Програма за сила-качване на маса?

11.06.06
03:54

Бях чел някъде че ако се прави програма за покачване на силата(дадена е в сайта)няма да се качва мускулна маса.Това така ли е и ако ее така може ли да се избегне с взимане на хранителни добавки и какви?

11.06.06
11:11

Така е и не не може да се избегне с хранителни добавки  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

11.06.06
11:33

[quote author=“dido__”]Бях чел някъде че ако се прави програма за покачване на силата(дадена е в сайта)няма да се качва мускулна маса.Това така ли е и ако ее така може ли да се избегне с взимане на хранителни добавки и какви?

Не е вярно, ще качиш и маса, ако се храниш както трябва.

11.06.06
15:00

Хмм, значи съм в грешка  :?  Е тогава сори за грешното мнение от моя страна и благодаря на Петко  :lol:  Днес научих нещо ново :D

11.06.06
15:14

Не вервам че ше качи маса защото аз съм тренирал по тая програма и се храних добре а размерите ми значително намаляха.Това го казвам от личен опит

11.06.06
17:17

а какви хранителни добавки е добре да взимам?

11.06.06
19:56

Ама и на мен не ми се вижда логично да качва маса от тренировка за сила, защото все пак си има отделна тренировка за качване на ММ , която си е на ефективна за качване на ММ  :wink:

11.06.06
21:10

[quote author=“dido__”]а какви хранителни добавки е добре да взимам?

Какво искаш да постигнеш :?:

DU

11.06.06
21:27

хм да качи мускулна маса :twisted:

11.06.06
21:56

Да качиш ММ-правиш малко повторения с по големи тежести,заедно с това ще ти се покачва и силата  :wink:

11.06.06
21:59

то ми е ясно че няма да кача маса така както ако правя по програма за ММ но поне малко..това ми е целта

11.06.06
22:31

не взимай добавки спроед мен това е излишно,особено ако е някоя смотана марка каквито в повечето случаи са...аз предпочитам и препоръчвам да не взимаш нищо ако искаш да имаш здраво и хубаво тяло, ако искаш да ставаш мутра взимай добавки но се поинтересувай коя марка е добра

за протеин ти препоръчвам Whey Protein за начало е идеален

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1