28.06.06
20:01
Защо хвърляте толкова нерви, енергия и време с този спорт? Защо го правите?
Според изследване основата на резултатите във фитнеса са психическата основа, върху която се стъпва. Това ще рече, че ако не знаеш защо тренираш - в един момент или ще спреш или ще си правиш толкова много углушки, че един момент ще се усетиш, че тъпчеш на едно място.
Четох и един конкретен пример, изследване в американски университет по темата. Ще го постна, като го намеря. :wink:
П.С Ето го и него:
Garfield went on to talk about a startling experiment conducted by Soviet sports
scientists. The study examined the effect of mental training, including visualization, on
four groups of world-class athletes just prior to the 1980 Lake Placid Olympics. The four
groups of elite athletes were divided as follows:Group 1 – 100% physical training
Group 2 – 75% physical training, 25% mental training
Group 3 – 50% physical training, 50% mental training
Group 4 – 25% physical training, 75% mental trainingWhat the researchers found was that group 4 – the group with the most mental
training – had shown significantly greater improvement than group 3. Likewise, group 3
showed more improvement than group 2 and group 2 showed more improvement than
group 1.
Та в заключение, важно е да знаеш защо правиш нещо и да си даваш сметка какво ще спечелиш от това! 8)
28.06.06
20:09
Заради мадамите, здравето,сигурност
[quote author=“3230”]Заради мадамите, здравето,сигурност
Най-вече първото...като съблечеш фланелката на плажа глей кво става :wink: :wink: :wink:
За да се дохаресвам и защото ми е кеф и ме кара да се чувствам тонизиран, а и ми влияе добре на нервите. :)
[quote author=“NRG52”]За да се дохаресвам и защото ми е кеф и ме кара да се чувствам тонизиран, а и ми влияе добре на нервите. :)
В такъв случай като не си на кеф нещо спираш да тренираш?
За здраве, тонус и тяло разбира се.
Жените харесват такива тела, но ако човек е задръстеняк пак няма да му помогне. Мисля, че е повече страничен ефект на фитнеса.
А сигурност е най тъпата причина.
Ако си мноого едър определено ще имаш повече шансове, но след като повечето нападения са по тъмно, най вече от пияни селяци е трудно да се прецени дали има полза - те не виждат нито преценяват дали си мускулест.
28.06.06
22:24
требе ги е страх те гледат в очите бе ей!!! :lol: :lol: :lol: не бе шегувам се .... иначе заради себе си основно ...
Заради мен си ! Искам толкова да си харесам фигурата, че да си посегна някои ден :lol: :D :P
[quote author=“x_3_mar”]Заради мен си ! Искам толкова да си харесам фигурата, че да си посегна някои ден :lol: :D :P
Има един лаф “Понякога ми се иска да целуна огледалото” :)
28.06.06
22:50
Аз тренирам защото неможе лицето да е красиво пьк тялото грозно :P
28.06.06
23:06
[quote author=“StronG™”]Аз тренирам защото неможе лицето да е красиво пьк тялото грозно :P
Ахаха и аз за т`ва(малко реклама) 8)
28.06.06
23:13
[quote author=“x_3_mar”]Заради мен си ! Искам толкова да си харесам фигурата, че да си посегна някои ден :lol: :D :P
е такива много .... “като се гледам в огледалото ми идва да се изнасиля”!!! :lol: :lol: :twisted: :lol:
[quote author=“StronG™”]Аз тренирам защото неможе лицето да е красиво пьк тялото грозно :P
Яз пък горе долу обратно!!!Изруд съм у муцуната поне да съм изруд и у тялото!!! :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol:
Много нарцисиско звучи...Но пък съвпада с моето мение :wink:
29.06.06
11:37
Защото ми харесва, доставя ми удоволствие да тренирам. Обичам да бъда оформен и стегнат и мадамите да гледат с възхищение тялото :lol: Главно заради това, просто ми доставя удоволствие да ходя всеки ден почти :wink:
[quote author=“M16”][quote author=“x_3_mar”]Заради мен си ! Искам толкова да си харесам фигурата, че да си посегна някои ден :lol: :D :P
ами ако на улицата видиш някой който много прилича на теб ще му посегнеш ли?! ьаьаь :lol:
29.06.06
12:37
За да ме харесват. Важното е да се обръщат след мен!
