Наистина много добър сайт!

Прескочи до:
QK

21.01.07
15:13

Един сайт посветен на културистите и най-вече на Mr. Olympia.Има история на мъстър олимпия и близо 12 000 снимки на най-добрите.За мен това е един от най-пълните и добри сайтове във Интернет.И дизайна също е добър.>>>>>>>> http://mrolympia.altervista.org/

21.01.07
16:26

Да, доста богата колекция :wink:

21.01.07
22:30

Браво,наистена си заслужава да се прегледат
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc229.jpg
:oops: просто нямам думи  тук в наи добрата си форма,ли4но на мен ми е харесвал много пове4е преди от колкото сега

РО

22.01.07
12:56

Евала qk_bik :P
Ако имаш още предложения давай ги насам

Готино, ама точно 2мата ми любими културисти нямат снимка  :(

22.01.07
13:20

http://digilander.libero.it/mrolympia2/rc2.jpg

ше пръсне тениската бате

MO

22.01.07
15:22

[quote author=“stefko”]http://digilander.libero.it/mrolympia2/rc2.jpg

ше пръсне тениската бате

Ех колко ли трябва да тренирам още за да ми седят тениските така?  :roll:  (по-скоро приблизително така)
Най-вероятно още 1-2 години :D :D :D

[quote author=“manson”]Готино, ама точно 2мата ми любими културисти нямат снимка  :(

Кои са?

[quote author=“Huskarl”][quote author=“manson”]Готино, ама точно 2мата ми любими културисти нямат снимка  :(

Кои са?

Шон Рей и Мр.О ... г-н Кътлър  8)

22.01.07
20:24

Добър е сайта.Точно се чудех от каде да свалям снимки на културисти.  :D

22.01.07
21:51

[quote author=“morphey”]
Ех колко ли трябва да тренирам още за да ми седят тениските така?  :roll:  (по-скоро приблизително така)

Сред мен трябва да добавиш една нула... :o
има да зобим докато го стигнем... :roll:

QK

22.01.07
22:26

[quote author=“diksi”][quote author=“morphey”]

Не,че искам да ви отчайвам ма май не сте испуснали само една нула ми са три май,но ако зобате много здраво може да станат само две нулите.Но е препоръчително да не се опитвате,това момчета е 8 пъти МР. О.

[quote author=“qk_bik”][quote author=“diksi”][quote author=“morphey”]

Не,че искам да ви отчайвам ма май не сте испуснали само една нула ми са три май,но ако зобате много здраво може да станат само две нулите.Но е препоръчително да не се опитвате,това момчета е 8 пъти МР. О.

... като не всяка от титлите му е заслужена  :evil:

И аз си мисля, че не са му заслужени доста титли. Ама това може да идва и от там, че съм и аз голям фен на Jay Cutler.

MO

22.01.07
23:28

Вярно е ,че Мр Олимпия се става само по два начина :
1 Уникална генетика +Много труд
2——————————————————- (още никой не ми е казал  какъв  е вторият начин )

Иначе за сайта -доста е пълен ,много ми хареса колекцията на Dorian YATES ,
и на Lou FERRIGNO

Само ме е яд ,че няма снимки на Грег Ковач :roll:

[quote author=“morphey”]Вярно е ,че Мр Олимпия се става само по два начина :

и на Lou FERRIGNO

Вторият начин е универсален без значение за какво става дума: $$$
Не забравяйте, че Рони получи огромна сума от БСН, че даже Бентли си купи... Аз от своя страна не пропускам факта, МТ са главен спонсор на Мр.О :)

Грег Ковач в момента прилича на.....  :shock:

MO

22.01.07
23:40

[quote author=“manson”][quote author=“morphey”]Вярно е ,че Мр Олимпия се става само по два начина :

и на Lou FERRIGNO

Вторият начин е универсален без значение за какво става дума: $$$
Не забравяйте, че Рони получи огромна сума от БСН, че даже Бентли си купи... Аз от своя страна не пропускам факта, МТ са главен спонсор на Мр.О :)

Грег Ковач в момента прилича на.....  :shock:

Даа парите са си пари ,отварят врати ,крака :wink: ,та какво остава за някакво състезание ...
Иначе за Ковач какво имаш предвид ,почти 100% съм сигурен ,че е станал торба все пак той и преди това си имаше 140 см талия ,сега вече не ми се мисли ,някой ако има негови актуални снимки може да ги сподели :wink:

23.01.07
06:46

Ето и промените на Рони през вси4ките тези години
http://www.thebiguniverse.com/coleman/transform.html

23.01.07
12:39

[quote author=“valentinik46”]Ето и промените на Рони през вси4ките тези години
http://www.thebiguniverse.com/coleman/transform.html

