30.06.06
19:46
Значи миналия месец разликата между ръцете ми беше 0,7 см този месец е вече 1 сантиметър.Мерих ги юни лява 34 см дясна 33,3 см
Сега юли са лява 35,5 и дясна 34,5 тренировките ми за бицепс и трицепс се състоят и двете от две упражнения с дъмбели и едно с лост.Имам чувството ,че лявата ми ръка е по силна и нещо по-бързо се развива.Ако това продължи да нараства ще стане гадно.Някой ,ако има подобен проблем да кажи как се е справил.А иначе упражненията с дъмбели ги почнах след като ме посъветвахте тук.
Не пия добавки и не взимам химия.-14 г.
30.06.06
21:10
Еми аз също имам такъв проблем и по принцип трябва да знаеш че човешкото тяло не е напълно симетрично.
Единствения съвет за този проблем беше да започвам с по-слабо развитата ръка и го получих тук в този форум.
Еми и аз имам такав проблем само че моя за сега е в начален стадии маи и трябва да зема мерки веднага :( Аз попринцип сам левичар и дясната ръка ми е по-голямата и по-силна.А има и друго нещо казаха ми че несам се научил да си стягам мускула така че да излиза целия и си мисля че са прави аз попринцип само двсната ръка повече си стягам и гледам...еба ли го :roll:
Аз пък съм десничар и лявата ръка ми е по-голяма и по-силна ;)
Базикам се тоя проблем се решава както ти казаха по-горе - започваш с по-слабата ръка и правиш еднакъв брой и с двете.
30.06.06
22:10
Съмнява ме да е от стискането значи ще пробвам да правя сериите първо с дясната ,а по принцип съм десничар.А колко начина за стягане на бицепс може да има ,че чак и това да влиае?
[quote author=“kazz”]Аз пък съм десничар и лявата ръка ми е по-голяма и по-силна ;)
Базикам се тоя проблем се решава както ти казаха по-горе - започваш с по-слабата ръка и правиш еднакъв брой и с двете.
Е ти пак се базикаи ма това ми го е казал човек които е много наватре в бранша от колкото теб :x ако незнаеш може да имаш голема ръка но като незнаеш как да си стягаш мусмула така че да изпъква целия няма да можеш да покажеш истинският потенциял на мускула си :x :x
Като правиш последната серия до отказ я прави първо с по слабата и колкото повторения направиш с нея толкова направи и с другата дори да имаш сили за още , и при другите упражнения пак така .
[quote author=“Alonzo”][quote author=“kazz”]Аз пък съм десничар и лявата ръка ми е по-голяма и по-силна ;)
Е ти пак се базикаи ма това ми го е казал човек които е много наватре в бранша от колкото теб :x ако незнаеш може да имаш голема ръка но като незнаеш как да си стягаш мусмула така че да изпъква целия няма да можеш да покажеш истинският потенциял на мускула си :x :x
Не знам това момче колко е в бранша не ме и интересува ма фани малко чети какво пиша и не ми се мръщи шото явно не си отгатнал кой да цитираш.Некаде да съм писал нещо за стягането и потенцяла :?: :evil: А това до колкото си крив нема нищо общо с това как го стегаш защото както стягаш левата така стягаш и десната така че не търси причини в стягането а иди да питаш хората в бранша как да си ги изравниш а аз мойто мнение че първо трябва да правиш с по-слабата ръка и броя на повторенията за двете ръце трябва да е еднакъв го давам на момчето което не се допитва до такива инстанции като теб :wink: