Ако не правя крака...??

Прескочи до:

16.01.07
22:42

[quote author=“ronnie”][quote author=“TREVATA”][quote author=“morphey”][quote author=“Voyager”]Хахаха, много се мъчат: “Абре, Любчо, внимавай бе, ставите, бе” - “Абре, мила бабо, ще видиш като зема да правя със стотак след 2 месеца ::)))”

Иначе бих ангажирал баща ми, но той се връща изморен от работа и ми е съвестно. А пък баба и без туй е яка, ръката и е 38 мерих я...не е мн чиста обаче 8)

Човек луд си  :D
В мазе ли тренираш или в стая ?
ПеткоК ето още едно доказателство  защо трябва да правим крака:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/morph.jpg
Просто изглежда адски несъразмерно ако развием само горната част на тялото  :D

Мнооо ясно ... Плаша новите билдери в залата който не правят крака ... “Правете крака за да не станете като Любо Лежанката”  :lol:  :lol:

Когато достигнеш нивото на Любо Лежанката тогава, тогава може да говориш неща от сорта на “Правете крака за да не станете като Любо Лежанката”!  :evil:

Що на Любо Лежанката какво му е на краката?

16.01.07
22:54

Ами смешни са му краката на Любо Лежанката, в сравнение с горната част на тялото.

16.01.07
22:57

[quote author=“Ultima Ratio”]Ами смешни са му краката на Любо Лежанката, в сравнение с горната част на тялото.

До сега не бях забелязал,следващия път ще го загледам:)

16.01.07
23:00

martivr и земи си сложи някоя друга снимка че тая.... как да го кажа.. не е излязла много добре :lol:  8)
(сори за спам-а, няма да се повтори :lol: )

16.01.07
23:02

[quote author=“ronnie”]martivr и земи си сложи някоя друга снимка че тая.... как да го кажа.. не е излязла много добре :lol:  8)
(сори за спам-а, няма да се повтори :lol: )

е аз тренирам от 3месеца тая ми е най-хубавата :П

18.01.07
18:13

[quote author=“ronnie”][quote author=“TREVATA”][quote author=“morphey”][quote author=“Voyager”]Хахаха, много се мъчат: “Абре, Любчо, внимавай бе, ставите, бе” - “Абре, мила бабо, ще видиш като зема да правя със стотак след 2 месеца ::)))”

Иначе бих ангажирал баща ми, но той се връща изморен от работа и ми е съвестно. А пък баба и без туй е яка, ръката и е 38 мерих я...не е мн чиста обаче 8)

Мнооо ясно ... Плаша новите билдери в залата който не правят крака ... “Правете крака за да не станете като Любо Лежанката”  :lol:  :lol:

Когато достигнеш нивото на Любо Лежанката тогава, тогава може да говориш неща от сорта на “Правете крака за да не станете като Любо Лежанката”!  :evil:

Ама то нивото му е направо впечатляващо да ти кажа ! :lol:

18.01.07
20:05

при нас единици са хората, които правят клек. Не знам защо си мислят, че толкова лесно ще направят големи крака  :roll:

18.01.07
20:26

DJПетко и за тебе същото се отнася...  :!:

19.01.07
00:03

Още ли се пише по тази тема .... не се ли изчепа вече.

19.01.07
00:08

Любо Лежанката е предимно силов трибоец, така че освен лег и тяга, той прави и КЛЕК! Не ми говорете, че са му слаби краката. Който го казва тва не разбира. Човека не малко пъти се е доказал. 8)

19.01.07
08:59

ronnie, преди тренирах кик-бокс ,но ми беше трудно щото имах големи крака, макар че бяха мускули до голяма степен, но все пак ме боляха след сяка тренировка. Така цяла година , след което почнах фитнес, в къщи си иам велоергометър през ден въртя. Мислех да не тренирам кракта щото си бяха огромни за пропорцията и ми беше кофти, но след тая тема почнах да ги тренирам :) да видя какво ще стане - еми хипер релеф идеално се оформиха, дупето ми се стегна и изглеждам 2 пъти по добре от преди :D , пък и се вгледах в някои хора било на снимки или не - всичките нацепени но с женски крака без никъф релеф и тн.  абе гадна работа... Тъй че си тренирай краката, няма да сбъркаш :) пък ако видиш че растат просто спираш да ги тренираш и тва е.
По здрави

19.01.07
13:12

[quote author=“ronnie”]Любо Лежанката е предимно силов трибоец, така че освен лег и тяга, той прави и КЛЕК! Не ми говорете, че са му слаби краката. Който го казва тва не разбира. Човека не малко пъти се е доказал. 8)

Ок,ти разбираш  :wink:
Никой не казва,че са му слаби краката !
Въпросът е,че краката му са малки,немасивни и дори релеф не се е постарал да направи...
Как мога да се сравнявам аз с човек,който зоби като луд и пак има по-малко бедро от моето,кажи ми ?

[quote author=“norex”]ronnie, преди тренирах кик-бокс ,но ми беше трудно щото имах големи крака, макар че бяха мускули до голяма степен, но все пак ме боляха след сяка тренировка. Така цяла година , след което почнах фитнес, в къщи си иам велоергометър през ден въртя. Мислех да не тренирам кракта щото си бяха огромни за пропорцията и ми беше кофти, но след тая тема почнах да ги тренирам :) да видя какво ще стане - еми хипер релеф идеално се оформиха, дупето ми се стегна и изглеждам 2 пъти по добре от преди :D , пък и се вгледах в някои хора било на снимки или не - всичките нацепени но с женски крака без никъф релеф и тн.  абе гадна работа... Тъй че си тренирай краката, няма да сбъркаш :) пък ако видиш че растат просто спираш да ги тренираш и тва е.
По здрави

Първият излекуван! Честито! Тренирай ги правилно и няма да съжеляваш! Успех!

19.01.07
18:03

[quote author=“Ayo”]при нас единици са хората, които правят клек. Не знам защо си мислят, че толкова лесно ще направят големи крака  :roll:

А при нас е обратното - има едни, които само клякат, след това лежанка и накрая тяга. По много серии от всичко.

19.01.07
18:16

[quote author=“shemeta”][quote author=“Ayo”]при нас единици са хората, които правят клек. Не знам защо си мислят, че толкова лесно ще направят големи крака  :roll:

А при нас е обратното - има едни, които само клякат, след това лежанка и накрая тяга. По много серии от всичко.

Тея хора да не им викат трибойци случайно?  :lol:

20.01.07
00:25

[quote author=“shemeta”][quote author=“Ayo”]при нас единици са хората, които правят клек. Не знам защо си мислят, че толкова лесно ще направят големи крака  :roll:

Браво Браво тоя пост май е към бисерите.... :)

Не е задължително да са трибойци! Има хора, които правят само тези упражнения! Все пак това са най-основните и най-добри упражнения за маса!
Аз даже имам схема, ако влезна в застой да мина на такава тренировка  :arrow:  Лег 3 серии, клек 3 серии, тяга 3 серии!

20.01.07
08:37

Краката смея да твърдя че са ми по-големи от на Любо “Лежанката” .... Просто ако беше прочел една негова стартия в едно списание щеше да разбереш за какво говоря !  :wink:

20.01.07
10:42

[quote author=“DJПетко”]Тея хора да не им викат трибойци случайно?  :lol:

Някои от тях са състезатели - да. Иначе не знам как им викат  :twisted:
Айде, че яко СПАМ стана....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1