Мене лично през 92ра много повече ме кефи как е изглеждал, а през 2004 прилича на бройлер и мускулите му изглеждат някъси меки

QK

23.01.07
13:05

Значи аз изразявам мое лично мнение,че Кътлър няма да стане и за мен не е станал мистър Олипия,защото има много пасти да яде момчето,тая плътност,която я има Рони,Кътлър само може да я сънува,погледнете краката,ръцете,сепарация та дори и на последната Олимпия.Рони няма незаслужени титли,и не е лошо да знаете,че съдиите са малко или много расисти там,защото са подбутвали много бели момчета на по-предни позиции,а да стане Рони 8 пъти Олимпия сигурно има защо.И Рони има доста повече стаж от Джей,което също играе роля,особено за начина,по който стой мускула.На последната Олимпия на мен лично Кътлър ми показа,колко много може да се освини и да качи.Нито беше по релефен от Рони,нито по-симетричен,на места по-масивен,нищо повече.Джей стана олимпия просто за разнообразие,защото федерацията взе да си губи интереса заради него,защото хора знаят отпреди година кой ще е шампиона,то Рони си е виновен,че е най-добрия,но не е виновен,че някои губят от това.Така,че за да коментирате тоя и оня трябва да сте доста,ама доста напред с материала,затова 16-17 годишни като изказват мнения,на които стажа им е едва 2-3 години и то само за да си отбиват времето във залата със приказки,нека по-добре да не дават некомпетентните си мнения,а когато видят как се прави тогава да коментират.Джей също работи много върху себе си,но той има много да осъвършенства,също негов минус е,че по-трудно печели феновете си,вижте Рони какво представление изнася,той ги побърква буквално,изразява духа и волята си,което е начин на общуване между него и публиката и то най-успешния начин.Затова за мен са важни разсъжденията на някои хора от форума отностно въпроса,но определено се броят на пръстите на едната ми ръка,а не на дори някой расистски изказвания на младежта,само хора с достатъчно стаж знаят за какво говоря.

[quote author=“morphey”]Иначе за Ковач какво имаш предвид...

Това имам предвид.

23.01.07
14:26

[quote author=“manson”][quote author=“morphey”]Иначе за Ковач какво имаш предвид...

Това имам предвид.

Много е далеч от визията на културист... :roll:

Това, че имаш различно мнение от моето не ти дава право да ме обиждаш. Не съм и расист, да уточня.
Не казах, че всичките му титли са незаслужани, а че само някои от тях са такива. Най-ярък пример е Мр. Олимпия 2004 където Рони взе точките на Дексър Джаксън на коремно бедрената поза! Та това е смешно! Ако Декстър беше взел рунда, Джей щеше да е победител и решиха да не го позволяват.

За това с еднообразието при победителя вече си прав. Даже предполагам, че ще стане както нещо с Арнолд .. сега Рони тази или следващата година ще спечели още една статуетка, ще стане рекорд.ор и ще се откаже от следващи явявание на Мр. О.

23.01.07
20:33

Аиде кажете кои титли му са незаслужени :lol: Много ми е интересно да чувам разсъжденията ви относно ‘някои’ от незаслужените титли..Единствената причина за загубата на Колман през 2006 бе че тои просто не беше във форма - прекалено мазен и оводнен беше.Аз съм съсласен че титлата на 2006 е за кътлър!2004 година стана недоразумение с тоя рунд на предизвикателството...целия свят е съгласен че това е лош експеримент и затова отпадна 06-та а 05-а не влияяше в/у титлата.Няма начин просто заради тъпия рунд да вземат титлата на по-добрия!Пък и на тая коремно-бедрена поза не се гледа само колко ти е нарязана талииката...колман си я печели просто няма начин декстър които е колкото крака на колман да го бие на която и да е поза тези неща също са важни..Това ми е мненицето за 2004-та,Колман там бе огромен и невероятен!Дано направи 9-та титла..Абе човека има уникална генетика и структура просто.То е очевадно особено за хората които са малко по-навътре в нещата...например състезателите!Винаги може да му бъде дадена титлата само да е във форма а 06-та просто не беше!

2-ри начин няма!!!Тва не ти е републиканско или балканско та и световно.Ниакво значение нямат парите на сцената на олимпия.А грег ковач е чудовище с 153кг състезателно тегло...ама гена си е ген :D

КВ

23.01.07
20:46

[quote author=“qk_bik”][quote author=“diksi”][quote author=“morphey”]

аз пък си мислех че може с ядене и хр. добавки да се стане културист ама май съм се заблудил  :shock:

Божееее, помогни на хората....
Какви симетрии, талии, разлики... на тия състезание се гледа (за съжеление) кои е по-голямо магаре! Рони беще номер едно, защото беше най-голям, сега е номер 2 поради, простата причина, че вече явно не е най-голям! Гърдите са му ужасни, все едно е с хубавка цицка (малиии)!
Ама личното ми мнение е всичките Джей, Рони, Слони да ги пратят в някой месокомбинат и да ги превърнат в храна за билдъри!
Това не е състезание, за най-добро тяло, а Freak Show! Иначе други хора щяха да го спечелят!

