Бърз начин за плочки

25.06.06
18:37

някои може ли да ми каже някои такав,аз праа секи ден вече 4 дни по 100 коремни преси(5х10+2х15+2х10 или 5х10+3х15+1х5 или 5х10+2х20+1х10) но какво друго да правя,и ако може и да кажете некое упражнениице за трениране едновременно бицепс и трицепс естествено както знаете в думашни условия.

25.06.06
18:48

Ами бърз начин е с диета и яка тренировка!

B_

25.06.06
18:51

ОЩЕ ЕДНО ПОДОБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПОЛУЧАВАШ БАН
ASTOR

ST

25.06.06
19:23

СПАМ
ASTOR

25.06.06
19:52

Май никой не им се кефи ама човека зададе въпроси е редно да му се отговори...100 коремни на ден си е загуба на време,по-добре прави по 10-15 ,но с тежест...дори и да имаш добър метаболизъм ефекта ще дойде след най-малко няколко месеца...а без диета няма да стане,....

26.06.06
09:58

ок,мерси.начи маи ше трее да почвам със “Моя нов режим-по цял ден да лежим” тоест по цел ден да си лижим и да си праим коремни преси а ко ше каете?

26.06.06
16:29

хахаха...тва  беше хубаво :P :P :P .само че недей всеки ден да правиш,щото и корема е мускул и като такъв има нужда от 24-48 часа почивка...по-добре прави 2-3 пъти седмично коремни а другите дни тичай :wink:  :wink:  :wink:

26.06.06
17:01

Aбе и всеки ден да е...то като почне с тежест или под як наклон, самото натоварване би му разредило тренировките. Аз по 3х60 +2х20 странични си ги правех и като ония ден направих 3х30 на 40градусов наклон + 30 за долна преса(повдигания на краката) и го писах 2 дни лек режим+1 почивка.  :P

Днеска пак се пускам на наклон...ама много неудобно, може би трябва да си взема римско столче, ама вече място не остана вкъщи... :roll:  :( 

Амче т’ва е ...с тежест,  за горната част, за долната част...ако нямаш римско столче или условия за правене на коремни под наклон, пробвай с изправени на стената крака - натоварващо си е, както и с едновременно повдигане на краката и горната част на тялото.

ПП По принцип, дори и на ББ сайта, пише че се препоръчват  по 3 серии от по 40-60 повторения.

26.06.06
17:20

като каза странични та да питам какво точно представляват,щото съм чувал за тях ама не знам точно какво представляват :roll:  :roll:  :roll:

TU

26.06.06
17:22

[quote author=“NRG52”]Aбе и всеки ден да е...то като почне с тежест или под як наклон, самото натоварване би му разредило тренировките. Аз по 3х60 +2х20 странични си ги правех и като ония ден направих 3х30 на 40градусов наклон + 30 за долна преса(повдигания на краката) и го писах 2 дни лек режим+1 почивка.  :P

Днеска пак се пускам на наклон...ама много неудобно, може би трябва да си взема римско столче, ама вече място не остана вкъщи... :roll:  :( 

Амче т’ва е ...с тежест,  за горната част, за долната част...ако нямаш римско столче или условия за правене на коремни под наклон, пробвай с изправени на стената крака - натоварващо си е, както и с едновременно повдигане на краката и горната част на тялото.

ПП По принцип, дори и на ББ сайта, пише че се препоръчват  по 3 серии от по 40-60 повторения.

3 серии по 40 е добре 120 ше мога,а горедолу по колко почивка между сериите аз почивам максимум 10секунди
а да и как се правят страничните или поднаклон или там каквито бяха

26.06.06
17:36

[quote author=“korpusito”]като каза странични та да питам какво точно представляват,щото съм чувал за тях ама не знам точно какво представляват :roll:  :roll:  :roll:

Правиш ги с едната страна само, издигаш ляво рамо, докато дясното си е на пода и така - натоварват косите коремни мускули.
Под наклон
Не е най-добрата илюстрация, ама...

Странична, като ръката може да е и зад тила...за по-лесно

26.06.06
17:54

Идеята да се тренират толкова често коремните мускули и толкова натоварено е мекоказано глупава, те са мускули като всички други, и имат нужда от почивка, натоварват се при тренировките за другите части на тялото, и при прекалено натоварване може да се въспалят, а въспаление на коремната мускулатура, значи поне 3 месеца без тренировки, и ше те гледат бая професори докато разберат какво ти е. та тренирайте нормално, исчистете си диетката потичайте малко и ето ви плочки.

26.06.06
19:05

[quote author=“arniman”]Идеята да се тренират толкова често коремните мускули и толкова натоварено е мекоказано глупава, те са мускули като всички други, и имат нужда от почивка, натоварват се при тренировките за другите части на тялото, и при прекалено натоварване може да се въспалят, а въспаление на коремната мускулатура, значи поне 3 месеца без тренировки, и ше те гледат бая професори докато разберат какво ти е. та тренирайте нормално, исчистете си диетката потичайте малко и ето ви плочки.

мерси,много ми помогна,благодаря за инфото.а по колко дни в седмицата да тренирам коремни преси примерно 3-4 дни в седмицата по около 100(или повече или помалко както вие ми кажете)????а и между другото само това тренирам друго не тренирам

26.06.06
23:04

неприятно ми е да се повтарям ама айде...3 седмично мах.като най-добре прави суперсерии 3х20 като прави различни видове упражнения-повдигания от лег,вис,с тежест, и т.н...и запомни най-важното спред мен-Няма смисъл от много повторения- и най-великите културисти правят по не повече от 20-25 преси....

