25.06.06
18:37
някои може ли да ми каже някои такав,аз праа секи ден вече 4 дни по 100 коремни преси(5х10+2х15+2х10 или 5х10+3х15+1х5 или 5х10+2х20+1х10) но какво друго да правя,и ако може и да кажете некое упражнениице за трениране едновременно бицепс и трицепс естествено както знаете в думашни условия.
25.06.06
18:51
ОЩЕ ЕДНО ПОДОБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПОЛУЧАВАШ БАН
ASTOR
25.06.06
19:23
СПАМ
ASTOR
Май никой не им се кефи ама човека зададе въпроси е редно да му се отговори...100 коремни на ден си е загуба на време,по-добре прави по 10-15 ,но с тежест...дори и да имаш добър метаболизъм ефекта ще дойде след най-малко няколко месеца...а без диета няма да стане,....
ок,мерси.начи маи ше трее да почвам със “Моя нов режим-по цял ден да лежим” тоест по цел ден да си лижим и да си праим коремни преси а ко ше каете?
хахаха...тва беше хубаво :P :P :P .само че недей всеки ден да правиш,щото и корема е мускул и като такъв има нужда от 24-48 часа почивка...по-добре прави 2-3 пъти седмично коремни а другите дни тичай :wink: :wink: :wink:
Aбе и всеки ден да е...то като почне с тежест или под як наклон, самото натоварване би му разредило тренировките. Аз по 3х60 +2х20 странични си ги правех и като ония ден направих 3х30 на 40градусов наклон + 30 за долна преса(повдигания на краката) и го писах 2 дни лек режим+1 почивка. :P
Днеска пак се пускам на наклон...ама много неудобно, може би трябва да си взема римско столче, ама вече място не остана вкъщи... :roll: :(
Амче т’ва е ...с тежест, за горната част, за долната част...ако нямаш римско столче или условия за правене на коремни под наклон, пробвай с изправени на стената крака - натоварващо си е, както и с едновременно повдигане на краката и горната част на тялото.
ПП По принцип, дори и на ББ сайта, пише че се препоръчват по 3 серии от по 40-60 повторения.
като каза странични та да питам какво точно представляват,щото съм чувал за тях ама не знам точно какво представляват :roll: :roll: :roll:
26.06.06
17:22
[quote author=“NRG52”]Aбе и всеки ден да е...то като почне с тежест или под як наклон, самото натоварване би му разредило тренировките. Аз по 3х60 +2х20 странични си ги правех и като ония ден направих 3х30 на 40градусов наклон + 30 за долна преса(повдигания на краката) и го писах 2 дни лек режим+1 почивка. :P
Днеска пак се пускам на наклон...ама много неудобно, може би трябва да си взема римско столче, ама вече място не остана вкъщи... :roll: :(
Амче т’ва е ...с тежест, за горната част, за долната част...ако нямаш римско столче или условия за правене на коремни под наклон, пробвай с изправени на стената крака - натоварващо си е, както и с едновременно повдигане на краката и горната част на тялото.
ПП По принцип, дори и на ББ сайта, пише че се препоръчват по 3 серии от по 40-60 повторения.
3 серии по 40 е добре 120 ше мога,а горедолу по колко почивка между сериите аз почивам максимум 10секунди
а да и как се правят страничните или поднаклон или там каквито бяха
Правиш ги с едната страна само, издигаш ляво рамо, докато дясното си е на пода и така - натоварват косите коремни мускули.
Под наклон
Не е най-добрата илюстрация, ама...
Идеята да се тренират толкова често коремните мускули и толкова натоварено е мекоказано глупава, те са мускули като всички други, и имат нужда от почивка, натоварват се при тренировките за другите части на тялото, и при прекалено натоварване може да се въспалят, а въспаление на коремната мускулатура, значи поне 3 месеца без тренировки, и ше те гледат бая професори докато разберат какво ти е. та тренирайте нормално, исчистете си диетката потичайте малко и ето ви плочки.
[quote author=“arniman”]Идеята да се тренират толкова често коремните мускули и толкова натоварено е мекоказано глупава, те са мускули като всички други, и имат нужда от почивка, натоварват се при тренировките за другите части на тялото, и при прекалено натоварване може да се въспалят, а въспаление на коремната мускулатура, значи поне 3 месеца без тренировки, и ше те гледат бая професори докато разберат какво ти е. та тренирайте нормално, исчистете си диетката потичайте малко и ето ви плочки.
мерси,много ми помогна,благодаря за инфото.а по колко дни в седмицата да тренирам коремни преси примерно 3-4 дни в седмицата по около 100(или повече или помалко както вие ми кажете)????а и между другото само това тренирам друго не тренирам
неприятно ми е да се повтарям ама айде...3 седмично мах.като най-добре прави суперсерии 3х20 като прави различни видове упражнения-повдигания от лег,вис,с тежест, и т.н...и запомни най-важното спред мен-Няма смисъл от много повторения- и най-великите културисти правят по не повече от 20-25 преси....
