.04.06
10:25

проблема ми е че имам малко шкембенце което искам да махна. Започнах да тренирам преди 2,5-3 и за сега съм качил около 22кг, но никога до сега не съм правил диета за изчистване. Та мисълта ми е да дадете някакъв съвет, а не да се караме

29.04.06
12:14

Според мен даваи малко повече кардио аз не прочетох да правиш.Диета...мини на НВД поразгледаи се малко да разбереш по подробно каква е.Няма да е зле да зимаш л-карнитин и то тва е.С постоянство ще стане  8) .Успех !

NE

30.04.06
10:04

Кардио,според мен, е най-добре в твоя случай.А като не искаш да сваляш ММ си зимай протеина дето го взимаш.Ама аз си мисля че няма смисал да увеличаваш дозата.Твоя си работа.
Успех.

03.05.06
17:26

според мен коремните са наи трудни за релеф иначе зада направиш релеф тренираи сутрин на гладно,гледаи да не ядеш мазни храни,тренираи всеки ден коремните,а през лятото освен сутрешната тренировка прави и към обяд  или следобет когато е наи горещо.поне при мене имаше ефект ама трябва да си много постоянен! ай успех  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1