27.06.06
09:25

[quote author=“korpusito”]неприятно ми е да се повтарям ама айде...3 седмично мах.като най-добре прави суперсерии 3х20 като прави различни видове упражнения-повдигания от лег,вис,с тежест, и т.н...и запомни най-важното спред мен-Няма смисъл от много повторения- и най-великите културисти правят по не повече от 20-25 преси....

мерси братле тенкс алот

27.06.06
10:26

[quote author=“ludacris”][quote author=“korpusito”]неприятно ми е да се повтарям ама айде...3 седмично мах.като най-добре прави суперсерии 3х20 като прави различни видове упражнения-повдигания от лег,вис,с тежест, и т.н...и запомни най-важното спред мен-Няма смисъл от много повторения- и най-великите културисти правят по не повече от 20-25 преси....

мерси братле тенкс алот

Няма смисъл да правим сравнения с профи културисти, при тях нещата далеч не са същите.

Според мен 4 дена в седмицата коремни. Като какви коремни да се равят?

- нормални 50 за загрявка
- долна част /на земя повдигане на труп и крака/ 30/ или колкото можеш, ако не можеш се научи/ а може да го сменяш с вдигане на крака от вис /може и с тежести и по 20 повторения/
-  2х 35 за горна част /опитай да свиеш краката на 90 градуса с земята и да ги заступориш, или  под наклон, или пак с кака 90 градуса но качени на нещо./

И пресите са си едно, диетата друго. Без нея нищо не става. И освен това ако имаш значителни подкожни мезнини трябва да правиш кардио.

27.06.06
10:38

Ъъъъ..за профи културистите...

Предполагам, че има разлика при коремна преса на 100+ кила човек, пък и с тежес и при някой по-слабичък, а и наистина нямам идея с каква тежест правят коремни, г-дата културисти, а и при толкова много химия и к’во ли още не, май не са най-удачни за пример.  :)

27.06.06
17:57

[quote author=“tpd”]
- долна част /на земя повдигане на труп и крака/ 30/ или колкото можеш, ако не можеш се научи/ а може да го сменяш с вдигане на крака от вис /може и с тежести и по 20 повторения/
-  2х 35 за горна част /опитай да свиеш краката на 90 градуса с земята и да ги заступориш, или  под наклон, или пак с кака 90 градуса но качени на нещо.

Как така на 90 градуса,по хуу обяснение или снимка имаш ли?
кво е тва труп?как да го повдигна?как да сменям?аз тука несам ти шварценегър нищичко не разбирам.не съм погребален агент не разбирам от трупове,моля помогннете

27.06.06
20:52

верно че примера ми беше бая импровизиран ама просто искаш да покажа че няма смисъл от безкрайни повторения... :?  :?  :?  :?

28.06.06
08:50

[quote author=“ludacris”][quote author=“tpd”]
-  2х 35 за горна част /опитай да свиеш краката на 90 градуса с земята и да ги заступориш, или  под наклон, или пак с кака 90 градуса но качени на нещо.

кво е тва труп?как да го повдигна?как да сменям?аз тука несам ти шварценегър нищичко не разбирам.не съм погребален агент не разбирам от трупове,моля помогннете

????????????????????????????????????

28.06.06
17:21

[quote author=“ludacris”][quote author=“ludacris”][quote author=“tpd”]

????????????????????????????????????

Лежиш на пода, а краката ти са изправени ПО стената.

Труп е горната част на тялото ти.  :lol:
Повдигаш го, като при най-обикновенна коремна преса, но понеже краката са ти изправени на стената, натоварването е значително по-голямо и концентрирано.

28.06.06
18:05

eee тенкс алот брат ми,мноо ми помогна ше опитам

29.06.06
15:37

А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.

29.06.06
15:53

[quote author=“power_hammer”]А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.

Има бе!
Правиш сгъване с лост, а като стигнеш до най-горно положение, заден мост и оттам френско разгъване  :lol:  :P

29.06.06
20:27

[quote author=“NRG52”][quote author=“power_hammer”]А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.

Има бе!
Правиш сгъване с лост, а като стигнеш до най-горно положение, заден мост и оттам френско разгъване  :lol:  :P

как се праат тия 3те може ли да обясниш

12.07.07
22:06

казано от С7АЛК3Р на 29.06.06, 15:53:

[quote author=“power_hammer”]А това за бицепса и трицепса мисля ,че няма такова движение,което да ги комбинира защото те са мускули антагонисти бицепса разгъва,трицепса згъва.

Има бе!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :
Петко К - внимавай с емотиконите!

Мнението беше редактирано от Петко К на 12.07.07 22:35.

25.07.07
07:56

Трудна работа са тия плочки ... изискват време

FZ

25.07.07
09:54

казано от Grisho на 25.07.07, 07:56:

Трудна работа са тия плочки ... изискват време

Диетата е най важна за плочките .

PO

25.07.07
15:21

Бърз начин за плочки? НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!

25.07.07
15:42

казано от ludacris на 25.06.06, 18:37:

Бърз начин за плочки ...

...няма !

25.07.07
15:47

и цял ден да тренираш корем пак няма да станат плочки даже по зле....направи си хранителен режим и ходи на фитнес след 1 година може и да се покажат :}

25.07.07
18:02

казано от poiu на 25.07.07, 15:21:

Бърз начин за плочки? НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!

04.08.07
16:46

Добре това с коремните го схванах ама каква диета,тоест на каква храна да наблегна и по-калко пъти се хапва ...

Мнението беше редактирано от asdk на 04.08.07 16:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1