24.01.07
21:25
някой знае ли тренировъчната програмата на Арнолд Шварценегер за гърди :?:
казаха ми че е перфектна за мускулна маса на гърдите :o
24.01.07
21:40
Целта не ми е да те обидя или засегна, но:
1.Не си на зоба, които Арнолд го взимал
2.Не си и със стажа, които Арнолд е имал!
3.Програмите дето ги водят, че Арнолд е тренирал по тях, са я истина, я не!
Програмите от сайта са достатъчно добри, човек да направи добро тяло, ако има желание и търпение да тренира и да яде както трябва!
24.01.07
21:48
[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]някой знае ли тренировъчната програмата на Арнолд Шварценегер за гърди :?:
казаха ми че е перфектна за мускулна маса на гърдите :o
Не е задължително да е перфектна за теб а просто да си е перфектна като структура и подредба :wink:
24.01.07
21:49
абе имаше една книга с тренировките на Арнолд ама не мога никъде да е намеря та затова питам ако някой ги знае да ги постни ? хубаво е човек да види как е тренирал най великият културист :idea:
24.01.07
22:47
[quote author=“Huskarl”]Целта не ми е да те обидя или засегна, но:
Програмите от сайта са достатъчно добри, човек да направи добро тяло, ако има желание и търпение да тренира и да яде както трябва!
Добре де тва всички го знаят , но темата не е за тва ще му помогне или не, а човека иска да види програмата на Арни
А иначе по темата незнам каква точно му е била програмата, но знам че е наблягал доста на флайса
Няма супер специални програми, и това, че някой е правил еди кво си, не значи, че това е перфектната програма. И Арнолд не е тренирал по някаква вълшебна програма, нито е правил някакви тайни упражнения.
Ето най - общо, ако толкова ви трябва:
1. Лежанка
2. Наклонена лежанка
3. Флайс
4. Кофи
5. Пуловер
Всичко в 5 серии. 2 или 3 пъти седмично.
П.П. Не знам що си мислите, че като копирате нечия тренировка, ще имате същите резултати като конкретния човек.
Програма за гърди на Рони Колман
Забележка към начинаещите !
Те трябва да знаят, че първо трябва да започнат с обикновенна програма за гърди. За да привикнете на тази програма правете само 2 суперсерии от всяка комбинирана програма в седмици 1 и 2, три в третата седмица и след това минете на 4 супер серии, когато чувствате, че ще можете да ги правите.
Седмица 1-4
Упражнения Серии Повторения
Бенч преси в 4 12-7
суперсерия с кросоувър с кабел 4 15
Преси с дъмбели от полулег в 4 12-8
суперсерия с лицеви опори 4 до отказ
Флайс с дъмбели от полулег в 4 12-10
суперсерия с кофички 4 до отказ
Седмица 5-8
Бенч преси в 4 12-7
Седмица 9-12
Бенч преси в 4 12-7
Забележка
В края на 12-тата седмица направете една седмица почивка и след това се върнете към обичайната си програма за гърди. Ако искате да повторите тази 12-седмична програма отново , оставете осем седмици между циклите. Използвайте пълния обем на движение, прилагайте програмата разумно и с постоянство и резултатите няма да закъснеят.
П.П. И тази програма е добра
muskulibg.com
:lol:
25.01.07
19:16
[quote author=”Петко К”]Няма супер специални програми, и това, че някой е правил еди кво си, не значи, че това е перфектната програма. И Арнолд не е тренирал по някаква вълшебна програма, нито е правил някакви тайни упражнения.
Ето най - общо, ако толкова ви трябва:
1. Лежанка
2. Наклонена лежанка
3. Флайс
4. Кофи
5. Пуловер
Всичко в 5 серии. 2 или 3 пъти седмично.
П.П. Не знам що си мислите, че като копирате нечия тренировка, ще имате същите резултати като конкретния човек.
ако може да попитам ? вярно ли е че Арнолд е тренирал гърди и гръб в един ден ? че ми се струва малко странно :shock:
[quote author=“Huskarl”]Целта не ми е да те обидя или засегна, но:
Много си прав , брат. Всеки иска програмата на Арнолд , обаче никой не е ходещата аптека дет е бил Бат’ Арни
06.02.07
11:29
Еми верно е. Гледал съм един филм за тренировката му и няма лабаво дето викат хората.
Гърди и гръб сутрин, крака вечер. Понеделник, сряда и петък.
А вторник, четвъртък и събота рамене и ръце.
Другия вариант, който пишеше в книгата е понеделник и четвъртак гърди и гръб, вторник и петък рамене и ръце и сряда и събота крака. Това май го даваше за не много напреднали ;)
[quote author=”Петко К”]Гърди и гръб сутрин, крака вечер. Понеделник, сряда и петък.
Другия вариант, който пишеше в книгата е понеделник и четвъртак гърди и гръб, вторник и петък рамене и ръце и сряда и събота крака. Това май го даваше за не много напреднали ;)
Макар че въпросът ми не е много за този радел от форума ще питам :roll:
С тези 2 тренировки горе доло какво трябва да се яде че да въстановяваш (пилешко , яица , .... )
[quote author=“Dakas”]
С тези 2 тренировки горе доло какво трябва да се яде че да въстановяваш (пилешко , яица , .... )
Пилешко, яйца, ориз...и една аптека до тебе :lol:
какво представляват бенч пресите ? превеждам си го, но може ли линк към това упражнение.thnx.
07.02.07
11:20
Ти сам не можеш ли да го намериш ?
http://www.bb-team.org/exercise/000058.php
[quote author=“Thorax”][quote author=“Dakas”]
Пилешко, яйца, ориз...и една аптека до тебе :lol:
туи си го ям и ся .. обаче гледам много се тренира и маи ше трябва повечко храма :?
07.02.07
20:30
[quote author=”Петко К”]Гърди и гръб сутрин, крака вечер. Понеделник, сряда и петък.
малее е доста тежичка програмка как ще я правя незнам :oops: