28.04.06
12:16
Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)
От 2,5г тренирам 186, 82кг.
Та ако може да ми кажете някоя тренировка и какво да вземам за да стане това.
28.04.06
12:38
Каква?
аз мисля да взимам л-карнитин, да увелича повторенията на 12-14 и да комбинирам с вело.
[quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)
....че кой не иска,ама не става само с тренировка.Без диета...йок.А и без диета ще си даваш парите за Л-карнитин на вятъра
28.04.06
14:55
ОК това го разбрах.
Кажете някаква диета!
28.04.06
19:21
[quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)
Според мен няма какво да сваляш на тази височина и тези килограми дори си слаб ! :lol:
Просто лично мнение , аз на тази височина и на тези килограми бях доста слаб. 8)
28.04.06
21:03
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)
Според мен няма какво да сваляш на тази височина и тези килограми дори си слаб ! :lol:
Просто лично мнение , аз на тази височина и на тези килограми бях доста слаб. 8)
Това е пълна глупост. Тия цифри нищо не означават. Аз например, като започнах да тренирам бях 60 кила и бях мазен и с щкембенце. Сега съм 80 и съм с много по малко мазнини от тогава. Като не се харесваш мазен, колкото и кила да си, винаги може да отслабнеш.
28.04.06
21:31
Ти мене глупак ли ме наричаш ? :twisted:
28.04.06
21:48
[quote author=“BIG PICHAGA”]Ти мене глупак ли ме наричаш ? :twisted:
Никъде не съм написал обида. ЧЕТИ по-добре. И най-големият умник може понякога да изцепи някоя простотия.
28.04.06
21:55
[quote author=“filatov”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“pulsedriver”]Искам да орелефя и главно да изгубя натрупаното около корема, без естествено да губя мускулна маса :)(според мене невъзможно ама да питам)
Това е пълна глупост. Тия цифри нищо не означават. Аз например, като започнах да тренирам бях 60 кила и бях мазен и с щкембенце. Сега съм 80 и съм с много по малко мазнини от тогава. Като не се харесваш мазен, колкото и кила да си, винаги може да отслабнеш.
Според теб пиша глупости значи съм глупак така ли ? :oops:
29.04.06
10:25
проблема ми е че имам малко шкембенце което искам да махна. Започнах да тренирам преди 2,5-3 и за сега съм качил около 22кг, но никога до сега не съм правил диета за изчистване. Та мисълта ми е да дадете някакъв съвет, а не да се караме
Според мен даваи малко повече кардио аз не прочетох да правиш.Диета...мини на НВД поразгледаи се малко да разбереш по подробно каква е.Няма да е зле да зимаш л-карнитин и то тва е.С постоянство ще стане 8) .Успех !
30.04.06
10:04
Кардио,според мен, е най-добре в твоя случай.А като не искаш да сваляш ММ си зимай протеина дето го взимаш.Ама аз си мисля че няма смисал да увеличаваш дозата.Твоя си работа.
Успех.
според мен коремните са наи трудни за релеф иначе зада направиш релеф тренираи сутрин на гладно,гледаи да не ядеш мазни храни,тренираи всеки ден коремните,а през лятото освен сутрешната тренировка прави и към обяд или следобет когато е наи горещо.поне при мене имаше ефект ама трябва да си много постоянен! ай успех :wink: