Капката на бедрото ?

КВ

30.01.07
21:14

как се прави капката на бедрото и с кои упражнения че нещо ама хич не ми е ясно  :?:  :?:  :idea:

Бедрени разгъвания, Хакен клек  и преден клек.

КВ

30.01.07
21:34

други начини има ли и как да ги комбинирам с другите упражнения  :?:  :idea:

Аз правя следното и имам доволно добра мускулатура на кракта за стажа си:
Вариант 1 - клек, преден клек
Вариант 2 - клек, хакен клек
Вариант 3 - клек, бедрено разгъване (разгъването го правя, със значително задържане в разгънато положение)

Клека в краен случай може да се смени с лег преса, защото според мен натоварват по сходен начин краката.Лично мнение.
За задно бедро и прасец нищо не ти пища, защото питаш само за предната част на бедрото.

OL

31.01.07
20:07

Какво ще рече капка на бедрото ?

FI

01.02.07
16:05

[quote author=“OLS3M”]Какво ще рече капка на бедрото ?

http://img154.imageshack.us/img154/1908/legs02fk6.jpg
Не слагай картинки !!!!! Линка е достатъчен Прочети правилата
ASTOR

07.02.07
18:42

Бихте ли ми казали добри упражнения за стягане на задна част на бедрото(или вътрешна,нз как му се вика точно),така наречените “кълки” :roll: Аз правя клекове само,те стават ли за това :?:

[quote author=“4oKuTo”]Бихте ли ми казали добри упражнения за стягане на задна част на бедрото(или вътрешна,нз как му се вика точно),така наречените “кълки” :roll: Аз правя клекове само,те стават ли за това :?:

Правилни тежки клекове + римска тяга  :arrow:  стегнати баджаци отвсякъде, даже и стегнато дупе.Амин.

08.02.07
10:34

[quote author=“Huskarl”][quote author=“4oKuTo”]Бихте ли ми казали добри упражнения за стягане на задна част на бедрото(или вътрешна,нз как му се вика точно),така наречените “кълки” :roll: Аз правя клекове само,те стават ли за това :?:

Правилни тежки клекове + римска тяга  :arrow:  стегнати баджаци отвсякъде, даже и стегнато дупе.Амин.

10x :wink:

23.02.07
11:27

а някой може ли да ми каже каква е разликата между клек, преден клек и хакен клек? как се изпълнява последното?

мда намерих го:

http://www.bb-team.org/exercise/000042.php

JA

23.02.07
20:43

екстензий

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1