[quote author=“korpusito”]неприятно ми е да се повтарям ама айде...3 седмично мах.като най-добре прави суперсерии 3х20 като прави различни видове упражнения-повдигания от лег,вис,с тежест, и т.н...и запомни най-важното спред мен-Няма смисъл от много повторения- и най-великите културисти правят по не повече от 20-25 преси....
мерси братле тенкс алот
[quote author=“ludacris”][quote author=“korpusito”]неприятно ми е да се повтарям ама айде...3 седмично мах.като най-добре прави суперсерии 3х20 като прави различни видове упражнения-повдигания от лег,вис,с тежест, и т.н...и запомни най-важното спред мен-Няма смисъл от много повторения- и най-великите културисти правят по не повече от 20-25 преси....
мерси братле тенкс алот
Няма смисъл да правим сравнения с профи културисти, при тях нещата далеч не са същите.
Според мен 4 дена в седмицата коремни. Като какви коремни да се равят?
- нормални 50 за загрявка
- долна част /на земя повдигане на труп и крака/ 30/ или колкото можеш, ако не можеш се научи/ а може да го сменяш с вдигане на крака от вис /може и с тежести и по 20 повторения/
- 2х 35 за горна част /опитай да свиеш краката на 90 градуса с земята и да ги заступориш, или под наклон, или пак с кака 90 градуса но качени на нещо./
И пресите са си едно, диетата друго. Без нея нищо не става. И освен това ако имаш значителни подкожни мезнини трябва да правиш кардио.
Ъъъъ..за профи културистите...
Предполагам, че има разлика при коремна преса на 100+ кила човек, пък и с тежес и при някой по-слабичък, а и наистина нямам идея с каква тежест правят коремни, г-дата културисти, а и при толкова много химия и к’во ли още не, май не са най-удачни за пример. :)
[quote author=“tpd”]
- долна част /на земя повдигане на труп и крака/ 30/ или колкото можеш, ако не можеш се научи/ а може да го сменяш с вдигане на крака от вис /може и с тежести и по 20 повторения/
- 2х 35 за горна част /опитай да свиеш краката на 90 градуса с земята и да ги заступориш, или под наклон, или пак с кака 90 градуса но качени на нещо.
Как така на 90 градуса,по хуу обяснение или снимка имаш ли?
кво е тва труп?как да го повдигна?как да сменям?аз тука несам ти шварценегър нищичко не разбирам.не съм погребален агент не разбирам от трупове,моля помогннете
верно че примера ми беше бая импровизиран ама просто искаш да покажа че няма смисъл от безкрайни повторения... :? :? :? :?
[quote author=“ludacris”][quote author=“tpd”]
- 2х 35 за горна част /опитай да свиеш краката на 90 градуса с земята и да ги заступориш, или под наклон, или пак с кака 90 градуса но качени на нещо.
кво е тва труп?как да го повдигна?как да сменям?аз тука несам ти шварценегър нищичко не разбирам.не съм погребален агент не разбирам от трупове,моля помогннете
????????????????????????????????????
[quote author=“ludacris”][quote author=“ludacris”][quote author=“tpd”]
????????????????????????????????????
Лежиш на пода, а краката ти са изправени ПО стената.
Труп е горната част на тялото ти. :lol:
Повдигаш го, като при най-обикновенна коремна преса, но понеже краката са ти изправени на стената, натоварването е значително по-голямо и концентрирано.
29.06.06
15:37
А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.
Има бе!
Правиш сгъване с лост, а като стигнеш до най-горно положение, заден мост и оттам френско разгъване :lol: :P
Има бе!
Правиш сгъване с лост, а като стигнеш до най-горно положение, заден мост и оттам френско разгъване :lol: :P
как се праат тия 3те може ли да обясниш
12.07.07
22:06
казано от С7АЛК3Р на 29.06.06, 15:53:
[quote author=“power_hammer”]А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.
Има бе!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Петко К - внимавай с емотиконите!
Мнението беше редактирано от Петко К на 12.07.07 22:35.
25.07.07
09:54
казано от Grisho на 25.07.07, 07:56:
Трудна работа са тия плочки ... изискват време
Диетата е най важна за плочките .
25.07.07
15:21
Бърз начин за плочки? НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!
и цял ден да тренираш корем пак няма да станат плочки даже по зле....направи си хранителен режим и ходи на фитнес след 1 година може и да се покажат :}
казано от poiu на 25.07.07, 15:21:
Бърз начин за плочки? НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!