За да ме харесва тя/той. Сексът е доста по-хубав, когато и ти си готин!(по скоро за да се харесваш,като се чувстваш готин сех-а ти е по добър и си по надъхан)
[quote author=“Nazgul”][quote author=“M16”][quote author=“x_3_mar”]Заради мен си ! Искам толкова да си харесам фигурата, че да си посегна някои ден :lol: :D :P
ами ако на улицата видиш някой който много прилича на теб ще му посегнеш ли?! ьаьаь :lol:
Луд ли си.... по готин от мене не може да има :lol: :P и по скромен също
И аз като НРГ52-основно за да се харесвам :) Влияе много добре на тонуса, самочувствието, издръжливостта, енергичността - въобще всичко :) Друго си е като цял ден си висял пред компютъра в работата - и вечерта си раздвижиш малко мускулатурата :) Може и с някое бягане..
Лошото е, че работата почва от раничко - иначе едно бягане сутрин сигурно е много приятно нещо :D
[quote author=”|Chosen|”][quote author=“NRG52”]За да се дохаресвам и защото ми е кеф и ме кара да се чувствам тонизиран, а и ми влияе добре на нервите. :)
В такъв случай като не си на кеф нещо спираш да тренираш?
Не съм на кеф - вчера и когато съм болен(яко), иначе си ми доставя кеф - гърчим се, ама то т’ва му е хубавото. :)
Вече и първият професионалист гласува в анкетата. Да видим дали ще събере сили и да си признае кой е и за какво се бори :)
29.06.06
16:45
За протокола: Гласувах за ” За да се харесвам. Все пак е хубаво да се събираш на едно огледало!”
Защо тренирам? Четири причини.
1. Имам големи комплекси.
2. Имам мечта.
3. Учи ме на дисциплина, което ми помага в образованието и в живота.
4. Не мога без този спорт вече, част от ежедневието ми стана. I love this game!
[quote author=“manson”]За протокола: Гласувах за ” За да се харесвам. Все пак е хубаво да се събираш на едно огледало!”
Аз заради т’ва, започнах да се опитвам да не се харесвам, че да ми е по-голям стимул.
Даже на гаджето казвам, че вече не съм убаФ.
29.06.06
17:00
За да съм корав и да раздавам тупаници. Да биеш си е бизнес!
[quote author=“houngan”]За да съм корав и да раздавам тупаници. Да биеш си е бизнес!
Еми стани хокеист... Те също се тупат пък и пари вземат :wink:
[quote author=“NRG52”]Даже на гаджето казвам, че вече не съм убаФ.
А то това твоето гадже пасе домати - и много ти вЕрва на тия приказки :P
1-За удоволствие. Все някъде трябва да се разтоварвам!
2-За да ме харесват. Важното е да се обръщат след мен!
3-За здраве!
Такава тема съществува !!!
Иначе аз по принцип защото това ми е в кръвта, дори сега да ми вземат всичко почвам отначало
За удоволствие. Все някъде трябва да се разтоварвам!
перфектният отговор за мен :wink:
02.07.06
18:41
1во:за да се харесвам и да имам по-голямо самочувствие
2ро:заради курветата...ако имаш пари и яко тяло са готови на всичко...(аз пари имам в изобилие само тялото ми още не е напълно перфектно....хахахаа :lol: :D )
мухаха май доста хора са гледали филм за голям мускулест градинар който оправя мацките в квартала . :D
За да се харесвам ,За да разпускам , За да мога да си съблека T-shirt-ката на плажа без притеснения :), е и респект да вдъхвам :)
За да ми стои добре банския :lol: Все пак на 2 морета това лято ще ходя и трябва да съм представителна, а не някоя сланинеста като повечето ми познати (с шкембенца и дебели крака... ужас). Пък и да не умра на 25 от инфаркт също звучи добре :wink:
03.07.06
13:57
Знам че във форума има културисти, но едва ли тренират за пари - това е невъзможно !
03.07.06
21:48
тренирам защото се чуствам добре изглеждам добре и ми доставя удоволствие да гледам как раста
Чуствам се дорбре като тренирам и за да се харесвам а от там и другите да ме харесват :P :wink:
:!: защото няма по-хубав спорт от културизма
:!: защото искам да стана състезател
Да може приятелите на синът ми да кажат: “Искам и моя татко да е толкова як!”
Да може приятелките на съпругата ми да кажат: “Ау, ама да ми го дадеш твоя мъж за една вечер...!”
В рамките на шегата де...:)
Ами просто друго казва да си 100 кг мускулна маса , да си интелигентен и хубав:)
Но един съвет от мен:) Ако сте глупави НЕ ТРЕНИРАЙТЕ. Първо ББ не е за тъпаци и второ най-противното нещо е да виждам ГОЛЕМИ И ПРОСТИ мъжаги!!!
В началото не знаех защо, но сега като се замисля бих станал състезател :roll: