Огромен проблем...

23.06.06
15:53

На 17 години съм, тренирам от 7 месеца тежа 74кг. висок съм 176см.

храня се нормално, спазвам хранителен режим, вземам амико киселини и креатин,тернирам за маса...

та проблема ми е че от както тренирам гърдите ми не са мръднали като дъска съм, на кво може да се дължи това ?
програмта ми за гърди е следната:
ПОНЕДЕЛНИК
гърди-бицепс
1. лег 4 серий (пирамида)
2. полулег 4 серий (пирамида)
3. пул-овер 2 серий (15 повторения) или флайс 2 серий (10 повторения)
4.кофички 2 серий (8/10 повторения)
през седмица разменям упражненията и в четвъртак пак пренирам гърдите като до тогава напълно се въстановявам...

хееелп  :cry:

23.06.06
16:00

Ако искаш пробвай да махнеш пул-оувъра и да направиш суперсерия изнасяне на ръцете в страни с дъмбели и кофички.При мен действа много добре дано и на теб помогне :wink:

23.06.06
16:05

първо остави си само три упражнения с по 3 серии, след това прави само една тренировка седмично, и второ можеш да правиш дори и по малко серии и да измислиш начин да увеличиш интензивността

23.06.06
17:19

[quote author=“DAnch0-”]На 17 години съм, тренирам от 7 месеца тежа 74кг. висок съм 176см.

храня се нормално, спазвам хранителен режим, вземам амико киселини и креатин,тернирам за маса...

та проблема ми е че от както тренирам гърдите ми не са мръднали като дъска съм, на кво може да се дължи това ?
ПОНЕДЕЛНИК
гърди-бицепс
през седмица разменям упражненията и в четвъртак пак пренирам гърдите като до тогава напълно се въстановявам...

Какво значи “храня се нормално”, по колко пъти на ден ядеш и приемаш ли достатъчно въглехидрати?

SI

23.06.06
20:52

Ако те разбрах правилно, тренираш всяка седмица понеделник и четвъртък гърди. Ако е така силно ме съмнява, че се възстановяваш напълно.

23.06.06
22:56

Ами не чувствам нищо в мускулите нито наи-малкия признак че преди 3 дена съм тренирал и така смятам че са възтановени.

А за храненето...
07:30 - овесени ядки/макарони/спагети
10:00 - банан + кисело мляко
14:00 - картофи/ориз/месо/грах
16:00 - тренирам
17:00 - 4 варени белтъка и 1 жълък + извара/сирене
19:30 - картофи/ориз/месо/грах
21:30 - кисело мляко/плод

23.06.06
23:40

Мен на третия ден от тренировката ми е най-силната мускулна треска, а ти казаваш 4е не усешташ нищо, проблема явно е в малката ти интензивност, тренираи по тежко и ще видиме, и още нешо храненето ти някак ми изглежда малко

23.06.06
23:40

Ами типично претрениране, какво се чудиш

23.06.06
23:43

[quote author=“ASTOR”]Ами типично претрениране, какво се чудиш

каде е грешката му според теб

23.06.06
23:49

В системното изпълнение на повече серии отколкото може да се въстанови мускула.това са 7 месеца

23.06.06
23:51

значи какво да променя ?

24.06.06
00:45

първо трябва да намалисш сериите и да увели4иш натоварването, и да тренираш една мускулна група веднъж седмично, увеличи храната. това е. в момента тренирам по хеви-дюти на Менцер и тренирам една и съща мускулна група през пове4е от 2 седмици, като не тренирам пове4е от 20 минути на тренировка, като правя по една работна серия на упражнение общо примерно за гърди 2 серии, и едвам смогвам да се въстановя. така 4е не му мисли ами намали сериите на 2 от упражнения като в това 4исло не включвам загряващите.  успех!

SI

24.06.06
03:46

Обърни внимание и на храненето - нещо ми се струва, че са ти малко белтъчините. Разгледай раздела за хранене в сайта и чети раздела във форума за същото. А и оправи тренировката - много ти е два пъти на седмица гърди.

24.06.06
11:12

[quote author=“DAnch0-”]На 17 години съм, тренирам от 7 месеца тежа 74кг. висок съм 176см.

ПОНЕДЕЛНИК
гърди-бицепс

Ако не си опитвал скоро направи бутанията си с дъмбели.Може да ги редуваш през тренировка.Махни пуловера, него можеш да го сложиш при гърба.Иначе програмата ти не е лоша, но не ги тренирай толкова често, те момчетата ти казаха.

24.06.06
12:09

благодаря на всички !!! ще си взема поука от съветите Ви  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1