29.01.07
00:34
За някои тази анкета може да се стори безмислена, но аз мисля че това е доста злободневен въпрос в последно време.
:!: Тази анкета е насочена към мъжката аудитория :!:
29.01.07
00:36
От доста време се замислям за краката, но не мога да се реша все още. За лятото може и да пробвам, но засега не. :wink:
29.01.07
00:40
Екстра си е аз не съм много космат и гърди и гръб не ги епилирам , защото там неам косми :P Краката обаче са ми като хора и мисля пролетта да подкокуросам някоя прятелка да ми ги махне :lol:
:!: Ама що само към мъжката бе ? Много е гадно като се събелече некое момиче пред теб и да има мъхче между циците или дори съвсем малко мъхче по гърба. Сериозно си е ! Случвало ми се е ... не е прятно и тва нещо треа да го махат жените , който го имат. А да не говорим колко обичам жена с мустаци :lol: :lol: :lol: :lol: Напрао ... кат тръгнеш да я целуваш и и боцкат мустаките... Ние мъжете добре да се бръснеме и да се епилираме тук-там , ама и жените треа да го праат , не обръснали си краката и айде готова съм... айди дйе :!:
29.01.07
01:02
Според мен епилация и махане на косми на крака, гърди, ръце се прави само, ако имаш какво да покажеш.Иначе не си струва занимавката.
Не одобрявам напълно тази практика, но щом човек се е трудил толкова време в залата, за да изглежда добре, едни косми само могат да му срезилят удоволствието от постигнатото.
Аз да си призная имам не малко... :)
Преди около месец се измъчих с един епилатор и се оскубах до кръста (без предмишници естествено:) ). Краката също ми се струва малко педалско да ги скубя...
Зависи колко сте окосмени, но първия път боли много :) гмеж от кръв и косми. Втория, пак били, но е в пъти по-добре. Третия... още не знам :)
Като се оскубах лъсна голата истина, колко съм дебел :) т.е. има и друга гледна точка към горното “трябва да имате какво да покажете”
Надявам се след 4-5 скубания да започнат да намаляват червените точици, пъпчиците, забитите косми и т.е. типични за скубането проблеми за да мога да съм по във вид за лятото... поне казват че с времето тези дефекти намалявали до почти пълното им изчезване :)
29.01.07
10:38
[quote author=“JammingMan”]За някои тази анкета може да се стори безмислена, но аз мисля че това е доста злободневен въпрос в последно време.
:!: Тази анкета е насочена към мъжката аудитория :!:
Ако искате все пак мнение от жена: много ясно, че съм за. Така де някак по-красиво седи. :wink: :wink: :wink:
29.01.07
10:40
ем лятото за плажа ако си некой космат индивид, а имаш добър релеф под “пуловера” :lol: .. просто невърви, трябва да се епилираш, за краката за обикновенните хора(нетрениращите) не е задължително, но за нас спортистите си е задължително!!! :wink:
естествено че съм за аз си ги махам почти на сякаде от краката до кръста... под мисхниците мацуната :lol: на рацете още не съм почнал понеже съм млад още на 16 год грозно е да гледаш некъв як и да е целия космат кат са саблече да не може да разбереш туи маимуна ли е човек ли е нз аз от 1-2 год си ги махам и е доста по хигиенично и удобно и красиво 8) като видя някои с косми на сякаде и големи напрао вълна ми са драифа :D вече сме 21 век и мъжете тряя да си подържаме външноста ( не е геиско вече секи 2 го прави) такаче изобщо неме инт кои за къв ме мисли важното е аз как се възприемам ! здрави и се пак жените повече и харесва да сме обезкосмени личен опит
От няколко месеца си махам космите навсякъде - крака, ръце, тяло. Много съм доволен, хигиенично е, определено се чувствам по чист, нямам телесна миризма вече, изглеждам много по добре.
Наистина един мъж трябва да си маха космите ако са прекалено много. Има дебили, които често казват - мъжа да е космат и да е ходил в казарма. Е за тези - _|_ :twisted:
29.01.07
18:28
Не разбрах защо има отговор “Наранявам се заради НЕЯ” само, след като видях другите възможни отговори. Вероятно не съм единствен, тъй като никой досега не го е избрал. :)
29.01.07
19:45
Бодибилдър с косми.......... вие представяте ли си !!!
29.01.07
20:08
машинка за подстригване за зимата,върши раота!!!
29.01.07
22:06
Нормално е да съм за ... в днешно време си притиснат и да не искаш пак трябва да се епилираш,днешното поколение момичета не са като от едно време - сега не трябва да имаш косми или иначе казано “вуна” по тялото :) иначе не си секси ...
аз лично се епилирам и то за удоволствие,да наистина се чуствам комфортно когто нямам косми !
29.01.07
22:14
преди малко си епилирах по краката малко боли ама се търпи, още не сам почнал по гардите пробвах ама доста кофти :( успех на всички с борбата с косми :!:
Сигурно е индивидуално де, но по гЪрдите боли доста много повече, а ако по природа сте вълнест като мен още повече боли по корема :)
Оносно “днешното поколение момичета не са като от едно време” - не съм особено съгласен. Ако една жена ти е хвърлила око ще те вземе с цялата ти “вуна” :lol:
По гърдите не боли толкова, колкото по корема, и особено между плочките. По бедрата също не е много приятно. Но ако го правиш от много време спира да те боли. Все пак трябва да имаш и добро оборудване.