П.С. Незнам защо, ама Рони Слони има много фанатизирани фенове, които като чуят нещо против техния хипопотам и им кървясват очите, почва да им излиза пяна от устата и последна фаза :arrow: тикове+треперене на крайниците! Хора давайте го по лабаво!

23.01.07
21:05

На тия състезания не се гледа кои е наи голямо магаре щото кътлър и колман не са наи-големите магарета :lol: Колман има едни от наи-добрите гърди в историята...Ако имаш предвид мен под фанатизиран фен-не съм такъв :D ама като има неточности е добре да се оправят и опровергават..

http://www.flexonline.com/06contests/06olympia/menpre1/pages/aabj0753.html
Фарс! Фарс! Фарс!

Топик: иначе сайта е добър, но наистина липсват някои доста знакови фигури!

MO

23.01.07
22:58

Момчета ,идеята не спорта е борба за всеки сантиметър ,за всеки килограм.
Културизмът е субективен спорт ,ето защо там печелят резлични хора ,но едно ги обединява -те са с уникална генетика .Шварценегер ,Йеитс ,Колман-това са хора които са родени за този спорт и за тези постижения ,и са ги постигнали със вдигане на тонове желязо ,със литри пот, и  НИКОЙ не може да омаловажи труда им ,изторията сама говори за хора като тях.

Huskarl
някой да те е накарал насила да гледаш това Freak Show :?:  :!:
Когато гледам МрОлимпия виждам хора със характер ,които се лишават от много
за да осъществят мечтите си ,те го за да са доволни от себе си ,прочети това и ще разбереш някой от идеите на Bodybuilding-a :
http://www.animalpak.com/journey/index.cfm

Иначе за Грег Ковач : евала му правя на този човек -той ми е идеала за силов атлет ето една две негови снимки :
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/kavacs_greg_10.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/jpf4.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/_41462600_ap_obesity416.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/greg_kovac_13.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/greg_kovac_14.jpg
В крайна сметка всеки има свое собствено мнение за това кое е красиво ,и всеки се стреми към определено тяло ,нека да обсъждаме без да се караме.
П.С. Аз например се стремя към визия подобна на тази на Ковач :D

С горната половина на поста ти съм напълно съгласен!

Аз не я гледам Олимпията! Тази линк специално съм си го пазил за такива теми!
Идеята на бодибилдинга е да се създаде хармонично, симетрично тяло - да се подчертае природната красота на човешкото тяло до максимум!
Идеята на културизма, предполагам е била като тази на бодибилдинга в зараждането си, но сега си е чисто Freak Show! Отричате очевидното!
Няма да споря за това, че се лишават от много и че са хора с характер! Но позволими да ти припомня една тема, която се дискутираше преди няколко дена, за това дали има зоб и подобние в културизма и YODA даде един линк с едно много интересно интервю! Предполагам, че и ти като мен си го чел по отдавна! Точно с това интервю се вижда, че не си прав за това, че тези хора не са доволни как изглеждат и незнам дали им е мечта да си докарат 1000 здравословни проблема и да се чувстват като парцали от всички тези лайна, които приемат!

П.С. Грег Ковач... магаре с магарето му... голям изрод е много ме кефи! Някъде бях чел за силовите му постижения... леле майко само ще кажа!
П.С.2. Надявам се не само аз правя разлика между културизъм, бодибилдинг и фитнес  :roll:

MO

24.01.07
21:03

[quote author=“Huskarl”]С горната половина на поста ти съм напълно съгласен!

Аз не я гледам Олимпията! Тази линк специално съм си го пазил за такива теми!
Идеята на бодибилдинга е да се създаде хармонично, симетрично тяло - да се подчертае природната красота на човешкото тяло до максимум!
Идеята на културизма, предполагам е била като тази на бодибилдинга в зараждането си, но сега си е чисто Freak Show! Отричате очевидното!
Няма да споря за това, че се лишават от много и че са хора с характер! Но позволими да ти припомня една тема, която се дискутираше преди няколко дена, за това дали има зоб и подобние в културизма и YODA даде един линк с едно много интересно интервю! Предполагам, че и ти като мен си го чел по отдавна! Точно с това интервю се вижда, че не си прав за това, че тези хора не са доволни как изглеждат и незнам дали им е мечта да си докарат 1000 здравословни проблема и да се чувстват като парцали от всички тези лайна, които приемат!

