22.06.06
16:35
Значи сега от Юли месец ще започвам нова, по-тежка програма и мисля да я съчетая с бягане.Ще тренирам в понеделник, вторник, четвъртък и петък като правя кардио в сряда и събота и всяка вечер тичане по около 25-30мин.А и освен това ще пия Л-карнитин.Как ви се вижда????
Забравил си най-важното - Диетата :wink:
e да де :D А иначе дали ще мога едновременно и да качвам ММ и да свалям мазнини????
e да де :D А иначе дали ще мога едновременно и да качвам ММ и да свалям мазнини????
Щеше да бъде чудесно ако можеше. Първо качваш, после сваляш... Сам си прецени с кое да започнеш.
Успех :wink:
здравейте,значи да не пускам нова теме искам тука да попитам и за мене;Д
значи от Юли и аз мисля да вметна бягането в програмата си
треинрам:понеделник,сряда и петак:Д
дайте съвет кога е най-удачно потичам малко :D
22.06.06
18:02
Щеше да бъде чудесно ако можеше. Първо качваш, после сваляш... Сам си прецени с кое да започнеш.
Успех :wink:
Ами то това си зависи от гена.Аз имам един приятел който прави всевъзможни глупости в залата и въобще за кардио и други работи ама си сваля мазнини и качва ММ.
Всичко зависи от гена :wink:
За по-малко от седмица видях поне 5 теми за бягането.
Потърсете малко из форума,преди да пускате нова тема!
G/Y/M/ най-добре е да бягаш в дните когато не си на тренировка.И ако имаш възможност бягай сутрин. :D
А да питам само за велоергометъра - ако го включа в тренировката за крака 20-25 мин вместо упражненията с тежести?
Дали ще мога да сваля малко от там, щото нали натоварва най-много краката и седалището.(за момента неискам да ми ръстът краката повече,а да ги пооформя) ?
За 20/25 мин. ще направиш една хубава загрявка и ако целта ти е да изгаряш мазнини,велоергометъра ще ти помогне само трябва да въртиш повече време!Но велоергометъра в никакъв случай неможе да измести другите уреди,които тренират всеки мускул отделно!