11.06.06
03:54
Бях чел някъде че ако се прави програма за покачване на силата(дадена е в сайта)няма да се качва мускулна маса.Това така ли е и ако ее така може ли да се избегне с взимане на хранителни добавки и какви?
11.06.06
11:11
Така е и не не може да се избегне с хранителни добавки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не е вярно, ще качиш и маса, ако се храниш както трябва.
11.06.06
15:00
Хмм, значи съм в грешка :? Е тогава сори за грешното мнение от моя страна и благодаря на Петко :lol: Днес научих нещо ново :D
Не вервам че ше качи маса защото аз съм тренирал по тая програма и се храних добре а размерите ми значително намаляха.Това го казвам от личен опит
11.06.06
19:56
Ама и на мен не ми се вижда логично да качва маса от тренировка за сила, защото все пак си има отделна тренировка за качване на ММ , която си е на ефективна за качване на ММ :wink:
Какво искаш да постигнеш :?:
11.06.06
21:27
хм да качи мускулна маса :twisted:
Да качиш ММ-правиш малко повторения с по големи тежести,заедно с това ще ти се покачва и силата :wink:
то ми е ясно че няма да кача маса така както ако правя по програма за ММ но поне малко..това ми е целта
не взимай добавки спроед мен това е излишно,особено ако е някоя смотана марка каквито в повечето случаи са...аз предпочитам и препоръчвам да не взимаш нищо ако искаш да имаш здраво и хубаво тяло, ако искаш да ставаш мутра взимай добавки но се поинтересувай коя марка е добра
за протеин ти препоръчвам Whey Protein за начало е идеален