31.01.07
13:31
Който не е пробвал да си маха космите под мишницата не знае що е болка. Но пък е много яко да не трябва да се занимаш с тия косми повечко време.
Що?
С какво си ги махал?
Аз лично ги бръсна и ня’а грижи засега...т’ва за подмишниците, иначе..краката, ръцете и гърдите, не съм ги закачал...ама аз и не съм мноУ космат, в смисъл нормално... :roll:
31.01.07
20:30
Като стане по-топло ги махам с епилатор (темата е затова :) )
Много приятно е да не занимаваш с космите подмишницата доста време, а и стават по-малко.
31.01.07
20:51
чул съм 4е в подмишниците има лимфни възли и при почистването с епилатор може да се обърне косъм което е много опасно
Преди да започна с епилатор, 4-5 пъти си бях правил кола маска под мишниците... :)
Истина е, че космите бяха изтънели, но болката под мишниците (поне при мен) е нищо в сравнение с тази на корема :)
31.01.07
22:02
Аз все оЩе не съм се епилирал и аз незнам заЩо и така си се 4уствам добре и така ме харесват така 4е не съм изпитвал нужда.В залата която тренирам по4ти вси4ки мои познати се епилирват,бръснат или си махат космите с кола маска това което съм 4увал из между разговорите им,до тук добре това го възприемам заради 1000 при4ини но едно неЩо не мога да възприема заЩо си скубят и веждите и си ги правят като на някакви педали това просто е отвратително тука така стана 4е всеки трети тренираЩ си скуби веждите
Това за веждите не съм чувал до сега,но съм “за” епилация,защото повечето от нас тренират за красота,а космите не са мн. приятна глетка.Без косми се чувстваш с по-голямо замочувствие, а това е важно!И затова мисля скоро да си взема епилатор,ама трябва да спестявам пари. :lol:
31.01.07
22:33
батко не си угаждай ..... епилатора си е ебана оферта!!! ходи си на коло маска!! :wink:
31.01.07
22:59
ААА за веждите недай така ,моите вежди например са СТРАШНО гъсти и рунтави и приличам на някой воивода като съм с тях,веднъж съм правил грешката да си обръсна веждите с бръснач :roll: и резултата беше ,че се удвоиха ,затова сега искам не искам ги скубя :o
Виж ми някойя снимка ,винаги си бръзна главата ,а сега си ме представи с бръсната глава и със съединени вежди дебели по 3 см :shock:
Иначе при мен няма епилатори ,хващам една самобръсначка и цялото тяло се обезкосмява за 5-10минути безболезнено и хигиенично
31.01.07
23:11
Да де, ама после космите растат по-гъсти, по-тъмни и по-дебели.. Не си ли взе поука от тоя инцидент с веждите? :wink:
Иначе аз на краката и ръцете се ги обичам космите, а и въобще не са много. Само гърдите и корема ги обезкосмявам с депилаторен крем.. Чиста работа е, мажете се, чакате 5 мин. и после под душа всичко пада. Нито болка, нито обърнати косми, нито пъпчици/белези или др. простотии:D Държи около 4-5 дни, но е обидно елементарно като изпълнение и не е проблем да се прави често! 8)
01.02.07
06:31
[quote author=“IceMan”]Нормално е да съм за ... в днешно време си притиснат и да не искаш пак трябва да се епилираш,днешното поколение момичета не са като от едно време - сега не трябва да имаш косми или иначе казано “вуна” по тялото :) иначе не си секси ...
А... Зависи! Ако таргет групата е 17-23 няма да им изглеждаш добре. Като станат на повече от 24, обаче съвсем други неща ще ги вълнуват, т.е. косматите крачка няма да са толкова “ужасни”... Колкото до атлетично тяло и косми < атлетично тяло без косми, някъде имах галерия с чернобели снимки на атлети с и без. Нямаше сериозна разлика в общата визия, просто единте изглеждаха ретро, докато другите ... как беше... “метро” :) ! А секси ли е като ти напъпят косъмчетата седмица или две след колата маска? :) Не за друго, ами ако искате без косми постоянно по-добре лазер и депилатоар.
Здравейте момчета, аз от скоро си махам космите от гърдите и корема, но от крема който използвам нещо не съм доволен. Не знам може и аз да не прая нещо кат хората. Все пак ще ви помаля някой доволен от даден продукт да ми даде съвет как най ефективно се махат космите, техники, мехники туй-онуй. Най-добре ако не ви мързи да пишете цялата процедура ми кажете.
Иначе напълно съм съгласен, че мъжете трябва се поддържат, като не говоря само за космите.
Аз да ви питам къкво мислите за епилацията около инструмента.С епилатор или с коламаска.
казано от Pe7iO на 15.02.09, 20:18:
Аз да ви питам къкво мислите за епилацията около инструмента.С епилатор или с коламаска.
Колата маска на това място е доста садистичен метод.
Около “инструмента” единствено със самобръсначка , друго не мога да трая. Ако си мазохист ти предлагам епилатор , не от личен опит разбира се :)