П.С. Грег Ковач... магаре с магарето му... голям изрод е много ме кефи! Някъде бях чел за силовите му постижения... леле майко само ще кажа!
П.С.2. Надявам се не само аз правя разлика между културизъм, бодибилдинг и фитнес  :roll:

Ето един твой пост с който да съм съгласен-частично :D
Чел съм интервюто и наистина те не знаят мярка ,качват кг-ми с цената на всичко.
Да има голяма разлика между bodybuilding-a i културизма ,първото е кондиционален културизъм ,докато с културизмъм се занимават доста по-малко хора

И пак казвам Ковач ми е идол за хармонично тяло 8)

IN

24.01.07
21:39

Ковач е несъразмерен изрод с ужасни пропорции....извинявай че ти го казвам,но просто го виж на какво прилича в момента..преди години беше наистина симетричен,но сега просто се е улял и прилича на няква карикатура по скоро от колкото на билдър...

Най-красивото и симетрично тяло е признато не на някой модерен стероиден гуру, а Стив Рийвс! И аз съм напълно съгласен с това!
Друг много добър в горе споменатите категории е Франк Зайн! За друго не мога да кажа, защото не съм обращал достатъчно внимание!

MO

24.01.07
22:16

[quote author=“InDaHEad”]Ковач е несъразмерен изрод с ужасни пропорции....извинявай че ти го казвам,но просто го виж на какво прилича в момента..преди години беше наистина симетричен,но сега просто се е улял и прилича на няква карикатура по скоро от колкото на билдър...

Знам знам ,но и моите представи  за хармонично тяло са малко извратено/изкривени
и затова тяло с неговите пропорций и мерки ме устройва  :D

IN

24.01.07
22:23

Е добре нали знаеш ако изглеждаш така как ще изглеждаш в очите на хората и за какъв ще те мислят...както се казва внимавай какво си пожелаваш да не ти се сбъдне,защото това тяло е ОГРОМНА тежест и тегоба,която се носи до живот...

MO

24.01.07
22:39

[quote author=“InDaHEad”]Е добре нали знаеш ако изглеждаш така как ще изглеждаш в очите на хората и за какъв ще те мислят...както се казва внимавай какво си пожелаваш да не ти се сбъдне,защото това тяло е ОГРОМНА тежест и тегоба,която се носи до живот...

Мнението на другите малко ме интересува ,аз ако се харесвам ми стига напълно за да съм доволен.чак пък тегоба :roll:  ,всяко тяло си има приимущества и недостатъци

24.01.07
22:52

[quote author=“morphey”][quote author=“InDaHEad”]Ковач е несъразмерен изрод с ужасни пропорции....извинявай че ти го казвам,но просто го виж на какво прилича в момента..преди години беше наистина симетричен,но сега просто се е улял и прилича на няква карикатура по скоро от колкото на билдър...

Знам знам ,но и моите представи  за хармонично тяло са малко извратено/изкривени

Е тва без зоб малко трудно  :wink:( не промотирам зимането на химия просто отбелязвам)

MO

24.01.07
23:09

[quote author=“predator88”][quote author=“morphey”][quote author=“InDaHEad”]Ковач е несъразмерен изрод с ужасни пропорции....извинявай че ти го казвам,но просто го виж на какво прилича в момента..преди години беше наистина симетричен,но сега просто се е улял и прилича на няква карикатура по скоро от колкото на билдър...

Е тва без зоб малко трудно  :wink:( не промотирам зимането на химия просто отбелязвам)

ЕЕ нека стана 120-125кг чисто ,пък после ще мисля и за зоб

_Z

24.01.07
23:33

Разлика между културизъм и бодибилдинг няма. Просто е на 2 различни езика (ако са различни неща, защо няма бг дума за бодибилдинг и английска дума за културизъм. Това което казвате че представлява бодибилдинга е всъщност категорията бодифитнес (вече класически културизъм). Там категориите са до 170,178 и над 178 см. Колкото си висок, вадиш 100 и прибавяш 3. Това са максималните ти позволени кг. В класическия културизъм (бодифитнеса) се набляга повече на пропорциите и релефа ,но не толкова на масата, поради простата причина че заради ограничението в категориите я нямат тази маса като в културизма.

24.01.07
23:37

Културизъм си беше дума, приета от десетилетия, а бодибилдинг навлезе едва последните години от Америка. И под двете се разбира едно и също, макар че значението им е различно. Културизъм идва от старогръцки и значи “култура на тялото”, а бодибилдинг мисля всички знаете, че значи “телостроителство”.

Аз лично разбирам думата културизъм като състезателен бодибилдинг.  :roll:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1